Keskustelu

alan kolmas miesILMAA EI OLE PILATTU - HYSTERIÄ TÄYSIN TURHAA7.1.2022 5:31
Tulihan se totuus lopulta HESARISTAKIN esille, vaikka äänestäjiä oli peloteltu vuoden 2015 PARIISIN ILMASTOSOPIMUKSESTA LÄHTIEN päivittäin ilmaston muutoksella herkeämättä siten, että vuoden 2019 eduskuntavaaleissa lähes KOOMASSA demujen vaalikampanjan vankkureita vetänyt SAMMAKKO ANTTI pääsi johtamaan demut niukin naukin suurimaksi- ja pääministeripuolueeksi, jonka johtoon istutettiin sitten pikavauhtia KOOMA-ANTIN SIJAAN KEPULOISTEN AVUSTUKSELLA VALOVOIMAISEMPI DEMUJEN BILE SANNA!!!!

Keskeinen demujen ja vihervassarien vaaliteema oli, että viiden vuoden päästä edessä on ilmastonmuutoksesta ja nimen omaan ilmaston lämpenemistä johtuva MAAILMAN LOPPU.

Tämän idioottimaisen idean pohjoismaisena lähettiläänä voidaan pitää RUOTSIN ARPERGER KOLULUTYTTÖÄ GRETA THUNBERGIÄ, jonka kiihkomielinen ILMASTOVIESTI upposi tieteysti etenkin jo keski-iän ylittäneisiin kansalaisiin ja peloteltuun NETTINUORISOON, jotka eivät nykyään osaa ylittää edes 10 metrin mittaista soratietä ilman NAVIGAATTORIA tai SAATTAJAA KÄSIPUOLESSA!!!

Kun ilmastonmuutoksesta maailman loppua ei kuitenkaan ole tullut, niin onneksi BILE SANALLE ja hänen kepuloisten avulla pystyssä pitämälle hallitukselle tuli avuksi Kiinan Wuhanin laboratoriosta karannut KORONA VIRUS.

KORONA VIRUSHAN EI TIETENKÄÄN OLE SUOMALAILLE MITENKÄÄN YLIVOIMAISEN VAARALLINEN TAUTI JOHTUEN SUOMALAISTEN TÄLLÄ KERTAA ERINOMAISESTA LUONTAISESTA IMMUNITEETISTA.

KUITENKIN KORONAN AVULLA ON NYT BILE SANNAN JOHDOLLA JO YLI KAKSI VUOTTA SOTKETTU SUOMEN ASIOITA JA LAADITTU LAKEJA, JOIDEN KOHDALLA MINKÄÄNLAISIA VAIKUTUSARVIOTA EI OLE TEHTY.

KEVÄÄLLÄ AJETTIIN MAALIIN KAIKEN SEKOILUN KEPULOISENA HINTANA MYÖS SELVÄSTI PERUSTUSLAIN VASTAINEN HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE, JONKA VOIDAAN TODETA SOTKEVAN KOKO SUOMEN SOTE-HUOLLON JA MYÖS PELASTUSTOIMEN VUOSIKYMMENIKSI ETEENPÄIN.

Ilmastonmuutoksen osalta HESARI julkaisi nyt kuitenin 4.1.2022 Ilmatieteen lautoksen lyhyen tiedotteen vuoden 2021 Suomen säätilasta pitkäaikaisten tilastojen valossa.

Viesti oli lyhyt ja ytimekäs. Otsikko oli lakooninen:

"VIIME VUODEN KESKILÄMPÖTILA TAVANOMAINEN".

Tietysti HESARI koetti tehostaa vielä jo vuosikausia jatkunutta jankutustaan ilmaston lämpenemisestä tiedotteen alussa ja totesi seuraavasti:

"Viime vuoden kesäkuun kuukauden keskilämpötilat olivat ennatyksellisen korkeat varsinkin maan etelä- ja keskiosisssa, kertoo Ilmatieteen latos.

Koko vuoden keskilämpötila oli kuitenkin vuosien 1990-2020 keskiarvon tuntumassa.

Vuoden korkein lämpötila, 34 astetta, mitattiin heinäkuussa Heinolassa.

Vuoden alin lämpötila mitattiin 20. helmikuuta. Tuolloin Utsjoen Kevojärvellä oli pakkasta 39.7 astetta.

Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan viime vuosi oli keskilämpötilaltaan varsin tavanomainen viime vuosikymmeniin verrattuna.

Koko maan keskilämpötila oli +2.8 astetta, mikä on vain kymmenyksen ALLE pitkän ajan eli vuosien 1991-2020 keskiarvon!!!!

Edellisen kerran Suomessa oli tätä viileämpi vuosi 2012, jolloin keskilämpötila oli +2.1 astetta.

Kesäkuussa kuukauden lämpötilat nousivat laajalti mittausmittaushistorian korkeimmiksi maan etelä- ja keskiosisisssa sekä paikoin myös maan pohjois-osassa. Myös heinäkuu oli tavanomaista lämpimämpi.

Sen sijaan helmi-, syys-, ja joulukuu olivat selvästi tavanomaista kylmenpiä kuukausia."

ILMATIETEEN LAITOKSEN TILASTOTIEDOISTA EI SIIS LÖYDY VIHERVASSARIEN JA BILE SANNAN HALLITUKSEN ILMASTON LÄMPENEMISESTÄ MITÄÄN EVIDENSSIÄ. ITSE ASIASSA SUOMESSA ILMASTON LÄMPÖTILA NÄYTTÄÄ LIEVASTI LASKENEEN.

ILMASTON VÄITETTY LÄMPENEMINEN ON SIIS TÄYTTÄ HÖPÖTYSTÄ.

ILMATIETEEN LAITOKSEN MUKAAN SUURIMMASSA OSASSA MAATA VUOTUINEN SADEMÄÄRÄ OLI MYÖS LÄHELLÄ TAVANOMAISTA TAI HIEMAN TAVANOMAISTA SUUREMPI.

LAPISSA SADEMÄÄRÄT OLIVAT PAIKOIN PITKÄN AIKAVÄLIN KESKIARVOJEN ALAPUOLELLA.

VETTÄ SATOI VUOSIMÄÄRÄLTÄÄN ENITEN PUOLANGAN PALJAKALLA 881.8 mm ja vähiten Utsjoen Kevolla 323.3 mm.

MIKÄÄN EI SIIS VIITTAA SADEMÄÄRIENKÄÄN OSALTA, ETTÄ HELSINKI PEITTYISI VEDEN VARAAN LÄHIMMÄN 50 VUODEN KULUESSA, KUTEN HESARIN INNOKKAAT LUONTOAKTIVISTIT JA ILMASTOASIANTUNTIJAT ENNUSTIVAT MUUTAMA KUUKAUSI SITTEN.

ottoRe: ILMAA EI OLE PILATTU - HYSTERIÄ TÄYSIN TURHAA9.1.2022 11:05
"Iliman pilluu on hirveetä" totesi mies Losomäestä, mies joka ei ennee äestä...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: