Keskustelu

alan kolmas miesILTALEHTI PROMOVOI LAKKOASETTA15.12.2023 2.49
Iltalehden tyhjäntoimittaja ELLI HARJU on taas promovoimassa vallankumousta aivan samaan malliin, jolla ELLI piti yllä SANNA MARIN KULTTIA yli neljä vuotta putkeen ja kultti maksoi suomalaisille veronmaksajille ainakin 42 miljardia euroa.

Nyt WOKE ELLI on siis SAK:n Jarkko Elorannan asialla ja Eloranta muka pyytää suomalaisilta anteeksi, että hän on promovoinut Suomeen poliittisen lakon laillisesti valittua hallitusta vastaan.

Vaikuttaa siltä, että Suomesta on tullut ANTEEKSIPYYTÄJIEN MAA NUMERO UNO!!!

Rikoslain 13 luvun 1 §:n teksteistä nähdään, että kyllä tässä tämäkin valtamedia kuitenkin näköjään SAK:n avulla pyrkii estämään valtioneuvostoa suorittamasta sille kuuluvia tehtäviä ja oikeuksia.

"13 luku (21.4.1995/578)
Valtiopetosrikoksista

1 § (21.4.1995/578)

Valtiopetos
Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen

1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka

2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Valtiopetoksesta tuomitaan myös se, joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla syrjäyttää tai yrittää syrjäyttää tasavallan presidentin, valtioneuvoston tai eduskunnan taikka kokonaan tai osaksi estää tai yrittää estää niitä käyttämästä toimivaltaansa."

Olisi paikallaan käynnistää ILTALEHDEN päätoimittaja Perttu Kauppista koskeva tutkinta.

Eihän tässä ole kuin muutama päivä siitäkin, kun Journalisti lehden päätoimittaja Maria Pettersonkin joutui eroamaan päätoimittajan tehtävistään seuraavasti:

"Journalistiliitto tiedotti perjantaina 8. joulukuuta Maria Petterssonin irtisanoutuneen Journalistin päätoimittajan tehtävästä.

"Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson on tänään perjantaina 8.12. irtisanoutunut Journalistiliiton palveluksesta. Työsuhde päättyy heti", liiton tiedotteessa todetaan."

Journalistiliitto ja sen kellokkaana taivastellut Petterssonkin on jo pitempään esiintynyt jonkinlaisena puhtaan ja riippumattoman journalismin saarnaajana mm. YLE:n kanavilla, mutta samaan aikaan Pettersson on nähtävästi kuitenkin itse rikkonut kaikkia mahdollisia journalismin eettisiä sääntöjä vastaan plagiodessaan muka "tieteellisiä selvityksiä", jotka Pettersson oli tietysti lainaillut jostain amerikkalaisista demokraatti puolueen ja Suomen sosiaalidemokraattien WOKE HAUTOMOISTA.

Tietenkin PETTERSSONILLE oli leivottu rahakkaita sopimuksia Suomen kaikkiin mahdollisiin VALTAMEDIAN kuten YLE:n kanaville ja HESARIN WOKE lehtiin ja tietysti vielä demujen EU parlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin avustustehtäviin EU:n käytävillä (kts. alla):

"Pettersson on opiskellut Helsingin yliopistossa ja Kauppakorkeakoulussa venäjää sekä valtio- ja taloustieteitä.

Pettersson aloitti journalistiuransa freelancer-toimittajana ja siirtyi City-lehden toimittajaksi vuosiksi 2008?2010.

Keväällä 2010 hänet valittiin Ylioppilaslehden päätoimittajaksi. Hän toimi tehtävässä elokuusta 2010 vuoden 2011 loppuun.

Aikakauslehtien liitto valitsi Petterssonin vuoden 2010 pääkirjoituksen tekijäksi.

Vuoden 2012 alussa Pettersson siirtyi Cityn päätoimittajaksi.

Hän oli lehden painetun version viimeinen päätoimittaja.

Tämän jälkeen Pettersson työskenteli toimittajana ja tuottajana Helsingin Sanomissa ja kirjoitti kolumneja muun muassa lehden Nyt-liitteeseen.

Vuonna 2013 Petterssonilla oli Yle Puhe -radiokanavalla omaa nimeään kantava viikoittainen radio-ohjelma.

Hän vieraili usein myös keskustelijana Ylen Pressiklubi- ja Jälkiviisaat-televisio-ohjelmissa.

Pettersson aloitti tammikuussa 2016 europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin avustajana Brysselissä ja Vihreä Lanka- ja Image-lehtien kolumnistina.

Lokakuusta 2016 lähtien hän alkoi kirjoittaa kolumneja myös Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimituksen Ikkuna-osastoon.

Suomalaista journalismia käsittelevän Uusimedian 29 jäsenen asiantuntijaraati valitsi Petterssonin vuonna 2016 neljän kovimman suomalaisen journalistin joukkoon.

Pettersson on kesästä 2018 lähtien ollut Journalisti-lehden päätoimittaja, Journalistiliiton viestintäyksikön johtaja ja liiton johtoryhmän jäsen.

Kirjailijana

Petterssonin esikoiskirja Historian jännät naiset ilmestyi vuonna 2020 Atenan kustantamana.

Sitä myytiin samana vuonna 20 400 kappaletta ja se oli vuoden toiseksi myydyin suomalainen tietokirja.

Vuoden 2022 kesäkuuhun mennessä kirjaa oli myyty yli 40 000 kappaletta.

Pettersson tuotti kirjan pohjalta myös podcastin Yle Areenaan.

Vuoden 2022 elokuussa Pettersson julkaisi toisen kirjansa Suomen historian jännät naiset.

Kirja oli vuoden kolmanneksi myydyin kotimainen tietokirja yli 10 000 kappaleen myynnillään.

Plagiointikohu

Toisen kirjan julkaisun jälkeen suomalaiset historiantutkijat syyttivät Petterssonin plagioineen sisältöä teokseen.

Kirjoittajien mukaan luvussa "Ida Moberg & Selma Kajanus" oli 37 kohtaa, jossa tekstiä oli kopioitu vähäisin muutoksin tai jopa suoraan kirjoitusvirheineen.

Pettersson myönsi yhden lähteen jääneen pois.

Atena-kustantamo julkaisi kirjankustantajia edustavalta Suomen kustannusyhdistykseltä pyytämänsä lausunnon, jonka mukaan Pettersson olisi toiminut tekijänoikeuslain näkökulmasta hyvän tavan mukaisesti.

Kustantamon mukaan lähteistystä täydennetään teoksen seuraavaan painokseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön alainen tekijänoikeusneuvosto katsoi Petterssonin lainanneen tutkijoita hyvän tavan vastaisesti ja loukanneen heidän moraalisia oikeuksiaan.

Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho kuitenkin kommentoi, että "Tekijänoikeusneuvoston pääpointtihan on, että Pettersson ei ole plagioinut."

Tekijänoikeuskysymyksiin erikoistunut Aikakausmedian johtaja Mikko Hoikka tulkitsi päinvastoin, että neuvosto piti kirjan joitakin kohtia tekijänoikeudellisessa mielessä plagiaattina.

Long Playn Karoliina Paananen ja Anu Silfverberg totesivat, että Journalistiliitto antoi toistuvasti ymmärtää, että olisi jotenkin epäselvää, miten lähteitä käytetään oikein.

Marraskuussa 2023 Journalistiliiton hallitus eli sen toimiva johto antoi Petterssonille "erittäin vakavat moitteet" ja ilmaisi tiedotteessaan "todella syvää" pettymystä, mutta pidättäytyi irtisanomasta häntä Journalisti-lehden päätoimittajan tehtävästä.

Maria Pettersson pyysi tutkijoilta toimintaansa anteeksi, ja tutkijat hyväksyivät pyynnön.

Journalistiliiton puheenjohtaja pyysi anteeksi liiton toimintaa tekijänoikeuskiistan käsittelyssä.

Tämän jälkeen liiton valtuuston kokous eli jäsenten edustajat äänestivät Petterssonin luottamusta vastaan äänin 33?32.

1. joulukuuta liiton hallitus ilmoitti käsittelevänsä Petterssonin asemaa uudelleen.

Pettersson on toistaiseksi sivussa päätoimittajan tehtävästä, ja tehtävää hoitaa toimitussihteeri Manu Marttinen .

Pettersson irtisanoutui Journalisti-lehden päätoimittajan tehtävästä 8. joulukuuta 2023. Työsuhde päättyi heti."

EI OLE MITÄÄN EPÄILYSTÄ, että WOKE KULTTUURIN AALLONHARJALLA PATSASTELLUT PETTERSSON LÄPIVALAISI NYT TOIMINNALLAAN KOKO SUOMEN KORRUPTOITUNEEN VALTAMEDIAN MUNASKUITA MYÖTEN.

Kaiken kukkuraksi mm. YLE:n kanavillakin esim. VIIMEINEN SANA ohjelmassa vielä mm. Suomen Kuvalehden tuore toimituspäällikkö Vappu Kaarenoja näytti vielä olevan sillä kannalla, että PETTERSSONIN olisi tullut selvitä tästäkin jupakasta muka pelkästään pyytämällä toimintaansa anteeksi.

Samalla anteeksi antavalla kannalla oli myös kulttuurivaikuttaja, teatteriohjaaja ja Finlandia-palkittu kirjailija Juha Hurme, joka tuntui sotilasasioissakin olevan rauhanaatteenkin suuri kannattaja.

Toimittaja Sanna Ukkola sentään totesi, että kyllä Maria Pettersson valitettavasti nyt teki emämokan.

Asiassahan näyttää selvältä, että PETTERSSON on noissa ns. tietoteoksissaankin syllistynyt lähinnä varkauteeen rinnastettavaan toimintaan ja sen kautta kirjojensa levikkien myötä saanut kohtalaiset tulotkin.

Alkaa olla korkea aika miettiä Iltalehden päätoimittaja Perttu Kauppisenkin toimituksellista linjaa, kun näyttää vahvasti siltä, että ILTALEHTIKIN näyttää liittoituneen SAK:n hallituksen vastaiseen lakkopropakointiin!!!

Hesarin entinen törkeästä rattijuoppoudesta kärynnyt päätoimittaja ja koko Suomen kansan suurin visionääri eli Kaius Niemihän näytti jo taannoin mallia meille suomalaisille, kuinka haitaria soittamalla ja yöt läpeensä kapakoissa ryypäten voidaan suomalaisille syöttää mitä tahansa sontaa ja nyt sitten vielä kyseinen visionääri järjesti korkeimmassa hallinto-oikeudessakin ilmeisesti satojen tuhansien eurojen laskun hyväuskoisille toimittajille, kun menivät kirjoittamaan puuta heinää ja nyt siten oikeudenkäyntikuluista lankesikin korvaukset toimittajien maksettavaksi.

Muistaakseni vähän samalla tavalla Hesarin toimittajille kävi myös, kun lähtivät maalittamaan persujen Wille Rydmania jonkin julkisuushakuisen naikkosen ja Hesarin toimittajakoplan avustuksella:

"Elinkeinoministeri Wille Rydman (ps) on viime aikoina herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa vertaamalla Helsingin Sanomien toimintaa moottoripyöräjengeihin ja väittämällä jatkuvan lain rikkomisen olevan osa lehden toimintaa.

Rydmanin mielestä Helsingin Sanomat on "valtavaa mielipidevaltaa käyttävä mediatoimija, jota useimmat pelkäävät eivätkä uskalla sanoa sille vastaan".

Ministeri väitti X-palvelussa (entinen Twitter) lehden käyttävän valtaansa toistuvasti väärin ja kirjoitti pitävänsä asiaa suurena yhteiskunnallisena kysymyksenä.

"Onko HS osoittanut mitään katumusta valtion turvallisuussalaisuuden paljastamisesta? Ei ole, päinvastoin.

Onko se osoittanut mitään katumusta törkeiden valheiden levittämisestä? Ei ole, päinvastoin.

Sen sijaan se maksaa miljoonien asianajajapalkkioita selittääkseen mustan valkoiseksi ja pitääkseen moottoripyöräjengityyliin omasta vaihtoehtototuudestaan kiinni", Rydman kirjoitti.

Pääministeri Petteri Orpo (kok) kommentoi Rydmanin kirjoittelua tänään eduskunnassa. Orpo pitää "tämäntyyppistä kielenkäyttöä vieraana".

"Valtioneuvoston jäseneltä kyllä toivon asiallista suhtautumista median työhön, vaikka olisi millainen tilanne.

Media tekee työtään ja toivon, että keskustelu tältä osin päättyisi?, Orpo sanoi toimittajille eduskunnassa.

Korkein hallinto-oikeus päätti tällä viikolla, että Helsingin Sanomien Viestikoekeskus-oikeudenkäynnissä tuomitun toimittajan asianajajalaskut ovat veronalaista tuloa, vaikka työnantaja olisi laskut kuitannutkin.

Päätöksen mukaan toimittaja joutuisi siis maksamaan itse laskut asianajokuluista, jotka ovat HS:n tapauksessa yhteensä noin 2,4 miljoonaa euroa. Yksittäisen tuomitun toimittajan asianajokulujen suuruus ei ole tiedossa."

PETTERI aivan turhaan lähtee tässäkin asiassa puolustelemaan HESARIA ja siten VALTAMEDIAN selvästi laitonta toimintaa.

PETTERINKIN olisi hyvä pitää mielessä millaisen tarpeettoman RASISMISHOWN Suomen VALTAMEDIAKIN järjesti viime kesänä, jolloin näytti jo pitemmän aikaa siltäkin, että hallituskin oli kaatumassa.

Eikä tietenkään Suomen VALTAMEDIAN sairaat piirteet ole vieläkään millään tavoin poistuneet esim. viime kesäisen RASISMIKOHUN jälkeen, kun ottaa huomioon taas VALTAMEDIAN vouhotuksen (HOLOKAUST 2) GAZAN tapahtuminen osalta ja nyt viimeksi ITÄ-RAJAN SULKEMISTA KOSKEVASSA "HUMANITAARISEN" MAAHANMUUTON GLORIFIOINNISSA sekä DUBAIN ILMASTOVOUHOTUKSEN RAPORTOINNISSAKIN.

Sitä paitsi tänään ilmestyi taas Hesarin YMPÄRISTÖAKTIVISTI PIIA ELOSEN erittäin huolestunut kirjoitus, kuinka "HIILINIELUT ovat muka taas Suomessa romahtaneet historian alimmaalle tasolle, eikä ennakkotietojen perusteella ole havaittavissa positiivista muutosta vuoden 2021 katastrofin jälkeen.

Maankäyttö on siis taas päästölähde. Voi kauheeta.

Metsämaan nielu oli enää alle viisi miljoonaa tonnia hiilidioksidiksi muutettuna.

Näin pieni metsien hiilinielu ei ole ollut kertaakaan 32 vuoden mittaushistorian aikana."

Muistaakseni kaksi vuotta sitten lähes kaikkien suomalaisten piti kuolla koronaan ja silloin todettiin VALTAMEDIASSA, että lentomatkailullekin tulee ihan kohta loppu, mutta nyt on käynyt ilmi sekin, että turisteja tuntuu tulevan Suomen Lappiinkin sellaisia määriä, ettei paikalliset asukkaat saa enää rauhassa edes kotipihoissaan käyskennellä.

HESARI näyttää valitettavasti vajonneen roskalehtien kategoriaan ja siksi AKM:kin on lopettanut kalliin painetun lehden tilaamisen lopullisesti.

Sen sijaan AKM on harkinnut, josko Koillis-Savo lehdestä saisi jo vastaavat hiilinielutiedot reaaliajassa eikä vain PIIA ELOSEN HESARIN HIILINIELUN ENNAKKOTIETOJA, jotka tarkistuslaskennassa ovat tietysti vielä vääriä.

Kun puun polttaminen lopetetaan esim. Helenin uudessa Vuosaaren biovoimalassakin ja muissa vastaavissa yksiköissä, niin heti yli 10 milj. kuutiota puutakin jää ilmeisesti metsiin lahoamaan, luontokatoa ehkäisemään ja hiilinielujakin kasvattamaan.

Kertaakaan AKM ei ole nähnyt PIIA ELOSEN kirjoittaneen ainuttakaan kolumnia, jossa PIIA olisi ihan oikeasti käynyt tutustumassa Metsätutkimuslaitoksen metsien kasvua ja metsähoitoa koskeviin faktatietoihin.

Nuo EU:n komission hiilinielulaskelmatkaan eivät ole mitään kiveen hakattuja lukuja vaan neuvottelukysymyksiä (kts. alla):

"Vertailutasolaskelmien tarkkailuryhmän jäsen, Suomen ympäristökeskuksen luonnonvarojen kestävän käytön ryhmäpäällikkö Sampo Soimakallio arvioi, millaiset metsänhakkkuut nyt määritelty taso sallii tulevaisuudessa.

Hänen mukaansa nykyisenlaisella rakenteella suunnilleen 70-72 miljoonan kuution hakkuukertymä tuottaa käytetyillä puuston kasvuoletuksilla tuon nielun, joka on esitetty EU:n vertailutasossa.

Vertailutasolaskelmat eivät kuitenkaan ole kiveen hakattuja, vaan niihin tullaan suurella todennäköisyydellä tekemään tulevina vuosina useita teknisiä korjauksia.

Tämä riippuu siitä, miten kasvihuonekaasuinventaarion menetelmät kehittyvät.

Suomen vertailuluku tulee siis suurella todennäköisyydellä vielä muuttumaan senkin jälkeen, kun komissio on tänä syksynä vahvistanut luvut.

Tämän vahvistaa myös Suomen vertailutasolaskelmat tehneen Luonnonvarakeskus LUKEn apulaisprofessori Aleksi Lehtonen."

"Sampo Soimakallio
@SSoimakallio
EU-komissio esittää Suomelle kaudelle 2021-2025 metsien vertailutasoksi puutuotteineen 29,4 Mt CO2-ekv. Suomen alkuperäinen esitys oli 34,8 Mt CO2-ekv. ja korjattu esitys 27,6 Mt CO2-ekv. Paljon jäi kysymysmerkkejä, joihin palaan tuonnempana. https://ec.europa.eu/transparency/regexpert/index.cfm?
do=groupDetail.groupMeetingDoc&docid=41896

Aleksi Lehtonen
@aleksi_luke
2017 metsä ja puutuotteet ~28,8 M ton CO2 ja hakkuut 72,4 Mm3. Oletettavasti metsien kasvu 2021-25 suurempi kuin 2017, joten tämä muuttaa tilannetta + muut mahdolliset toimet metsissä + joustot. Keinoista vähentää päästöjä tehdään tutkimusta"

Vaikuttaa valitettavasti siltä, että HESARIN TOIMITUKSELLA on KAIUS NIEMEN AJOISTA LÄHTIEN OLLUT VISIO, että Metsäteollisuus on auringonlaskun ala, jonka kehitys ja tutkimusrahatkin ovat koreintaan vain parin prosentin luokkaa liikevaihdosta ja tällainen vanhentunut teollisuudenala, joka vielä käyttää Suomen rajallisia metsävaroja on syytä ajaa alas ja metsät on nähtävä vain hiilinieluna, jolloin arvokkaalle uusiutuvalle raaka-aineelle tulee korkeintaan vain öljyn polttoaineen lämpöarvon hinta eli nykyisillä raskaan polttoöljyn hinnoilla vain noin 440 USD/tonni.

Kun taas pitkälle jalostettuna puusta erotetusta ligniinistä on mahdollista valmistaa esim.
avaruusteknologiassa käytettyä hiilikuitua, jonka hinta voi nousta jopa tasolle 250 000 USD/tonni.

JOURNALISTILIITTO voisi hyvin jakaa kaksi PRAVDA pakintoa vuosittain ja painetussa mediassa itse oikeutettu PRAVDA PALKINNON saaja on tietysti HESARI.

SÄHKÖISESSÄ MEDIASSA YLE on tietysti myös joka vuosi itseoikeutetusti lähes monopoliyhtiönä PRAVDANSA ansainnut, kun on joka vuosi pystynyt horjumatta syöttämään katselijoilleen amerikkalaisista demokraattien ajatushautomoista peräisin olevia uutisia ja kulttuurimarxilaista WOKE propakandaa, jota 80% Suomen kansasta pitää täytenä totena, kun taas Ameikassa vain 6% kansasta uskoo tähän PRAVDA totuuteen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: