Keskustelu

alan kolmas miesYLE ja A-Studio oudoilla teillä!!!!19.6.2024 22.52
YLE:n A-Studiossa toimittaja ANNIKA DAMSTRÖM oli taas mielipuuhassaan eli kiihottamassa kansaa PERSUJA vastaan ja hyökkäsi jopa PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN päätöksiä vastaan, vaikka tunnetusti PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA ja maan korkeimmat oikeuskäyttöä valvovat viranomaiset eli eduskunnan oikeusasiamies ja oikeuskansleri olivat jo todenneet, että KÄÄNNYTYSLAKI voidaan hyväksyä poikkeuslakina, kun Suomen turvallisuus on uhattuna.

A-Studiossa DAMSTRÖMIN haastatteluun kutsuminen päättäjien ja poliitikkojen koostumuskin oli taas outo.

Koko A-Studion aika käytettiin näköjään taas PERSUJEN haukkumiseen, mutta ainuttakaan PERSUA ei oltu näköjään kutsuttu tai saatu haastatteluun paikalle, vaikka tietysti OULUNKIN oudossa rasismitouhussa olisi ollut hyvä haastatella myös persujen erinomaista sisäministeri MARI RANTASTA.

Keskustelussa otettiin kuitenkin esille MARI RANTASEN aiempi kanta, että poliisien valtuuksia olisi syytä lisätä Tanskan mallien mukaisesti, mutta tietysti paikallinen Oulun poliisikin hdeti totesi, ettei tällaisilla toimilla voida mitään asialle tehdä.

Selväähän se tietysti on, jos Oulussakin ostoskeksu VALKEASSA on häiriöitä, niin kyllä kai jokaisen paikallisen poliisinkin pitää tajuta lisätä valvontaa kyseisellä paikalla.

YLE:kin paikalle lähettämä toimittaja vain istuskeli kyseisen RIKOSPAIKAN kaiteella jalat ristissä ja haastatteli paria maahanmuuttaja taustaista henkilöä, jotka tietysti kokivat olonsa uhatuksi.

Samalla paikallisen poliisin kannalla tuntui myös olevan joku Turun yliopiston rasismitutkija, joka tietysti perään kuuluutti taas jotain KULTARANTAKESKUSTELUN tapaista VALTAKUNNALLISTA RASISMIKESKUSTELUA!!!!

Ennen A-Studiota YLE:n uutistenlukija JUSSI-PEKKA RANTANEN oli jo pitkään haastatellut Oulun maahanmuutajia ja kaupungin johtoakin ja esittänyt vielä Oulun rasismin vastaisesta kulkueestakin näytteitä.

Tietysti A-Studiossa ei unohdettu mainita sitäkään, että Oulunkin rasismi johtuu ÄÄRIOIKEISTOSTA, joka säännön mukaisesti Suomen VALTAMEDIASSA ja etenkin YLE:n lähetyksissä ja myös muun valtamedian kuten HS:n ja iltapäivälehtien toimittajien toimesta aina lyödään leimana PERSUJEN OTSAAN.

Käännytyslakia koskevassa keskustelussa paikalle oli kutsuttu vain PERUSTULAKIVALIOKUNNAN puheenjohtaja Heikki VESTMAN ja tietysti oppositiosta demujen TYTTI "UNIPER" TUPPURAINEN, jolta toimittaja ANNIKA DAMSTRÖM yritti kaikin keinoin kiristää tunustusta siitä, että demut tulevat kaatamaan valmisteilla olevan Suomen turvallisuuden kannalata täysin välttämättömän käännytyslain.

Jos käännytyslainkin käsittely olisi nyt ollut vähänkään oikeudenmukaista ja tasapuolista, niin tietysti olisi ollut hyvä haastatella myös nykyistä erinomaista sisäministeri Mari RANTASTA ja oikeusministeri Leena MERTA, joiden vastuulla tällä hetkellä on Suomen sekä sisäinen että myös ulkoinen turvallisuus sekä oikeudellien lakivalmistelu yhdessä PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN kanssa.

Tällä hetkellä vastuu näistä asioista ei valitettavasti ole ANNIKA DAMSTRÖMILLÄ eikä myöskään demujen TYTTI "UNIPER" TUPPURAISELLA.

Kokoomuksen Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Heikki VESTMAN aivan erinomaisesti kiteyttikn, että mikäli käännytyslakia ei nyt demujen vastustuksen vuoksi hyväksytä, niin vastuu SUOMEN TURVALLISUUDESTA on silloin niiden tahojen kontolla, jotka äänestämällä kaatavat välttämättömän lain säätämisen.

Eipä taida ANNIKA DAMSTRÖMISTÄKÄÄN olla minkäänlaista apua, jos Itä-rajalta alkaa tulla ns. TURVAPAIKAN HAKIJOITA teiden täydeltä vaikka 1000 henkilön viikkovauhtia ja vielä rynnäkkökiväärit käsissään.

Lopputulos näyttää siis olevan se, että RASISMIKESKUSTELUN ja koko RASISMI-ILMIÖN keskeinen "JUURISYY" SUOMESSA tuntuu olevan VALTAMEDIAN KIIHOTUS, jonka taustalla on taas poliittinen valtataistelu, ei huolehtiminen Suomen turvallisuudesta tai demokraattisesta hallinnoimisesta!!!

alan kolmas miesRe: YLE ja A-Studio oudoilla teillä!!!!27.6.2024 17.42
A-Studion SIRKKANEN oli taas valinnut mukavasti kolme Suomen "JOHTAVAA TALOUSASIANTUNTIJAA" keskustelemaan SUOMEN TALOUDEN TILASTA:

□ Jussi Saramo (VAS)
□ Antti Kurvinen (KEPU)
□ Ben Zyskowicz (KOK

Ensimmäisen puheenvuoron SIRKKANEN antoi tietysti Saramolle, joka tunnetaan lähes kommunistisista aatteistaan.

Saramo vouhotti taas verojen kiristämisestä ja osinkoveroista saavutettavista sadoista miljoonista.

Saramo oli myös tutkinut konkurssitilastoja ja piti hyvänä, että verotusta edelleen kiristetään, jotta kansan ostovoima kasvaa, ja yritysten kustannukset saadaan kasvuun.

Saramo peräänkuuluutti VIHREITÄ INVESTOINTEJA, joita on putkessa miljardeittain, mutta eihän hallitus nätiä investointeja tietenkään tee.

Näiltä SARAMON VIHREILTÄ INVESTOINNEILTA on pohja pois, kun yksityisellä rahalla ja myös valtion velkarahalla on korko, joka ei tule lähivuosina laskemaan ns. VIHREÄN SIIRTYMÄN ja UKRAINAN SODAN seurauksena.

Ben kertoi, että tutkimukseen ja kehityseen satsataan miljardi euroa ja investointeihin peräti 4 miljardia.

Täytyy ihmetellä, miksi SIRKKANEN ei ollut saanut paneeliinsa persujen RIIKKA PURRAA tai kokoomuksen talousasioista vastaavaa MATIAS MARTTISTA, koska heillä jos kellä on tällä hetkellä paras kuva Suomen taloudellisesta tilanteesta.

Täytyy ihmedtellä, että BENIKIN puhuu noista T&K rahoista, kun se tiedetään, että niiden avulla ei voida minkään maan talouskasvua lyhyellä tähtäyksellä nostaa prosentin murto-osaakaan.

Kurvisen ehdotus ITÄ-SUOMEN erillistalousalueesta on kyllä varsin kannatettava, joten tuntuu oudolta, ettei kokoomus ole lähtenyt tätä innokkaammin ajamaan.

Asiassa ei riitä, että mahdollisesti satsataan muutama kymmenen miljoonaa PALOKAN LOHIJOKEEN. Kyllä tässä tarvitaan järeämpiä keinoja.

Tällä kertaa KURVIT SUORIKSI ANTTI peräänkuuluutti siis vahvasti kasvutoimia, jota voi nyt ilolla tervehtiä.

KURVIT SUORIKSI ANTTI otti esille myös VIROSSA keksityt veropoliittiset toimet.

Meillä olisikin korkea aika käydä tutustumassa VIRON verojärjestelmään, niin saataisiin meilläkin vähitellen jonkin tyyppistä kasvua aikaiseksi:

"Viron verojärjestelmä on maailman kilpailukykyisin.

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) julkaiseman kansainvälisen vero kilpailukyvyn indeksin 2021 mukaan Viron verojärjestelmä on maailman kilpailukykyisin.

Viron kärkituloksiin vaikuttaa 20 prosentin yritys tuloverokanta, jota sovelletaan vain jaettuun voittoon sekä kiinteistövero, joka koskee vain maan arvoa eikä kiinteän omaisuuden tai pääoman arvoa.

Vaikka Viron verojärjestelmä on OECD:n kilpailukykyisin, muiden huippumaiden verojärjestelmät saavat huippupisteet huippuosaamisen vuoksi yhdessä tai useammassa suurimmassa veroluokassa.

Latviassa, joka otti äskettäin käyttöön Viron yritysverojärjestelmän, on myös suhteellisen tehokas järjestelmä työtulojen verottamiseksi.

Raportissa korostetaan myös Viron e-Residenssia-ohjelmaa yhtenä tärkeimmistä kansallisen brändin korkean arvon ja nopean kasvun edistäjistä.

Sen avulla kuka tahansa ympäri maailmaa voi käyttää maan julkisia sähköisiä palveluita sekä perustaa ja ylläpitää EU-yhtiötä verkossa."

Tallinnan risteily on nopea ja halpa, joten kyllä Suomenkin poliitikkojen kannattaisi käydä Tallinnassa keskustelemassa, miten siellä on päästy eroon NEUVOSTOLIITON aikaisesta kommunistisesta komennosta.

Meillähän ei ole vielä herätty tästä PRINSESSA RUUSUSEN UNESTA, kun noin 70 vuotta taivasteltiin kommunistisen NEUVOSTOLIITON komennossa ja sen jälkeen lähdettiin kirkasotsaisina utopistiseen EUROSTOLIITON ORJUUTEEN, jonka raamitus tietysti perustuu joka ikisessä asiassa ns. OIKEUSVALTIOPERIAATTEESEEN, jossa sananvapaus ja muu yksilöllinen vapaus on alisteinen EU:n komission ja parlamentin päätöksille.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: