Keskustelu

alan kolmas miesRasismikeskustelu on jo käyty!!!19.6.2024 18.53
DEMUJEN TYTTI "UNIPER"-TUPPURAINEN käynnistää uudelleen rasimikeskustelua Suomen VALTAMEDIASSA, joka kuitenkin käynnistettiin jo vaalissa hävinneiden VIHERVASEMMISTOLAISTEN ja Suomen VALTAMEDIAN toimesta jo heti 2.4.2023 eduskuntavaalin jälkeen ja jauhettiin monta kuukautta kunnes Petteri ORPON hallitus yksimielisesti totesi 31.8.2023, että RASISMIKESKUSTELU on meillä nyt käyty, eikä Suomessa ole sijaa minkäänlaiselle rasismille.

Luulisi, että "UNIPER"-TUPPURAINEN ymmärtäisi tämänkin tiedonannon perusteella, ettei DEMUJEN kannata joka käänteessä rasistisesti demonisoida PERSUJA, jotka ainoana puolueena näyttää yksimielisesti ajavan Suomen ikiaikaiseia kansallisia etuja toisin kuin oman maansa rasimille myyneet DEMUT.

Iltalehti:

"SDP: Tuppurainen teki aloitteen rasismin vastaisesta keskustelusta - Perussuomalaiset syyttää politikoinnista
SDP:n eduskuntaryhmän oululainen puheenjohtaja teki aloitteen rasismin vastaisesta keskustelusta.

Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja syytti SDP:tä politikoinnista Oulun väkivaltatapahtumilla.

SDP:n eduskuntaryhmän oululainen puheenjohtaja Tytti Tuppurainen teki eduskuntaryhmille aloitteen rasismin vastaisesta keskustelusta.

ROOSA
BRÖIJER
Tekijän kuva
Hannamari Ahonen
Tänään klo 14:13 (päivitetty klo 14:32)

SDP:n eduskuntaryhmä teki oululaisen puheenjohtajansa Tytti Tuppuraisensa johdolla eduskunnalle keskustelualoitteen yhdenvertaisuudesta, tasa-arvosta ja syrjimättömyydestä.

Keskustelualoite syntyi Oulun viime aikojen rasististen väkivallantekojen takia.

Keskustelualoitteen allekirjoittivat kaikkien muiden eduskuntapuolueiden paitsi perussuomalaisten eduskuntaryhmien puheenjohtajat.

□ Suomen perustuslain mukaan jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen.

Suomeen on syntynyt ilmapiiri, joka lietsoo ääriryhmien liikehdintää, aloitetekstissä lukee.

Tuppuraisen mukaan ääriliikkeet eivät ole erillään muusta yhteiskunnasta.

□ Suomessa on huolestuttavan paljon ihmisiä, jotka antavat tukensa tai hiljaisen hyväksyntänsä äärioikeistolaiselle ideologialle ja jopa terrorismille.

"Puheet voivat johtaa tekoihin"
Keskustelualoitteessa muistutetaan, että Suojelupoliisin mukaan äärioikeistolainen terrorismi muodostaa radikaali-islamistisen terrorismin ohella vakavimman terrorismin uhkan Suomessa.

□ Tästä saimme laajasti suomalaisia järkyttäneen muistutuksen, kun äärioikeistolaiseen ryhmään kuuluvan miehen epäillään puukottaneen 12-vuotiasta lasta Oulussa.

Tuppuraisen mukaan Suomessa ei ole riittävän vakavasti huomioitu sitä, että väkivaltaiset puheet voivat johtaa väkivaltaisiin tekoihin.

Hänen mukaansa puhe ei ole pelkkää puhetta vaan se luo ilmapiirin, jossa väkivaltaiset teot voivat tulla mahdollisiksi.

Aloitteen mukaan tämä kehityskulku on käännettävä.

Yhdenvertaisuuden toteutuminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen tarvitsevat kaikilta jatkuvia toimia.

Aloitteessa painotetaan, että kansanedustajilla on vastuu rakentaa yhdenvertaista Suomea sekä puheillaan että teoillaan.

Suomea, joka tuomitsee kaiken väkivaltaisen liikehdinnän.

Suomea, jossa jokainen voi elää turvassa ihonväristä, uskonnosta ja syntymäpaikasta riippumatta."

"UNIPER"-TUPPURAINEN ei ole näköjään osannut lukea edes PETTERI ORPON hallituksen yksimielistä 31.8.2023 julkistettua RASISMI TIEDOKSIANTOA.

"UNIPER"-TUPPURAISELLA on siis selvästi vaikeuksia ymmärtää luettua tekstiä, joten ei ole ihme, että "UNIPER"-TUPPURAINEN aiheutti Suomelle UNIPER-operaatioissa noin 30 miljardin euron vahingonkin, jonka BILE SANNA kuittasi hyväksytyksi tekstiviestillä RUISROCKIN kaljajonossa nahkarotsi päällään!!!!

"UNIPER"- TUPPURAISELLE voidaan todeta, että olisi korkea aika keskustella DEMUJEN KISSANKIDUTTAJIEN puolueesta ja vanhojen romaaninaisten kiusaamisesta jopa DEMUJEN puoluesihteerin toimesta.

Suomen VALTAMEDIALLA näyttää olevan vain yksi tavoite: mustamaalata PERSUT, kun muuta ei VIHERVASEMMISTON ja sen juoksupojan eli VALTAMEDIAN tyhjästä työkalupakista valitettavasti löydy.

Ennaltamisasetuksessakin mm. kokoomuksen HENNA VIRKKUNEN ja tietysti myös SIRPA PIETIKÄINEN etunenässä VIHERVASEMMISTOLAISTEN mukana äänestivät Suomelle haitallisen ennaltamisasetuksen puolesta yhdessä Itävallan omavalatisesti ja selvästi laittomasti toimineen vihreän ympäristöministerin kanssa.

Itävallan liittokansleri Karl Nehammer kertoi vievänsä EU:n ympäristöministereiden päätöksen ennallistamisasetuksesta EU-tuomioistuimeen.

Lisäksi Nehammerin Itävallan kansanpuolue ÖVP kertoi haastavansa ympäristöministeri Leonore Gewesslerin oikeuteen virka-aseman väärinkäytöstä.

Nehammerin mukaan ympäristöministerillä ei ollut oikeutta äänestää asetuksen puolesta.

Itävallassa onneksi omavaltaisesti toiminut vihreä oikeusministeri tullaan siis haastamaan oikeuteen ja samalla EU oikeuden vastainen asetus tullaan myös viemääm EU-oikeuteen.

Suomessa ns. OIKEUSVALTIOPERIAATETTA sovelletaan kuitenkin toisin, eikä meillä yksityisellä omaisuudellakaan mitään suojaa näytä enää olevan, joten sitä tarkoittava suojapykälä voidaankin huoletta pyyhkiä Suomen perustuslaistakin yli.

Vaikuttaa omituiselta, mikäli PETTERI ORPO ei puutu Suomen kansapettureina toimineiden MEPPIEN toimintaan.

Näyttää toure PRESIDENTTIKIN meillä olevan vain kiinnostunut vain UKRAINAN asioista, kun kotimaiset poliitikot tekevät koko ajan myyräntyötä, jolla kovalla työllä ja massiivisten uhrauksien kautta hankittu itsenäinen pikkuriikinen itsenäinen SUOMI hävitetään sisältä käsin maailman kartalta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: