Keskustelu

alan kolmas miesLihan syönnille stoppi Helsingissä2.11.2021 19:39
KYLLÄ NYT MENI LIIAN PITKÄLLE JA PALJON!!!!

HELSINGIN KAUPUNGISSA LOPPUI LIHAN SYÖNTI KAUPUNGIN TILAISUUKSISSA ILMASTOHÄTÄTILAN VUOKSI.

Kiittäkäämme tästä VIHERPIPERRYSOHJELMAA ja ILMASTON AIVOPESUA.

KAIKEN TAKANA ON TIETYSTI NAINEN. Tällä kertaa se on SUOMESSA KEPUN RUUNEPERI SAARIKKO.

RUUNEPERI MENI SAMAAN "SÄNKYYN" DEMUJEN KANSSA JA NYT ON KAKKU VALMIS.

KAURALEIVÄLLE JOUDUTTIIN HELSINGIN KAUPUNGINTALOLLAKIN!!!

Tilanne muistuttaa 1940-luvun loppua, kun AKM aloitti BOOMERINA elämänsä Helsingin Kuusitiellä. LIHAA EI SILLOINKAAN SAANUT JA LEIPÄ OLI KORTILLA!!!

Sitä niittää, mitä kylvää.

Kepuloiset ideanikkarit ovat saaneet kepuloiset ulkoistettua jo lähes täysin Helsingin valtuustostakin ja tilalle on tullut kaiken maailman tuulihattuja viherpipertäjien ja vihervassarien toimesta.

JÄLKI ON SITTEN SEN NÄKÖISTÄ.

ILTALEHDEN TIEDOTE ASIASTA ALLA:

"Tarkalleen Helsingin kaupunki linjaa niin, että tilaisuuksissa tarjoillaan sesongin mukaista kasvisruokaa ja sen lisäksi mahdollisesti vastuullisesti pyydettyä lähikalaa. Tarjoiluun voi kuulua myös Reilun kaupan tuotteita, kuten kahvia, teetä ja banaaneja.

Kahvimaitona käytetään kaurajuomaa.

Erikoisruokavaliot huomioidaan ja tilaisuuksissa käytetään ainoastaan kestoastioita ja -aterimia. Juomat tarjoillaan kannuista, joten juomapulloja ei käytetä."

Kohta kaikissa muissakin kaupungeissa LIHAN SYÖNNILLE LAITETAAN PISTE.

KYSYMYKSESSÄ ON UNILUKKARIN GLASGOWSSAKIN HEHKUTTAMA ILMASTOHYSTERIA, JOLTA KUITENKIN PUUTTUU TIETEELLINEN POHJA.

UNILUKKARIN ILMASTOKIIHOTUSTA GLASGOWSTA ALLA:

□ "Olemme jo 40 vuotta tienneet, että ilmastonmuutos on ihmisten aiheuttama. Nyt meidän on aika toimia ja täyttää inhimilliset velvollisuutemme, sanoi Niinistö.

Niinistö sanoi, että Suomi kuuluu kaikkein kunnianhimoisimpiin maihin.

□ Tavoitteemme on päästä hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä, sanoi Niinistö.

□ Suomi tekee osansa muun muassa kaksinkertaistamalla apunsa köyhille maille ilmastonmuutoksen torjuntaan, sanoi Niinistö.

Niinistö sanoi myös, että Suomessa istutetaan 150 miljoonaa puuta joka vuosi."

UNILUKKARI EI OLE KUITENKAAN PYSTYNYT ESITTÄMÄÄN MITÄÄN TIETEELLISTÄ RIIDATONTA TODISTETTA SIITÄ, ETTÄ ILMASTON LÄMPENEMINEN ON IHMISEN AIHEUTTAMA LUONNONILMIÖ.

TAANNOINEN JÄÄKAUSI SUOMEN PÄÄLLÄKIN EI OLLUT IHMISEN AIHAUTTAMA JA JÄÄN SULAMINEN SUOMEN PÄÄLTÄKIN NOIN 10 000 VUOTTA SITTEN EI JOHTUNUT IHMISEN TOIMISTA.

SUOMESSA SULFAATTISELLUN KEITTOKIN ALKOI VASTA 1900-luvun alussa, kun Kymi Oy:n aiemmin Hallan sahan jatkoksi rakennettiin Suomen ensimmäinen sulfaattisellutehdas, jonka tuotanto oli vuonna 1925 8 500 tonnia ja tehdasta laajennettiin vuonna 1930 14 600 tonniin.

Noina aikoina Suomessa pelättiin jo metsien riittämistä, mutta eipä ole metsästä tullut Suomessa pullonkaulaa, ellei päätöksentekoa tässäkin asiassa vapaaehtoisesti globalistien Brysseliin luovuteta.

Nytkin onneksi MetsäFibre rakentaa uutta sellutehdasta1 500 000 t/a sellutehdasta Kemiin ja maa- ja metsätalousministeri JARI LEPPÄKIN on todennut, että Suomen metsävarat ovat kasvaneet 50 vuodessa peräti 70%:lla, joten ainakaan Suomessa ei pitäisi olla mitään huolta hiilinieluista.

Kiinalaisille kommunisteille eikä Brysselin byrokraateille Suomessa ei ainakaan pidä ryhtyä hiilinieluja kasvattamaan tai niitä lajoittamaan.

Fakta on se, että Keski-Euroopassa ovat aikojen saatossa itse hakanneet metsänsä olemattomiin ja nyt ollaan sitten tulossa meikäkäisten ruokapöytiin.

Kiinan kommunistien maailman valloitusta meidän ei myöskään pidä lähteä tukemaan.

UNILUKKARIKIN VOISI MENNÄ SUORAAN ASIAAN ja PITÄÄ LUENNON PEKINGIN YLIOPISTOSSA UIGUURIEN VANKILEIREISTÄ JA MUSTAN HIILEN SOIHDUTUKSESTA KIINASSA!!!!

KIINALAISTEN KOMMUNISTIEN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖT OVAT PERÄTI 26% MAAILMAN PÄÄSTÖISTÄ ja KASVAVAT KOVAA VAUHTIA, KUN ELINTASO HITAASTI NOUSEE NOIN 1 000 000 ihmisen kohdalla, joiden päiväpälkka on vain yhden euron luokkaa riisipellolla.

KUN SUOMEN PÄÄSTÖT OVAT VAIN 0,12% MAAILMAN PÄÄSTÖISTÄ, NIIN HERÄÄ TIETYSTI KYSYMYS, MISTÄ UNILUKKARIN "ITSERUOSKINTA" OIKEN JOHTUU.

Se nyt ainakin tiedetään, että UNILUKKARI OLI AIKOINAAN INNOKKAASTI JUONIMASSA DEMUJEN MOOSEKSEN KANSSA SUOMEN EU-LIITOSTA JA TIETENKIN KATASTROFAALISTA EUROON LIITTYMISTÄ.

AKM EDUSTAA KÄSITYSTÄ, ETTÄ KAIKKIEN SENIILIEN JA VAPAAMIELISTEN PÄÄTTÄVIIN PÖYTIIN EI PIDÄ VAPAAEHTOISESTI MENNÄ.

SIINÄ VOI ÄKKIÄ PIENELLE MAALLE TULLA ISO LASKU KÄTEEN!!!

SVEITSIKÄÄN EIKÄ NORJA OLE LÄHTENYT MUKAAN NÄIHIN PÄÄTTÄVIIN PÖYTIIN JA ENGLANTIKIN SAI TARPEEKSEEN PYÖREIDEN PÖYTIEN PÄÄTÖKSISTÄ.

NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTEI NÄIHIN PÄÄTTÄVIIN PÖYTIIN ENÄÄ OSALLISTUNUT MYÖSKÄÄN VENÄJÄN PUTIN JA KIINAN XI MUUTA KUIN ETÄYHTEYDELLÄ KUULOSTELLEN.

G20 PALAVERIN LOPPUKUVASSA SENIILI JOE BIDENKIN OLI JO HEITETTY AIVAN KUVAN LAITAMIEHEKSI, KUN "PLA, PLA, PLA" GRETA THUNBERGIN SEURAAJAT OLI TÄLLÄYTYNEET KUVAN KESKELLE!!!

ottoRe: Lihan syönnille stoppi Helsingissä2.11.2021 21:35
Eipä siinä mitään.

Voivat alkaa syömään omia eväitään.

Kautta linjan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: