Keskustelu

alan kolmas miesMustia pilviä taas horisontissa21.12.2021 1:34
NS. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN PITÄISI OLLA ISKUKUNNOSSA 1.1.2023.

Valmiusaste on nykyään kuitenkin keskimäärin vain noin 3%:a ja KELLO KÄY, MUTTA "HAKULISTA EI NÄY".

Eilen tuli sitten tiedote, että KORONA ARKKITEHTI KIURU ja koko KORONA SANNAN PORUKKA ovat varanneet vain noin 400 milj. EUR:a SOTEN DIGISOTKUJEN HARMONISOINTIIN.

KUNNAT OVAT PUOLESTAAN ARVIOINEET, ETTÄ RAHAA UPPOAA DIGI-SOTEEN VÄHINTÄÄN 1 000 MILJ. EUR:a.

Tämä 1 000 milj. on tietysti vain arvio koodauskuluista, mutta todellinen kustannushan on varmaan lähes viisinkertainen, kun otetaan huomioon, myös potilaiden hoito-operaatiot ja uusien sairaaloiden ja terveyskeskusten rakentaminen, joiden kaavoituksistakaan ei ole vielä mitään tietoa.

Mitään tietoa ei ole myöskään nykyisten käyttämättä jääneiden SOTE-RAKENNUSTEN KOHTALOSTA. PURETAANKO vai KORJATAANKO MUUHUN KÄYTTÖÖN???

KYSYMYS on ilmeisesti kymmenistä tuhansista rakennuksista jne.

Tässä yhteydessä kannattaa muistaa esim. OLKILUOTO 3 ydinreaktorityömaa, jossa ollaan jo lähellä käynnistymistä. Käynnistyslupahan on jo annettu samaalla tavalla kuin on annettu LUPAUS SOTEN HYVINVOINTIALUEISTA, mutta alussahan ei OLKILUODOSSAKAAN heti panna täyttä höyryä päälle. Ainakin puoli vuotta kuuluu vielä menevän, että voimala saadaan täyteen käyttöön.

Kyseisen voimalanhan piti olla valmiina jo vuonna 2009 ja hankkeen hinnaksi oli arvioitu 3.2 miljardia EUR:a.

Voimala on nyt siis käynnistymässä 13 vuotta myöhässä ja hintalappu tuntuu nousevan 11 miljardiin EUR:on eli siis 3.4-kertaiseksi.

Olkiluodossakin keskeisessä roolissa on ollut mm. turvallisuusnäkökohdat ja niihin liittynyt digiteknikka.

SOTESSA kysymys on vielä huomattavasti kallimmasta asiasta kuin pelkässä ydinvoimalassa.

Kansantaloudellisesti ajatellen yhden suomalaisen hinta on nykyään jo noin 3 milj. EUR:a.

Koko kansan kansantaloudellinen arvo on silloin suunnilleen 5 550 000 X 3 milj. EUR =16 650 miljardia EUR:a, jos laskin oikein, kun puhutaan niin suuresta määrästä nollia.

Joka tapauksessa kysymyksessä on siis noin 5.5 miljoonasta 3 milj. EUR:n arvoisesta IHMISVOIMALOIDEN verkostosta, jonka kokonaisarvo on siis yli 1 500 kertaa arvokkaampi kuin OLKILUODON VOIMALA 3.

Ei ole mitään epäselvyyttä siitä, että Suomen verkostoitunut SOTE-VOIMALA on kertaluokkaa vaikeampi hallita kuin OLKILUODON varsin yksinkertainen ydinreaktori, joka sitä paitsi sijaitsee vielä maantieteellisesti vain yhdessä paikassa.

VALTAKUNNALLINEN IHMISTEN SOTE-VOIMALOIDEN VERKOSTO sen sijaan on levittäytynyt ympäri koko Suomen niemen, ja kaikille SOTEN IHMISVOIMALOILLE täytyy turvata yhtäläiset polttoaineet ja huoltosopimukset jne.

Ei ole kovinkaan vaikeata ennustaa, että ihmisistä koostuvan KANSALLISEN TAI ALUEELLISEN SOTE-VOIMALAN käynnistys ei tule tapahtumaan 1.1.2023, vaan käynnistys tulee siirtymään hamaan tulevaisuuteen, jos ylipäätään voidaan koskaan käynnistää.

Kun ihmisistä koostuvan SOTE-VOIMALAN tapauksessa kysymys on myös massiivisesta IT-hankkeesta, niin ei ole vaikeata ennustaa sitäkään, että kaikkien SOTE-VOIMALOIDEN INTEGROINTI TULEE VAATIMAAN vielä moninkertaisen määrän työpanoksia ja testauksia sun muita esim. OLKILUOTOON verrattuna ennen kuin kukaan uskaltaa luottaa SOTE-VOIMALOISSA tarvittavan tiedon luotettavuuteen.

AAMUISESSA HESARISSAHAN oli jo tiedote, että HOITAJIEN KUTSUJÄRJESTELMÄSSÄ ON HUS:ISSA LAAJA VIKA SEURAAVASTI:

"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) sairaaloissa oli viikonloppuna laaja hoitajakutsujärjestelmään liittyvä häiriö.

Vian vuoksi muun muassa hoitajakutsut, elvytyshälytykset, virvoitteluhälytykset, hätäkutsut, monitorihälytykset eivät välittyneet hoitajien käytössä oleviin mobiilialaitteisiin.

Mobiililaitteilla ei myöskään pystynut soittamaan.

Torstaina illalla alkanut häiriö johtui mobiililaitteiden hallintajärjestelmän ongelmasta, jota HUS selvitti järjestelmän toimittajan kanssa viikonlopun ajan.

Vikaselvitys jatkui edelleen sunnuntaina, jolloin osa päätelaitteista saatiin kuitenkin palautettua toimintaan."

Nythän SOTE-VOIMALOIDEN TIEDONKULUSSA TIEDON JA ns. MISINFORMAATION KULKUKIN ON LAAJASTI TODETTU HEIKOKSI JOPA MEDIASSA, kun on saatu seurata KORONA SANNAN poukkoilevaa KORONA SOTAA, jossa oikeastaan mitään muuta ei ole kansalle levitetty kuin VIRHEELLISTÄ JA RISTIRIITAISTA TIETOA POLIITIKKOJEN, VIRANOMAISTEN JA VIRANOMAISTEN TOIMIA VALVOVIEN ORGANISAATIOIDEN TOIMESTA.

KORONA SANNA ei ole pystynyt Suomen kansalle edes kahden vuoden aikana kertomaan koko kansalle selkokielellä, kuka on ollut ihan oikeasti erilaisten koronavarianttien kanssa todellisessa vaarassa ja kuka ei.

KORONA SANNAN PORUKAN MIELESTÄ JOKAINEN SUOMALAINEN ON OLLUT VÄHINTÄÄN HENGENVAARASSA, VAIKKA SE EI TIETENKÄÄN PIDÄ PAIKKAANSA, JOS ASIAA TARKASTELLAAN MM. IHMISTEN LUONTAISEN IMMUNITEETIN JA KEHITTYNEIDEN KORONAN HOITOMENETELMIEN KANNALTA.

Vaaravyöhykkeessähän on TIETYSTI VAIN ne ihmiset, joiden IMMUNITEETTI KORONAA VASTAAN on heikko.

Tietysti silloin POLIITIKKOJEN ENSIMMÄINEN TEHTÄVÄ ON TIETYSTI ENSIMMÄISENÄ SELVITTÄÄ, KETKÄ OVAT LUONNOSTAAN IMMUUNEJA KORONALLE JA KESKITTYÄ HOITAMAAN VAIN POTENTIAALISESTI SAIRASTUVIA POTILAITA.

TÄLLAISTA PERUSASIAA EI OLE MISSÄÄN VAIHEESSA KUITENKAAN EDES YRITETTY SELVITTÄÄ TAI KERTOA TAVALLISILLE KADUN TALLAAJILLE.

ON VAIN LÄHDETTY KUIN KORONA SOTAAN TAKKI AUKI KUIN KONSANAAN LUKKARI SOTAAN JA TILANNEHAN ON SILLOIN TIETYSTI OLLUT SE, ETTÄ TULIPALOA ON KOKO AJAN SAMMMUTETTU VÄÄRIN.

SAMMUTUSTOIMIEN VAIKUTUS YHTEISKUNTAAN NÄYTTÄVÄT TOISTAISEKSI OLLEEN HUOMATTAVASTI HAITALLISEMPIA KUIN SAMMUTUSTOIMISTA SAAVUTETTU HYÖTY.

KORONAKUOLLEITAHAN ON SUOMESSA OLLUT KANSAINVÄLISESTI MITATEN POIKKEUKSELLISEN VÄHÄN ELI 20.12.2021 mennessä yhteensä vain seuraavasti:

□ Kaikki kuolleet
naiset 604 potilasta
miehet 799 potilasta
yhteensä 1 493 potilasta

□ yli 80 vuotiaat kuolleet
naiset 511 potilasta
miehet 390 potilasta
yhteensä 901 potilasta

□ alle 80 vuotiaana kuolleet
naiset 183 potilasta
miehet 409 potilasta
yhteensä 592 potilasta

Kuolema on kaikkien ihmisten kohdalla valitettavasti väistämätön mutta tietysti myös surullinen asia.

KORONA SANNAN KORONA SODASSA on siis ottamalla valtiolle lainaa peräti 15 miljardia euroa pystytty TEHOHOIDOSSA pitkittämään yo. tietojen mukaan suunnilleen 900 potilaan elämää ehkä korkeintaan muutamalla vuodella, joten tämä tehohoito on maksanut veronmaksajille suunnilleen 16.7 milj. EUR:a per tehohoidossa ollut potilas.

Kun vielä ottaa huomioon, että näidenkin onnettomien potilaiden kohdalla heillä on varmuudella ollut jo muitakin terveyshaittoja, jotka olisivat joka tapauksessa johtaneet kuolemaan, niin tästäkin yksinkertaisesta esimerkistä nähdään, kuinka heikosti KORONA SANNAN PORUKKA ja KOKO SUOMEN SOTE-KONEISTO ON NÄKYMÄTÖNTÄ KORONA VIHOLLISTA VASTAAN TAISTELLUT NYT EPÄTOIVOISESTI JO KAKSI VUOTTA.

KORONALLE EI KUITENKAAN LOPPUA NÄY, KOSKA FAKE NEWS MEDIA TUNTUU PITÄVÄN HUOLEN SIITÄ, ETTÄ KOKO AJAN LÖYDETÄÄN UUSIA VARIANTTEJA, JOTKA VAANII MEITÄ KUIN HAI KAISLIKOSSA KESÄHELTEELLÄ.

AKM ODOTTAA, ETTÄ JOULUKSI VETÄISTÄÄN HÄTÄJARRU PÄÄLLE JA VARMISTETAAN YHTEISKUNNAN PYSÄYTYS VIELÄ POLKAISEMALLA MYÖS KAIKKI MUUTKIN JARRUT POHJAAN.

JOS VUODEN VAIHTEESSA TULEE LIUKKAAT KELIT, NIIN HÄTÄJARRUTUKSESTA HUOLIMATTA THL LASKEE EKSPONENTIAALISELLA MALLILLA TAAS UUDEN TURVALLISEMMAN AJAN MYÖS ALUEVAALIEN JÄRJESTÄMISTÄ VARTEN.

TIETYSTI VOIDAAN MYÖS TODETA, ETTÄ KOKO SOTE HARJOITUS ON JO LÄHTÖKOHTAISESTI SUSI.

TIETENKAAN SUTTA EI PIDÄ VÄKISIN JA TIETOISESTI RAKENTAA, JOTEN SEN SOTE-VOIMALAN TOTEUTTAMINEN ON SYYTÄ KESKEYTTÄÄ, KOSKA HALLINTOHIMMELIN RAHOITUSTAKAAN EI OLE VOITU VIELÄ LAINSÄÄDÄNNÖLLISESTI VARMISTAA!!!!

ottoRe: Mustia pilviä taas horisontissa21.12.2021 10:30
Huonosta päästä kärsii koko ruumis.

Näin sanottiin joskus.

Samoin huonosta johdosta kärsii koko kansa.

Olkiluodon kolmosen piti olla valmis 12 vuotta sitten.

Jos soten sijaan olisi keskitetty kehittämään jo olemassa olevaa terveydenhuoltoa sekin olisi jo valmis.

Pakkanen ja sitä kautta kallis pörssisähkön hinta käynnisti Olkiluodon.

Ilman sitä vetkuiltaisiin edelleen. Tuulivoiman takia.

Peruskoulua korjailtiin 40 vuotta.

Turhaan.

Soten käy aivan samoin.

alan kolmas miesRe: Mustia pilviä taas horisontissa21.12.2021 18:29
Suomessa ja muuallakaan maailmassa ei ole koskaan hoidettu sairaita ISOILLA tai LEVEILLÄ HARTIOILLA.

TERRA SIPILÄ LOI TÄHÄNKIN ASIAAN SOPIVAN METAFORAN ELI KIELIKUVAN, JOLLA HARHAUTTI TYHMÄÄ KANSAA.

OTTO MUISTAA VANHAN SUOMALAISEN KANSANVIISAUDEN:

"TYHMÄSTÄ PÄÄSTÄ KÄRSII KOKO RUUMIS".

NÄIN ON SOTE:ssa, näin on KORONA:ssa, näin on työmarkkinaneuvotteluissa ja näin on kaikessa olevassa ja ennen kaikkea mielettömässä verotuksessa.

Kukaan täysissä sielun ja järjen voimissaan oleva suomalainen ei voi ymmärtää sitä, miksi esim. UNILUKKARI ei ole vielä antanut KIINAN KOMMUNISTISELLE PUOLUEELLE UKAASIA, ETTÄ JOS KIINAN HIILIVOIMALOITA EI SULJETA VUODEN 2022 ALUSTA LÄHTIEN, NIIN YHDELLÄKÄÄN KIINALAISELLA EI OLE ASIAA SUOMEEN.

TÄMÄ KERRANKIN KOVALLA ÄÄNELLÄ ANNETTU UKAASI LOPETTAA SAMAN TIEN TYHJÄNPÄIVÄISEN JAUHANNAN MEDIASSA MAAPALLON ILMASTON LÄMPENEMISESTÄ JA HELSINKIÄ UHKAAVISTA TSUNAMEISTA.

FAKE NEWS MEDIAN TYHJÄNTOIMITTAJILLEKIN TULEE VÄLILLÄ TARVE TEHDÄ KUNNOLLISTA TUTKIVAA JOURNALISMIA, KUN EI TARVITSE LUKEA JA LEVITTÄÄ TELEPROMPTEREISTA MARK ZUCKERBERGIN METASSA SYÖTTÄMÄÄ MISINFORMAATIOTA MILLOIN MISTÄKIN ASIASTA.

AAMEN!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: