Keskustelu

alan kolmas miesPAHALTA ON LEIKATTAVA SIIVET!!!30.12.2023 5.03
Vihdoin alkaa tapahtua, mutta pitkäänhän tätä PERSUJEN MAALITUSTA on jatkettu VALTAMEDIASSA ja SOMESSA.

JUSSI HALLA-AHO on tehnyt jo kaksi rikosilmoitusta, kun Eduskunnan puhemiestä ja mahdollisesti Suomen tulevaa PRESIDENTTIÄ on alettu nimitellä VALTAMEDIASSA ja SOMESSA FASISTIKSI.

Viime kesänä kaivettiin jo EDUSKUNNASSA ja VALTAMEDIASSA ja etenkin YLE:ssä ja päätoimittaja PERTTU KAUPPISEN ROSKALEHTI ILTALEHDESSÄ esiin kaikki mahdolliset RIIKKA PURRAN arkeologiset kirjoitukset ja tietenkin täyslaidallinen heitettiin ensinnä VILHELM JUNNILAN NISKAAN, kun elinkeinoministeri VILHELMIN VAIMO oli ostanut VILHELMILLE lahjaksi solmion ja VILHELM oli vuonna 2019 kutsuttuna käynyt pitämässä TURUN TERROSTIN HIRMUTEKOJEN UHRIEN MUISTOPUHEEN TURUSSA.

Tietysti VAINOHARHAISET VIHREIDEN edustajat HANNA HOLOPAINEN ja joka paikan räksyttäjä VILLE NIINISTÖ ja myös vasemmistoliiton MERJA KYLÖNENKIN näkivät VILHELMIN solmiossa "NATSI MERKIT".

Tietysti näiden VAINOHARHAISTEN AKTIVISTIN KÄYNNISTÄMÄ ÄÄRIOIKEISTOLAISPELOTTELU noteerattiin myös maailmalla seuraavasti:

"Junnilan puheista olivat uutisoineet muun muassa BBC, ranskalainen Le Monde, saksalainen Süddeutsche Zeitung ja The Times of Israel. Süddeutsche Zeitung väitti myös eduskunnan puhemiehen JUSSI HALLA-AHON ja sisäministeriksi nimitetyn MARI RANTASEN nostaneen esiin äärioikeistolaisia teemoja."

Nähtävästi JOKA PAIKAN RÄKSYTTÄJÄNÄ JA BESSERWISSERINÄ esiintyneen VILLE NIINISTÖN SETÄNÄ UNILUKKARIKIN tietysti liittyi VILHELM JUNNILAN NOITAVAINOAJIEN JOUKKOON, vaikka UNILUKKARI oli 20.6.2023 nimittänyt ilman mitään välikysymyksiä VILHELMIN elinkeinoministeriksi ja VILHELM RAUKKA oli vielä käsi raamatulla vannonut ministerivalan ja saanut vielä Eduskunnan hyväksymisenkin ajojahdista huolimatta.

UNILUKKARI siis myönsi VILHELM JUNNILALLE hänen pyydettyä VAINOTTUNA ja PILKATTUNA eron ministerin tehtävistään 30.6.2023, kun UNILUKKARI oli jo ehtinyt tuomitsemaan VILHELMIN seuraavasti:

"30. kesäkuuta 2023 presidentti Sauli Niinistö ilmaisi pitävänsä Junnilasta syntynyttä kohua hallitukselle "vähintään kovin kiusallisena"."

ONHAN se kerrassaan merkillistä, että UNILUKKARIKIN siis meni vielä hyväksymään VILHELMIN eronpyynnön ministerin tehtävistä, kun UNILUKKARI olisi hyvin voinut hillitä VIHERVASSARIEN ja SOME AKTIVISTIEN nostattamaa RASISMIHYSTERIAA EDUSKUNNASSA ja VALTAMEDIASSA.

KUITENKIN PÄINVASTOIN UNILUKKARI yhtyi aivan samalla tavalla PERSUJEN VAINOJIEN JOUKKOON kuin Amerikassa SENIILI LOW IQ BIDEN on puolestaan käynnistänyt NOITAVAINOT taas DONALD J. TRUMPIA ja hänen johtamaansa MAKE AMERICA GREAT AGAIN LIIKETTÄ vastaan, kun DONALD on pyrkii uudestaan VALKOISEEN TALOON ja näyttää selvästi johtavan kaikissa gallupeissa.

Vilnan kokouksessahan UNILUKKARI sitten vastatessaan suomalaisen VALTAMEDIA vihervasemmistolaisten toimittajien esittämiin RASISMIKYSYMYKSIIN 11.7.2023 itse asiassa avasi RASISMIKESKUSTELUN PANDORA LIPPAAN, jonka seurauksena koko hallituksen työskentely halvaantui useiksi kuukausiksi, vaikka SISÄPOLITIIKAN EI PITÄISI VARSINAISESTI KUULUA PRESIDENTIN ROOTELIIN.

Sanatarkasti UNILUKKARI lausui seuraavasti:

□ "Minun mielestä Suomen hallituksen olisi viisasta ottaa selkeä nollatoleranssin kanta rasismiin. Se olisi hyvä signaali maailmalle", Niinistö sanoi.

□ "Täytyy myös muistaa, että rasismi ja ongelmat maahanmuuton suhteen ovat kaksi täysin eri asiaa", presidentti jatkoi

Tässä ei ole mitään ihmeellistä, sillä VIHERVASSARITHAN ovat omaksuneet nämä sikamaiset tavat Amerikan korruptoituneen DEMOKRAATTISEN PUOLUEEN kulttuurimarxilaisesta WOKE agendasta.

Nämä kulttuurimarxilaiset AKTIVISTIT ovat Amerikassa ottaneet MAALITAULUKSEEEN hienon entisen Presidentti DONALD J. TRUMPIN ja itse asiassa koko republikaanisen puolueen eli käytännössä yli 50% Yhdysvaltojen nykyisestä väestöstä.

Amerikassa TRUMP on näiden kulttuurimarxilaisten mielestä ksenofobisti, rasisti, fasisti, tyranni ja vähintään samanlainen hirmuhallitsija kuin HITLER, vaikka tällaisesta ei ole koskaan ollut pienintäkään merkkiä muualla kuin mielisairaiden HOLLYWOOD TÄHTIEN PIENISSÄ HUUMEHÖRHÖISISSÄ PÄISSÄ.

Viime kesänä nämä kulttuurimarxilaiset WOKE AKTIVISTIT yrittivät jo sitten Suomessa VALTAMEDIAN ja SOME VAIKUTTAJIEN AVULLA kaataa laillisesti valitun hallituksen heti 20.6.2023 tapahtuneen UNILUKKARIN suorittaman nimityksen jälkeen.

Kun kyseinen VALLANKUMOUSHANKE kuitenkin kuihtui omaan mahdottomuuteensa, niin eihän tämän ulkoparlamentaarisen VALLANKUMOUKSEN VALMISTELU ole mihinkään poistunut, vaan on entistä suuremmalla innolle kohdistettu kaikkiin PERSUIHIN ja tietysti ennen kaikkea RIIKKA PURRAAN, MARI RANTASEEN, LEENA MEREEN, KAISA JUUSOON, WILLE RYDMANIIN ja nyt Presidentin vaalin lähestyessä tietysti vielä JUSSI HALLA-AHOON.

ILTALEHDEN RAPORTTI ASIASTA ALLA:
Jussi Korhonen
Eilen klo 18:08

"Eduskunnan puhemies ja presidenttiehdokas JUSSI HALLA-AHO (ps) on tehnyt rikosilmoituksen vihreiden varavaltuutetusta, joka kutsui häntä fasistiksi.

Helsingin varavaltuutettu AINO TUOMINEN (vihr) kertoo viestipalvelu X:ssä (ent. Twitter) saaneensa perjantaina poliisilta kutsun kuulusteluun.

□ Posti toi tänään HALLA-AHON tekemän rikosilmoituksen, koska olen kuvaillut häntä termillä fasisti.

En ole käyttänyt termiä loukatakseni, vaan kuvaillakseni hänen poliittista kantaansa, koska näin M. ALBRIGHT on Persuja kuvaillut kirjassaan Fascism - a Warning.

TUOMISEN mainitsema Yhdysvaltojen entisen ulkoministerin MADELEINE ALBRIGHTIN (1937-2022) kirjoittama teos julkaistiin vuonna 2018.

VIHERVASSARI AINO TUOMINEN ja BESSERVISSER VILLE NIINISTÖ näyttävät siis hämmästyttävästi ottaneen käyttöönsä naapurinmaamme PUTLERIN NATSI KORTIN, jolla näköjään viime kesänä yritettiin kaataa koko hallitus ulkoparlamentaarisin keinoin ja nyt näyttää siltä, että JUSSI HALLA-AHON kannatuksen kasvaessa on herännyt pelko, ettei PERINTEISTÄ SUOMETTUNUTTA EHDOKASTA VALITAKAAN PRESIDENTIKSI, vaan selvästi valtiomiesmäisin ehdokas, eli JUSSI HALLA-AHO pesee koko suomettuneen (=EUROTTUNEEN) ehdokasporukan.

Epäillään rikoksesta

TUOMINEN jakoi julkaisussaan kuvan poliisilta tulleesta kuulustelukutsusta.

Sen mukaan TUOMISTA epäillään rikoksesta. Näin ollen poliisi vaikuttaa aloittaneen asiasta esitutkinnan.

HALLA-AHO teki aikaisemmin rikosilmoituksen myös koomikko IIKKA KIVESTÄ, joka oli TUOMISEN tavoin kutsunut häntä fasistiksi.

Molemmissa tapauksissa kyse on ukrainalaisen toimittajan ILLIA PONOMARENKON X-julkaisun kommentoinnista.

AINO TUOMINEN esittää X:ssä, että HALLA-AHO ilmeisesti pyrkii vaimentamaan kaikki häntä kritisoivat tahot.

□ Toki tätä ovat persut tehneet jo pitkään. Pian kukaan ei enää uskalla julkisesti kritisoida perussuomalaisia.

Tällainen on nähdäkseni myös selvä fasistinen piirre kyseisen puolueen toiminnassa, TUOMINEN kirjoittaa.

Iltalehti ei tavoittanut JUSSI HALLA-AHOA kommentoimaan asiaa perjantaina alkuillasta.
IIKKA KIVESTÄ tekemäänsä rikosilmoitusta hän kommentoi aiemmin Helsingin Sanomille seuraavasti:

□ On hyvä saada poliisin, syyttäjän tai tuomioistuimen linjaus siitä, onko soveliasta kutsua laillisesti politiikassa toimivaa henkilöä "fasistiksi".

JUSSIN kannatus näyttää onneksi kuitenkin nousevan raketin lailla, mutta siitä huolimatta olisi aiheellista, että UNILUKKARI nyt puuttuisi tähän VIHERVASSARIEN uudelleen käynnistämään RASISMI- ja NOITAVAINO VOUHOTUKSEEN, koska UNILUKKARI jo VILNAN KOKOUKSESSA totesi, että meidän on syytä ottaa NOLLATOLERANSSIN KANTA RASISMIIN.

ILTALEHDENKIN HAASTATTELUSSA JUSSI HALLA-AHO on ilmoittanut, että hän joutui jo kouluaikoina KIUSAAMISEN KOHTEEKSI ja nyt TÄMÄ HALLA-AHON KIUSAAMINEN NÄYTTÄÄ JATKUVAN ja VIELÄ KIIHTYVÄN, vaikka UNILUKKARIN 11.7.2023 esittämän tavoitteen mukaan Suomessa pitää olla nollatoleranssin kanta kaikenlaiseen rasismiin ja PETTERI ORPON tiedotteen mukaan myös kaikkinaiseen syrjintään.

31.8.2023 PETTERI ORPO hyväksyttikin Eduskunnassa TIEDONANNON, jossa on siis todettu, että HALLITUS käynnistää 5 alakohdan ohjelman, joissa on erillisesti määritelty kaksikymmentäkolme (23) hallituksen toimenpideohjelmaa, joilla pyritään konkreettisesti puuttumaan rasismiin ja syrjintään.

Suomen perustuslain mukaan ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

"Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

"Rikoslaissa on määritelty rangaistavaksi syrjinnäksi toisen asettaminen eriarvoiseen asemaan esimerkiksi työ- tai virkatehtävissä muun muassa etnisen alkuperän, ihonvärin tai kielen perusteella. Samoin kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rangaistavaa.

Suomessa yhdenvertaisuuslain mukaan ketään ei saa syrjiä alkuperän perusteella.

Yhdenvertaisuuslaissa kiellettyjä syrjintäperusteita ovat ikä, alkuperä, kansalaisuus, kieli, uskonto, vakaumus, mielipide, poliittinen toiminta, ammattiyhdistystoiminta, perhesuhteet, terveydentila, vammaisuus, seksuaalinen suuntautuminen ja muu henkilöön liittyvä syy.

Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä.

Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

Kunnianloukkauksessa on täten kyse valheellisen tiedon tai vihjauksen esittämisestä toisesta henkilöstä: esitetty valheellinen tieto tai vihjaus on sellainen, joka ei vastaa todellisuutta.

Jotta teko olisi rangaistava kunnianloukkauksena, on teon lisäksi oltava omiaan aiheuttamaan loukatulle henkilölle vahinkoa tai kärsimystä taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

Esimerkkinä kunnianloukkauksesta voi olla tilanne, jossa joku totuuden vastaisesti väittää syyttömän henkilön tehneen hyvin vakavan rikoksen siten, että tästä väitteestä aiheutuu vahinkoa."



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: