Keskustelu

alan kolmas miesILTALEHTI RAPORTOI TAAS AIDANSEIPÄÄSTÄ!!!22.2.2024 0.01
ALEXI ja UNILUKKARI tapasivat vaimoineen ilmeisesti Mäntynimessä.

ILTALEHDEN SEISKA LEHDEN TOIMITTAJAN TASOINEN SOLMU SALMINEN RAPORTOI TAAS TÄRKEÄN HAVAINNON ALEXIN ja UNILUKARIN tapaamisesta.

ALEXI OLI KUVASSA SELIN KAMERAAN, joten ei voinut ainakaan siitä päätellä, oliko ALEXILLA TASKULIINA VAI EI.

Se tuli selväksi, ettei UNILUKKARILLA ollut TASKULIINAA.

Mistään muusta Suomen SURKEA KOHULEHTI ei tajunnut mainita.

Sen toki ILTALEHDEN "HUIPPUREPORTTERI" pani merkille, että UNILUKKARI tarjosi ALEXILLE ja SUZANNELLE.

"HUIPPUREPORTTERI SOLMUN RAPORTTI "VALLANVAIHDOSTA":

"Tilaisuuden liturgisuus jätti niin hienoja mahdollisuuksia sanattomalle pikkuviestinnälle, että sauma tuskin jäi Stubbilta ja Niinistöltä huomaamatta.

Politiikan seuraajalla on sitten jo käytännössä velvollisuus spekuloida, käyttivätkö väistyvä ja tuleva presidentti mahdollisuudet hyväkseen.

Sattumaa tai ei, on nähtävissä, että Mäntyniemessä tuli keskiviikkona symboliseen päätökseensä Suomen vuosien 2014?2015 ulkopoliittisen johdon kaksivuotinen valtataistelu, joka huipentui tiedotusvälineissä ytimekkääseen ilmaukseen "taskuliinagate".

Presidentti Niinistö ei toimittaja Lauri Nurmen kirjan mukaan pitänyt alkuunkaan Stubbin taskuliinoista, vaan vieroksui pukeutumista ylihuoliteltuna.
Stubb ei virallisesti uskonut, että Niinistö olisi niin taskuliinavastainen, mutta lähetti joka tapauksessa vastineeksi Niinistölle oman liinan.

Stubb askelsi Niinistön pakeille keskiviikkona suorastaan niin taskuliina edellä, että sanattoman viestin näkee ilman isompaakin luuppia, jos sen haluaa nähdä.

Taittelutyylinä oli miestenvaateketjun ohjeista tulkiten maltillinen "kirjekuori".

Niinistö ei ollut Stubbin lähettämää taskuliinaa tilaisuuteen löytänyt, mutta Stubbin vuonna 2018 mainitsemaa "pukukoppihuumoria" etsivä saattoi löytää muualta.

Niinistö tarjoili suomenruotsalaiselle Stubbille katkarapuskagenia saaristolaisleivällä.

Mäntyniemen keittiöstä olisi varmasti löytynyt tarjottavaksi esimerkiksi poroa tai kalaa talvikauden kasviksilla.

Uutisoinnin perusteella Niinistön ja Stubbin välit ovat vuosien varrella olleet aidosti koetuksella, mutta vallanvaihdon hetkellä pienet vitsit taitavat kertoa, että kyllä se siitä."

Täytyypä todeta, että ILTALEHDELTÄ TÄYSIN ALA-ARVOIN RAPORTTI.

"SOLMU MÄKELÄ" olisi vonut heittää edes perinteisen kysymyksen sekä ALEXILLE että UNILUKKARILLE ja heidän vaimoilleen eli "MILTÄ NYT TUNTUU??""

Mutta ei tyypilliseen "epädemokraattiseen" WOKE marxilaiseen tyyliin ILTALEHDEN "SOLMU MÄKELÄ" lähti taas kalastelemaan kaiken maailman signaaleja, mitä tulevalla ja poistuvalla Presidentillä mahtoi olla mielissään.

Kas kun ei alkanut kehittelemään Amerikan Janary 6 tapaista "ASEETONTA KAPINAA tai VALLANKUMOUSTA".

Tästä ILTALEHDEN TYPERÄSTÄ SIGNALOINNISTA voidaan sitten tulevissa A-STUDION SIRKKASEN, SANNIKAN, DAMSTRÖMIN ja ROSE KETTUMÄEN VIIMEISEN SANAN ISTUNNOISSAKIN KEHITELLÄ JOPA LAKKOKENRAALIEN KANSSA MITÄ TAHANSA TEORIOITA, joilla ei ole kuitenkaan mitään todellisuuspohjaa.

On myös täysin mielikuvituksetonta, että UNILUKKARI tarjoili ALEXILLE ja SUZANNELLE katkarapuskagenia saaristolaisleivällä.

"SOLMU MÄKELÄN" mielestä parempi olisi ollut tarjota poroa tai kalaa talvikauden kasviksilla.

Mitähän ne TALVIKAUDEN KASVIKSET SUOMESSA MAHTAA OIKEIN OLLA????

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa, ettei Italian edesmennyt BERLUSCONI antanut kovinkaan korkeita pisteitä suomalaisille eväille.

Eikös se ollut nimenomaan TARJA HALONEN, joka yritti saada Suomeen EU:n ruokavirastonkin, mutta se vaihtuikin sitten lopulta meille paremmin sopivaan kemikaalivirastoon, kun BERLUSCONI hurmasi TARJAN PLAYBOY taidoillaan.

Tiettävästi BERLUSCONILLE oli tarjottu eväät Hoitelli KÄMPISSÄ, jossa tietysti oli ollut tarjolla tyypillisesti poroa ja lohta.

"SOLMU MÄKELÄ" ei näytä tuntevan Suomen hienoimpia eväitäkään kunnolla.

ALEXIHAN on ilmoittannut jo vaaliväittelyissä, että hän on YHDISTÄVÄ TEKIJÄ ja HÄN ASETTAA AINA SUOMEN EDUN EDELLE.

Tällöin tietysti ALEXILLE ja SUZANNELLE olisi pitänyt tarjota perinteisiä SUOMALAISIA HERKKUJA, eikä mitään vähemmistöjen ja hienostojen eväitä.

Tässä yhteydessä AKM joutuu nyt palauttamaan mieliin erään ikimuistoisen vappulounaan edesmenneen serkkuni ja hänen vaimonsa kanssa Timo T. Kaukosen TROIKKA-ravintolassa Caloniuksen kadulla Helsingissä muistaakseni joskus 1970-luvun alussa.

Oli niin onnellinen tilanne, että serkkuni vaimo tunsi ravintolan keittiömestarin ja kysyimme, mikä on paras annos tässä ravintolassa tänään.

Keittiömestari totesi, että se on KARHUN PAISTI ja muistelen, että yhden aterian hinta oli tasan 50 mummon markkaa.

No syötiin sitten Karhun paistit ja keitiömestari tuli kysymään, miten se ruoka maistui.

Neljästään todettiin, että paisti oli aivan erinomainen.

Sitten todettiin, että me otetaan vielä toiset samanlaiset päälle!!!

Eipä ole sen koomin tullut niin hyvin syötyä SUOMALAISTA PERINNERUKAA.

Jos oikein muistan, niin taisi olla kanttarellikastikekin höysteenä ja tietysti tavanomaiset ruokajuomat!!!

Taskuliinaa ei ollut minulle eikä myöskään serkkupojalla, mutta hauskaa meillä kaikilla kyllä oli!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: