Keskustelu

Eero KekalainenTeeVee10.7.2014 16.59
Poiketaanpas totaalisesti taman sivuston aiheista.
On ne vaan niin kummallisia nykyiset teevee ohjelmat. Minne ovat kadonneet aiemmat oikeasti tehdyt tv-ohjelmat?
Arvostelen tassa kirjoituksessani lahinna kaupallisia tv-kanavia.
Kanavatarjontaa on, mutta lahes kaikki kaupalliset kanavat ovat vain muutaman operaattorin hallussa, joten samoja ohjelmia voidaan nahda muilta kanavilta seuraavan viikon aikana useasti, eika todellista monipuolista ohjelmatarjontaa ole olemassakaan.
Nykypaivana on paljon ns. tosi-tv/reality tv ohjelmia, joissa yritetaan syottaa katsojille taytta p-kaa.Joissakin reality-kilpailuissa taistellaan lahes hengenhadassa, Kohtauksen jalkeen kuvataan kilpailijaa hengastyneena raskaan suorituksen jalkeen, han huohottaa viela kolmen tunnin kuluttua iho oljyttyna, ns. hikipisaroista kiiluen kilpailun rasittavuudesta, kuin ei huomaisikaan puolen metrin paassa kasvoista olevaa kameraa. voi, voi kun oli kauheeta !!!
Sitten kuvataan "tuomaristoa" Nyt julistetaan kilpailusta pudonnut.
"Kilpailijat odottavat henkeaan pidatellen ja teevee kuvaajien kadet tarisevat kilpailun jannityksesta, kuka putoaa ???
Kilpailusta pudonnut vuodattaa kyyneleita, kuinka minulle kavi nain. Vasta kolmannella kuvauksella kyyneleet irtosi.
Tama on tosi teevee.
Tassa on ainoastaan tosi teevee, etta naissa ohjelmissa on tiukka kasikirjoitus, jota ns. "nayttelijoitten" taytyy noudattaa pilkuntarkasti. Siina sanotaan milloin tarvii nauraa ja milloin tarvii olla surullinen.
Tama on tosi teevee ja kansa maksaa.
Oletko sina maksanut tasta p-kasta ???? Haloo
Nykypaivan tekniikka etenee huimaa vauhtia ja toivoisin etta tekniikka, jossa jokaisella olisi kortti, jossa kontrollaisiin mita kanavia kortinhaltija katsoo ja kortista veloitettaisiin kyseiselle operaattorille katsottujen minuuttien mukaisesti. Silloin ei kenenkaan tarvis maksaa turhasta p-skasta.
Nykyisella tarjonnalla minulle riittaa YLE:n kanavat ja viikonloppuisin nelosen elokuvat. Kaupallisia tv-kanavia katson vain satunnaisesti,,vain todetakseni p-skan tarjonnan jatkuvan.

elämää suurempien elokuvien ystäväRe: TeeVee10.7.2014 20.51
Minun täytyy kyllä heti yhtyä Eino K:n mielipiteiisiin.

Minua on alkanut myös ottamaan päähän nuo alastomin juppien Tosi Teeveet ja kaiken maailman duudsonit. Olisiko vika vuosirenkaissani?

Aiemmin olin kova MTV fani, mutta nyt mielenkiinto on hiipunut siihenkin ja jostain syystä katselen mieluummin monia YLE:n ohjelmia. YLE:n aamuTV on mielestäni hyvä ohjelma mm. jälkiviisaiden vuoksi. Kyllä MTV:nkin aamuohjelma ja tietysti 10 uutiset ovat olleet hyviä, mutta legendaarisen Upi:n ja Karhuvaaran poistuminen on iso tappio. MTV:ltä ja taivaskanavilta, kuten esim. France24h katson kuitenkin mielelläni uutiset, joissa minusta pitää olla laaja tarjonta ja YLE:n uutisointi ei selvästi ole ollut riittävää.

Erikoisesti minua kuitenkin kiinnostaa MOT ja muut kotimaiset ajankohtaisohjelmat. MOT:ssahan puututtiin 3.12.2012 myös oman kylämme tositapahtumiin eli siis kysymyksessä oli oikeasti kunnon Tosi Teeveestä parhaasta päästä asialinjalla.

Päästiin ohjelmassa ns. framille ja toimittajakin oikein haastatteli meidän kaupuginjohtajaamme, joka kyllä näytti selvästi puhuvan raskaasti muunneltua totuutta julkisessa tiedotusvälineessä, eikä Samovaari-yhtiöiden Kristofferin samassa ohjelmassa esittämiä puheita voi myöskään pitää muuna kuin täytenä potaskana.

Toista oli ennen, kun oli Peyton Place, oikea Dallas, Dynastia sekä Kauniit ja Rohkeat, jossa oli se oikea Ridge ja Logan.

Nyt on vaan lähes alastomia akkoja ja muita huumehörhöjä porealtaissa ja peittojen alla kähmimässä ja hihittelemässä. Toimittajienkin moraalia täytyy ihmetellä, kun lähtevät noita tapahtumia selostelemaan.

Taivaskanaviltakin löytyy kaikenlaista. Viimekin yönä jouduin poikani vaatimuksesta katsomaan amerikkalaista tosi poliisisarjaa. Se rupesikin sitten hieman kiinnostamaan, kun ajattelin verrata, miten amerikkalaisen ja suomalaisen järjetyspoliisin käytös poikkeaa toisistaan.

Ensimmäisenä oli tapaus, jossa kortiton nuori neekeripoika ajoi tutkaan ja pysäytettiin. Tarkastuksessa todettiin, että auto oli täysin ajokelvottomassa kunnossa, katsastamaton ja kuski ilman korttia. Kokonaislaskua pojalle tuli muistaakseni 1500 taalaa. Auto hinattiin pois ja iloinen poika kyydissä, joka totesi, että bussilla täytyy nyt kuleksia vähän aikaa ja rahaa tulee ja rahaa menee.

MInkäänlaista katkeruutta ei nuoressa neekeripojassa näyttänyt olevan ja poliisikin oli erittäin ystävällinen ja luetteli pojalle vain kaikkien rikkeiden hinnan ja sanoi, että olisi kannattanut ostaa vähän parempi auto, kun auton hinta oli muistaakseni vain 150 taalaa.

Sakko taisi olla vain 500 taalaa. Ajokorttihan ei jenkeissä myöskään maksa kuin muutama sata taalaa tai alle, kun Suomessa kortin hinta on jo lähempänä 3000 euroa eli noin 4000 taalaa.

Toisessa Amerikan tapauksessa otettiin tutkalla kiinni nuori opiskelijatyttö, joka posotti 40 km:n aluella yli 70 km/t. Suomessahan tällaisesta pannaan kortti heti hyllylle, mutta jenkeissa näytti olevan toinen tyyli. Siellä voi antaa varoituksenkin.

Niinpä poliisi selvitteli tytön taustoja ja kävi ilmi, että tyttö opiskeli lääketiedettä. Kun tyttö sanoi lukeneensa ahkerasti tentteihin ihmisen luista, niin poliisi suoritti lyhyehkön luiden nimien testin. Sitten poliisi kysäisi, tunteeko tyttö myös ihmisen lihaksia?

Kun tyttö ilmoitti tuntevansa niitäkin, niin poliisi komensi tytön autosta ulos ja alkoi ystävällisesti opettamaan, mitä kaikkia lihaksia pitää käyttää, kun painellaan kaaasua ja jarrua.

Kun tyttö sitten kertoi, että hänellä pääsi tuo kaasujalka noita luita miettiessä epähuomiossa vähän lipsastamaan, niin poliisi totesi, että kyllä tässä ammatti-ihmisestä on selvästi kysymys ja hän antaa tällä kertaa vain varoituksen.
Tyttö lupasi ajella vastaisuudessa vähän varovammin.

Suomessahan Tosi Teevee tähti Martina Aitolehti ajeli Länsiväylällä lapset kyydissä toukokuussa 125 km/t, kun tiellä on 80 km/t rajoitus. Ja eikös tänään Iltalehdessä kerrota, että Martina puhalsi juhannusyönä Puumalassa vähän ennen keikkaansa klo 23:15 ihan mukavat 0.84 promillen lukemat.

Martinan surullisessa tapauksessa herää kysymys, onko poliiisi toiminut taitamattomasti, kun Martina narahti törkestä ylinopeudesta Länsiväylällä? Olisiko poliisin pitänyt pyytää Martina autostaan ulos vaarallisen ylinopeuden paljastuttua ja pitää hänelle amerikan tyyliin oppitunti auton käsittelyssä?

Martinan mukaanhan kysymyksessä oli vasta toinen ylinopeussakko, eikä hän omasta mielestään edes ajanut vaarallisen kovaa. Vai oliko kysmyksessä niin paukapäinen Tosi Teevee kuski, jonka päähän ei mikään opetus tunnu menevän?

Juhannuksena tapahtunut Martinan Puumalan tapaus puhuu valitettavasti tämän jälkimmäisen olettamuksen puolesta.

Kolmannessa Amerikan tapauksessa poliisi havaitsi hytkyvän mustan pakettimaasturin syrjäisella mutta kuitenkin julkisella paikalla. Poliisi meni tarkistamaan tilanteen ja havaitsi, että siellä oli lemmiskelevä pari täydessä työn touhussa. Häveliäästi pollisi pyysi lemmiskelijöitä pukeutumaan ja suoritti haastattelun, josko olisi runsaastikin rikosrekisteriä takana.

Kyllähän siellä kaikenlaista pientä rötöstä oli lyhyistä vankilareissuista lähtien ja kysymyksessä taisi vielä olla ehdonalainen, mutta auto oli laillinen ja tekohetkellä ei ollut kysymys huumeiden tai alkoholin käytöstä eikä muusta kuin hillitsemättämistä himoista. Lemmiskelevä pari totesi, että he suorittaa näitä "harjoituksia" ihan joka paikassa.

Tässäkin tapauksessa lemmiskelijät pääsivät varoituksella ja heille teroitettiin, että tuollainen käytös ei ole soveliasta julkisella paikalla.

Tosi Teeveet onkin syytä laittaa maksullisille kanaville. Vapautuva katseluaika voidaan sitten täyttää vaikka ikivihreiden elokuvin avulla.

YLE:n kanaville minä annan pluspisteitä runsaasti jopa mustavalkoisesta SuomiFilmin tuotannosta, josta mukavasti näkee, miten suomalainen yhteiskunta on aikojen saatossa kehittynyt.

Eero KekalainenRe: TeeVee12.7.2014 10.07
Kuten elamaa suurempien elokuvien ystavakin on huomannut kuinka teevee ohjelmia nykyaan tehdaan. Ennenvanhaan "hyvaan aikaan" oli erilaisia oikeita kilpailuja joita Yle ja aiemmin kunnon MTV valitti katsojille.Nykyisellaan kaupalliset kanavat pyrkivat elamaan vaan ainoastaan silla kaupallisuudellaan. Ohjelmatarjonnan taso on tosi surkeeta. Jos nama olisi maksullisia, en uhraisi senttiakaan naille kanaville, kuten en nytkaan. Nykypaivana kaupalliset kanavat jarjestavat vaikka mita alyttomia kilpailuja vain ja ainoastaan teevee ohjelman tekemiseksi ja ohjelman ehdoilla. Kilpailulla itsellaan ei ole paskankaan merkitysta kunhan vaan yritetaan tehda "viihdyttavaa" tv ohjelmaa. Sanompa vaan etta viihdyttavyys on tosi kaukana tammosista teennaisista kilpailuista. Milloinkaha naitten alyttomien kilpailujen joukkoon liitetaan aito tosi maalainen pellolla tapahtuva paskanlevityksen joukkuekilpailu???Varmaankin katsojaluvut kohentuvat !! Esimerkiksi monia maailmanlaajuisia kilpailuja, kuten jaakiekon MM myytiin kaupallisille kanaville. Silloin lopetin kokonaan jaakiekon seuraamisen, lopetin KalPan peleissa kaynnin ja lopetin kokonaan MTV kanavan katsomisen. Tama on vain yhden ihmisen hiljainen protesti kaiken kaupallisestamisesta. Onneksi viela meilla on YLE. Seuratkaapa vaan esimerkiksi toimittaja Arvo Tuomisen dokumentteja venajan Karjalasta. On sitten mielenkiintoisia nakokulmia naapurista. Ja monia muita yhteiskunnallisia ohjelmia joita YLE tarjoaa.

elämää suurempien elokuvien ystäväRe: TeeVee12.7.2014 16.57
Lämmin kesäinen tervehdys vain Eero Kekäläiselle.

Minusta olet puuttunut todella tärkeään asiaan, kun olet nostanut nykyisen TV:n heikon ohjelmatarjonnan tikun nokkaan.

Tässä yhteydessä on ehkä paikallaan käsitellä muutamin sanoin tiedonvälitystä laajemminkin.

Tiedonvälityshän on oleellinen osa ihmisyyttä ja kaikkea elollista toimintaa. Ilman tietoa ei ole siis mitään inhimillistä toimintaa.

Kun puhutaan tiedottamisesta ja viestinnästä, niin tapahtumassa täytyy olla mukana tiedottaja, tieto, jota välitetään ja tietysti tiedon vastaanottaja. Jos tiedon vastaanottaja vielä lähettää saamastaan tiedosta palautetta eli feed-backiä tiedottajalle, puhutaan hienosti kommunikaatiosta.

Tietoa voidaan levittää monella tavalla kuten esim. painettuna muotona, radiossa, TV:ssä tai nykyään jopa netissä. Kun tietoa levitetään laajemmille piireille puhutaan massamediasta.

Tiedon välittämisellä on monta tehtävää. Kysymyksessä voi olla esim. säätiedoitus huomisen päivän säästä. Ilmoitus sodan syttymisestä tai vaikka vanhan hyväkuntoisen auton myynti-ilmoitus. Tällaisella tiedottamisella pyritään aikaansaamaan haluttua toimintaa. Tiedottaminen voi myös olla valittua ja suunnattua ns. propakandaa ja tiedon vastaanottajien manipulointia, mitä räikeimmillään nähdään nyt Itä-Ukrainassa Venäjän taholta.

Oma tärkeä roolinsa on tietysti myös ihmisen korkeampia tiedontarpeita tyydyttävällä tiedottamisella. Silloin tiedottamisella voidaan pyrkiä vaikuttamaan esim. ihmisten tunteisiin tai jonkin tyyppiseen käyttäytymismalliin.

On tärkeätä, että tiedottaminen on moniarvoista ja tiedontarjonnan tulee olla monipuolista ja tietenkin kohdistua mielellään mahdollisimman moniin vastaanottajaryhmiin.

Massatiedotusvälineistä kun puhutaan, niin tiedottajilla on tapana myös myös selvittää, miten tietoa otetaan vastaan tai on otettu vastaan. Onko sanoma mennyt perille ja onko se ymmärretty?

Moniarvoisen ja monipuolisen tiedonvälityksen tarpeen johdosta esim. TV:ssä täytyy olla tarjolla erilaisia vaihtoehtoisia kanavia, jopa erikoistuneita sellaisia. Tästä syystä MTV:n tuleminen Suomessa YLE:n rinnalle vuonna 1957 oli tärkeä merkkipaalu Suomen valtion monopoliljohteisessa yksipuolisessa mediakentässä.

Vasta niinkin myöhään kuin vuonna 1993 MTV:n ohjelmisto siirtyi omalle MTV3-kanavalle ja omat uutislähetyksensä MTV sai kovan poliittisen taistelun tuloksena vasta vuonna 1980, kuten alta selviää (Wikipedialainaus):

"MTV:n omista uutisista ryhdyttiin keskustelemaan toden teolla jo vuonna 1977, mutta lupa niiden lähettämiseen tuli vasta 1980 kovan poliittisen kädenväännön jälkeen.

Asiassa päätösvalta oli Ylen hallintoneuvostolla, jonka kokoonpano muodostui eduskunnan voimasuhteiden mukaan. SKDL ja SDP vastustivat kaupallisia TV-uutisia ja Kokoomus ja liberaalit kannattivat. Keskusta ja RKP jättivät kantansa aluksi avoimeksi.

Keskustan silloisessa puoluekokouksessa käytiin sisäinen valtataistelu Johannes Virolaisen ja Paavo Väyrysen välillä. Puoluekokouksen tuloksena Keskusta ryhtyi kannattamaan MTV:n uutisia."

Kuten nähdään tiukassa on ollut moniarvoisen tiedotusyhteiskunnan kehittäminen Suomeen jopa kepulaisten keskuudessa.

Tunnetusti tiedottaminen nykyaikaisilla tiedotusvälineillä on hyvin kallista, joten tiedotusvälineiden ylläpitoon tarvitaan paljon rahaa. YLE:n toimintahan perustuu pakollisiin katselulupiin, kun taas MTV rahoittaa toimintansa mainosten avulla.

Paljon on ollut viime aikoina kritiikkiä siitä, että YLE on levittäytynyt automaattisen rahoituksensa avulla monille tiedontarpeen alueilla, jota on pidetty vaarallisena kehityksenä vapaan tiedonvälityksen moniarvoisuuden näkökulmasta.

Sekä YLE:n että MTV:n kanavilla ohjelmatuotanto perustuu usein ns. formaatteihin, joista Eero K:n ja allekirjoittaneen syvästi inhoama Tosi Teevee-formaatti on yksi monista. Nähtävästi on olemassa tutkimustietoa, että ainakin nuoriso jostain kummasta syystä katsoo noita roskaohjelmia. Usein harmittaa, että tuollaista ohjelmaa lähetetään parhaina katseluaikoina.

Näistä formaateista voidaan ottaa esille vaikka vuosina 1967-69 TV 1:ssä esitetty Jatkoaika. Tuosta Suomen "pimeästä" ajasta tulee vieläkin hyvin mieleen ohjelma, jossa virnuileva vasemmistomistolainen toimittaja Hannu Taanila aloitti ohjelmassa kokoomuksen Harri Holkerin julkisen mollaamisen sillä seurauksella, että Holkeri lähti kesken mollauksen studiosta pois.

Tämä tapahtuma edustaa tyypillisimmillän sitä, mitä yksipuolisella monopolitiedottamisella voidaan saada aikaan. Ehkä Taanila saikin aikaan muutoksen Suomen poliittisessa elämässä, mutta muutos tapahtui kuitenkin toiseen suuntaan, mitä Taanila tuntui silloin tavoitelleen.

Tuolloinhan elettiin sitä kuuluisaa radikaalin Eino S. Repon ns. reporadioaikaa (1965-69). Tunnetustihan Eino S. oli erittäin hyvää pataa Urkin kanssa, mutta luottamus Repoon kuitenkin lopulta meni ja hänen jälkeensä YLE:n johtajaksi valitun Erkki Raatikaisen aikaa kutsuttiinkin sitten normalisoitumisen ajaksi. Raatikainen olikin saanut oppia myös poliittisesti riippumattomana pidetyssä BBC:ssä.

Nykyään vasemmistopuolueissa itketään katkerasti, kun yksipuolinen tiedottaminen ei enää mene perille, kun taas kokoomuksen nuori Alex twiittaillee jokaisen triathlon-kisan ja myös ennen ja jälkeen Cheekin konserttia ja ääntenkalastus näyttää toimivan ihmeellisen hyvin.

MTV:n puolelta tulee mieleen taas Kari Salmelaisen vuosina 1985-2002 vetämä legendaarinen Napakymppi. Formaatti oli taatusti halpa ja yksinkertainen. Ei ollut politiikkaa mukana, eikä luokannut ketään, mutta taisi tuottaa Suomeen ison joukon onnellisia pareja ja katsoja luvut olivat taivaissa.

Salmelaisen ohjelma oli vähintään Peyton Placen veroista kunnon viihdettä.
Mielestäni tällainen Napakympin veroinen formaatti oli myös Tarvajärven aikoinaan vetämä Laatikkoleikki ja sitten tulee mieleen myös nuo valtavan suositut visailuohjelmat (Naapurivisa, Esko Kivikoski ym). Ihmeellistä, että tällainen kunnon viihde puttuu nykypäivän televisio-ohjelmien tarjonnasta lähes kokonaan.

Jotenkin on tullut sellainen käsitys, että kunnon viihdeohjelmankaan tekeminen ei ole rahasta kiinni, mutta toimittajakunnalta ja kanavien johdoilta puuttuu visioita ja mielellään ostellaan ympäri maailmaa levitettäviä ehkä jopa tarpeettoman halpojakin formaatteja, jotka ei sitten pure suureen osaan katselijoita tai kuuntelijoita lainkaan.

Onko oikein, että esim. valtion rahoilla pyöritettävässä TV:ssä esitetään heikkolaatuisia ohjelmia? Ei ole.

Mainoskanavien omistajat voivat sitten tietysti vapaammin esittää sellaisia ohjelmia, jotka täyttävät mainostajien tarpeita. Sehän on tietysti muistettava, että ei Suomassa mainostaminenkaan ole vailla tiukkaa kontrollia. Tärkeä piirre TV:ssä on myös se, että on olemassa kanavavalitsin, jotta aina voi vaihtaa kanavaa, jos tuutista alkaa tulla jotain Tosi Teeveetä. Onneksi nykyään on kuitenkin vaihtoehtoisia kanavia tarjolla.

Tätä vuodatustani voisin jatkaa vaikka 10 seuraavaa liuskaa, mutta alan nyt laitella hitaasti pistettä ja siteeraan ensin arvostamani prof. Osmo A Wiion vuonna 1970 julkaisemaa "Ymmärretäänkö sanomasi" ? nimistä kirjaa, jossa Wiio ansiokkaasti on selostanut, mitä tiedottaminen on ja miten ko. asiaa kannattaa tarkastella.

Wiio antoi kirjassaan myös mm. 10 ohjetta mm. televisioesiintyjille. Ohjessa 1 Wiio kirjoittaa mm. seuraavasti:

" Muistakaa, että television katselija on kutsunut teidät kotiinsa selostamaan asiaanne, käyttäytykää myös niin kuin puhuisitte katselijalle. Katselija on enemmän kiinnostunut teistä kuin edustamastanne yhteisöstä tai asiasta."

Ohjeessa 10 Wiio kirjoittaa: "Teillä voi olla huolia ja vaikeuksia, mutta älkää välittäkö niitä katsojille, heilläkin on varmaan omansa."

Nämä ohjeet ovat syvässä ristiriidassa Tosi Teeveen esiintyjien ja toimittajinen toimintatapojen kanssa!!!

Yön hiljaisina hetkinä olen myös usein kuunnellut TV 2:lta tulevaa hyvää ohjelmaa "Arkiston helmiä", jossa saa mukavan läpileikkauksen Suomen historiasta.

Eräänäkin yönä kuuntelin tarkkaavasti, kun Aarne Saarinen tuttuun verkkaiseen tyyliinsä kertoi puolueensa hajaantumisesta taistolaisiin. Jostain syystä olen aina ihaillut Aarnen rauhallista ja kiihkotonta esiintymistapaa, vaikka hänen sanomansa ei ole kuitenkaan mennyt minulle perille. Jotenkin Aarnesta olen saanut kuvan rehellisestä ihmisestä. Mistähän sekin johtuu?

"Arkiston helmissä" Urho Kekkosen taannoin pitämä puhe Jyväskylän Yliopiston liikuntatietellisen tiedekunnan avajaistilaisuudessa oli myös hyvin pidetty ja puhessaan Urkki taitavasti siteerasi myös amerikkalaisia ajattelijoita jopa englannin kielellä.

Taisi Urkki lausua jotain kreikankin kielellä. Urkin puheen johdanto-osa oli kyllä jumalattoman pitkä niin kuin tämä minunkin vuodatukseni, mutta Urkin sanoma oli selvä: "Olympiakomitea on herrakerho", jossa demokratia ei toimi.

Lisäksi Urkki piti pahana, että meillä oli erikseen SVUL ja TUL. Tasa-arvo ei toteutunut. SVULia Urkki piti myös elitistisenä. Huvitti, kun Urkin esittämille sarkastisille vitseille naurettiin kuulijoiden taholla. Luulen, että Urkin sanoma meni kuitenkin erittäin hyvin perille kuuliaseen kuulijakuntaan.

Jos Urkki nyt nousisi haudastaan ja pitäisi puheen Suomen urheilun nykytilasta, niin voisi olla, että päänsilityksiä ei jaettaisi.

Minusta ainakin esim. TV:ssä suomalaisten pitäisi vähitellen ruveta katsomaan muitakin urheilulajeja kuin Kimi Räikkösen räpistelyä formulakisoissa ja Suomen jääkiekkojoukkueen johtajien konttausta lentokoneen portaiden eteen laitetulla punaisella matolla ja tietysti kännissä olevien pelaajien halailua lippalakkipäistä Tartsaa presidentin linnan edustalla tulijaissembaloissa.

En lainkaan ihmettele kuitenkaan sitä, että Eero K. on lopettanut KalPan peleissä käynnin, kun jääkiekon MM kisat siirrettiin maksullisille kanaville. Minua taas harmitti suunnattomasti, että jouduin vain kuuntelemaan SaiPan ja Kärppien välisiä jännittäviä jääkiekkomatseja keväällä vain radiosta.

Olisi ollut todella hyvä näyttää telkkarissa kaikilla kanavilla, että raha ei aina ratkaise. Liigan pienimmällä budjetilla liikkeellä ollut ikiaikainen suosikkini pikkuinen ja sinnikäs SaiPa oli lähellä laittaa luun kurkkuun suurella rahalla toimivalle Kärppä-organisaatiolle ja tuleville Suomen mestareille.

Jotain tyyliä pitää sentään olla suomalaisessa elämänmenossa!

Eero KekalainenRe: TeeVee13.7.2014 18.20
Kiitos elamaa suurempien ystavalle asiallisesta ja kantaaottavasta keskustelusta. On se vaan niin mukava nahda et joku viitsii olla niin pikkutarkka ja jaksaa etsia faktatietoa, jota nykypaivana loytyy tasta internetin ihmeellisesta maailmasta.
Kyllahan sinulle tod.nak. kaakkois-Suomalaiselle SaiPan menestys on tarkeaa.
Kuten kaikille urheiluseuroille lajiin ja maakuntaan katsomatta. Terveisin ex lentopallomies Kaavilta

Eero KekalainenRe: TeeVee13.7.2014 18.36
Tiedoksi lukijoille.
Jos ette ole jo aiemmin ymmartaneet kirjoituksieni sanamuodosta, kirjoitan perheemme venalaisesta kompuutterista, josta puuttuvat jotkin kirjaimet. Anteeeksi vaillinainen ilmaisumuoto, mutta asiat ehka selviaa kuitenkin mita tarkoitan. Eero



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: