Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Barack Obama, Luvattu maa26.12.2020 14:40
Sain vaimollani joululahjaksi tällaisen kirjan. En ole vielä muuta kuin hypistellyt kirjaa kädessäni. Pian pääsen nautiskelemaan sen sisällöstä.
Katsoin, että kirjassa on melkein 900 sivua. Se tarkoittaa sitä, että Obamaa seurannut presidentti ei jaksa lukea teosta.
Akm sen sijaan kykenee, ja varmaan lukeekin. Odotan hänen hätäisiä kommenttejaan kohta.

Edellinen kirjoitukseni ei läpäissyt sensuuria. Olen pahoillani. Myönsin keskustan virheet takausasiassa. KHO:n päätökset eivät ole johtaneet mihinkään. Ilmeisesti syytekynnys korvauksiin asti ei ole ylittynyt, joten se siitä.

alan kolmas miesRe: Barack Obama, Luvattu maa27.12.2020 1:54
Obaman jälkeinen Amerikan kaikkien aikojen paras Presidentti Donald J. Trump ei tiettävästi ole lukenut Obaman muistaakseni jo neljättä elämäkertaa.

Vaaleissakin Donald sai marraskuun vaalissa 4 725 228 ääntä enemmän kuin suuri kansansuosikki Obama vuonna 2008, mikä osaltaan todistaa, että vaalit oli väärennetty.

Seniilin "Peking Joe" Bidenin ei tarvinnut kuin istua kirjastossaan maski naamalla, niin häntä äänesti muka yli 81 milj. Amerikkalaista.

ERKKIKÄÄN ei usko, että vaalit olivat rehelliset.

Minulla on Juhani Suomen Kekkosenkin elämäkertojen luku vielä vaiheessa, mutta tietysti hyllyssä odottamassa rauhallista muutaman vuoden mittaista lukuhetkeä.

Obamaan minä en olisi virallisen äänen viisaana vaimona sijoittanut eurokaan.

Obama näköjään pääsi neljännessä omaelämäkerrassaan jo selvästi yli puolen välin KUU KIURUSTA KESÄÄN SOTE-lakikirjan valtavaan, oliko se peräti 1 600 sivua käsittämään sivumäärään.

SOTE REHULA JA PÄIVI NERG pääsivät vaivoin laittomassa TERRA SIPILÄN Maakunta Sotessa 1000 sivuun.

Meille konsulttitoimistoissa opetettiin aikoinaan, että laajemmista selvityksistä on syytä aina kirjoittaa ns. EXECUTIVE SUMMARY, josta mielellään yhdestä sivusta selviää koko juttu.

URKKIHAN valitti pitkissä myllykirjeissään aina sitä, ettei hänellä ollut aikaa kirjoittaa lyhyesti.

Obamallakaan ei ole ollut aikaa tai taitoa kirjoittaa lyhyttä versiota omasta elämästään. Hän onkin päätynyt siihen, että hän kirjoittaa elämäkertansa jopa joka vuosi uudestaan ja uudestaan.

Viidennessä Obaman elämäkerrassa on varmaan sivuja jo vähintään 2000.

Obama alkaa muistuttaa Iskelmäradion Lauri Tähkää tai räppäri Elastista.

Obaman yleviä puheitakin on "hieno" kuunnella, kun Obama puheissaan jostain omituisesta syystä toistaa jokaisen lauseen jälkeen

"and....
"and...
"and...
"and...

Ainakaan minä en kovin kauaa tällaisia "yleviä tyhjän päiväisiä" puheita jaksa kuunnella.

Kun tarpeeksi monta kertaa toistaa samaa termiä, niin puhe alkaa kuulostaa samalta kuin Beatlesin taannoinen levy Let it be:

"Let it be...
"Let it be...
"Let it be...
"Let it be...

Aika moni Suomen johtavista muusikoistakin on pitänyt tätäkin iskelmämusiikin kahden sormen pianon pimputusta lähes Rachmaninoffin pianokonsertto 2 veroisena luomuksena (kuuntele alta):

https://www.youtube.com/watch?v=rEGOihjqO9w

Minulle taas ostettiin lahjaksi Tuomas Kyrön "Mielensäpahoittaja eskorttia etsimässä". Kirjassa on harvaan kirjoitettua tekstiä vain 264 sivua.

Se on ensimmäinen Tuomaksen kirjoittama kirja, joka on kirjastooni nyt tullut.

Paavo I Suuri varmaan lukee Tuomaksen kirjan viidessä minuutissa, eikä minultakaan mene siihen ainakaan ihan koko joululomaa.

KHO päätökset eivät toistaiseksi ole johtaneet mihinkään, koska Suomihan ei ole oikea "oikeusvaltio".

Aarnion tapauksessa kuitenkin oli havaittavissa ryhdistäytymistä jo Helsingin käräjäoikeudessa.

Nemea Pankkiirin retkistä on jo tutkinta käynnissä Hämeenlinnassa, joten eiköhän tutkintalinjat Revestorin osalta yllä lopulta Kuopioon saakka.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Barack Obama, Luvattu maa23.2.2021 8:33
Pitkään on kirjan lukeminen kestänyt. Nyt alan kuitenkin olla loppusuoralla. Hyvä olisi Akm: kin perehtyä USA:n asioihin laajasti. Yksipuolinen paneutuminen puoluelehtiin ilman lähdekritiikkiä on silmiinpistävää hänen kannanotoissaan.
Suosittelen kirjan lukemista. Virheellisen ajattelun pohjaa ei kukaan jaksa näillä kirjoituksella korjata.

alan kolmas miesRe: Barack Obama, Luvattu maa26.2.2021 14:09
Obaman luvatussa maassa on 768 sivua. Jos Keskustan virallinen ääni on lukenut joulusta lähtien jokaisena päivänä täyden 8 tunnin työpäivän, niin laskin virallisen äänen käyttäneen lukemiseen 520 pitkää tuntia.

Lukuvauhti on siis ollut pyöreästi 1.47 sivua/tunti.

Sanoisin, että lukuvauhti on ollut kohtalaisen hidasta. Minä pidän itseäni myös huomattavasti hitaampana lukijana kuin kepuloisten PAAVO I Suurta, mutta kyllä minä proosaa pystyn lukemaan vähän nopeammin kuin vain 1.5 sivua tunnissa.

Virallisen äänen pitkä lukuaika selittyneekin sillä, että Obaman teksti on ollut äärettömän tylsää tai sitten sellaista, ettei edes "melkein valtiomiessarjaan" aikoinani nostamani virallinen ääni päässyt kärryille, mitä radikaali Obama oikein ajattelee.

Nytkin Obama on julkaissut podcastin vuoden 2008 vaalikampanjansa aikana hyväksi ystäväksi tulleen POMON kanssa. POMOHAN on tietysti rokkari BRUCE SPRINGSTEEN, joka jo joulun alla jäi kiinni kännissä autolla ajosta.

"PEKING JOE" BIDEN turvautui marraskuun 3. päivänä varastetuissa presidentinvaaleissa myös ilmeisesti aineissa kitaraansa rimputtelevan POMON musiikkiin.

Toilaustensa vuoksi POMO menetti noin viikko sitten korttinsa ja asia pidettiin hyvin tarkasti vihreän veran alla, jotta "PEKING JOE" BIDEN pääsi Valkoiseen taloon tuhojaan tekemään.

Suomessahan on vanha sanonta, että "seura tekee kaltaisekseen".

Obaman luvattua maata myydään nyt Suomalaisessa kirjakaupassa hintaan 27.95 EUR ja e-kirjana Elisan toimesta 12.90 EUR.

Minä tein noin puolitoista vuotta sitten myös merkittävän kirjallisen investoinnin ja sijoitin 29.95 EUR ELINA LEPOMÄEN kirjoittamaan VAPAUDEN VOITTO kirjaan. Kirjassa on sivuja lähes yhtä paljon kuin Obaman ties kuinka monennessa elämäkerrassa eli 714 kpl.

Harvoin olen nähnyt yhtä painavaa tekstiä Suomessa kirjoitetun poliitikon toimesta. ELINA kirjoittaa hienosti faktoista ja siitä muutoksesta, joka Suomessa meillä kaikilla on edessä.

Harvoin olen yhtä perusteellisesti kirjaa tavannut ja täytyi ELINALLE todeta, että olin yllättynyt, kuinka hyvän kuvan suomalaisesta yhteiskunnasta ja kilpailevista maista ELINA oli loistavaan kirjaansa laittanut. Erityisesti olin otettu, että ELINAN esittämät analyysit perustuivat tarkkoihin lähteisiin, joita on ilmeisesti sadoittain 20 sivun verran.

En ihmettele ELINAN urakkaa, koska ELINA onkin koulutukseltaan sekä ekonomi että dipl. ins. Siis saman alan ihmisiä kuin AKM. Politiikassakin on suuri etu, jos poliitikolla sattuu olemaan hyvät perustiedot laajasti sekä kotimaisesta yhteiskunnasta että myös kansainvälisestä tilanteesta.

Tässä suhteessa kokoomuksen varapuheenjohtaja ELINA nousee aivan toiselle tasolle kuin kepuloisten RUUNEPERI, joka kuvittelee, että leipomalla KEPUTORTTUJA korruptoituneille FAKE NEWS toimittajille ja pitämällä yleviä lausuntatilaisuuksia Eduskunnassa demujen, kepuloisten ja vihervassarien toimesta täyteen kaaokseen ajettu suomalainen yhteiskunta voidaan pelastaa.

Jos virallista ääntä kiinnostaa suomalaisen yhteiskunnan kehittäminen, niin pyydäpäs, että viisas vaimosi ostaa sinulle yö lukemiseksi ELINAN loistavan analyysin. Silloin varmaan sinullekin valkenee, miksi KEPUN alkiolaisella aatteella ei ole enää tilausta ja tästä yksinkertaisesta syystä KEPULLE tulee noutaja tulevissa kunta- ja eduskuntavaaleissa.

KEPU on pettänyt suomalaisia aina ja aikoo myös jatkaa tällä samalla "PETTÄJÄN TIELLÄ"!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Barack Obama, Luvattu maa26.2.2021 22:24
Kirjassa on 872 sivua. Kirjaa luen vain klo 21-07 välisenä aikana. On totta, että lukunopeuteni on jonkin verran hidas, mutta järjenjuoksuani pidän ja myöskin lähelläni olevat ihmiset pitävät nopeana. Pyydän, että akm ottaa laskelmissaan huomioon nämä lopputulokseen vaikuttavat tekijät ja korjaa virheelliseksi pajastuneet tulokset.
Sanankäyttäjänä olen Mooseksen ja Paavo Lipposen tasoa, mutta näillä eväillä olen selvinnyt. Puolisoni on joka suhteessa lahjakkaampi paitsi ojankaivuussa ja puun teossa. Lapseni ovat tulleet äitiinsä.
Kaikki olemme kuitenkin keskustalaisia, mutta annamme suuren arvon myös sellaisille keskustalaisille, jotka eivät ole syntyperäisiä muuruveteläisiä.

Myös NiinivaarastaRe: Barack Obama, Luvattu maa27.2.2021 0:36
Juankosken keskustan virallinen ääni, annatko suuren arvon myös osamaksu volvoilijalle joka loikkaa toiseen puolueeseen?

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Barack Obama, Luvattu maa27.2.2021 1:03
Tottakai arvostan. Tervetuloa vain keskustaan. Ei auton ostaminen osamaksulla ole mikään häpeä. Näin me teemme useimmat. Volvo on hyvä auto. Olen joskus haaveillut sellaisesta, mutta haaveeksi on jäänyt.

alan kolmas miesRe: Barack Obama, Luvattu maa27.2.2021 1:14
Olen sattunut katsomaan muutaman jakson TV:ssä kertauksena tulevasta Itse Valtiaista.

Olen ollut hämmästynyt, kun sitäkin ohjelmaa nykyinen FAKE NEWS MEDIA on jo ehtinyt pitämään tylsänä.

Tässäkin olen täysin toista mieltä FAKE NEWS MEDIA kanssa.

Minusta huumorin kukka kukkii siinä tosi hyvin ja vuorosanat sekä animaatio on loistava. Karaktäärit ja kielenkäyttö on mainiota.

Yhdessäkin jaksossa demujen viisastelija Erkki Tuomioja tuli höpisemään Moosekselle (Lipponen) ja Saukolle (Niinistö) jostain jutusta, niin Mooses tokaisi:

"TURPA KIINNI KUKKAKEPPI" ja se oli siinä.

Voiko sitä tämän selvemmin sanoa?

Silloinkin kepuloiset vain eduskunnassa ihmettelivät, miksi jo valokatkaisija ei toimi - olivat siis täysin sivustakatsojien roolissa ja päätöksenteon sivuraiteella.

Jos nykyään eduskunnassa käytettäisiin tällaista reipasta tekstiä, niin kielenkäyttäjä lähetettäisiin välittömästi valtakunnan oikeuteen vihapuheen johdosta.

Minulle oli suuri yllätys, että virallinen ääni ei nuku öitään normaaliin tyyliin.

Saattaa olla, että unirytmi on mennyt sekaisin, kun nuo kepuloisten kannatusluvut pienenee kuin pyy maailman lopun edellä.

Tähän tautiin on minulla hyvä lääke.

Kun virallisella äänellä järki selvästi pelaa, niin käännä takkisi ja liity nopeasti progressiivisten puolueiden kannattajaksi tai ainakin kysy tässäkin asiassa neuvoa viisaalta vaimoltasi.

Kiitän virallista ääntä siitä, että hän ystävällisesti korjasi lukutottumuksiinsa liittyvät faktatiedot, joita tietämättömänä virheellisesti alustavasti levitin

Minustakin on parempi lukea hitaasti, kun vain kursorisesti selailla kirjan lehtiä, kuten epäilen PAAVO I SUUREN aikoinaan tehneen. Siksi PAAVOSTA ei ole tullut pääministeriä eikä myöskään presidenttiä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: