Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARI PUTININ MÄÄRÄYSVALLASSA30.10.2021 0:28
NATO n. 30 jäsenen neuvosto kävi alkuviikosta tapaamassa UNILUKKARIA, KORONA SANAA ja KANKI KAIKKOSTA.

Tänään UNILUKKARI meni sitten Moskovaan tapaamaan "HYVÄÄ YSTÄVÄÄNSÄ PUTINIA".

KREMLISSÄ keskusteltiin YLE:n UUTISTEN MUKAAN PERÄTI 3 tuntia, mutta keskusteluista julkistettiin vain VENÄLÄISTEN VALITSEMAT VIDEON PÄTKÄT ja pari kuvaa.

Kolmen tunnin jutusteluista kerrottiin sitten Suomessa YLE:n uutislähetyksessä vajaan minuutin mittainen juttu.

Palaverin jälkeen UNILUKKARI piti jonkin tyyppisen MONOLOGIN, jossa UNILUKKARI varsin kankeasti kertoi ikään kuin pääasiana, että hän oli ottanut esille keskusteluissa SAIMAAN KANAVAN katkenneet puukuljetukset.

Myöhemmin uutisten selittäjät kertoivat, ettei UNILUKKARI edes itse uskonut, että asian esille ottaminen mitenkään muutaisi uittotilannetta, kun UNILUKKARILLEKIN oli varmaan selvinnyt, mitkä syyt PUTINILLA on ollut aikoinaan, kun hän on lähtenyt kiristämään raakapuun vientiin liittyvää verotusta.

Sitten YLE:n uutisissa kerrottiin, että UNILUKKARI OLI PUHUNUT yleisesti talousasioista, koronasta, ilmaston hätätilasta ja metsäasioista, etenkin metsäpaloista, mutta ihmisoikeusasiota ei juuri käsitelty.

OLISI LUULLUT, ETTÄ SUOMEN MEDIA OLISI KYSYNYT UNILUKKARILTA, MITÄ HÄN OLI KERTONUT PUTINILLE NATON ÄSKETTÄIN TEKEMÄN VISIITIN OSALTA.

Näin ei kuitekaan kukaan toimittajista kysynyt!!!

UNILUKKARI MYÖS KIELTÄYTYI KERTOMASTA LÄHEMMIN, MISTÄ HÄN OLI IHAN OIKEASTI PUHUNUT PUTININ KANSSA.

LUULISI, ETTÄ SUOMEN KANSALLA ON OIKEUS TIETÄÄ TÄLLAISEN "VELJEILYN" SISÄLTÖ AINAKIN YLEISPIIRTEITTÄIN.

UNILUKKARIN TOIMINTA NÄYTTÄÄ TÄLTÄ OSIN OLEVAN PAHEMPAA KUIN AIKOINAAN OLI URKIN SALATUT NEUVOTTELUT BRESHNEVIN KANSSA ZAVIDOVOSSA VUONNA 1972.

Onneksi tuolloin demujen ERKKI TUOMIOJA tiettävästi vuodatti tiedot keskusteluista kuitenkin lehdistölle.

UNILUKKARIHAN ei ole sallinut vastaavia vuotoja tapahtuviksi, eikä KOIVISTON MANUN SUPON KASSAKAAPPIIN TALLETETTUA TIITISEN LISTAAKAAN OLE JULKISTETTU.

UNILUKKARIHAN oli myös ollut käynnistämässä HESARIN pari vuotta sitten vuodattamien ns. "SALAISTEN KANSIOIDEN" julkistamisen johdosta aloitettua poliisitutkintaakin.

Nyt peräti VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄ ON AJAMASSA SYYTETTÄ KAHTA HESARIN TOIMITTAJAA KOHTAAN, VAIKKA KYSYMYKSESSÄ OLI JO MUUTOINKIN JULKISEKSI TULLEEN TIEDON PAINAMISESTA VAIN VALTAKUNNAN JOHTAVAAN SANOMALEHTEEN ELI HESARIIN.

ASIASSA ON TIETYSTI HETI NS. "ASTIAN MAKU", KUN HESARIN PÄÄTOIMITTAJA EI KUITENKAAN SAANUT SYYTETTÄ, VAIKKA HÄN TIETYSTI VASTAA SIITÄ, MITÄ HÄNEN JOHTAMANSA MEDIA JULKAISEE.

Aleksanteri instituutin tutkija MARKKU KANGASPERKO näytti kuitenkin YLE:n lähetyksessä olevan UNILUKKARIA puheliaampi ja tuntui myös tietävän, että UNILUKKARI ja PUTIN olivat kyllä keskustelleet taas UNILUKKARIN MIELIAIHEESTA ELI MUSTAN HIILEN SOIHDUTTAMISESTA ja VARMAAN ESILLÄ OLI OLLUT MYÖS UKRAINAN TILANNE JA EHKÄ JOPA IHMISOIKEUSKYSYMYKSISTÄKIN ON OLLUT JONKIN TYYPPISTÄ PUHETTA.

YHTEISESTI OLI ILMEISESTI KUITENKIN SOVITTU, ETTÄ NAVALNYSTA EI KUITENKAAN ENEMMÄLTI PUHUTA.

SEN SIJAAN UNILUKKARI OLI "ROHKEASTI VIHJAILLUT", ETTÄ VENÄJÄLLÄ ON ULKOMAISIA TIEDOTUSVÄLINEITÄ PIDETTY JONKINLAISINA EI-TOIVOTTAVINA ULKOMAISIA AGENTTEINA.

TOSIN TÄMÄKIN ASIA ON LÄNSIMAISISSA UUTISLÄHTEISSÄ JO MAINITTU AINAKIN 100 000 KERTAA ENNEN UNILUKKARIA, JOTEN TÄMÄN ASIAN JAUHAMISESSA EI TIETENKÄÄN OLE MITÄÄN TIEDOTTAMISEN ARVOISTA ENÄÄ.

KANGASPURON KÄSITYKSEN MUKAAN UNILUKKARIN YK:N YLEISKOKOUKSESSAKIN JULISTAMA ETYK 1975 HENGEN NOSTO EI TIETTÄVÄSTI SAANUT SUUREMPAA KANNATUSTA PUTININ TAHOLLA.

UNILUKKARILLE JÄI SIIS KÄTEEN NEUVOTTELUISTA TÄYSI VESIPERÄ ja Suomen kansalaisille vielä sitäkin vaatimattomampi "tietosaalis".

On omituista, että UNILUKKARI ylipäätään meni nostamaan Saimaan kanavan puun uiton ainakin YLE:n levittämässä tiedotteessa kaikkein tärkeimmäksi asiaksi, kun MUKA YSTÄVÄLLISIÄ NEUVOTTELUJA ON KÄYTY HYVIEN NAAPURIEN KESKEN AJANKOHTAISISTA AIHEISTA.

YLE:N MUKAAN UNILUKKARIN JA PUTININ HYVIÄ VÄLEJÄ KUVASTAA SE, ETTÄ UNILUKKARI ON KUULEMA OPISKELLUT VENÄJÄÄ JA PUTINKIN KIITTI UNILUKKARIA HYVISTÄ NEUVOTTELUISTA NEUVOTTELUJEN LOPUKSI TOTEAMALLA IHAN SELVÄLLÄ SUOMEN KIELELLÄ: "KIITOS!"

VARMUUDEN VUOKSI YLE JULKAISIKIN VIELÄ EILEN EVA:N TOIMESTA LAADITUN KYSELYTUTKIMUKSEN TULOKSET, JOSSA EVA:N SELVITYKSESSÄ OLI KÄYNYT ILMI, ETTÄ VAIN 26% SUOMALAISTA KANNATTAA NATO-LIITOSTA, MUTTA 40% VASTUSTAA LIITOSTA.

Tämänkään tutkimuksen mukaan UNILUKKARIN ei siis kannattanut mainita PUTINILLE keskusteluissa mitään NATO-neuvotteluista, koska Suomessa NATO:n kannatus on edelleen pysynyt alhaisella tasolla.

Unilukkari ei kuitenkaan Moskovassa näköjään ollut perillä edes siitä, että PUTIN jo vuonna 2007 lähtenyt raakapuun vientitullien avulla nostamaan kotimaisen raakapuun käyttöä, mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi kuten alta selviää:

"Vladimir Putin has recently announced that he will postpone the next step in his reform of the lumber tax regime designed to encourage domestic processing of timber. The proposed 80% export tax on wood will now be put off until the Autumn of 2009.

Putin said that his motivation behind postponing the tax measure came after Scandinavian lumber mills and manufacturers pleaded with the Russian leader to put off the prohibitive tax measures until they could make alternative arrangements.

The export tax hike would have meant the collapse of many Finnish wood-processing businesses leading to as many as 16,000 redundancies and exacerbating the effects of the downturn in Finland.

However it's more likely that Russia's plan to build the 1,200km long ?Nord Stream? natural gas pipeline connecting Russia directly with Germany may be closer to his actual motivation.

Russia must gain permits from Finland, Sweden, Denmark and Germany to move ahead with plans. Russian workers will begin building the pipeline in 2010, with the aim of finishing the build by the end of 2011.

Finland has subsequently taken steps to decrease its dependence on Russian wood since the initial rise in export tax back in mid-2007 from 6.5% to 20% - the Finnish Forest Industry Federation has reported more than 1,000 redundancies at two of the largest papermakers in Europe as a result.

Anne Brunila, who heads the Finnish Forest Industry Federation, said "[Putin?s announcement] doesn't solve the problem, it only delays it, and gives more time for adjustments."

The next move by Putin was as part of a three-year plan to transform the industry from one based on exports to one based on both harvesting and processing timber domestically.

Putin has pushed for the wood to be processed locally thus taking full advantage of Russia?s expansive natural resources and maximising potential GDP.

The extra revenue generated by the 2007 tax hike was channelled into developing facilities within Russia with the aim of processing all of Russia?s lumber locally.

The next rise on April 1 2008 saw duties increase by a further 5% to 25%.

The increase in taxation was expected to bring increased foreign investment from foreign lumber mills to Russia with companies setting up shop in Russia and selling their processed wood locally in an effort to avoid the export tax.

This would also increase Russia?s tax-take from companies who would be paying local income taxes.

The Russian leader has also offered Scandinavian companies tax breaks to encourage them to relocate their operations within Russia.

Before the first increase in the export duty, when taxation was levied at 6.5%, Finland accounted for 16-18% of Russian timber exports with China buying between 53-60% annually.

The increased levy has had a significant effect on trade between the three countries - Finnish imports between January and August of this year, when compared with last year, have decreased almost two-fold from 18.2 million cubic meters of lumber to just 9.8 million.

However the decrease in exports was not capitalised upon by Russian companies - holdbacks in the development of Russian processing factories, according to Russian experts, meant that the lumber, which would have previously been exported, lay rotting in Russia. Despite this, Putin refused to revoke the tax."

Ei siis ole ihme, että ILTALEHDESSÄ tänään joku innokas toimittaja oli jo NATO OPTION osalta todennut, että ongelma poistuu, kun Suomi liittoutuu Venäjän asevoimein kanssa.

A-Studiossa olikin jo eilen illalla SAKARI SIRKKASEN johdolla keskustelu, jossa Suomen perinteiset NATO-OPTION ASIANTUNTIJAT kuin yhdestä suusta totesivat, että NATO-OPTIO on jo osittain mennyt ohi ja Suomessa ollaan jouduttu ns. HARMAALLE ALUEELLE, jossa kukaan ei enää tiedä, miten pitää toimia, kun maailma on muuttunut niin monimutkaiseksii!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: