Keskustelu

alan kolmas miesKORONA SANNAN YÖKYLÄ16.10.2021 1:18
Mennyt viikko oli taas kerran varsinaista BB TALOA KORONA SANNAN OSALTA.

KOKO VIIKON TAAS FAKE NEWS MEDIA SYÖTTI 24/7 TIETOA, KUINKA JÄMERÄSTI KORONA SANNA TAAS JUNAILI MUUTAMASSA VIIKOSSA MEILLE KORONAPASSIN.

NYT SITTEN KAIKKI YLISTÄVÄT, MITEN LOISTAVA KEKSINTÖ KORONAPASSI ON.

MINÄ EN YMMÄRRÄ, MIHIN KORONAPASSSIA TARVITAAN, KUN KAIKILLA ON TIETTÄVÄSTI JO SUOMEN HENKILÖKORTTI.

HENKILÖKORTTIHAN TAKAA JOKAISELLE SUOMALAISELLE KAIKKI PERUSTUSLAISSA SÄÄDETYT PERUSOIKEUDET.

MINÄKIN SAAN SOITTAA SUUTANI NIIN PALJON KUIN HUVITTAA TAI SAAN LIIKKUA SINNE MINNE TUULI MILLOINKIN KULJETTAA.

KATRI HELENAKIN AIKOINAAN LAULOI SIITÄ TUULEN KULJETTAMISESTA JA KATRIA ON PIDETTY IHAN NAISPUOLISENA KANSALLISLAULAJA VÄINÄMÖISEN TAPAAN.

TÄNÄÄN OLIN TAAS LÄHDÖSSÄ ILTAOSTOKSILLE LÄHEISEEN S-MARKETTIIN, KUN TIESIN, ETTÄ TAAS SAATTAA LÖYTYÄ NIITÄ PUNALAPPU TUOTTEITA, JOISTA PYYHKÄISTÄÄN KASSALLA 60% POIS.

KUKA HULLU OSTAA TÄYSIHINTAISIA TUOTTEITA KESKELLÄ PÄIVÄÄ RUUHKASSA, KUN ILLALLA SAA SAMAT TUOTTEET ALLE PUOLEEN HINTAAN, EIKÄ KAUPASSA OLE RUUHKAA.

JUURI KUN OLIN STARTTAAMASSA KAUPPAAN, NIIN POIKANI SOITTI, ETTÄ PARHAILLAAN ON MENOSSA KORONA SANNAN YÖKYLÄ SHOW, JOSSA MARIA VEITOLA OLI VIETTÄNYT YÖN KORONA SANNAN VIERAANA KESÄRANNASSA.

OHJELMA TULI AVA KANAVALTA. EN SITÄ HETI LÖYTÄNYT, KUN EN OLE AVAA KOSKAAN KATSELLUT.

Kun sain ohjeistuksen kanavan numerosta, niin jopa alkoi tulla TUUTIN TÄYDELTÄ, KUN KORONA SANNA MEIKKAA KYLPYHUONEESSA NAAMAANSA EDUSTUSKUNTOON JONKUN ROKKIMUSIIKIN TAHDISSA.

ESITYS OLI SITÄ LUOKKAA, ETTÄ KATSOIN SEN LOPPUUN SAAKKA, JONKA JÄLKEEN SOITIN POJALLEKIN LÄMPIMÄN KIITOKSEN.

TUON OHJELMAN PERUSTEELLA TULI TÄYSIN SELVÄKSI, ETTEI KORONA SANNA OLE SOVELIAS PÄÄMINSTERIN TEHTÄVIIN.

OHJELMAN LOPUSSA VEITOLA MENI VIELÄ TAPAAMAAN KORONA SANNAA VALTIONEUVOSTON LINNAAN, JOSSA VEITOLA TAPASI MYÖS LYHYESTI SOSSUJEN "KIIREISEN TYÖMINISTERI" TUULA HAATAISEN.

TULIPA VAIN SELLAINEN AJATUS, ETTÄ "HERRAN JESTAS" MEIDÄN SUOMALAISTEN ASIOISTA NÄKÖJÄÄN PÄÄTTÄÄ KEHITYSIÄSSÄ OLEVIEN "TEINITYTTÖJEN" VIISIKKO.

EI OLE SITTEN MIKÄÄN IHME, ETTÄ NYT KORONA SANNA ON JO KORONA LAINOJEN NOSTON JÄLKEEN SUUNNITTELEMASSA ILMASTOLAINOJENKIN NOSTAMISTA.

KOSKA LAINAT PITÄÄ JOSSAIN VAIHEESSA MAKSAA MYÖS POIS, NIIN KORONA SANNAN ILMASTO- JA KORONA LAINAT NÄYTTÄÄ JOHTAVAN SIIHEN, ETTÄ SUOMEN NYKYINEN KOKONAISVEROTUSASTE, JOKA ON SUUNNILLEEN 45%:A, NÄYTTÄÄ NOUSEVAT KORONA SANNAN AIKANA JO LÄHELLE 60%:A.

JOS TÄMÄN KORONA SANNAN RAHANJAON SALLITAAN VIELÄ JATKUVAN, NIIN KOHTA KAIKKI SUOMALAISET ON VALTIOLLA TÖISSÄ SAMAAN TAPAAN KUIN ENTISESSÄ NEUVOSTOLIITOSSA:Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: