Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARIN BRASILIAN MATKA2.6.2023 3.16
Mikähän mahtaa olla taas UNILUKKARILLA mielessä, kun hän on suunnannut Brasiliaan valtiovierailulle?

Lula da Silva syntyi Caetésissa Garanhunsissa Pernambucon osavaltiossa.

Hänen syntymäpäivänsä on asiakirjoissa 6. lokakuuta, mutta hänen äitinsä muistin mukaan syntymäpäivä on 27. lokakuuta. Koko perhe muutti isän perässä Guarujáan São Pauloon 1952, missä olosuhteet ja eteenpäinpääsyn mahdollisuudet olivat paremmat.

Lula on käynyt koulua vain neljä luokkaa, joten LULAA ei voi pitää minään KANSANKYNTTILÄNÄ.

Työnteon hän aloitti 12-vuotiaana kengänkiillottajana, pähkinänmyyjänä ja 14-vuotiaana kuparinjalostamossa.

Lula valittiin ensimmäisen kerran Brasilian preidentiksi vuonna 2002 ja toiselle kaudelle Lula valittiin lokakuussa 2006.

Heinäkuussa 2017 Lula sai kuitenkin 9.5 vuoden vankeustuomion ns. Brasilian valtion öljy-yhtiön Petroleo Brasileiron lahjontajutuista.

Lula on myös ollut mukana ns. Oderbrechtin lahjus- ja korruptiojutuissa, kun yhtiö toteutti erilaisia rakennuskankkeita ympäri Latinalaista Amerikkaa (10 maata).

Kuitenkin Lulan päästettiin vapaalle jalalle ja Lulasta leivottiin sitten koronan jälkimainingeissa kolmannen kerran Brasilian presidentti, kun Lula voitti selvästi korruptoituneissa vaaleissa ennen Lulaa presidenttinä olleet Bolsonaron ja asyui kolmannen kerran virkaa 1.1.2023. Ennen vaaleja vasemmistolaiset savustivat ulos presidentin tehtävistä aiemmin hoitaneen Bolsonaron, joka yritettiin jopa murhata toimessaan.

Bolsonaron syrjäytys onnistui lähinnä perättömien koronaväitteiden nojalla nostetun kansankiihotuksen ja korruptoituneiden vaalien avulla.

Lula tunnetaan siitä, että hänellä on aina ollut lämpimät suhteet kaikkiin Etelä- ja Latinalaisen Amerikan kommunisteihin kuten Fidel Castroon ja Venezuelan itsevalataiseen entiseen bussinkuljettaja Maduroon.

Kuten tunnettua Lulalla on ollut erittäin hyvät yhteydet myös Venäjän kansanmurhaaja PUTINIIN ja Kiinan kommunistien ikuiseen presidenttiin XI:hin.

Tunnettua on myös se tosiaasia, että Putin, Xi ja Lula ovat koko ajan olleet mm. myös Saudi-Arabian, Intian ja Iranin kanssa ns. BRICS maiden kanssa vaihtoehtoista reservivaluuttajärjestelmää perinteisen USA:n dollari-pohjaiselle reservivaluuttajärjestelmälle.

Herää siis kysymys, miksi UNILUKKARI on nyt lähtenyt taas seikkailemaan näiden korruptoituneiden rikollisten ja kansanmurhaajien kanssa.

UNILUKKARI näyttää myös tuossa BRICS-asiassakin sahaavan juuri sitä oksaa, jolle UNILUKKARI on päässyt istumaan, kun vihdoin yli 20 vuoden miettimisen jälkeen UNILUKKARI tajusi, että Suomen olisi pitänyt lunastaa NATO-OPTIO jo vuonna 1991, kun NEUVOSTOLIITTO romahti.

Mutta mitä vielä UNILUKKARI vain jatkoi jääkiekon peluuta Kansanmurhaaja PUTININ kanssa vuodesta 2012 vuoteen 2022 saakka eli peräti 10 vuotta, vaikka UNILUKKARI tiesi, että kansanmurhaaja PUTIN oli listinyt Ttsetseenit huusseihin kansanmurhassa vuonna 1999-2000.

UNILUKKARIN on täytynyt tietää myös se, että Kansanmurhaaja PUTIN hyökkäsi Georgiaan vuonna 2008 ja Vihreät Miehet valtasivat Ukrainalta Krimin niemimaan vuonna 2014.

Helmikuun 24. 2022 Kansanmurhaaja PUTIN toteutti sitten täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan ja käynnisti satojen tuhansien syyttömien ihmisten massamurhan, naisten ja lasten raiskaukset ja koko Ukrainen infrastruktuurin hävityksen maan tasalle.

Vasta tällaiste hirmutekojen jälkeen UNILUKKARI uskalsi pudottaa naamaltaan ns. NATO OPTIO NAAMARIT.

Nyt UNILUKKARI näyttää aloittaneen taas nuo ystävyysmatkat taas maailman pahimpien kansanmurhaajien juhliin.

Voi hyin olla, että Brasiliaan mennessään UNILUKKARI taas kiittelee Ranskan Marcronin lähettiläänä, että on erinomainen asia, kun kommunisti LULASTA tuli presidentti ja LULA on päättänyt pelastaa AMAZONIN KEUHKOT, jotka oikeistolainen BOLSONARO oli päässyt "polttamaan", kun maanviljelijät tarvitsivat maata ja sen vuoksi joutuivat köyhässä ja korruptoituneessa maassa kaskeamaan metsiä elintarvikehuoltoansa varten.

ottoRe: UNILUKKARIN BRASILIAN MATKA2.6.2023 5.26
Miksiköhän juuri samana päivänä USAn ulkoministeri Blinken sattui kylään meille?

Sitäkin voisi pohtia.

Vt. Sanna ja vt.ylioppilas Haavisto saivat vielä tilaisuuden kohottaa profiliaan.

Haavisto eritoten.

Kun on ne vaalitkin lähestymässä...

Näin se käy. Poliittinen peli.

Melkoinen farssi muuten koko tuo Salen reissu.

Tulkkaus tiedotustilaisuudessa pätki pahemman kerran joten jäi hutera kuva mitä "shanottiin".

Ehkä parempi kaikille.

Kauppavaltuuskunta kuitenkin oli mukana.

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN BRASILIAN MATKA2.6.2023 11.00
Tässäpä UNILUKKARIN vuodatusta LULAN tapaamisessa.

Huomiota herättää UNILUKKARIN maininta, että Amerikassa asiat on nyt VAKAISSA KÄSISSÄ, kun Seniili Biden on laittanut koko maailmanjärjestyksen kaaokseen eikä pysty lukemaan lehdistötilaisuudessa edes telepromterin yksinkertaisia lukuohjeita, eikä myöskään tiedä, mihin suuntaan Valkoisen talon puistossa kävellään tai pysty pystyssä edes AIR FORCE ONE:n portaissa tai pysy pystyssä edes polkupyörän pysähtyessä.

Tämä ei ole UNILUKKARI VAKAATA toimintaa millään tavoin!!!!

PUTIN, XI, ROCKET MAN, TALEBANIT ja SAUDIT pitää SENIILIÄ BIDENIA ja hänen hännystelijäänsä Anthony Blinkeniä täysinä pelleinä ja Obaman sätkynukkeina!!!

Näin asiat valitettavasti on.

Alla ILTALEHDEN haastattelua:

"Tällä hetkellä Yhdysvallat on vielä vakaissa käsissä, mutta tulevaisuudessa asia voi olla toisin. Suomi on tuore Naton jäsenmaa, ja Niinistön mukaan Yhdysvaltain vaaleja on syytä seurata tarkoin ?olivatpa ehdokkaat missä asennossa suhteessa Natoon".

- Aivan samalla tavalla tietysti kannattaa seurata Venäjän vaaleja sikäli kuin siellä sitten aitoa vaalitilannetta syntyisi, mutta ainakin pääehdokkaan nimeämistä, hän hymähtää.

- Edelleenkin tämä meidän iso maailmamme kahdeksine miljardine ihmisineen on yllättävän persoonariippuvaista.

Tarkoitan juuri sitä, että valtionpäämiehen henkilöllä on kyllä merkitystä.

Maailma on muuttunut 12 vuodessa paljon, eikä aina haluttuun tai toivottuun suuntaan. Kysyttäessä, mitä ajatuksia näistä vuosista herää, Niinistö huomioi sen, mitä olemme menettäneet.

- Jos palataan ajatuksissa eikä tarvitse kovin kauaskaan mennä taaksepäin, kyllä me Suomessa ja eurooppalaiset muutenkin elimme kyllä sellaisessa käsityksessä, että rauha on ikään kuin annettu asia, hän sanoo.

Krimin ja Itä-Ukrainan valtaus antoivat Niinistön mukaan aihetta varovaisemmalle ajattelulle, mutta ne eivät täysin havahduttaneet.

- Suomessa ehkä tämä historiallinen muisti johti vähän erilaiseen käyttäytymiseen kuin monissa muissa Euroopan maissa, mutta lyhyesti sanottuna: kyllä me olemme nyt menettäneet, hän sanoo.

- Vaikka monissa muissa, ehkä materiaalisessakin puolessa, on menty eteenpäin, tekniikassa hurjasti, niin turvallisuuden kohdalla joudutaan panemaan kysymysmerkkejä tai ainakin se nousee huolenaiheeksi. Se on vakava menetys.

Niinistö pitää myös valitettavana, että hänen presidenttivuosiensa aikana ihmiset ovat alkaneet kohdella toinen toistaan entistä huonommin.

- Kielenkäyttö ja käyttäytyminen toinen toistaan kohtaan on koventunut. Nämä ovat tällaisia ikävämpiä muutoksia, mutta sitten on tapahtunut myöskin paljon hyvää, hän sanoo."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: