Keskustelu

ottoMutta tuleeko ne vaalit?20.11.2021 13:42
Vai siirretäänkö niitäkin?

Kovin on tautinen tuo tilanne. Ei aikaakaan kun 10.000/ rapsahtaa rikki.

Kuten keväällä.

Siis kerrottiin käyvän. Oikeusministerin suulla.

Taisi jäädä vähän alle ne tartunnot tuolloin.


Mutta aihetta taas on. Kovin on riitaisaa hallituksen tie.

Taksonoidaanko vai ei?

Voi mennä keväämmälle.

Ne vaalit.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?21.11.2021 1:32
EIKÖ OTTO VIELÄKÄÄN TIEDÄ SITÄ, ETTEI SUOMESSA MITÄÄN VAALEJA TARVITA!

Meillä oli viimeksi eduskuntavaalitkin vuonna 2019 ja vaaleissa todettiin, että KEPULOISTEN ääniosuus oli laskenut JUHA SIPILÄN vuoden 2015 vaalivoiton 21.1%:sta 13.8%:in vuoden 2019 ILMASTOVAALEISSA.

Kuitenkin heti vaalitulosten tultua julki ja KEPUN rökäletappion paljastuttua KEPUN APPARAATTI PAKOTTI KATRI KULMUNIN menemään ehkä Suomen historian kaikkein vasemmistolaisimpaan hallitukseen, kun YLE toimittajat heti vaalituloksen selvittyä latoivat kuutioita päällekkäin ja kuinkas ollakaan KEPU pääsi rökäletappiostaan huolimatta hallitukseen YLE:N ENEMMISTÖLAATIKKOLEIKIN SEURAUKSENA.

Vuoden 2019 eduskuntavaalit osoittivat sen, että SUOMESSA VAALITULOKSELLA EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ, KOSKA YLEN TOIMITTAJAT VOIVAT AINA VAALIEN JÄLKEEN LAITTAA KUUTIOT SIIHEN JÄRJESTYKSEEN, ETTÄ YLE:N A-STUDIOON SAADAAN AINA HAASTATELTAVAKSI JOKU KEPULOINEN, VAIKKA KEPULOISIA EI ÄÄNESTÄISI ENÄÄ KUIN 1% ÄÄNIOIKEUTETUISTA.

Nythän kepuloisten kannatus on jo laskenut lähes vesirajaan eli vain 11.9%:iin, joten totta kai tulevien ALUE- JA EDUSKUNTAVAALIEN JÄLKEEN KEPU TAAS ISTUU ALUEVALTUUSTOJEN PUHEENJOHTAJIEN PENKEILLÄ JA EDUSKUNNASSA AINAKIN EDUSKUNNAN PUHEMIEHEN NUIJA ON TULEVIEN EDUSKUNTAVAALIEN JÄLKEEN ILMAN MUUTA KEPULOISTEN KÄSISSÄ, VAIKKA NUORISOSÄÄTIÖN KEULAMIESTEN EDESOTTAMUKSIA ON TAAS RYHDYTTY TUTKIMAAN.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ SUOMEN LAINSÄÄDÄNTÖKIN ON TÄYSIN EU-OIKEUS ALISTEINEN, JOTEN TÄSTÄKIN NÄKÖKULMASTA ON AIVAN SAMA, KETKÄ SUOMESSA ISTUU HALLITUKSESSA TAI KUKA ON PRESIDENTTI.

KUN KEPU SAI DEMUJEN AVULLA VÖYRYTETTYÄ SUOMEEN NS. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN, NIIN NYT KEPULOISTEN MIELESTÄ MAA ON VALMIS, KUN SOTE ON SIIRRETTY KUNNISTA NETTIIN.

NIINPÄ SUURI OSA IÄKKÄIMMISTÄ SOTE-PALVELUJEN KÄYTTÄJISTÄ/TARVITSIJOISTA VOIDAANKIN UNOHTAA, KUN HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN PALVELUNUMERO TULEE TAATUSTI OLEMAAN AINA VARATTU SAMALLA TAVALLA KUIN NYKYÄÄN PANKEISSA ON TAPANA.

ALUEVAALEISSA VALITUILLA HENKILÖILLÄHÄN EI TIETENKÄÄN VOI OLLA MITÄÄN TOIMIVALTAA ALUEIDEN SOTE-ASIOHIN, KOSKA EU:N BYROKRAATITHAN SÄÄTELEE JO TARKOIN BANAANINKIN KOON JA MUODONKIN.

TOTTA KAI EU:STA TÄYTYY MYÖS TULLA SUOMEEN TARKAT KORONAN JA MUIDEN SAIRAUKSIEN HOITO-OHJEETKIN.

METSIEN TAKSONOMIASTAKAAN ON TURHA MYÖSKÄÄN ENÄÄ NIPOTTAA, KOSKA SAKEMANNIT OVAT JO SENKIN ASIAN PÄÄTTÄNEET MEIDÄN PUOLESTAMME.

EU:SSAHAN EI PIENIÄ MAITA KUUNNELLA, KOSKA SAKSALAISET JA RANSKALAISET PANKIT VOIVAT AINA SANOA SUOMEN PANKIN KIVIHIILI JA NIKKELI OLLILLE, ETTÄ OLEPAS SINÄ PIKKUPOIKA NYT HILJAKSEEN, KUN SINUN PANKIN TASEEN LOPPUSUMMA VUODEN 2020 LOPUSSA VERTAUTUI DEUTCHE BANKIN TASEEN LOPPUSUMMAAN SEURAAVASTI:

□ DEUTCHE BANK 1 325 000 MILJ. EUR
□ SUOMEN PANKKI 156 121 MILJ. EUR

KORONAN HOIDOSSAKIN SUOMI ON OLLUT VALE MEDIAN MUKAAN MELKEIN MAAILMAN PARAS KORONAN HOITAJA, KUN MEILLÄ ON SAAVUTETTU KORONAROKOTUKSISSAKIN JO IÄKKÄÄMMILLÄ 80%:N KRIITTINEN RAJAPYYKKI.

KORONA SANNAN HALLITUKSESSA ETENKIN KRISTA KIURU JÄRJESTI HETI MINISTERIÖSSÄÄN KAKKUKAHVITILAISUUDEN, KUN IÄKKÄILLÄ IHMISILLÄ NOIN VIIKKO SITTEN ROKOTUSASTE NYTKÄHTI 79.9%:STA KARVAN VERRAN ETEENPÄIN 80%:IIN, JOTTA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ KORONA SANNA SAATTOI JULISTAA KORONAN PÄÄTTYNEEKSI SUOMESSA.

NYTHÄN TUO KORONAMAALIKIN TUNTUU TAAS KARKAAVAN POLITIIKOILTA KÄSISTÄ, KUN ESIM. HUS:IN TEHOHOITOKAPASITEETISTAKIN PUUTTUU TAAS PARI HOITAJAA.

KYLLÄ ON IHMEELLISTÄ, ETTÄ MEITÄ SUOMALAISIA AINA NÄIN KIUSATAAN.

Koronan kuolleisuusluvuissa meillä ollaan kuitenkin valitettavasti jääty jo jälkeen muutamista verrokkimaista, kuten alta selviää (rokotusaste 16.11.2021 suluissa, %):

□ Intia 1 399 000 asukasta (26.6%)
□ Ruotsi 10 099 265 asukasta (70.9%)
□ Suomi 5 540 000 asukasta (68.5%)

Koronakuolleiden määrä yhteensä kahden viimeisen viikon aikanakin ovat meillä huonommat kuin alikehittyneessa Intiassa ja Ruotsissa, kuten alta selviä, (kuolleisuus ja kuolleiden osuus väestöstä suluissa, %):

□ Intia 5 218 potilasta (0.0004%)
□ Ruotsi 70 potilasta (0.0007%)
□ Suomi 60 potilasta (0.0011%)

Vaikka Suomessa on VALE MEDIAN MUKAAN MAAILMAN PARAS TERVEYDENHUOLTO JA LÄHES KAIKKI IÄKKÄÄT IHMISET ON JO ROKOTETTU, NIIN SILTI MEILLÄ KUOLLEISUUSASTE ON YLI KAKSINKERTAINEN ESIM. INTIAAN VERRATTUNA, JOSSA ROKOTUSASTE ON SELVÄSTI ALEMPI KUIN SUOMESSA.

HYVINVOINNISSAHAN INTIA ON KAUKANA MEISTÄ SUOMALAISISTA, MUTTA KORONAA SIELLÄ SELVÄSTI OSATAAN JOSTAIN SYYSTÄ HOITAA.

KYSYMYS VOIKIN OLLA SIITä, ETTÄ MEILLÄ ON PÄÄSSYT YLTÄKYLLÄISYYDEN KESKELLÄ YLEISTYMÄÄN KORONAN HOIDOSSAKIN MYÖS SE KUULUISA "VALOHOITO", JOKA MONTA KERTAA YLLÄTTÄÄ ESIM: AUTOILIJAN, KUN VIE AUTONSA PIKKU REMONTTIIN SOPIVALLE MAAHANTUOJALLE.

Intiassa rokotusten sijaan on käytetty koronan hoitokeinona rokotteiden sijasta laajasti ns. monoklonaalisia antibodihoitoja, joita ei käsittääkseni vielä Suomessa ole laajemmin käytössä.

Tilastojen mukaan Intiassa koronakuolleisuusluvut näyttävät olevan laskussa, mutta Suomessa taas suunta tuntuu olevan päinvastainen.

Saksassakin näyttää maa joutuneen koronan suhteen jo täyteen kaaokseen, kun MERKEL tuntuu määränneen maahan jo rokotepakonkin.

SUOMESSA keskeiseksi kysymykseksi aluevaaleissa näyttääkin nousevan, kuka ehdokkaista vihaa eniten illallisilla liharuokia ja ketkä ovat taas kovimpia vegaaneja, ilmastoaktivisteja ja tietysti vieraslajien ja luontokadon vastustajia.

Tulevissa aluevaaleissa on siis siirrytty jo täydellisesti digiaikaan ja ehdokkaat tulevat esittämään vaaliteemoina, kuinka alueiden SOTE-PALVELUTKIN saadaan oikeaan jenkaan, kun siirrytään kiertotalouteen ja alueista tehdään hiilinegatiivisia.

On varsin todennäköistä, että kohta HESARI KÄYNNISTÄÄ ALUEVAALEJA KOSKEVAT VAALIKONEET, JOISTA KÄY ILMI, ETTÄ PARHAITA ALUEVAALIEHDOKKAITA OVAT NE, JOTKA INNOKKAIMMIN PUHUVAT LUONTOKADOSTA JA HIILINIELUISTA, KOSKA ETENKIN HIILINIELUILLA ON SELVÄ KORRELAATIO HYVÄÄN TERVEYTEEN.

Pientä riitaa tietysti tulee olemaan siitä, riittääkö yksi tai kolme helikopteria SOTE-kuljetuksiin ja voivatko kopterit olla yksityisiä vai valtio-omisteisia.

KUN UNILUKKARIN KANATUS ON ITSEPINTAISESTI VUODESTA TOISEEN KUITENKIN LÄHES 100%, niin silloin tiedetään, että SUOMEN KANSA LUOTTAA SYVÄSTI UNILUKKARIIN.

Aiemmin tällaisessa tilanteessa lähetystöt ovat jo hyvissä ajoin suunnanneet istuvan presidentin pakeilla ja pyytäneet sitä, että hyväksi havaittu ja korvaamaton presidentti vielä uhraisi ainakin seuraavat kuusi vuotta kansakunnan hyväksi.

Kun nyt UNILUKKARI ON JO KAHTEEN KERTAAN NÄKÖJÄÄN PERUNUT PERINTEISET ITSENÄISYYSPÄVÄJUHLATKIN, NIIN SEKIN ON MERKKI SIITÄ, MILLAISEN NISKALENKIN EU:N BYROKRAATIT JA GLOBALISTIT OVAT OTTANEET SUOMI NEIDOSTA.

Tässä tilanteessa Itse asiassa kiusallisista presidentinvaaleistakin voidaan kokonaan luopua ja UNILUKKARISTA VOIDAAN TEHDÄ SUOMEN KUNINGAS, jonka jälkeen nykyinen presidentin virkakin muuttuu perinnölliseksi.

Tämän osalta valtakunnassa asiat ovat hyvin, koska UNILUKKRIN jälkeen voidaan aina nimittää AARO kuninkaaksi, jolloin JENNISTÄ tulee automaattisesti kuninkaan äiti.

KORONA SANNAN JOHDOLLA TÄSSÄ MENNÄ KETKUTELLAAN KOHTI EUROSTOLIITON AVOISTA SATAMAA!!!

DEN GLIDER IN!!!
HELLUREI, HELLUREI, HELLUREI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?22.11.2021 8:19
Tuleeko vaalit ja ovatko vaalit ylipäätään tarpeen ovat kaksi eri asiaa.

Toki Otto on varsin hyvin perillä miten toisen asteen kapitalismi otti niskalenkin poliittisesta järjestelmästä.

Läntisissä demokratioissa.

Idässähän ei demokratiaa koskaan ole ollut ja tuskin tulee olemaan.

Kysymys kuitenkin kuului jotta tulevatko vaalit vai siirretäänkö ne.

Kuten kuntavaalien kävi.

Kun on se korona. Ja ne 10.000 tartuntaa / päivä.

Näinhän väitettiin kun vaalit siirrettiin.

Pian mennään parissa tonnissa per päivä.

Vaalit kuitenkin keväällä siirrettiin kun tilanne oli puolet tästä.

Vaalien siirto vieläpä siten, että ehdokasasettelu oli päällä on sama kuin katsottaisiin kaverin kortit.

Korttipelissä.

Päästiin näkemään mitä oli ajettu asemiin.

Jotta voitiin ajaa omia lisää.

Kuten vaikkapa Kuopiossa kävi.

Jossa haettiin "varalisää" Brysselistä saakka.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?22.11.2021 17:17
THL:ssä on MIKA SALMISELLA käytössään KORONAN EKSPONENTIAALINEN MALLI ja HALLITUKSEN BILE HILEENÄ on KORONA SANNA.

TÄSTÄ SYYSTÄ ALUEVAALEJA EI VOIDA JÄRJESTÄÄ SUOMESSA, KOSKA MALLIN TULOKSET OVAT JO JOULUNA SILLÄ TASOLLA, ETTÄ MM. PUKIN TYÖT JOUDUTAAN PERUMAAN.

KORKEINTAAN ETÄPUKIT OVAT ENÄÄ SALLITTUJA!!!

UNILUKKARI on myös huolestunut ihmisten velvollisuuksista ilmastoa ja luontokatoa kohtaan.

Kun muka vahvistaakseen HELSINGIN HENKEÄ UNILUKKARI on jo mennyt moikkaamaan MERKELIÄ, niin on selvää, että Suomessakin KORONA TILANNE on muuttunut erittäin huolestuttavaksi ja tietysti meilläkin on siirryttävä pakkorokotuksiin ja koronapassin käyttöön samaan malliin kuin ITÄVALLASSA on jo tehty.

Rokottamattomat on meillä julistettava tietysti yhteiskunnan vihollisiksi ja terroristeiksi, kuten nyt alkaa olla jo tilanne ympäri ns. VAPAUDEN KEHTOA eli EU:ta.

Nyt täytyy muistaa, kuinka aikoinaan Itävallasta kotoisin ollut epäonnistunut arkkitehti HITLER lähti käynnistämään kansanliikettä Saksaan ja mitä siitäkin sitten seurasi.

Samalla vanhalla PAKOTUSTIELLÄ SAKSASSA OLLAAN JÄLLEEN.

Kyllä meille suomalaisille tässä leikissä heikosti käy tai on jo käynyt.

KORONA siis vei SUOMELTA ITSENÄISYYDEN, eikä kukaan pannut vastaan!!!!

Den glider in!!!!
HELLUREI, HELLUREI, HELLUREI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.11.2021 9:41
On myös muita syitä vaalien siirrolle.

Jopa hamaan tulevaisuuteen.

Aamuinen uutisanti kertoi miten heikolla tolalla järjestelyt näillä "alueilla" ovat.

Parhaimmillaankin vain välttävällä tasolla.

Tilannehan on ollut tiedossa jo: Nyt haukataan aivan liian suurta palaa.

"Kaikkien aikojen suurin uudistus"

Tässä maassa.

Suurempi kuin peruskoulu ja kansan- terveystyö aikanaan. Yhteensä.

Silloin kun rahaa oli enemmän kuin tarvis. Kiitos sen aikaisen idänkaupan.
Tuotiin käytännössä ilmaisia raaka-aineita, jotka jalostettiin ja vietiin maailman turuille käypään hintaan.

Tai ainakin melkein käypään.

Joka tapauksessa tuolloin oli rahaa millä uudistaa.

Peruskoulua säädettiin 40 vuotta.

Samoin hoivaa.

Eikä valmista ole tullut.

Voihan toki olla, että aluevaltuustot valitaan.

Ne tosin tekevät ensimmäisen toimikautensa sitä, mitä ei ole tehty.

Eli valmistelevat tätä sotea.

Ja ennen kuin se on valmis, yksi jos toinen ehtii kuukahtaa niihin jonoihin.

Mikä lienee tarkoituskin.

Onhan ainakin yritetty...

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.11.2021 13:31
Väkisin tehty, mikä väkisin tehty!!!

Pakottamalla ei koskaan hyvää tule. AKM kuuli eilenkin saman kuin OTTO.

YLE oli haastatellut useita SOTE IHMISIÄ ALUE-SOTEN etenemisestä.

Kaikkialla ollaan vielä housut kintuissa, vaikka PÄIVI NERG oli jo TERRASIPILÄN aikaan pimittänyt laittomasti eduskunnalta 420 milj. EUR SOTEN VALMISTELUKULUJA KOKO TERRA SIPILÄN HALLITUSKAUDEN AIKANA.

ALUE-SOTESSA on taas kysymys POLIITIKKOJEN GOOGLEN karttaharjoituksesta, jonka ainoa tarkoitus on saada valittua vain nuo ALUE-SOTEN päättäjät, jotka ilmeisesti korkeintaan kerran kuusssa istuvat iltaa ja päättävät sitten esim. siitä, järjestyykö Juankosken mummoille kihtiin ja kurkkukatariin hoitopaikka jostain päin Suomea, kun tuntuu siltä, että kaikki Kuopion seudun hoitopaikatkin on varattu ikuisen KORONAN hoitoon.

Ei valtio pysty rahaa SOTE-ALUEILLE noin vain jakamaan, joten tässähän menee kaikki perustuslaissa todetut tasa-arvopykälätkin uusiksi.

Vaikuttaa siltä, että Helsingissä SOTE tulee jollain tavoin kitkuttaen toimimaan, mutta tietysti entistä pienemmän budjetin voimin, kun pitää SOTE rahaa lähettää esim. Kainuuseen.

Muilla SOTE-ALUEILLA tilanne tulee olemaan sama kuin AKM:llä oli taannoin Moskovan lentokentällä.

Olin ravintolan ainoa asiakas ja istuin pöytään. Ajattelin siinä syödä joutessani vähän iltapalaa, kun koneet oli myöhässä.

Huomasin heti, että hovimestari noijaili keittiön oven pieleen ja yritin kutsua häntä paikalle. Ei koskaan tullut!!!

Jouduin poistumaan valtion ravintolasta ja onneksi löysin pienen hampurilaiskojun, josta sain kuivan käntyn ja lasin vodaa.

Tätä on tulossa Suomessa nyt takuu varmasti eläkeläisille, joita on nykyään jo ainakin 1 100 000.

Veikkaan, että tulevan 10 vuotis perioidin aikana ainakin 300 000 vanhempaa suomalaista kuukahtaa ALUE-SOTEN jonoissa ja peilisaleissa, kun nytkään ei ole maaseudulla tai kaupungeissa hoitajia ja lääkäreitä julkisella puolella.

Hoitotöihin kelvollisen ihmisen ja lääkärin kouluttaminen kestää ainakin viisi vuotta, niin on täysin selvää, ettei HOITOTAKUUT KORONA SUOMESSA VOI TOTEUTUA LÄHIMMÄN 10 VUODEN SISÄÄN.

HUS:ISSAKIN on nyt jo TIUKKOO noin 40 TEHOHOITOPOTILAAN KANSSA, JOS PARIKIN UUTTA LISÄPOTILASTA ON TEHOHOIDON TARPEESSA, NIIN ASIASTA PITÄÄ JÄRJESTÄÄ VALTAKUNNALLINEN HÄTÄHUUTO MEDIASSA JA VIRANOMAISTEITÄ PITKIN KAIKKI SAIRAANHOITOPIIRIT JOUTUU HÄLYTYSTILAAN!!!

Kaiken huipuksi KRISTA KIURU vielä tekee hartiavoimin töitä, ettei ainutkaan yksityinen yrittäjä saa lähteä hoitojonoja purkamaan.

Pitäsiköhän kohta KORONA SANNA, KRISTA KIURU ja RUUNEPERI haastaa oikeuteen KANSANMURHASTA?

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?24.11.2021 7:18
Kepu tässä on suurin syyllinen.

Ensin sössittiin parashanke, sitten Sipilä tolkuttomalla kiireellä ja huonolla valmistelulla pilasi oman yrityksensä ja nyt mentiin takaamaan tämä punainen sote.

Kaiken tämän takana on yksi ja sama puolue.

Puolue, joka vaihtaa väriään vähän joka käänteessä.

Puolue, joka on toiminnallaan jo tuhonnut maatalouden ja sen harjoittajat.

Seuraavaksi menee metsät ja metsäteollisuus.

Kansanmurha on aivan liian lievä tuomio!

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?25.11.2021 21:45
UNILUKKARI KÄVI VIERAILULLA SAKSASSA JA HÄNELLE KERROTTIIN, ETTÄ NYT ON EU:SSA SAKSALAINEN KOMENTO.

Brysselissä on Koronan eksponentiaalimallilla laskettu, että kaikki EU:n kansalaiset on rokotettava pikkulapsesta alkaen ja kolmas rokotuskierros on viipymättä aloitettava.

Kodeissakin on otettava käyttöön maskipakko, koska on kysymyksessä sotatilaan verrattava hätätila.

Kaikki, jotka vastustavat koronamaskeja, koronarokotuksia ja -passeja ovat yhteiskunnan vihollisina ja terroristeina laitettava välittömästi seurantaan ja niskuroivat on asetettava työskentelykaranteeniin.

UNULUKKARI aloittikin heti Saksasta saamansa viestin levityksen kuuliaisena kuin ennen vanhaan sen viheliäisen NATSIKOMENNON aikaan.

UNILUKKARI päätti peruuttaa ITSENÄISYYSPÄIVÄ KEKKERIT 6.12.2021.

Saa nähdä, onko myös EDVIN LAINEEN TUNTEMATON SOTILAS YLE:llä PERUTTU 6.12.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Kun näin on, niin 22.1.2022 ALUEVAALIT tullaan tietysti tarpeettomina perumaan.

Ruotsistahan saatiin jo mallia modernista "DEMU JA VIHERVASSSARIT MENOSTA", kun DEMUT ja VIHERVASSARIT halusivat väkisin valita maalle ensimmäisen naispääministerin.

Magdalena Andersson valittiinkin eilen aamupäivällä väkisin pääministeriksi, mutta illalla Andersson joutui jo eroamaan ja RIKSDAGEN heitti Anderssonin roskikseen, kun Andersson oli esittänyt samantyylistä TALOUSPAKETTIA kuin KORONA SANNAN PORUKKA SUOMESSA.

RUOTSISSA TOIMINTALINJAKSI VALITTIIN SELKEÄSTI OPPOSITION EHDOTTAMA LINJA.

EU on näköjään täydellisen sekasorron tilassa ja PUTIN ajaa kylmähermoisesti sotajoukkoja vain EU:n Itärajoille, UKRAINAAN ja Suomessakin ulkoministeri HAAVISTO ja sisäministeriksi siirtynyt KRISTA MIKKONENKIN vain eduskunnassa luennoi eilen, että meillä on Suomessa nuo rajat kyllä hyvässä hoidossa, koska meillä RAJA RAILONA AUKEAA ITÄÄN PÄIN n. 1300 KM:N MATKALTA.

Ihmetyttää, miten KRISTA MIKKONEN on ylipäätään voitu valita peräti sisäministeriksi, kun KRISTA on Joensuun Yliopistossakin KIRKASTUNUT PENTTI LINKOLAN aatteisiin ja suorittanut gradunsakin vain EU:n vesikasvien direktiiveistä.

A-STUDIOSSAKIN JA EDUSKUNNASSA KÄVI ILMI EILEN, ETTÄ KRISTA MIKKONEN, JONKA KOULUTUSTAUSTA ON SIIS BIOLOGIA JA MUUTKAAN VIHERVASSARIEN POLIITIKOT EIVÄT NÄY YMMÄRTÄVÄN KANSAINVÄLISESTÄ OIKEUDESTA EIKÄ IHMISOIKEUKSISTAKAAN HÖYKÄSEN PÖLÄHDYSTÄ (vrt. emeritus prof. Martti Koskenniemi).

KOSKENNIEMI JA RIIKKA PURRA OLIVAT TAAS AIVAN OIKEASSA, ETTÄ VUODELTA 1951 PERÄISIN OLEVA IHMISOIKEUKSIA KOSKEVA GENEVEN SOPIMUS EI ENÄÄ PITKÄÄN AIKAAN OLE OLLUT NS. TÄTÄ PÄIVÄÄ.

WOKISMIN MESTAREINA HÄÄRIVÄT VIHERVASSARIT NÄYTTÄÄ HAAVEILEVAN SITÄ, ETTÄ SUOMESSAKIN SIIRRYTTÄISIIN ajassa taaksepäin 1760-1840 luvuille ja romantiikan aikaan, jolloin mm. sveitsiläis-ranskalaisen ROUSSEAU katsoi, että yhteiskunnan ja ihmisluonnon välillä on perustavanlaatuinen kuilu.

Wikipediasta:

"Hän katsoi, että ihmiset ovat luonnostaan hyviä, "jaloja villejä", ollessaan luonnontilassa, joka oli kaikkien muiden eläinten tila ja se tila, jossa myös ihmiskunta oli ollut ennen sivistyksen ja yhteiskunnan luomista.

Yhteiskunta oli kuitenkin pilannut ihmiset.

Hän piti yhteiskuntaa keinotekoisena ja katsoi, että sen kehitys, erityisesti sosiaalisten riippuvuussuhteiden kehittyminen, oli ollut vahingollista ihmisten hyvinvoinnille.

Rousseaun kenties merkittävin teos on Yhteiskuntasopimuksesta, joka hahmottelee legitiimin poliittisen järjestyksen perusteita.

Se julkaistiin vuonna 1762 ja siitä tuli yksi vaikutusvaltaisimmista poliittisen filosofian teoksista länsimaisessa perinteessä.

Se kehitteli joitakin Rousseaun jo aiemmin Encyclopédie-artikkelissaan Economie Politique mainitsemia ajatuksia.

Rousseau esitti, että luonnontila taantuu ja rappeutuu lopulta epäinhimilliseksi tilaksi, jossa ei ole lakeja eikä moraalia, missä vaiheessa ihmiskunnan tulee joko perustaa laillisia instituutioita tai tuhoutua.

Taantumuksen tilassa ihmiset ovat yhä kasvavassa kilpailussa toistensa kanssa, mutta kuitenkin yhä riippuvaisempia toisistaan. Nämä kaksijakoiset paineet uhkaavat sekä hänen selviytymistään että vapauttaan.

Rousseaun mukaan ihmiset voivat sekä säilyttää itsensä että vapautensa liittymällä yhteen yhteiskuntasopimuksella ja hylkäämällä vaateensa luonnonoikeudesta.

Ihmisenä Rousseau oli itsekeskeinen, neuroottinen ja myöhempinä vuosinaan ajoittain mielisairas. Mutta hänen ajatuksensa vaikuttivat ristiriitaisuudestaan huolimatta erittäin laajasti ja hänen selkeä, luonteva proosakielensä oli vaikutusvaltainen."

Rousseau alussa vapaamieliset ajatukset johtivat kuitenkin Rankassa totalitarismiin ja Saksassa myöhemmin marxismiin ja myös totalitarismin huippusuoritukseen Hitlerin Natsi Saksassa.

Kuinka lähellä nykyisenä VIHERVASSARIEN WOKE AJASSA OLLAANKAAN ROUSSEAUN AJATUKSIA.

Kun nyt seuraa tarkalla silmällä ja korvalla, kuinka VIHERVASSARIEN WOKE PORUKKA onkaan ilmastohysteriassaan Rousseaun taannoisia ja niistä kehittyneitä marxistisia ihanteita, jotka sitten NEUVOSTLIITOSSA vietiin lopulta täydelliseen valtion tuhoon, niin huomaa, että kohti täydellistä katastrofia EU:ssa ollaan matkalla.

AKM ihmettelee kovasti sitäkin, mitä yhteistä on vesikasveilla ja sisäministerin tehtävillä. SISÄMINISTERINHÄN pitäisi huolehtia Suomen turvallisuudesta ja jahdata ulkomaisia islamistiterroristeja.

Sinänsähän KRISTA MIKKOSEN nimitys sisäministeriksi ei ole mikään yllätys, koska onhan Suomessa sisäministereinä ollut ennekin VASSARIAATTEEN suuria ystäviä.

Merkille pantavaa on, että vuonna 1990, kun Mauno Koivisto määräsi TIITISEN LISTAN SUPON KASSAKAAPPIIN TALLETETTAVAKSI, niin silloin sisäministereinä puuhastelivat seuraavat herrat:

□ Jarmo Rantanen, SDP, merkonomi, Tampereen kaupungin johtaja (vastuullinen sisäministeri)

Avustavat sisäministeriön ministerit (alueministerit):
□ Erkki Liikanen, SDP, valt. kand., EU komissaari 1995-2004, Suomen Pankin pääjohtaja 2004-2018, IMF:n halintoneuvostin jäsen 2004->

□ Matti Puhakka, SDP, työteknikko, sisäministeriön alueministeri maaliskuusta 1990 lähtien.

Näyttää siltä, että Jarmo Rantanen on ollut vastuullinen sisäministeri silloin, kun KOIVISTO määräsi SUPON silloisen päällikkö SEPPO TIITISEN tallettamaan SUPON KASSAKAAPPIIN vuoteen 2050 saakka SUPON saaman 18 henkilön listan niistä ns. vieraan vallan agenteista, joita on tarkoin pidettävä silmällä.

Koska tässä salausketjussa näyttää olleen MAUNO KOIVISTON johdolla lähes pelkästään TUNNETTUJA DEMAREITA, niin on täysin selvää, että listalla täytyy olla useita DEMUJA, jotka vieläkin vaikuttavat Suomen poliittisessa kentässä ja muissa tärkeissä valtion tehtävissä.

Koivistohan nimitti ym. HOLKERIN HALLITUKSEN vastoin esim. puolueiden (ainakin kokoomuksen) tahtoa, joten on selvää, että hallituksen jäseniä valittaessa KOIVISTO on myös henkilökohtaisesti määrännyt HOLKERIN valitsemaan hallitukseensa sellaisia henkilöitä, joita voitiin pitää ns. LUOTTOHENKILÖINÄ IDÄN SUUNTAAN.

Suomessahan oli jo KEKKOSEN AIKANA totuttu siihen, että URKKI kävi aina ensin ennen ministerien valintaa kysymässä Moskovasta, keitä olisi hyvä valita Suomen hallitukseen, ettei meille vaan tahtomattamme tulisi ongelmia NEUVOSTOLIITON kanssa erinomaisissa taloudellisissa, poliittisissa ja muissa yhteyksissä.

Hymyilyttää oikein leveästi, kun eduskunnassa eilenkin välikysymyskeskustelussa muistaakseni kepuloisten ja muidenkin hallituspuolueiden edustajat syöttivät eetteriin kirkkain silmin, että KOKOOMUS JA MUUT OPPOSITION EDUSTAJAT OVAT ULKOPOLITIIKKAAN KUULUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN YHTEYDESSÄ PUUTTUNEET MYÖS SISÄPOLITIIKKAAN.

AKM MUISTAA KUITENKIN ERIOMAISEN HYVIN NUO URKIN AIKAISET YYA-AJAT, JOLLOIN SUOMELLA EI ITSE ASIASSA OLLUT LAINKAAN OMAA SISÄPOLITIIKKAA, KOSKA URKILLE ANNETTIIN MOSKOVASTA SELVÄT LISTAT, KEITÄ SUOMESSA VOIDAAN YLIPÄÄTÄÄN ISTUTTAA MUSTIEN MINISTERIAUTOJEN TAKAPENKEILLE.

Tuota kotimaista POST ROUSSEAU aikaa on kutsuttu meillä ja muualla SUOMETTUMISEN AJAKSI.

Meillä POST ROUSSEAU ajan toinen vaihe eli EUROTTUMISEN AIKA KÄYNNISTYI, KUN SUOMI LIITTYI KOIVISTON KÄYNNISTÄMIEN EPÄMÄÄRÄISTEN SOPIMUSTEN PERUSTEELLA EU:HUN JA EUROON.

Herättä ihmetystä, että esim. GENEVEN IHMISOIKEUSSOPIMUS, joka on tullut voimaan siis jo 1951, on kuin kivitauluun hakatut raamatun 10 käskyä, kun taas EU:n sopimukset ovat sellaisia, että niitä joudutaan vuodesta toiseen muuttamaan, kun neliskulmaista tappia ei millään saada pyöreästä reiästä sisään.

JA AINA VAIN PIENELLÄ SUOMELLA ON MAKSAJAN ROOLI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?26.11.2021 14:27
Eiliset käppyrät tekivät selväksi tilanteen, joka on pahempi kuin kertaakaan aikaisemmin.

Eikä huippua vielä näy.

Se, mihin nyt on jouduttu, on seurausta poliittisista päätöksistä.

Niiden todellinen tavoite oli siirtää vaalit.

Jää nähtäväksi, miten asia tällä kertaa
"kerrotaan" kansalle.

15.000 tartuntaa /pv....

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?27.11.2021 0:35
Asia on jo moneen kertaan kerrottu kansalle.

Aamunkin Hesarissa oli 8 sivua heti alkuun koronaa kaikin puolin käsiteltynä. Tätä osin ainoa puute oli päivittäinen "koronasijoitus"- eli ilmaantumis- ja kuolleisuus taulukko.

Sitten oli ILMASTON HÄTÄTILASTA 4 sivua. Artikkelissa oli siirrytty jo vuoteen 2050 ja toimittaja Maija Aalto oli laadituttanut komeat käyrät, kuinka Helsingissä saattaa silloin sataa kaatamalla.

Käppyrät oli tehty eksponenttimallin avulla ja varmuuden vuoksi pystyakseli oli vielä venytetty niin pitkäksi, että varmasti kaikki lukijat huomasivat, kuinka hirveä kaatosade Helsingin päälle tulee. Varmaan pari kolme metriä vettä ainakin.

Sitten oli 4 sivua Petja Pellin luentoja Kenian norsuista. Petjahan on Hesariin palkattu kirjoittamaan luontokadosta.

Petja kysyi juttunsa aluksi "Pysäyttääkö kaksimetrinen verkkoaita norsun".

Tähän kysymykseen Petja ei pystynyt antamaan vastausta, vaikka oli kuvannut norsuja isoihin kuviin, eikä yksikään niistä yrittänyt hyppiä verkkoaidan yli.

Sitten Petja oli kuvauttanut prof. Pellikan nojailemassa ja rapsuttamassa ikiaikaista äitipuun eli isonuasan pintaa. Kuvasta päätellen äitipuu ei ollut vaarassa kaatua Pellikan nojaillessa sen kylkeen.

Kun ym. tiedotteet oli Hesarissa esitetty, niin Hesarin Amerikan toimittaja Anna-Sofia Berner raportoi vielä kahdesta USA:ssa ratkaisuun tulleesta oikeudenkäynnistä.

Kysymyksessä oli 17 vuotiaan Kyle Rittenhousen murhasyytteet ja sitten kolmen iäkkäämmän miehen murhasyytteet.

Valkoihoinen Rittenhouse joutui Kenosassa BLM MOBien agression kohteeksi ja pelastaakseen henkensä joutui ampumaan itsepuolustukseksi kaksi ja haavoitti yhtä kadulla riehunutta tappajaa, raiskaajaa ja tuhopolttajaa, jotka kävivät päälle, kun poliisit oli häädetty kadulta lomille anarkistien hulinoinnin ajaksi.

USA:n FAKE NEWS VALTAMEDIA syytti heti Rittenhousea mustien BLM anarkistien tappajaksi ja Seniili Joe Biden ja varapresidentti Kamala Harris menivät kaikilla valtakunnallisilla kanavilla vaatimaan Rittenhouselle ankarinta rangaistusta.

Valtakunnalliset uutiskanavat lähettivät vielä reportteja Kenosaan ahdistelemaan juryn jäseniä, jotta he tuomitsisivat Rittenhousen.

Valamiehistö kuitenkin totesi, että Rittenhouse oli syytön ja hän joutui puolustautumaan hengenvaarassa, kun yksi anakisteista oli ensin yrittänyt ampua häntä ja yksi iskeä maassa makavaa avutonta poikaa skettilaudalla päähän.

Tämä ei ole riittänyt Seniilille Bidenille, vaan hän aikoo vielä ottaa asian tutkittavaksi.

Kuitenkin paikallliset oikeusoppineet ovat jo todenneet, että asia on nyt loppuun käsitelty.

Toisessa ns. Ahmaud Arbeyn tapauksessa kolme valkoista iäkkäämpää miestä tappoivat Arbeyn, kun olivat luulleet kaveria BLM liikkeen edustajaksi, joka yön pimeydessä hiippaili epäilyttävästi murtovarasta muistuttavasti lähellä rakennuksia.

Miehille langetetttin pitkät tuomiot oikeuden toimesta.

Amerikkalainen oikeusjärjestys toimi siis molemmissa tapauksissa, vaikka FAKE NEWS VALTAMEDIA pyrki molemmissa tapauksissa lietsomaan vastakkain asettelua ja syöttämään NARRATIIVIA, että MUSTAT ovat Amerikassa systeemisen rasismin kohteena.

Liberaali WOKE FAKE NEWS MEDIA ja paikalliset demokraatit ovat ajaneet jo useita vuosia mm. ns. DEFUND THE POLICE politiikkaa, jossa katuanarkismi on täysin hyväksyttävä ilmiö.

Esim. demokraattijohtoisessa Kaliforniassa kauppojen ryöstely on nykyään täysin laillista hommaa, jos ryöstetyn tavaran arvo on korkeintaan muistaakseni 900-950 USD.

Katuanarkiahan sai valtavat mittasuhteet vuonna 2020, kun taparikollinen ja narkkari George Floud sai surmansa pidätystilanteessa poliisien toimesta, mikä sitten räjäytti käyntiin koko ns. BLM-liikkeen, joka nykyään FAKE NEWS MEDIAN kautta näyttää pyrkivän hallitsemaan jopa USA:n oikeuslaitoksen toimintaa.

Hesarin toimittaja Bernerin kirjoittamasta artikkelista nähdään, että hän oli selvästi ottanut varsin sympaattisen kannan BLM anarkistien ja VALTAMEDIAN syöttämiin selkeisiin valheisiin.

Satuin itse seuraamaan tarkasti Kyle Rittenhousen oikeudenkäyntiä Newsmax kanavalta, jonka arvostus näyttää nykyään olevan korkeinta luokkaa USA:n kaapelitelevisioden joukossa, joten oma johtopäätökseni oli täysin selkeä.

Syyttäjä oli FAKE NEWS MEDIAN vaatimuksista salannut jopa keskeistä videomateriaalia tapahtumista ja BLM narratiivin avulla yritettiin saada hengensä hädässä ollut nuori kaveri väkisin linnaan USA:n korkeinta poliittista johtoa myöten.

Seniilin Bidenin toimesta yritettiin sitten nuoresta Kyle Rittenhousesta tehdä vielä ns. VALKOINEN ÄÄRIOIKESTOLAINEN RADIKAALI, mutta oikedessa nämäkin Seniilin Bidenin julkiset syytökset osoittautuivat vääriksi.

Kyllä täytyy ihmetellä, miksi HESARI näyttää lähettävän USA:han sikäläisistä asioista raportoimaan sellaisia toimittajia, joilla ei ole alkeellisintakaan käsitystä siitä, mitä tarkoittaa kriittinen ja riippumaton toimittajan työ.

Samalla tavalla on havaittavissa, että YLE:n toimittajat näyttävät myös USA:han lähetettyinä uutistoimittajina tekevän haastattelunsa lähinnä demokraattien puoluetoimistojen edustajien kanssa.

Koska Amerikassa polittinen elämä nojautuu pitkälle demokraatteihin ja republikaaneihin, niin haastattelemalla vain demokraatteja ja käyttämällä hyväksi vain vahvasti demokraatteihin nojallaan olevia medioita, Amerikan asioista syntyy meilläkin Suomessa valitettavasti kovin kieroutunut ja täysin väärä mielikuva, millainen maa Amerikka oikeasti on.

Suomalaiset ovat siis jatkuvasti FAKE NEWS MEDIAN TIETOJEN VARASSA, kun omaa riippumatonta mediaa Suomessa ei nykyään enää ole.

Tästä syystä kaikki merkit viittaavat siihen, että ennen tulevia ALUEVAALEJAKIN Suomeen rantautuu ainakin Etelä-Afrikasta joku korona viruksen variantti tai mahdollisesti vielä hirvempi näkymätön peto, joka tarttuu etenkin äänestysjonoissa ja äänestyskopissa, joten kyllä nyt on ALUEVAALIEN OSALTA JO SANOTTAVA "SOROM NOO"!!!!

UNILUKKARIHAN SANOI "SOROM NOO" JO ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLIENKIN OSALTA, joten peruutuksissa on jo mallia meille näytetty, eikä kansa ole korvaansa lotkauttanut, vaikka perinteisesti yli 2 milj. ihmistä on meillä vuosittain seurannut Presidentin Linnan pippaloita ja juhlapukujen esittelyjä.

Selvästi näkee, että FAKE NEWS MEDIA opettaa suomalaisia syvään nöyryyteen ja herranpelkoon.

Kohta ainakin puolet Suomen kansasta suuntaa nuotiotulille metsän siimekseen joulunkin aikaan, jotta kukaan ei sairastuisi lähikontaktien johdosta johonkin Suomeen mahdollisesti leviävään kulkutautiin.

Nuotiotulillakin on oltava koronapassi ja maski päällä, ettei korona vahingossa leviä metsän eläimiin, joista se voi kiertotalouden sääntöjen mukaan palata taas ihmisiin entistä hirvempänä tappajana.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?28.11.2021 13:58
Ministeri tuli vihdoin ulos kolostaan kertoen jottei vaikuta.

Ei vaikuta korona vaaleihin ei.

Samaa puhetta kuultiin ennen kuntavaaleja.

Aikalisä tulee mutta saapa nähdä katsotaanko tällä kertaa muiden kortit.

Anna mun kaikki kestääRe: Mutta tuleeko ne vaalit?28.11.2021 15:00
Hannakaisa on saanut, kirjoitti ilta-sanomat. tuon ikäisenä olisi tyytynyt odottamaan lapsenlapsia.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?29.11.2021 9:51
Onnittelut vaan Hanna-Kaisalle!

Jokainen uusi syntyvä suomalainen lapsi on parasta mitä tämä maa voi saada.

Lehti revitteli vaan vähän ikävään sävyyn.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 0:27
Kyllä Hanna-Kaisan pyöristynyt masu on noteerattu.

Onneksi vain olkoon!!!!

Jokaisen syntyvän uuden suomalaisen kansantaloudellinen arvo on nykyään jo lähes 3 milj. EUR, joten Hanna-Kaisaa voi onnitella jo melkein Lotto voittajana.

Hanna-Kaisa oli tehnyt muutenkin oikean valinnan. Oli jättänyt kepuloisten venkoilevan politiikan tykkänään pois.

Se oli oikea arvovalinta.

Hanna-Kaisa näyttää myös olevan noissa Valion maitoasioissakin samoilla lijoilla kuin AKM.

Hanna-Kaisa oli nimittäin selvittänyt A2 maitoasioitakin ihan Amerikkaa myöten.

Hanna-Kaisan ei olisi tarvinnut ihan Amerikasta asti kysyä neuvoa, kun olisi vain kysäissyt asiaa suoraan AKM:ltä, niin olisipa heti tullut paluupostissa A2 lehmänmaidon terveellisistä vaikutuksista selvät sävelet.

Sitä minä pikkuisen pohdiskelin, kun Hanna-Kaisa oli vähän uupunut Eduskunnassa.

Minä luulen kyllä, että Hanna-Kaisa oli Eduskunnassa mahdollisesti lähtenyt Herrojen kanssa marjaan sen Kepuloisten Soten kanssa, jota ei näköjään saadakaan voimaan, kun nyt pääsi yllättämään IKUINEN KORONA.

Rahat ei enää riitä IKUISEN KORONAN HOITOON, kun YLEKIN meni jo tarkistamaan TEHOHOITO-OSASTOLLE IHAN OIKEATA KORONA POTILASTA, JOKA KYLLÄ OLI HYVIN HEIKOSSA HAPESSA.

HARMITTI VAIN, ETTÄ TAAS JOKU ULKOMAANKIELINEN NAISLÄÄKÄRI EI OSANNUT VASTATA TOIMITTAJA ANNIKAN SELVÄÄN KYSYMYKSEEN.

ANNIKA KYSYI ALUKSI, VOISIKO LÄÄKÄRI KERTOA, MILLAINEN OLI HOITOON TULLUT POTILAS TULLESSAAN TEHOLLE.

LÄÄKÄRI PITI PITKÄN LUENNON SIITÄ; MITEN POTILASTA HOIDETAAN.

EPÄSELVÄKSI SIIS JÄI, MIKSI POTILAS OLI YLIPÄÄTÄÄN SAIRASTUNUT. KORONAAN.

TERMI PERUSTERVE EI OLE MIKÄÄN DIAGNOOSI. MINUSTA NÄYTTI, ETTÄ KYSYMYKSESSÄ OLI KYLLÄ KETJUPOLTTAJA.

KYLLÄ KETJUPOLTTAJALLA KEUHKOT OVAT JO NOINN 50 VUODEN IÄSSÄ TÄYTTÄ TERVAA, MIKÄ ON KORONALLE PARAS MAHDOLLINEN KASVUALUSTA. TOINEN ON TUO VIINAN PIRU!!!!.

IMMUNITEETISTA HAVIÄÄ 30% JO MUUTAMASTA LASILLISESTA. SAATI JOS JANOON TARVITAAN KOKO KOSKIS PULLO.

MONET LÄÄKKEET ON SITTEN VIELÄ IHAN ERIKSEEN.

EIPÄ OLE TULLUT VERENPAINELÄÄKITYKSESTÄ TAI DIABETEKSESTAKAAN MITÄÄN TIEDOTTEITA.

PAINOSTA JA IÄSTÄ ON KYLLÄ PALJON PUHUTTU, EHKÄ ENEMMÄN KUIN TARPEEKSI!!!!

KUITENKIN ANNIKA HALUSI KOROSTAA, ETTÄ MIES EI OLLUT OTTANUT ROKOTETTA.

SEN JÄLKEEN ALKOI SITTEN TULLA ENEMMÄNKIN TARINAA EU:N LÄÄKETOIMISTOISTA, KORONAPASSEISTA, MASKEISTÄ JA "HÄTÄJARRUISTA" SUN MUISTA.

KOVAT ON NYT PIIPUSSA, EIKÄ YKSIKÄÄN VIRUKSELLE ALTISTUNUT PÄÄSE ULKOILMAAN KOHTA ILMAN KORONAVARTIJAA.

VAIKKA DEMUJEN PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN PUH. JOHT. JOHANNA OJALA-NIEMELÄ VIELÄ LEIKKI PIETARIA HAASTATTELUSSA, NIIN SAAMMEPA NÄHDÄ.

DEMUJEN SUOSIO ON KEHITTYNYT HEIKOSTI..

KEPUN MARKUS LOHI VAIN TOIVOI, MUTTA EIHÄN TOIVEET OLE ENNENKÄÄN TOTEUTUNEET,

KUN VIELÄ UNILUKKARI ALKAA EPÄILLÄ, ETTÄ HÄNELLÄ SAATTAA OLLA PIILEVÄ KORONA MALLIA ETELÄ-AFRIIKKA, NIIN SEN JÄLKEEN ASIA ON VAALIEN OSALTA TAPUTELTU

NÄIN KÄVI LINNAN JUHLIENKIN KANSSA.

KYLLÄ PIETARIKIN KIELSI ÖLJYMÄELLÄ JEESUKSEN SEURAAVASTI:

Jeesus ennustaa opetuslasten luopumisen

Laulettuaan kiitosvirren he lähtivät Öljymäelle.

Silloin Jeesus sanoi heille: "Tänä yönä te kaikki luovutte minusta, sillä on kirjoitettu: "Minä lyön paimenen maahan, ja lauman lampaat joutuvat hajalle.?"

Mutta kuolleista noustuani menen teidän edellänne Galileaan.

Pietari keskeytti hänet ja sanoi: "Vaikka kaikki muut luopuisivat sinusta, minä en koskaan luovu."

Jeesus vastasi: "Totisesti: tänä yönä, ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut."

Pietari sanoi: "Vaikka minun pitäisi kuolla kanssasi, minä en ikinä sinua kiellä."

Samaa vakuuttivat muutkin opetuslapset."

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 16:53
Akm vaikuttaa olevan asian ytimessä.

Ei ollut sattuma, että ne linnanjuhlat päätettiin perua.

Yhtä vähän sattumaa oli tuo öylönen a-studio.

Kyllä sinne teholle mentiin ihan tarkoituksella.

Ja tehtiin ohjelma, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Onpa sitten itsenäisyyspäivän jälkeen hyvä tulla esiin ja kertoa, miten riskaabelia on pitää tässä tilanteessa vaalit.

Saapa nähdä kuka kertoo tämän.

Onko Anna-Maja vai Sanna itse.

Tunnettuahan on, ettei politiikassa mikään tapahdu sattumalta.

Näin se käy.

Jälleen.

ErkkiRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 18:04
Hannakaisa on ollut hiljaa vuosia, onko ollut eduskunnassa ollenkaan? vai sängyssä viettänyt aikaa.
Toivottavasti pysyy siellä lehmien seassa ettei eduskuntaan kepu Loisia tarvita.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?1.12.2021 10:13
A-studio pui vielä uudemman kerran koronaa.

Olikohan eräänlainen tehoste?

Kyllä näissä olosuhteissa vaalien järjestäminen on vähän riskialtista.

Vaarantaa terveysturvallisuuden kuten sanonta kuuluu.

Linnan juhlat peruttiin jo. Se oli selvä signaali.

Suosivathan vaalit heinäkuussa ennen muuta kokoomusta.

Onpa siitä hyvä lähteä kohti eduskuntavaaleja ja pääministeripuoluetta.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?1.12.2021 23:01
Nyt tuli jo URSULALTA EU:n PAKKOROKOTUSOHJEETKIN!!!

Kohta pannaan rokottamattomat samanlaisiin jonoihin kuin JUUTALAISET aikoinaan KESKITYSLEIREILLE vietäviksi AATUN AIKAAN.

Piikki kylkeen ja sen jälkeen joukkohautaan, niin päästään loisista eroon.

Sen verran armoa URSULA lupasi, että jokainen EU/EURO maa saa itse päättää, ketkä laitetaan näihin rokotusjonoihin.

PUTINKIN jo ilmoitti NATOLLE, että hän on nyt tehnyt yksipuolisen sopimuksen NATON puolesta siit, että NATO vetäytyy Venäjän rajoilta suojelemaan pelkästään Englantia ja Norjaa.

PUTIN PÄÄTYI YKSIPUOLISEEN SOPIMUKSEEN, kun sisäpoliittisista syistä hänelle oli tullut tarve hyökätä UKRAINAAN ja UKRAINAN JÄLKEEN NÄHTÄVÄSTI SUOMEEN, KOSKA DEMUT JA VIHERVASSARIT EIVÄT NÄE TÄSSÄ VAIHEESSA TARPEELLISEKSI RAKENTAA TÄYSMITTAISTA MUURIA SUOMEN ITÄRAJALLE.

EU:n FRANKENSTEIN vai mikä fakiiri se olikaan ilmoitti myös, että Suomen metsälausunto on otettu kiitoksella vastaan komissiossa.

Mutta metsä on osa luontoa ja me ollaan täällä komissiossa huolissamme tuosta luonnosta ja siksi luontokato ja ilmaston hätätila liittyvät kiinteästi toisiinsa, jolloin luontokato on määräävä asia ja ilman muuta johtaa sitten metsien taksonomiaan.

Taksonomiassahan on kyse seuraavasta asiasta:

"Kestävän rahoituksen taksonomialla luodaan kriteerit toimille, joita voi pitää kestävinä. Tarkoituksena on ohjata yksityistä rahaa sijoituskohteisiin, jotka edistävät kestävän kehityksen ja Pariisin sopimuksen tavoitteiden saavuttamista."

"EU:n metsäisille jäsenmaille taksonomia tarkoittaa metsätaloudelle ylimääräisiä haasteita, sillä yli 13 hehtaarin tilojen on laadittava ja läpäistävä tiukka ilmastohyötyanalyysi.

Metsänomistajalle taksonomian mukainen toiminta on vapaaehtoista, mutta isojen metsäteollisuusyritysten tulee raportoida taksonomian mukaisesta liiketoiminnasta."

Niinpä niin, EU:hun liittyminenkin oli Manulle vapaaehtoinen valinta ja vielä vapaaehtoisempi valinta oli liittyminen EUROON.

Saahan sitä tietysti vapaaehtoisesti sopia, että PARTIOPOIKAA LEIKKIVÄ SUOMI ALKAA TUKEA EU:N SUURIMPIEN MAIDEN KUTEN SAKSAN, RANSKAN, ITALIAN ja JOPA ESPANJANKIN PANKKEJA, mutta tämä tukitoiminta on laskenut Suomen bruttokansantuottetta lähes eniten EU-MAISTA EURO-LIITOKSESTA LÄHTIEN JA NYT VIELÄ KIIHTYVÄLLÄ VAUHDILLA.

Juna on siis jo mennyt:

"Varoitusmerkki" -metsien taksonomia hyväksytään, mepit kertovat seuraukset
ILKKA LUUKKONEN | 19.11.2021 | 11:41- päivitetty 19.11.2021 | 11:45

Eero Heinäluoman mielestä Suomi ei uskalla puolustaa omia etujaan vaan pelkää liikaa maineensa puolesta.

Metsien kiistelty taksonomia-säädös hyväksytään todennäköisesti EU-ministerineuvostossa joulukuun alussa.
EU-parlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) arvioi, että sen kaatamiseen ei löydy enemmistöä, kuten ei löytynyt EU-parlamentissakaan.

□ Tässä on niin paljon EU-komission uskottavuus pelissä, että ei enää löydy enemmistöjä kaatamaan.

Varsinainen taksonomia-päätös on jo aiemmin hyväksytty, ja se määrittää, mitkä toimialat ovat ilmaston kannalta kestäviä.

Nyt komissio on antamassa niin sanotun delegoidun säädöksen, jossa se täydentää päätöstä ja määrittelee, millainen metsätalous täyttää ehdot. Suomi ja Ruotsi aikovat äänestää säädöstä vastaan, mutta yleinen arvio on, että ne tuskin saavat äänestyksessä niin paljon liittolaisia säädöksen kaatamiseksi."

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?4.12.2021 9:49
Vaalien siirrossa taas on pelissä usko koko poliittiseen järjestelmään.

Tai sen viime rippeisiin.

Kovaa on taustatyö asian eteen.

A-studio valjastettiin peräti kolmeen kertaan asialle.

Kuvat koronaan kuolevista potilaista teholla ovat olleet tähän saakka tabu.

Ei ole enää.

Heti itsenäisyyspäivän jälkeen kuullaan jotain.

munatonRe: Mutta tuleeko ne vaalit?4.12.2021 22:13
Tuhkamuna erkki, ottaako pattiin kun hanna-kaisa on pieniin päin.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?9.12.2021 11:18
THL tiedotti.

Virusta on. Oomikroakin. Rokotteen vasta-aineet tepsivät tähän heikommin...

Saapa nähdä tarttuuko oikeusministeri tähän.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?9.12.2021 15:29
Nyt tuli USA:sta jo taas uutta hälyttävää ajankohtaista tietoa.

Siellä SENIILIN BIDENIN lääärit ovat jo keksineet uuden sairauden: ILMASTON MUUTOKSEN AIHEUTTAMA SYNROOMA.

Olen kohtalaisen varma, että Suomessa VIHERVASSARIT ja THL tulevat perehtymään myös pikavauhdilla tähän uuteen globaaliin pandemiaan, jonka avulla mikä tahansa talous voidaan asettaa LOCKDOWNIIN tuleviksi vuosiksi, koska ILMASTOHÄTÄTILA on ollut keskellämme jo vuosia, eikä tätä haitallista pandemiaa muilla keinoilla saada hallintaan.

Viime yönä YLE lähetti jo eetteriin tiedon, että Suomessa korona tarttuu mainiosti jo kahteen kertaan rokotettuihin lähes yhtä hyvin kuin rokottamattomiin.

YLE:n tiedotteen mukaan TEHOLLE joutuneistakin potilaista 25% on jo kahteen kertaan koronaan rokotettuja.

Kohta tullaan kertomaan, että sama tilanne on myös jo kolmannen BOOSTERIN saaneidenkin kohdalla.

AKM on jo pari vuotta sitten todennut, että yleisesti ottaen COVID 19 ja sen variantit tuntuu tarttuvan heikosti suomalaisiin.

Ilmeisesti syynä tässä suhteessa on suomalaisten korkea luontainen immuniteetti COVID 19 vastaan.

Tämän kansainvälisesti poikkeuksellisen korkean luontaisen immuniteeetin vuoksi Suomessa ns. laumasuoja on jo suureksi osaksi saavutettu vuoden 2020 alussa.

Suuri osa KORONAPYRISTELYSTÄ on siis ollut tavallaan turhaa VALOHOITOA.

Nythän näyttää siltä, että SUOMESSA KORONAHYSTERIAA pidetään yllä siksi, että meillä näyttää olevan riittämätön tehohoitokapasiteetti ja suomalainen sote-huolto on heikosti järjestetty ja tietenkin heikosti myös palkattu.

Ei ole mikään ihme, että ollaan tässä tilassa, kun Suomessa koko SOTEALA on väkisin haluttu keskittää vain julkisten palvelujen varaan.

Kaikki hoitotavat on siis kansallisesti kiveen hakattu muutamien ns. asiantuntijoiden tietämyksen varaan ja kaikki innovatiivisuus on tällä tavalla saatu tapettua.

Kapasiteettipula ei tietystikään voi olla oikea tunnusluku, jonka avulla koronastrategiaa tulee meillä ohjata.

Alkaisi olla korkea aika selvittää läpinäkyvästi, miksi jotkut koronaan sairastuneet saavat vakavan tautimuodon, kun taas useimmilla koronatartunnan saaneilla oireet ovat jääneet vähäisiksi.

Olen jo aiemmin todennut, että Suomen maailman ennätyksellinen maidon juonti saattaa olla keskeinen syy korkeaan luontaiseen immuniteettiin.

Veikkaan myös, että koronasta teholle joutuneiden kohdalla täytyy olla takanaan tuhti tupakan tupruttelu vuosikymmenien ajan.

YLEkin on jo levitellyt tutkimustuloksia, että alkoholilla näyttää olevan erittäin merkittävä vaikutus koronan tarttuvuuteen.

Kun näistä tavallisista tiedonmurusista tekee johopäätöksiä, niin ei ole mikään suuri ihme, että korona ei ainakaan toistaiseksi ollut mikään merkittävä tauti esim. pikkulapsilla, joilla ainakin tupakointi melko varmasti on jäänyt yleensä vähiin.

Amerikassa FDA, joka valvoo myös koronarokotuksia ja koronanhoitoa, on äskettäin todennut, että vasta 75 vuoden päästä voidaan tarkasti selvittää, miten rokotukset ovat auttaneet koronan hoidossa.

Alustavasti on kuitenkin jo todettu, että todellinen kuolleisuus pelkään koronaan on ollut muistaakseni vain luokkaa 6%.

Jos sitten aletaan todella tutkimaan luontaista immuniteettia esim. EU:n alueella, niin tässäkään suhteessa ei ole mitään epäilystä, että esim. viinin ja oluen litkiminen Keski-ja Etelä Euroopassakin on jokapäiväinen ilo.

Esim. alkoholin käytöstä löytyy helposti mm. alla olevaa tietoa:

"In 2019, 8.4 % of the EU population aged 15 and over reported having an alcoholic drink every day, compared to 28.8 % of weekly alcohol consumers and 22.8 % of monthly alcohol consumers (see Table 1).

In contrast, slightly more than one quarter of Europeans (26.2 %) have not consumed alcohol at all during the twelve months prior to the survey or have never had an alcoholic drink of any kind.

Table 1: Distribution of persons aged 15 and over according to the frequency of alcohol consumption, 2019
(%)
Source: Eurostat (hlth_ehis_al1e)

Italy and Spain recorded a share of people who drink alcohol daily that exceeded 12 % of the reference population, while in Portugal this share reached 20.7 %.

At the other end of the scale, in Lithuania, Latvia, Estonia, Poland, Sweden, Ireland and Romania as well as Norway and Turkey, the percentage of the population drinking alcohol on a daily basis accounted for less than 3 %.

Over 40 % of the population in Belgium (40.8 %), Luxembourg (43.1 %) and the Netherlands (47.3 %) reported drinking alcohol every week.

Furthermore, Lithuania, Latvia, Cyprus and Poland, as well as Norway, recorded a share of persons consuming alcohol every month that exceeded 30 % of the population, as opposed to the Netherlands, Portugal, Italy, Belgium, Spain and Malta, where this share accounted for less than one fifth of the population.

The highest shares of persons consuming no alcoholic beverages (either in the 12 months prior to the survey or never) were mainly found in Croatia (38.3 %) and Italy (34.8 %) while the lowest shares were found in Denmark (9.4 %), Czechia (15.2 %) and Luxembourg (17.2 %).

By far, the highest proportion of persons consuming no alcohol was found in Turkey (85.1 %).

Heavy episodic drinking

Among the EU population, almost one in five of those who drink alcohol had an episode of heavy drinking at least once a month

Figure 1 presents the percentage of persons aged 15 and over drinking alcohol who reported having an episode of heavy drinking at least once a month during the twelve months prior to the survey.

Almost one in five Europeans drinking alcohol ingested more than 60 g of pure ethanol on a single occasion at least once a month in 2019.

This proportion varied widely across the EU Member States, from 3.5 % in Cyprus to more than 30 % in Germany (30.4 %), Luxembourg (34.3 %), Romania (35.0 %), and peaking at 37.8 % in Denmark."

Kun vastaavia tietoja on helposti löydettävissä myös tupakoinnin osalta, niin tuntuu oudolta, ettei näitä ns. ROOT CAUSES juttuja koronan kohdalla ole vielä alettu kunnolla selvittämään, vaikka koko maailma on koronan avulla saatu sekasortoon, vaikka kokonaiskuolleisuus tautiin on kaikesta huolimatta jäänyt kohtalaisen alhaiseksi.

Noin 5.5 milj. koronakuollutta maailman mittakaavassa on pieni luku, jos sitä vertaa esim. nälkään kuolleisiin tai muihin sairauksiin.

Malariaan on kuollut vuodesta 2000 lähtien ainakin 7.6 milj. ja joka vuosi vieläkin noin 410 000 ihmistä kuolee Malariaan, mutta eipä siitä kovin suuria otsikoita revitä.

Nälkäkuolemat ovat koronaan verrattuna globaalisti suunnilleen 1.5-kertaiset, kuten alta selviää:

"Famine and hunger killed more people in 2020 than the Coronavirus pandemic, according to Oxfam.

The anti-poverty organization released a report on the relationship between hunger related crises and the COVID-19 pandemic today.

The report found that eleven people die each minute from famine and hunger related crises, which is four more than amount who die from the coronavirus in the same interval of time.
According to the report, there has been a six-fold increase in people living in famine-like conditions since the pandemic began in 2020."

Tietoa on siis kyllä saatavilla, mutta jostain syystä esim. THL:n ns. asiantuntijat eivät ole näistäkään asioista kertoneet yhtään mitään.

Huvittavaa on, että ym. EU:n tilastossa ei kuitenkaan ole jostain syystä lainkaan Suomen tilastotietoja esim. alkoholinkäytöstä.

Kuitenkin Suomessa THL:n asiantuntijat ovat jo vuosikymmeniä seuranneet suomalaisten alkoholinkulutustakin kiilusilmin ilmeisesti ainakin kieltolaista lähtien.

Ei ole kuin pari vuotta siitä, kun Levottomat Jalat omaava Pekka Puskakin ennusti, että alkoholilain uudistus tappaa suomalaiset alkoholiin, vaikka nykyään Suomen nuorisokin tuntuu hukuttavan murheensa mieluummin jo energiajuomiin ja huumeisiin.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?15.12.2021 15:21
Listat on sitten jätetty.

Kepu yllätti: Alle 1500 ehdokasta.

Kuinkahan paljon?

Vaalijohtaja Jääskeläinen on sitä mieltä jotta vaalit pidetään 23.1.

Mitähän lausuu oikeusministeri?

Kova oli vaan kiire Kiurulla rokottamaan.

Mahtaako ryhtyä hommaan itse?

Nähtäväksi vaan jää miten tässä vielä käy.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?15.12.2021 18:09
Adolf Hitlerillä oli tapana varustaa juutalaiset keltaisella tähdellä takeissa, jotta heidät voitiin kaikkialla helposti tunnistaa toisen luokan kansalaisiksi ja toimittaa keskitysleireille pakkotyöhön ja lopulta kaasukammioihin.

16 menneen vuoden aikana "Ydinfyysikko" ja Saksan kansleri Merkelin johtamassa EU:n komissiossa istutetttiin käyttöön AATUN AIKAISET menetelmät ensin ILMASTOHYSTERIAN avulla, jossa varsinaisen likaisen työn suoritti tietysti PÄÄSTÖKAUPPA.

Kun EU.n komissiossa havaittiin, että PÄÄSTÖKAUPPA jakaa mukavasti maat ja liiketoimet sekä ihmiset HYVIKSIIN JA PAHIKSIIN, niin sitten päätettiin vielä lisätä höyryä pannuun, kun KOMMUNISTISEN KIINAN johdolla löydettiin vielä ilmastonmuutostakin tehokkaampi seula kokonaisten kansojen ja yksittäisten ihmisten painostamiseen äärimmäisiin toimintatapoihin ja HERRAN NUHTEESEEN.

TOTALITARISMIN TYÖKALUPAKISTA LÖYTYI KUIN TILAUKSESTA TIETYSTI KIINAN WUHANIN SOTILASLABORATORIOSSA KEHITETTY ERITTÄIN HERKÄSTI TARTTUVA COVID 19 VIRUS, JONKA TIEDETTIIN OSUVAN MAALIINSA KUIN KONSANAAN RISTEILYOHJUS.

COVID 19 on tiettävästi kaikkein halvin sotilaallinen työkalu, jonka avulla suuria joukkoja ja kansoja voidaan tappaa ja myös henkisesti saattaa hysteeriseen tilaan, jossa järjen käyttö hämärtyy kuin toisen maailmansodan aikana rintamalla konsanaan.

Tietysti COVID 19 vastaan kehitettiin kohta myös erilaisia vastalääkkeitä.

Ensimmäisiä toimenpiteitä oli tietysti MASKIPAKKO, joka levisi kulovalkean tavoin KIINASTA ympäri maailmaa.

Jo varhaisessa vaiheessa keksittiin myös, että mobiilitekniikka on mitä mainioin keino KORONAPOTILAIDEN metsästämiseen.

Suomessakin ei mennyt kuin muutama kuukausi, kun DEMUJEN TIMO HARAKKA KEKSI, ETTÄ KORONAVILKULLA saadaan kätevasti JYVÄT erotettua AKANOISTA.

Kun USA:ssa pantiin iso remmi KORONAN TORJUNNASSA PÄÄLLE, niin tehokas USA:n Presidentti Donald J. TRUMP kehitti ennätysajassa ns. WARP SPEED ohjelmassa useita tehokkaista rokotteita, joilla Kiinan WUHANIN Virusta vastaan voitiin tehokaasti suojautua.

Nopeasti JOHTAVAT MEDIA YHTIÖT, jotka KIINALAISEN RAHAN AVULLA SAATTOIVAT RYHTYÄ OHJAAMAAN KANSOJEN KOHTALOITA JA NIIDEN VALLANHIMOISIA POLIITIKKOJA huomasivat, että nyt löytyi todellinen RAHASAMPO, jonka avulla kansalaisia voidaan ohjata mihin tahansa toimintaan joko suojellakseen itseään tai toisia.

SYNTYI DIGIAJAN "JUUTALAISTEN RISTI" ELI TOISELTA NIMELTÄÄN KORONAPASSI, jonka avulla yhteiskuntia nyt pyritään ohjaamaan ns. HYVÄKSYTTÄVÄÄN KÄYTÖKSEEN.

ROKOTTAMATON KANSALAINEN ON NYKYÄÄN YHTEISKUNNAN HYLKIÖ, JOKA EI VOI MENNÄ KOHTA ENÄÄ KOTIINSA ILMAN VAKAVIA SANKTIOITA.

USA:SSA DEMOKRAATTIEN JOHTAMISSA OSAVALTIOISSA TYÖT LOPPUU ARMOTTA ROKOTTAMATTOMILTA SENIILIN PRESIDENTTI JOE BIDENIN LAITTOMIEN KORONAMANDAATTIEN JOHDOSTA.

SAMA TAHTI ON NOPEASTI OMAKSUTTU MYÖS EU:SSA ja TIETYSTI MYÖS SUOMESSA.

EILEN OLI HUIPPUHETKI TAAS YLE:N A-STUDIOISSA, KUN TOIMITTAJA PETRI RAIVIO oli kutsunut KORONA VÄÄPELIKSI RYHTYNEEN KRISTA KIURUN KORONA ERITYISHAASTATTELUUN.

TOIMITTJA RAIVIOTA voidaan taas kiittää siitä, että hän antaa haastateltavan pitää pitkiä monologeja asioista, eikä RAIVIO pysty esittämään ainuttakaan kriittistä arviota monologissa esitettyjen asioiden osalta.

Tavallinen kadunmies olisi pystynyt esittämään KIURUN KORONAN PÄIVÄKÄSKYN OSALTA MONTA HANKALAA KYSYMYSTÄ, JOIHIN MONOLOGISPESIALISTI KIURUN EI TIETENKÄÄN TARVINNUT ANTAUTUA, KUN RAIVIOLTA PUUTTUI JÄLLEEN KERRAN TÄYSIN EVÄÄT KOKO ASIAN KÄSITTELYYN.

KIURU oli nähtävästi lukenut haastattelua varten MANNERHEIMIN MUISTELMAT ja tilannut ajan kauneussalongista ja pannut pannut pälleen YLE:n puvustosta parhaat edustusvaatteet, kun sitten alkoi RAIVION PYYNNÖSTÄ luetella millaisiin rokotustustoimiin täytyy välittömästi ryhtyä, kun on WHO:stakin tullut tietoa, että OMIKRON COVID 19 MUTANTTI on jo levinnyt varmaan 70 maahan Etelä-Afrikasta.

OMIKRON KUOLLEISTA ON OLLUT VÄHEMMÄN TIETOA, MUTTA ESIM. USA:ssa tavalliseen influensaan tuntuu kuolevan nykyään selvästi enemmän kuin KORONAAN YHTEENSÄ.

HESARISSA näytti aamulla myös olevan käppyrä, josta voi lukea, että jostain kumman syystä EU:ssa näyttää KORONATARTUNTOJEN MÄÄRÄKIN OLEVAN NYKYÄÄN YLI KAKSINKERTAINEN USA:HAN VERRATTUNA, vaikka EU:ssa on ilmeisesti kaikkein ankarin VIRUSTEN METSÄSTYS KORONAPASSIEN AVULLA PÄÄLLÄ.

KIURUN KORONAROKOTUSTEN EILISESSÄ PÄIVÄKÄSKYSSÄ KAIKKI SELLAISET HENKILÖT, JOILLA ROKOTUSPIIKKI PYSYY KÄDESSÄ, TULLAAN NYT JOULUNPYHIKSI KUTSUMAAN ROKOTUSTEHTÄVIIN, VAIKKA TIETTÄVÄSTI EDES OIKEITA ROKOTTEITA EI OLE RIITTÄVÄSTI SAATAVILLA.

KIURUN ROKOTUSTEN PÄIVÄKÄSKY KOSKI AINAKIN SEURAAVIA TAHOJA:

□ Eläköityneet sairaanhoitajat ja varmaan lääkärit myös
□ Hoitoalan opiskelijat
□ Todennäköisesti myös hoitoalan opettajat
□ Varusmiehet
□ Koko maan työterveyshuolto
□ Epäselväksi jäi kuuluuko nähin rokottajiin myös eläinlääkärit ja hoitajat tai seminologit, jotka ovat tottuneet erilaisiin "terveystehtäviin" jopa navetoissa

Kiuru ei nuoren ikänsä vuoksi tainnut muistaa taannoisia koulujen pienöisröntgen aikoja, jolloin yhtenä pöivänä kokonaisia satojen oppilaiden koulujen oppilaat kuvattiin samanlaisissa jonoissa kuin Aatu ohjaili juutalaisia kaasukammioihin vanhoina "HYVINÄ NATSIAIKOINA".

Ei siinä oppilailta kyselty, onko röntgen säteily vaarallista vai ei jollekin herkälle oppilaalle. Tarkoitus pyhitti keinot.

Hyvin muistan myös armeijan aikaiset rokotuskampanjat ja yleiset verenluovutukset.

Karmeinta oli katsella, kun verenluovutuksissa kokonainen voimistelusalin lattia oli veren peitossa, kun heiveröisimmistä imettettiin veret talteen ja heikommat lepäsi toimenpiteen jälkeen kalpeina luovutuspöydillä.

KIURUN PITÄISI JO KAHDEN KORONAVUODEN JÄLKEEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ VIRUS ON ÄÄRIMMÄISEN PIENI LÄHES NÄKYMÄTÖN ELIÖ, JOKA ON SELVÄSTI ITIKKAAKIN PIENEMPI, NIIN SELLAISTA ELIÖTÄ EI PIDÄ LÄHTEÄ TYKILLÄ AMPUMAAN.

PAREMPI OLISI SELVITTÄÄ KEHEN SE VIRUS OIKEASTI TARTTUU JA KENELLE SE ON VAARALLINEN.

TÄMÄ valikoiva menetelmä sopii hyvin myös siihen suunnitteluun, jossa KORONA PANEDEMIAA PYRITÄÄN EHKÄISEMÄÄN OPTIMOIMALLA KULLOISTAKIN SUOMEN TEHOHOITO- JA SAIRAANHOITOKAPASITEETTIA.

Toistaiseksi on ollut täysin selvää, ettei mikään rokottamisaste ole ehkäissyt kokonaan koronan leviämistä, jos potilaan luontainen immuniteetti on jostain syystä koronaa vastaan ollut heikko esim. huonon geeniperimän, huonojen elintapojen (tupakointi ja alkohli), liikalihavuus, korkea ikä ja muiden syiden johdosta.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?21.12.2021 16:01
Pian saamme kuulla miten vaalien käy.

2-3 viikon sulkutilasta puhutaan jo.

Vaalien siirto siinä sivussa on vain tiedoksi-luonteinen asia...

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?21.12.2021 17:16
HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE EI PYSTY ESTÄMÄÄN ESIM. KORONAN UUSIEN VARIANTTIEN LEVIÄMISTÄ TULEVAISUUDESSA, VAIKKA KOKO KANSA OLISI ROKOTETTU KOLMEEN KERTAAN.

MEIRAN KAHVIPAAHTIMON ULLAKON PALAMISTA TAI SYTTYMISTÄ EI MYÖSKÄÄN VOITU ESTÄÄ SILLÄ, VAIKKA SAAPUMISAIKA PALOPAIKALLE ON HELSINGISSÄKIN ENINTÄÄN 7 MIN.

JOS PAIKALLISEN KAHVIPAAHTIMON ULLAKKO SYTTYISI ESIM. JUANKOSKELLA ÖISEEN AIKAAN, NIIN PELASTUSTOIMEN KESKITTÄMINEN ESIM. KUOPIOON EI TAKAA SITÄ, ETTÄ PELASTUSJOUKOT OVAT PALOPAIKALLA 7 MINUUTIN SISÄÄN.

SIIS MITÄ HYÖTYÄ ON NS. HYVINVOINTIALUEISTA JA ISOISTA HARTIOISTA.

ÄHTÄRISSÄ ON HUOMATTU, ETTÄ VIERASLAJI PANDAN PELASTUSOPERAATIOISSAKIN, KUN PUHUTAAN PELKÄSTÄ BAMBUN SYÖNNISTÄ, NÄYTTÄÄ EDELLYTTÄVÄN SELVÄSTI KUNTAAKIN SUUREMPIA HARTIOITA.

ÄHTÄRISSÄ EI EDES HYVINVOINTIALUEEN HARTIOISTA OLE OLLUT APUA, VAAN ON JOUDUTTU TURVAUTUMAAN KIINAN KOMMUNISTIPUOLUEEN RAHALLISEEN TUKEEN.

Näistä konkreettisista esimerkeistä havaitaan, että ns. HYVINVOINTIALUEILLA ei voida ratkaista Suomen akuutteja ongelmia.

Kun vielä VIHERVASSARIEN IRIS SUOMELA on jo ilmoittanut, että heillä ei enää kerrota edes ehdokkaiden sukupuolta, niin on PÄIVÄN SELVÄÄ, että ns. ALUEVAALIT OVAT TÄYSIN TURHA GALLUPPI.

KANTAR voisi nyt hyvin tehdä puhelinkyselyn tammikuun alussa, jossa kysyttäisiin kansalta, onko KORONA SANNAN COVID 19 STRATEGIA OLLUT ONNISTUNUT VAI EI.

USKOISIN, ETTÄ YLI 50% KYSELYYN VASTANNEISTA VASTAA KYSYMYKSEEN SEURAAVASTI:

"EI OLE OLLUT MUUTA KUIN SEKOILUA"

TÄSTÄ SYYSTÄ VOIDAAN TODETA, ETTÄ DEMARIEN BILE SANNA ON EPÄONNISTUNUT TEHTÄVISSÄÄN JA SEN VUOKSI BILE SANNAN ON SYYTÄ PYYTÄÄ UNILUKKARILTA, ETTÄ HÄN VAPAUTTAA NYKYISEN KYVYTTÖMÄN HALLITUKSEN TEHTÄVISTÄÄN.

KOSKA OMIKRONIA EI SAADA TULEVIIN SINÄNSÄ TARPEETTOMIIN VAALEIHIN MENNESSÄ HALLINTAAN, NIIN TÄYSIN TURHAT VAALIT VOIDAANKIN HYVIN SIIRTÄÄ SEURAAVAN UUDEN HALLITUKSEN MIETITTÄVÄKSI.

KOKO ISOJEN HARTIOIDEN STRATEGIA ON TÄYSIN PÄÄTÖN JA KALLIS UUDISTUS ja ajatuksenakin täysi SUSI, kun RAHOITUS PUUTTUU!!!

PAREMPI OLI MIETTIÄ SELLAISTA SOTE-UUDISTUSTA, JOSSA ISOPÄISYYS (SIIS JÄRJEN KÄYTTÖ) ASETETTAISIIN PELKÄN VOIMAN JA PAKKOVALLAN SIJASTA UUDISTUSTEN KESKIÖÖN.

SITÄ PAITSI PALOKUNNILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ SOTE-ASIOIDEN KANSSA. KORKEINTAAN HÄKÄMYRKYTYKSEN SAANEET TAI PALOVAMMOJA SAANEET PITÄÄ TAJUTA VIEDÄ SAIRAALAAN TAI ANTAA HEILLE TARVITTAESSA HAPPEA.

eeroRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.12.2021 20:46
Tulipaloasiaa !!

Ko AKM viittasi tulipaloasiaan meiran paahtimon ullakkopalossa, Hgin ja muillakin isoilla maalikylillä pelastusyksiköitten ensivastteaika on 6 minsaa, {akm osui lähelle 7min}.

Ko palo olevinnaan sammu ja sytty moneen kertaan, se siitä.

Mut maalaiskylien pelastustoimen ensivasteaika on ihan jotakin muuta.

Huomisen joulusaunan lämmittäjille varoituksen sanaksi.!!!!

Ko minä sillon ennenvanhaanhyväänaikaan, kaavilla asuessani, nuorena virkeenä miehenä olin mukana myös paikkakunnan puoliväkinäisessä palokunnassa

Oltiin tammikuun pakkasilla lauantai-iltana kotona saunanlämmityspuuhissa.
Yhtäkkiä pärähtää häly soimaan, jossain palaa..
Totuttu oli jo et, ko siihenaikaan illasta käy häly, se on sauna tulessa jossain.

Sattumoisin olin juuri keittiön pöydällä pyöräyttänny omat saunamakkarat folioon perhettäni varten, mut ko häly kävi, koppasin paketin kainaloon ja asemalle mars, mars, kiireellä.

Sattumoisin olin ensimmäinen tulipaloauton kuljettajaksi oikeutettu paikalla.
SISU ulos lämpimästä hallista, kaverit kyytiin ja piipaa piipaa menoksi.
keli oli rapsakka -- 29 celciusta.

Jokuse matkaa ...10-15 km mentiin hippulat vinkuen, mut sitten tuli se pelätty ilmiö. Huoltotöiden laiminlyönti aiheutti jäähdytysnesteen hyytymisen, liian laimeet nesteet sisällä
ja lämmityslaitteesta pysähty vesikierto. Eiku vieressä istuva kundi skrapaamaan edessäni olevaa tuulilasia, et jotenkin näkis eteensä.

Ja entäs sitten kohta.... Tankissa tietenkin oli kustannussäästöjen vuoksi kesälaatua polttoaine. Alko kesädiesel hyytyminen, matkanopeus 30-40 km/h.

Isoimpiin ylämäkiin, hyvä ettei tarvinnu laittaa miehiä työntämään.
Mut perille päästiin, n. 40 km oli matkaa, vasteaika enämpi ko 2h.

Palanu oli hirsirakenteinen, kuten tavallista, siihenaikaan ns. sisäänlämpiävä savusauna.
Eipä palomiehet tarvinnu liata letkujaan

MUT !!!!!!!!!!!

EEROLLAPA oli kainalossa kotonakääritty makkarapaketti ja niimpä me muutamat mukanaolleet palomiehet vielä saatiin hiilloksella makkarat kärvennettyä.

Että semmonen saunatulipalojuttu.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.12.2021 23:56
Kyllä on asiat Kaavilla olleet heikosti VPK:ssa, vaikka panokunta on aina ollut hyvä aate.

Edesmennyt veljeni oli PYHÄSALMELLA VPK:n kunniajäsen kymmeniä vuosia, joten sain läheltä seurata lähes maailman parhaan ja palkitun palokunnan ripeätä toimintaa ja sen kehittymistä näköjään Kaavin tasoisesta palokunnasta aivan eurooppalaiseen kärkeen palo- ja pelastustoiminnassa.

Mielestäni suuri kiitos kuuluu tästä tietysti palopäällikkö Matti Sivenille, joka 1950-lopulla tuli uudistamaan maalaiskylän pelastuslaitosta ja perusti poikaosaston vuonna 1958.

Matista tuli myöhemmin Teollisuusvakuutuksen erikoistarkastaja ja vuonna 2005 sisäministeri Kari Rajamäki myönsi Matille ansioistaan PELASTUSALAN KORKEIMMAN KUNNIAMERKIN - PALORISTIN.

Avainkysymys oli saada mukaan nuoria kavereita, jotka kokivat VPK-aatteen tärkeäksi.

Eihän ne letkutkaan alussa meinanneet millään pysyä nuorten poikien käsissä, mutta harjottelemalla pojista tuli mestariainesta ja kansainvälinen kilpailutoiminta alkoi palopäällikkö Antti Karvosen johdolla vuonna 1963,kuten alta selviää:

"Vuonna 1944 VPK:n toiminta sai uusia ulottuvuuksia, suojeluskunnan lahjoitettua 5. 11. -44 päivätyllä lahjakirjalla omistamansa tontit ja määräalat niillä olevine kiinteistöineen kokonaisuudessaan VPK:lle.

Samana vuonna alkoi erikoisesti taloudellisessa mielessä VPK: n toimintaan vaikuttanut elokuvatoiminta. Vuosien saatossa elokuvatoimintaa on myös harjoitettu Pyhäsalmen kaivoksen tiloissa.

Vuonna 1947 VPK hankki vuoden -39 mallia olevan Ford Sussex palo-auton.

Hankinnan myötä VPK katsoi olevan entistä paremmat edellytykset hoitaa kunnallista sammutustoimintaa ja näin ollen jatkaa sopimusta kolmella vuodella.

Vuoden 1957 huhtikuussa tapahtunut paloaseman tulipalo vaikeutti toimintaa, kunnes vuoden 1958 alussa saatiin uusi rakennus, samana vuonna perustettiin VPK:n poikaosasto, johon liittyi heti 40 poikaa.

Vuoteen 1959 asti, 24 vuotta, vapaaehtoinen palokuntatyö oli ollut vain miesten asia, tällöin Siiri Lahden vetämänä, Pyhäsalmen VPK:lle perustettiin naisosasto, joka toimii edelleen. Samaan toimintaa liittyen vuonna 1974 perustettiin tyttöosasto.

Vuonna 1985 tyttö- ja poikaosaston toiminta muutettiin nuoriso-osaston toiminnaksi.

Vuoden 1963 alkoi menestyksellinen kansainvälinen ystävyys- ja kilpailutoiminta, kun VPK osallistui Ranskan Mulhousessa pidettyihin palokuntien EM-kilpailuihin, ja voitti A-sarjan.

Kansainvälinen kilpailutoiminta jatkui vuonna 1966 Jugoslavian Karlovacissa, josta tuloksena oli hopeamitali.

Vuonna 1969 Itävallan Kremsissä samoin hopeaa, ja kun tähän lisää vielä palopäällikkö Karvosen luoman tiiviin ystävyyspalokuntatoiminnan monine vierailuineen ja kanssakäymisineen Itävaltalaisen Pinkafeldin, Länsi-Saksalaisen Hummelsbyttelin, Unkarilaisen Közegin ja Pyhäsalmen VPK:n välillä, voidaan -60 lukua hyvällä syyllä sanoa kansainvälisen toiminnanvuosikymmeneksi, joka on antanut VPK:n jäsenistölle arvaamattoman paljon.

Ystävyys-, palokuntatoiminta ja kansainvälinen kilpailutoiminta jatkuu edelleen tiiviinä.

Palokunnat ovat kokoontuneet 70- luvulta lähtien kahden tai kolmen vuoden välein kunkin palokunnan toimiessa vuorollaan vierailun isäntänä.

Kilpailutoiminnan jatkuvuudesta kertoo myös sekin että tänä vuonna, 2005, Pyhäsalmen VPK osallistuu Suomen edustajana palokuntien MM kisoihin

Vuoden -90 kesällä alkoi odotettu paloaseman laajennus ja vanhan osan saneeraus. Samassa yhteydessä saneerattiin myös elokuvateatterin tilat nykyiseen kaltaiseksi.

Vuonna 2001 rakennettiin palokuntalaisten vapaa-ajan viettoon tarkoitettu loma-asunto Pyhäjärven Veihtiniemeen joka tarjoaa jäsenilleen Konkelo- nimisen virkistys ja lepopaikan
2010 luku on ollut VPK:lla monenlaisen rakentamisen ja uudistamisen aikaa.

2012 vpk:n elokuvat uudistivat esitys- ja äänilaitteiston nykyaikaiseksi 2D/3D laitteistoksi. Konkelon aluetta on kehitetty nuorten leiripaikaksi, elokuvateatterisalia on perusparannettu ja uudistettu.

Vuoden 2014 paloaseman peruskorjauksen myötä VPK sai käyttöönsä omat toimistotilat. Vuoden 2015 aikana, 80v juhlavuonna, pidettiin erilaisia tapahtumia vuoden aikana sekä uudistimme www-sivustomme.

Tänä päivänä Pyhäsalmen VPK ry on vilkas palokuntajärjestö, jonka harrastuksissa on mukana noin 100 jäsentä.

Kun saatoimme veljeni haudan leppoon mmutama vuosi sitten, niin silloinen palopäällikkö muisteli veljeni ripeätä toimintaa, kun pillin soidessa veljeni hyppäsi välittömästi polkupyöränsä selkään ja oli ensimmäisenä paloasemalla.

Palopäällikkö, joka asui vieressämme meni paloasemalle omalla autollaan, mutta säännön mukaisesti tuli asemalle vasta veljeni jälkeen.

Joskus joudun itsekin lähtemään avuksi palopaikalle, kun veljeni oli silloin myöhästynyt paloautosta.

Kyllä minulle oli syntynyt syvä kunnioitus noita kavereita kohtaan, jotka muiden töidensä ohella vielä hoitivat noitakin hälytystehtäviä vuorokaudet ympäriinsä.

Käsittääkseni korvaukset olivat olemattomia, mutta tärkeintä oli se yhteishenki ja auttamisen halu.

Nykyään sellaista harvemmin näkee ja uskon, että auttamisen halu entisestään heikkenee, kun ns. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE aloittaa muka toimintansa 1.1.2023.

Vaikka AKM ei itse ollut aktiivisesti mukana VPK:n toiminnassa, niin sydäntä kuitenkin lämmittää se, että moni entisistä kavereistani ovat niin monella tavalla antaneet tärkeän panoksensa maalaiskylän paloturvallisuuden kohottamisessa ja myös tietysti muussa harrastustoiminnassa, joka monin tavoin on virkistänyt kylän toimintaa ja lisännyt yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Tästäkin nähdään, että pelastustoimi ei tarvitse mitään laajoja maakunnallisia leveitä harteita, vaan sellaisia aktiivisia kylän asukkaita kuten esim. palopäälliköt Eino Markkanen ja kauppiaat Oskar Laakso ja Evert Ruuskanen.

Meikäläinenkin aikoinaan harva se päivä kävi ostamassa kirjoja Oskar Laakson kirjakaupasta ja karamellia Evert Ruuskaselta, joita sopi sitten imeskellä Ruuskasen kaupan vieressä olevassa VPK:n elokuvateatterissa tietysti vakiopaikalla.

Luulen, että tälläiset kyläyhteisöt ovat suureksi osaksi Suomesta hävitetty, kun etenkin KEPU on koko ajan vannonut vain KESKITTÄMISEN AUTUAAKSI TEKEVÄÄN VOIMAAN, joka ajatus on kuitenkin käytännön elämässä aivan ilmeisesti epätosi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: