Keskustelu

alan kolmas miesEsimerkeillä on eroa!!!24.12.2023 23.39
UNILUKKARI kävi pitämässä puheen HURSTIN KÖYHIEN JOULUJUHLASSA ja Iltalehden tietojen mukaan poistui sen jälkeen ilmeisesti Mäntynimeen seuraavasti:

"Tekijän kuva
Riikka Nyman
Tänään klo 15:23

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili jouluaattona vähävaraisten joulujuhlassa Helsingin messukeskuksessa.

Niinistö kuvaili juhlaa osaksi suomalaista perinnettä.

□ Tämä paitsi tietysti korostaa jouluhengen merkitystä, niin kyllä kertoo siitä hyväntekeväisyystyöstä, jota Hurstin suku jo kuudennessa sukupolvessa aloittelee, Niinistö sanoi.

Tänä vuonna joulujuhlan yhteydessä toteutettava ruokajako oli ensimmäistä kertaa koskaan vaarassa jäädä riittämättömäksi, kun lahjoituksia ei ollut tarpeeksi.

Hurstin apu pyysi lisää lahjoituksia vielä lauantaina seuraavan päivän tapahtumaa varten. Pyyntö sai väen liikkeelle.

□ Näyttää siltä, että kutsu kuului ja väki reagoi niin, että tänään ovat kuulemma ovet käyneet kovasti.

Niinistö puhui juhlavieraille tilaisuuden aluksi toivottaen hyvää joulua. Juhlan jälkeen hän kertoi vetäytyvänsä joulunviettoon.

□ Saunomaan, syömään ja sitten pukkia odottelemaan."

Ilta-Sanomat taas raportoi pari tunti siteen HURSTIN Joulujuhlista seuraavasti:

"SUOMALAINEN liikemies Henry Aflecht, 51, maksoi Helsingin Messukeskuksen tilavuokran Hurstinavun joulujuhlaa varten. Joulujuhla järjestettiin sunnuntaina 24. joulukuuta.

Aflechtin lahjoituksesta kertoi Fuengirola-lehti, ja Hurstinavun varatoiminnanjohtaja Heikki Hursti vahvisti asian Ilta-Sanomille.

□ Maksoin omasta pussistani pitopaikan vuokran, 27 000 euroa.

Messukeskuksen vuokra muutamasta tunnista on aika suolainen, mutta sen väärti, Aflecht sanoi Fuengirolalle.

Hurstinavun järjestämässä vähävaraisten joulujuhlassa jaettiin ruokakasseja, syötiin jouluruokaa ja nautittiin Paula Vesalan sekä Hanna Pakarisen esiintymisistä."

Henry Aflecht on entinen vankilakundi, joka on sittemmin parantanut tapansa.

UNILUKKARIN "palkkio presidentin tehtävistä on ollut 1.4.2013 lähtien 126 000 euroa verottomana käteen.

UNILUKKARIN pyynnöstä aiemmin vuodesta 2012 voimassa ollutta Presidentin palkkiota oli laskettu 160 000 eurosta 126 000 euroon!!!

Palkkion lisäksi Presidentille kuuluu asunto, jonka kunnossapito, lämmitys, valaistus ja sisustus sekä tarpeellinen henkilökunta kustannetaan valtion varoilla.

Presidentin puoliso ei saa palkkiota tai muuta korvausta asemansa johdosta."

Ym. henkilökohtaisten korvausten lisäksi UNILUKKARIN kanslialle on ollut varattuna vuoden 2023 budjetissa 39.883 milj. euron menot.

Vertailun vuoksi voidaan mainita, että Amerikassa Donald J. Trumpin palkkio on ollut hänen presidenttikaudellaan 400 000 dollaria vuodessa, mutta Trump on ottanut Presidentin työstään palkkaa neljältä vuodelta vain 1 dollarin vuodessa eli yhteensä 4 dollaria ja on antanut 399 999 dollaria vuodessa eli siis kaikkiaan 1 599 996 dollaria hyväntekeväisyyteen.

Tuntuu aika kornilta, että UNILUKKARI kävi vain juomassa kahvit HURSTIN KÖYHIEN JUHLASSA ja piti luentoja hyväntekeväisyydestä ja perinteistä.

UNILUKKARI olisi aivan hyvin voinut näyttää muutoinkin esimerkkiä ja kertoa, että Presidentin kansliakin on päättänyt kantaa kortensa kekoon köyhien auttamiseksi.

Kun ottaa huomioon myös UNILUKKARIN henkilökohtaiset ruhtinaallisen palkkion ja edut esim. Amerikan presidentiin verrattuna, niin olisi luullut, että UNILUKKARI olisi voinut ilmoittaa HURSTILLE, että laitetaan Juhlatilaisuuden vierailijoiden kahvit sitten UNILUKKARIN PIIKKIIN!!!!

Jos juhlijoita oli paikalla noin 1300, niin eiköhän Presidentti kahvistakin keitetty kahvi ja joulutortut piparien kanssa olisi jäänyt muutamaan tuhanteen euroon.

Kun UNILUKKARIN palkkio jaetaan Suomen väkiluvulla, niin jokainen suomalainen on maksanut UNILUKKARILLE vuosittain 2.3 centtiä, kun taas Amerikassa vastaava palkkio on vuosittain vain 0.1 centtiä.

Suomessa Presidentin palkkio siis on suhteellisesti ottaen 18.7 kertainen Amerikkaan verrattuna, eikä Suomen Presidentillä jurikaan ole valtaa ja tehtävätkin ovat vähäisiä.

Totuushan se on, ettei KÖYHYYS OLE ILO KELLEKÄÄN, vaikka SUOMI KUULUU JOIDENKIN YK:N TILASTONIKKARIEN MUKAAN OLEVAN MAAILMAN ONNELLISIN MAA!!!

YLE:kin mainostaa jatkuvalla syötöllä joka ikinen päivä lähes jokaisen ohjelman välissä, että Suomi on demokratia, niin miksi meillä sitten joka joulu köyhät laitetaan kyykkyyn ja haukutaan PERSUJA, jotka nimenomaan taistelee köyhien puolesta toisin kuin perinteiset sosiaalikapitalistit.

AKM:n oli katsovinaan, että Vasemmistoliiton pormestari Arhinmäkikin oli vääntäytynyt Unilukkarin kahvipöydän läheisyyteen, vaikka tuskin PAAVOKAAN oli mitään laittanut KÖYHIEN KOLETIHAAVIIN!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: