Keskustelu

alan kolmas miesVORNANEN1.5.2024 1.31
Joensuusta kotoisin olevan VORNASEN humalainen töppäily Helsingin yössä lähti tietysti laukalle, kun VORNANEN on kansanedustaja ja vielä PERSU.

Karaokebaarissa VORNANEN oli humaltunut ja oli tullut suukopua ja tönimistäkin nähtävästi jonkun nuoren PÄÄKAUPUNKILAISEN PORUKAN kanssa.

Nähtävästi VORNANEN oli IHKU karaokebaarissa paljastunut PERSUKSI ja vielä mahdollisesti oli tullut ilmi, että VORNANEN on virkavapaalla oleva poliisi.

Yleisestikin tiedetään, ettei PÄÄKAUPUNKISEUDULLA Itä-Suomesta tulleita "heinähattuja" mielellään katsota.

Sehän tiedetään, että poliisilla on aina mielessään poliisin työt jopa vapaa-ajallaan ja sen myös AKM:kin tietää entisen nimismiehen poikana erinomaisen hyvin.

Isänikin oli aina ennen 24h/7 töissä, joka oli tietysti hyvin raskasta hommaa!!!

AKM siis tietää myös eräänlaisena "KOKEMUSASIANTUNTIJANA", että poliiseissa on monenlaisia henkilöitä.

On innokkaita ja sitten on vähän joustavampiakin henkilöitä.

Yleisesti ottaen suomalaisten luottamus poliisiin on kuitenkin hyvinkin korkealla tasolla ja hyvä niin.

Tosin sekin on hyvin tiedossa, että poliisitointa on vuosikymmenet haitannut massiivinen resurssipula, joka etenkin syrjäseuduilla on sevästi heikentänyt kansalaisten turvallisuuttakin, kun poliisia ei saada paikalle tarvittaessa riittävän nopeasti.

Nopeasti yleistyneiden ns. VARTIOINTI- ja TURVAYHTIÖIDEN palveluksessa on taas henkilöitä, joilla ei tunnu olevan minkäänlaista ymmärrystä väkivallan käytöstä.

Tätähän olemme Espoon ISOSSA OMENASSAKIN saaneet seurata, kun kuusi turvamiestä makaa hennon naisihmisen päällä ja aiheuttaa naisihmisen kuoleman, kun turvamiehet oli kutsuttu jonkun ns. vinkin perusteella poistamaan muka vakavaa häiriötä aiheuttanut hento naisihminen kohtuutonta fyysistä väkivaltaa käyttäen ulos kauppakeskuksesta, jossa varmasti oli kuitenkin riittävästi tilaa myös kyseisen naisen hoidella omia asioitaan.

On käsittämätöntä, ettei kuuden turvamiehen porukka pysty puhumalla ohjaamaan tarvittaessa hentoa naisihmistä jopa ulos kauppakeskuksesta, vaikka tarjoamalla naiselle munkkikahvit jossain ravintolassa, joita ISOSSA OMENASSA on ainakin kymmeniä ellei peräti sataa.

Tiettävästi UNILUKKARIKIN oli 24.11.2023 palkinnut VORNASEN hyvin suoritetusta 30 - vuotisesta palvelusta poliisin leivissä.

Luulisi, että omasta PUOLIVALLATTOMAN LESKEN MAINEESTAAN TARKKA UNILUKKARIKIN olisi tarkemmin tutustunut VORNASEEN, jota on kuitenkin pidetty jämäkkänä mutta myös rauhallisena poliisimiehenä.

Ei ole epäilystäkään, että Joensuussa ja muualla Itä-Suomessa meininki voi olla kapakoissa hyvinkin vilkasta, jolloin kovat ja päättäväiset otteet saattavat olla paikallaan.

Voi hyvin olla, että poliisin tehtäviä suorittaessaan VORNANENKIN on tullut ikään kuin merkityksi mieheksi ja mahdollisesti siitä syystä hänelle on myönnetty pienikaliiberisen pistoolin kantolupakin jopa henkensä pitimiksi.

Viime torstain ja perjantain välisen yön ikävän tapahtuman johdosta kaikki Suomen viranomaiset on kuitenkin nyt hälytettyvälittömästi ja VORNANENKIN pidätettiin tapahtumapaikalta kuultavaksi ja ilmeisesti myös humalatilaansa selvittämään.

Kun SEISKA lehti ensimmäisenä kiirehti raportoimaan VORNASEN yöllisestä töppäilystä, niin tietysti Suomen tärkein KOHULEHTI ja MORAALINVARTIJA eli HELSINGIN SANOMAT ja myös YLE alkoivat herkeämättä paisutella tapahtumaa lähes taannoisen MOSKOVAN terroristi-iskun veroisena tapahtumana, vaikka poliisi oli jo antanut omia lausuntojaan, joiden perusteella voitiin hyvin päätellä, ettei asiassa ollut oikeastaan tapahtunut onneksi mitään vakavampaa, koska VORNANEN oli nähtävästi ampunut vain yhden varoituslaukauksen pienikaliiberisella pistoolilla ja luoti oli osunut varoituslaukauksen tapaan vain katuun.

Variotuslaukauksen jälkeen baarissa alkanut torailu oli sitten päättynyt tuohon varoituslaukaukseen, eikä VORNASELLA näytä olleen minkäänlaista aikomusta vahingoittaa ketään, mutta hänellä on ilmeisesti voinut olla joku tarve päästä eroon nähtävästi VORNASTA baarissa ja ehkä jopa sen ulkopuolellakin kiusanneista ilmeisen nuorista henkilöistä.

Mediatietojen mukaan VORNANEN oli baarissa tarjoillut alkoholijuomia nuorille 18-19 vuotiaille naisihmisille, jossa ei välttämättä olekaan mitään pahaa ja voi olla niinkin, että kyseiset nuoret naisihmiset ovat saattaneet olla hyvinkin kiinnostuneita selvästi salskeasta KANSANEDUSTAJASTA, mikä on sitten saattanut raivostuttaa nuorten naisten seurassa olleita PÄÄKAUPUNGIN JUPPIPOIKIA, jotka ovat saattaneet olla jopa modernisti HUUMEHÖRHÖISSÄÄN ja ryhtyneet haastamaan riitaa VORNASEN kanssa.

Joka tapauksessa VORNASEN töppäilyjen tultua VALTAMEDIAN tietoon, asia uutisoitiin tehokkaasti kaikilla mahdollisilla median kanavilla ja myös somessa.

Viestien keskiöön nousi nopeasti, että kysymys on PERSUJEN KANSANEDUSTAJASTA ja heti asiasta pyydettiin lausunto myös Eduskuntatutkimuksen johtaja MARKKU JOKISIPILÄLTÄ, joka paalutti, että asia on täysin poikkeuksellinen koko Suomen historian ajalta, vaikka onhan meillä ollut aiemmin jopa EUGEN SCHAUMANKIN, joka päätti entisenä SENAATIN VIRKAMIEHENÄ ampui suomalaisia pitkään kiusanneen BOBRIKOVINKIN seuraavasti:

"Torstaina 16. kesäkuuta 1904 aamupäivällä noin kello 11 Bobrikov oli tulossa johtamaan senaatin istuntoa Senaatintalossa eli nykyisessä Valtioneuvoston linnassa.

Entisenä senaatin virkamiehenä Schauman tunsi rakennuksen ja tiesi istunnon ajankohdan.

Hän kohtasi Bobrikovin toisen kerroksen porrastasanteella.

Schauman otti esiin FN Browning M1900 -pistoolin (kaliiberi 7.65), astui Bobrikovin eteen ja ampui kolme laukausta kohti Bobrikovia.

Tämän jälkeen Schauman astui pari askelta taaksepäin ja ampui kaksi laukausta sydämeensä.

Schauman kuoli heti, mutta Bobrikov pysyi pystyssä ja hoippui senaatin istuntosaliin, josta hänet vietiin ensin kotiinsa ja sieltä Ullanlinnassa sijaitsevaan Kirurgiseen sairaalaan.

Bobrikov kuoli seuraavana yönä."

VORNASENKIN ase oli FN tyyppinen tsekkiläinen 6.35 pienikaliiberinen CZ 92 Browning, jota on kuvattu lähinnä keräilyaseeksi.

VORNASEN töpättyä yöllä karaokebaarin edustalla ja asian tultua julkiseksi iltapäivälehtien toimittajat olivat heti yhteydessä Presidentti ALEXI STUBBIIN ja vaativat, että STUBB ryhtyy välittömästi asian ylituomariksi ja asettaa VORNASEN vastuuseen teostaan, koska Suomi on tunnetusti kaikkein johtavin OIKEUSVALTIO EU:n piirissä.

Myös RIIKKA PURRALTA on vaadittu ripeitä toimia VORNASEN erottamiseksi PERSUISTA ja EDUSKUNNASTA.

Samalla tavalla HALLA-AHON JUSSILTA on kiristetty tuomistevia lausuntoja jopa viikonlopun aikana, ikään kuin joku terroristi isku oli tehty PERSUJEN toimesta EDUSKUNNASSA.

VORNANEN kuitenkin ampui varoituslaukauksensa katuun, eikä kukaan loukkaantunut ja ilmeisesti humalaisten torailu päättyi siihen ja tilanne rauhoittui, mutta SEISKA lehden ovella kytännyt toimittaja näköjään haistoi hyvän rahantekotilanteen.

ALEXI STUBB ei onneksi ole ryhtynyt ylituomariksi asiassa samalla tavalla kuin Amerikassa istuva Seniili Presidentti JOE BIDEN, joka pyrkii hyvissä ajoin ennen marraskuun 5. päivän 2024 vaaleja samaan maan suosituimman poliitikon ja kaikkia gallupeja johtavan republikaanien ehdokkaan DONALD J. TRUMP mieluusti vankilaan tai ainakin saamaan vankilatuomion poliittisten tekaistujen syytteiden perusteella.

VORNASEN typerästä töppäyksestä raportoi tietysti ensimmäisenä kohulehti SEISKA, jonka toimittajien tehtävänä on päivystää kaikkien karaokeravintoloiden edessä aamuyöllä kapakoiden sulkemisen aikaan klo 04:00-05:00, josko joku tunnettu henkilö saadaan kuvattua, jotta kuva voidaan sitten julkaista lehdessä ja lehti sitten tekee muhkeat rahat, kun tarinaa myydään kaikkien S-Marketien ja muiden K-Ryhmän ja S-ryhmän jokaisen kassan lehtihyllyistä.

Tietysti tapaus VORNANEN on siis jo perusteellisesti käsitelty koko valtakunnan MORAALISTA TILAA VALVOVIEN HESARIN & YLEN toimittajienkin toimesta.

Sivukaupalla Ilta-Sanomien ja Iltalehden SUOMEN MORAALISTA tilaa valvovat toimittajat ovat myös heti ymmärtäneet, mistä tapaus VORNASESSA on kysymys.

KYSYMYS on oikeasti Suomessa legitiimiksi tulleesta PERSUJAHDISTA, jossa näyttää selvästi olevan samoja piirteitä, joita on nyt nähty myös Amerikassa, jossa ns. ESTABLISHED MEDIA ja DEMOKRAATTISET KULTTUURIMARXILAISTA VALLANKUMOUSTA ajava vasemmistoliberaalinen ELIITTI keinoja kaihtamatta käy kaikkien konservatiivisia arvoja puolustavien henkilöiden ja jopa yritysten kimppuun.

VORNAS HÄSSÄKÄSSÄ etenkin RIIKKA PURRAA, JUSSI HALLA-AHOA, LEENA MERIÄ ja MARI RANTASTA on vaadittu tilille ja heidän antamiaan vuosikymmenten takaisia lausuntoja on taas alettu kaivaa esiin aivan samalla tavalla kuin tehtiin PERSUJEN valtakunnallisessa ajojahdissa vajaa vuosi sitten, kun yksi kerrallaan PERSUMINISTERIT haluttiin savustaa ulos hallituksesta ja tässäkin ajojahdissa VALTAMEDIA käytti vielä apunaan jopa epämääräistä UNILUKKARIA, joka VILNAN kokouksessa 11.7.2023 tuomitsi kaikki rasistiset puheet ja toimet ja siten avasi RASISMIN PANDORAN LIPPAAN kuukausien ajaksi vastattuaan epämääräisesti aggressiivisten toimittajien esittämiin PERSUIHIN KOHDISTETTUIHIN RASISMI ja NATSI SYYTÖKSIIN sekä EPÄILYKSIIN.

Kuten tunnettua tuon PANDORAN LIPPAAN kannen nosto onnistui lähes kaatamaan erinomaisen REFORMIHALLITUKSEN, joka synkän 17 vuoden valtakunnallisen alasajon jälkeen oli vihdoin ryhtynyt laittamaan maan asioita kuntoon.

Vähitellen sairaslomalle siirtynyt VORNANENKIN, joka on siis UNILUKKARIN palkitsema arvostettu poliisimies Itä-Suomesta, näyttää antaneen median paljastamasta pienikaliiberista aseestaan ja sen käyttötarkoituksesta ja - tavasta nähtävästi ihan oikeata tietoakin.

Voihan olla, että VORNANEN on ollut mahdollisesti jopa uhkailujenkin kohteena. Kuka sen tietää.

Käytiinhän äskettäin Helsingin itäpuolen kadulla myös kokoomuksen BEN ZYSKOWICZINKIN kimppuun ja vielä hurjemmalla tavalla myös ALEXI STUBBILTA espoolaiset nuoret ampuivat keskellä yötä asunnon ikkunat säpäleiksi ja muistaakseni Jyväskylässäkin STUBB sai COCIS ryöpyn silmilleen taannoin jossain vaalitilaisuudessa.

AKM ei lainkaan ihmettele sitä, että PERSUT saattavat joutua esim. HELSINGIN YÖSSÄ hyvin helposti ainakin kiusaamisen ja ennen pitkää myös väkivallan kohteeksi, kun MEDIASSA jostain syystä PERSUT on haluttu demonisoida, kun he näyttävät olevan enemmän huolissaan kotimaan asioista kuin globalistien ajamista kulttuurimarxilaisista moderneista liberaaleista virtauksista.

Näissäkin erittäin valitettavissa ja myös selvästi vaarallisissa tilanteissa havaitaan se, miten vahvaa kulttuurimarxilaista vihaa Suomessa näyttää esiintyvän lähes ympäri maata nykyään kaikkia konservatiivisesti ajattelevia ihmisiä vastaan ja tällöin erityiseksi maalitauluksi on valittu nimenomaan PERSUT, jotka ovat vahvasti puolustaneet perinteisiä suomalaisia arvoja ja kritisoineet EU:n harjoittamaa ylikansallista ja totalitaristista direktiivipolitiikkaa.

Merkille pantavaa kuitenkin on, että Vaasan VETERAANI TAPAHTUMASSA ALEXI STUBBIA & HÄNEN SUSANNE VAIMOAAN suuret kansanjoukot nyt tervehtivät heitä kuin kuninkaallisia konsanaan!!!!

Kukaan ei enää näytä muistavan sitä, että vain muutama kuukausi sitten SUOMEN VALTAMEDIA oli väkisin tekemässä PEKKA HAAVISTOSTA SUOMEN PRESIDENTTIÄ, kun taas PEKALLA oli ansiolistoillaan tuolloin jo kaikkien tiedossa sekin, että PEKKA oli omavaltaisesti tuonut SUOMEEN ISIS-terroristeja ja heidän lapsiaan ja kaiken lisäksi oli vielä harjoittanut ULKOMINISTRIÖSSÄKIN selvästi vähintäänkin alaistensa työpaikkakiusaamista, johon jopa Valtakunnan syyttäjä joutui ottamaan kantaa.

ILTALEHDEN alla olevasta sepityksestä käy taas selvästi esille, kuinka MEDIA on tietysti lähtenyt taaskin hallituksen kaatoyritykseen perinteistä reittiä pitkin eli KYSYMÄÄN koko kansan MORAALINVARTIJOIDEN ÄIDILTÄ eli ANNA-MAJA HENRIKSSONILTA, miten HALLITUKSEN PITÄÄ SUHTAUTUA TAPAUS VORNASEEN (kts alla):

"Iltalehti kysyi kokoomuksen, RKP:n ja KD:n puheenjohtajilta, vaikuttaako Vornasen tapaus hallitusyhteistyöhön.

Pääministeri Petteri Orpo (kok) ei halunnut kommentoida nyt asiaa.

Hallituslähteestä kuvataan Iltalehdelle, että niin kauan, kun prosessi on perussuomalaisilla hallussa ja otettu vakavasti, kuten vaikuttaa olevan, on hallitus toimintakykyinen.

Opetusministeri Anna-Maja Henriksson (r) sanoo, että RKP seuraa tiiviisti, mitä perussuomalaiset tekee.

□ Sehän on erittäin vakava tapaus.

On järkyttänyt kovasti, että kansanedustaja kulkee käsiaseen kanssa ja myös käyttää sitä yleisellä paikalla.

Totta kai tilanne on se, että kun henkilö on myös taustaltaan poliisi, se tekee tästä vielä raskauttavamman.

□ Nyt on niin, että odotamme, mitä perussuomalaisten eduskuntaryhmä ja puoluehallitus tulevat tekemään.

Me seuraamme tarkasti tilannetta ja katsotaan sitten sen jälkeen.

Omat johtopäätökset

Jos perussuomalaiset ei tee erottamistoimenpiteitä, voiko sillä olla jotenkin vaikutusta hallitusyhteistyöhön?

□ Niin vakavasta asiasta on kysymys, että sen takia seuraamme tiiviisti, mitä tapahtuu, ja me teemme sen jälkeen omat johtopäätöksemme.

En lähde tältä istumalta spekuloimaan sitä.

Suomessa pitää voida luottaa kansanedustajiin ja siihen, että jokainen käyttäytyy niin, kuin kansanedustajien pitäisi käyttäytyä.

Tässä tapauksessa on hyvin vakavasti toisella tavalla käyttäydytty, niin kyllä sillä varmasti seuraamuksia pitää olla, Henriksson sanoo.

Kun lähditte yhteistyöhön perussuomalaisten kansa, oliko huoli, että jotain ikään kuin ikävää tulee eteen?

□ Se on, kysymys, miten sanoisi, meille on ollut tärkeää se, että pystymme noudattamaan yhdessä sovittua hallitusohjelmaa.

Jokainen puolue ja puoluejohtaja on vastuussa myös siitä, miten omassa puolueessa ja eduskuntaryhmässä toimitaan.

Hyvin ikävä tapaushan tämä on.

HENRIKSSON sanoo, että PURRAN eilisen lausunnon perusteella voi päätellä, että VORNASELLE on tulossa seurauksia.

PURRA sanoi maanantaina, ettei VORNASELLA ole enää PURRAN luottamusta.

Jo aiemmin hallituskauden aikana eniten napit vastakkain ovat olleet RKP ja perussuomalaiset, esimerkiksi PS:n liittyneeseen rasismikohun aikoihin.

Myös maa- ja metsätalousministeri SARI ESSAYAH (kd) sanoo, että KD odottaa PS:n toimia.

□ Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ja puolue tekevät sitten päätökset pikaisesti.

Varmaan Vornanen itsekin tekee omia johtopäätöksiä, ESSAYAH sanoo.

ESSAYAH sanoo, ettei halua jossitella, mitä tapahtuu, jos VORNASTA ei eroteta ryhmästä ja puolueesta.

Myös hän viittaa PURRAN lausuntoon siitä, ettei PURRALLA ole luottamusta VORNASEEN enää, ja uskoo sen "jotakin tarkoittavan".

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän työvaliokunta tiedotti tiistaina alkuiltapäivällä, että se esittää Vornasen erottamista eduskuntaryhmästä. Ryhmän kokous on torstaina."

Lauantaiaamussa YLE toimittaja SEIJA VAAHERKUMPU aloitti KEPUn ANNIKA SAARIKON haastattelun myös heti tapaus VORNASELLA.

ANNIKA näytti nyt ottavan asian varsin rauhallisesti ja aivan oikein totesi, että antaa virnaomaisten tehdä asiassa tehtävänsä, jonka jälkeen asia selviää.

VAAHERKUMPU otti kuitenkin esille myös tapaus KANKI KAIKKOSEN, joka nyt näyttää olevan vahvoilla KEPUN puheenjohtajaksi, mutta KAIKKOSELLAKIN on takanaan jopa ehdollinen vankeustuomio luottamusaseman väärinkäytöstä.

AKM pani merkille, että ANNIKA näytti olevan hyvinkin samoilla linjoilla myös nykyisen REFORMIHALLITUKSEN TAVOITTEIDEN osalta ja näytti vahvasti puoltavan myös AKM:n ja EK:n ajamaa ITÄ-SUOMEN ERITYISTALOUSALUETTAKIN!!!

Alkaa näyttää siltä, että KEPU saattaakin kohta istua samassa hallituksessa kokoomuksen, persujen ja kristillisten kanssa ja joka asiassa VASTARANNAN KIISKINÄ oleva RKP istutetaan Eduskunnassakin Vasemmistoliitostakin vasemmalle kulttuurimarxilaiselle laidalle.

ANNA-MAJA HENRIKSSONILLE voi vielä käydä ohraisesti myös noiden tulevien EU-vaalienkin kohdalla, kun niissäkin vaaleissa virta näyttää nyt vievän vahvasti ns. OIKEAAN SUUNTAAN, eikä se mikään ihme olekaan, kun koko ajan EU:n kaikilla ITÄ-RAJOILLA näyttää olevan sota käynnissä.

NS. VIHREÄ SIITYMÄ ON TULLUT EU:SSA YLIVOIMAISEN KALLIIKSI eli siis nähtävästi TIENSÄ PÄÄHÄN.

RIIKKA PURRAN MENETETTYÄ LUOTTAMUKSEN VORNASEEN, PERSUJEN ENEMMISTÖ näyttää siis jo päättäneen, että valitettavasti Helsingin yössä töpännyt VORNANEN erotetaan PERSUJEN RYHMÄSTÄ.

Valitettavasta tapauksesta tuskin saadaan OIKEUSVALTIOSSA korkeampaa tuomiota kuin lievä sakkotuomio, joten vaikuttaa siltä, ettei ole olemassa sellaisia syitä, että VORNANEN voidaan erottaa EDUSKUNNASTA, eikä PRESIDENTIN palkitsemaa poliisimiestäkään ole viisasta erottaa myöskään PERSUISTA lopullisesti.

TÄSSÄKIN yhteydessä kannattaa muistaa myös tapaus WILLE RYDMAN, jonka HESARI DEMONISOI JOKSIKIN NUORTEN NAISTEN SEKSIHURJASTELIJAKSI, mikä sitten johti siihen, että KOKOOMUS erotti WILLEN PUOLUEESTA, mutta nythän tilanne on taas se, että WILLE RYDMAN siirtyi PERSUJEN riveihin ja ainakin AKM on saanut WILLEN nykyisestä toiminnasta elinkeinoministerinä erinomaisen hyvän kuvan.

Tietävästi VALTAMEDIA ei ole ainakaan vielä
myöskään raportoinut siitä, että WILLE olisi MIKA LINTILÄN jälkeen käynyt ALKOSSA ostamassa työhuoneensa viinakaapin täyteen, joka saattoi hyvinkin kaikkien KORONA ja UNIPER SOTKUJEN jälkeen ammottaa tyhjyyttään, kun MIKAN WHATSAPPIKIN oli joutunut vääriin käsiin erään tärkeän illallistilaisuuden aikaan.

Keskusrikospoliisi on vahvistanut, ettei MIKA LINTILÄN kännykkää kukaan varastanut, joten MIKA LINTILÄ lähetti siis itse ne kohutut kuvat!!!!

AKM on siinä käsityksessä, että kansanedustajan tulee käyttäytyä siivosti ja puhua aina totta.

Mitenhän tämänkin asian laita mahtaa olla esim. seuraavien henkilöiden kohdalla:

□ Sanna Marinin
□ Tytti Tuppurainen
□ Matias Mäkynen
□ Krista Kiuru
□ Maria Ohisalo (kuuleman mukaan köyhyystutkija Ohisalon mies näyttää saaneen 73.5 milj. euron osingot tuulivoimayhtiöiltä, jotka ovat tulleet perhepiirin hyväksi)
□ Pekka Haavisto
□ Li Andersson

alan kolmas miesRe: VORNANEN3.5.2024 1.44
Täysin odotettu tulos PERSUJEN ryhmäkokouksesta 2.5.2024!!!

PERUSSUOMALAISTE RYHMÄ päätti YKSIMIELISESTI ja suoraselkäisesti erottaa MARI RANTASEN VAPPUPUHEESSAAN mainitsemaan "ÄÄLIÖMÄISEEN KÄYTÖKSEEN" SYYLLISTYNEEN VORNASEN EDUSKUNTARYHMÄSTÄ, kun myös RIIKKA PURRA oli menettänyt luottamuksen UNILUKKARIN 23.11.2023 PALKITSEMAAN VORNASEEN.

Varsin ryhdikäs päätös.

Tämäkään tieto ei näyttänyt tyydyttävän SENSAATIOJULKAISU ILTALEHDEN toimittaja KREETA KARVALAA, joka herkeämättä päivysti PERSUJEN RYHMÄHUONEEN "TAMMISEN OVEN" takana ja hengästyneenä kiirehti kokouksen päätyttyä suureen saliin "MARMORIPORTAITA" pitkin hengästyneenä kuulemaan PERSUJEN ryhmäpäätöksen tuloksen ja vaatimaan sen jälkeen heti VORNASEN erottamista EDUSKUNNASTA ja PERSUISTA, vaikka tällaisille vaatimuksille ei ole olemassa mitään juridisia- tai perustuslaillisia perusteita.

Eduskunnan kyselytunnilla alkoi sitten tänään välittömästi PERSUJEN ja PETTERI ORPON hallituksen ryöpytys aselakien surkeasta tilasta.

Taaskin PERSUJEN MARI RANTANEN iski heti demareille luun kurkkuun, ettei ase itsessään aiheuta mitään ongelmia, vaan kysymyksessä on yksittäiset höyrypäät, jotka aseita käyttää holtittomasti.

Oikeusministeri LEENA MERI taas vahvisti vielä senkin, että PERSUT ja NYKYINEN REFORMIHALLITUS ajaa edelleen mm. aselakien osalta kiristyksiä kantolupiin ja aseiden käytössä tapahtuvien rikosten osalta, mutta nyt pitäisikin saada lisää vankiloita ja poliiseja, jotta todelliset rikolliset saadaan kiinni.

Tässähän saattaa vielä käydä niinkin onnellisesti, että VORNASEN ÄÄLIÖMÄISEN KÄYTÖKSEN seurauksena rikoslakejakin aletaan vähitellen uudistaa siten, että TOSI RIKOLLISET joutuvat tulevaisuudessa entistä herkemmin tiilenpäitä lukemaan.

Äskettäinen VIERTOLAN KOULUN mieletön 12-vuotiaan pojan ainakin yhden luokkatoverin murha ja kahden toisen tyttöoppilaan raakalaismainen murhan yritys ampumalla onkin jo pitkälle ehditty unohtaa, kun surijat ja moralistit ovat käyneet sytyttämässä kynttilänsä VIERTOLAN koulun pihalle.

Tämäkin tapaus näyttää siis lähes täysin jo unohtuneen, vaikka tästäkin todellisesta tragediasta on kulunut tuskin kuukauttakaan.

Jos näihin Suomen väkivallantekoihin tai niillä uhkaamiselle halutaan todellisuudessa tehdä jotain, niin kyllä silloin täytyy tarkastella myös muitakin väkivallanteon välineitä kuin mahdollisesti jopa luvallisia käsiaseita.

Kaikkein typerintä on se, jos tähän väkivaltaiseen toimintaan syyllistyneiden yksittäisten ihmisten kautta lähdetään LEIMAAMAAN kokonaisia puolueita, kuten jo pitemmän aikaa Suomessa valitettavasti on tehty PERSUJEN kohdalla, jotka kuitenkin puolueena ehkä kaikkein innokkaimmin ovat Suomessa varottaneet lisääntyneestä katu- ja kouluväkivallasta ja vaatineet mm. poliisien resurssien lisäämistä.

Tappavista aseista puhuttaessa ensimmäisenä tulee tietysti mieleen esim. perinteinen PUUKKO tai MORA, jolla saadaan ihminen tapettua hyvin helposti ja nähtävästi juuri siksi puukon kuljettaminen julkisilla paikoilla taitaa ollakin kielletty (kts. alla), mutta eihän se takaa sitä, että yksityisissä tiloissa ei mikään tunnu estävän keittiöveitsien tai Kauhavalaisten käyttöä muihinkin tarkoituksiin kuin kalojen perkaamiseen.

? YLE:N TIEDOTE:

MEERI NIINISTÖ
30.8.2013 9:18

Puukkoa tai teräasetta ei saa pitää hallussa yleisellä paikalla, muistuttaa Päijät-Hämeen poliisilaitoksen komisario Outi Pennanen.

Laki määrää, että puukko saa olla mukana julkisella paikalla, mikäli työtehtävät sitä vaativat.

Esimerkiksi ruokatuntia pitävä rakennusmies on velvoitettu jättämään puukko työkalupakkiin.

□ Laki sanoo näin, mutta poliisi soveltaa tätä tapauskohtaisesti ja ilmoitusten perusteella.

□ Jos timpuri käy päivällä ruokakaupassa puukko vyöllä niin sakkoa tuskin napsahtaa.

Jos sama timpuri kantaa illalla puukkoa mukanaan, niin asia on aivan toinen, kommentoi Poliisihallituksen poliisitarkastaja Ari Alanen.

Päijät-Hämeen poliisilaitos saa ilmoituksia teräaseista muutamia kertoja vuodessa.

Myös muiden tehtävien yhteyksissä poliisi huomioi mahdolliset teräaseet.

□ Ehkä ihmiset ovat tottuneet siihen, että jos näkee rakennusmiehen työvaatteissa niin hänellä voi olla jonkinlainen teräase mukanaan.

Puukko on kuulunut varustukseen

Puukon kantaminen on vähentynyt huomattavasti, kertoo poliisitarkastaja Ari Alanen.

□ Puukko on ollut varsinkin maalla yleinen työkalu, Alanen tuumaa.

Sakon antaminen on kuitenkin poliisin harkinnassa.

Pennasen mukaan sakkoa ei automaattisesti anneta, vaikka laki antaakin mahdollisuuden rangaistusvaatimukseen.

Poliisitarkastaja Alanen kommentoi, että myös puukon takavarikointi on mahdollista.

□ Poliisi katsoo aina, onko kysymys ollut ajattelemattomuudesta vai tahallisuudesta. Kokonaisuus ratkaisee, toteaa Pennanen."

Valtiotieteellisen tiedekunnan Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkija MARTTI LEHDEN Henkirikoskatsaus 2017 julkaisun perusteella nähdään, että SUOMI kuitenkin on valitettavasti hyvinkin EU:n kärkisijoilla henkirikosten osalta, kun henkirikokset viiden vuoden (2010-2015) keskiarvona laskettiin väestön 100 000 asukasta kohden:

□ Latvia 6.06
□ Liettua 4.50
□ Viro 3.98
□ Romania 2.10
□ Kypros 1.71
□ Kreikka 1.53
□ Bulgaria 1.52
□ Makedonia 1.49
□ Suomi 1.46
□ Unkari 1.30
□ Ruotsi 0.79
□ Italia 0.73
□ jne

Henkirikosten tekovälineiden osalta samaisessa katsauksessa on esitetty seuraavia tietoja aikavälillä 2010-2015 tehdyistä henkirikoksista:

Tapauksia on ollut yhteensä 573 kpl ja tärkeimmät tekovälineet ovat olleet seuraavia:

□ Teräase 42% eli siis 241 tapausta
□ Ampuma-ase 15% eli siis 86 tapausta
□ Käsiase 7% eli siis 40 tapausta
□ Haulikko 3% eli siis 17 tapausta

Ampuma-aseilla tehdyissä 86 tapauksessa 27% tapahtui luvallisilla aseilla, mikä oli selvästi pienempi kuin aiemmassa vuosia 2003-2009 koskevassa tutkimuksessa ollut 46%:n osuus.

Sinänsä Suomessa henkirikosten määrä on onneksi laskenut merkittävästi, kun vuonna 2001 henkirikoksia oli 189 kpl, mutta vuonna 2016 henkirikosten määrä oli laskenut jo 98:aan.

Käsiaseilla tappo on siis hyvin harvinainen rikos, koska henkirikoksiakin on ollut vain em. kaudella 8 kappaleetta vuosittain ja luvallisella käsiaseella tehtiin siten henkirikoksia vuosittain enintään 2 kpl.

Näin ollen eilenkin tuoreeltaan Eduskunnassa etenkin DEMUJEN vaatimuksesta esille ottamat luvallisten käsiaseiden erityistarkkailut promillerajoineen kuulostaa täysin perusteettomalta vaatimukselta.

Käytännössä tilannehan voi kohta olla huumeiden käytön sekä katu- ja jengiväkivallan lisääntyessä sellainen, että esimerkiksi poliitikkojen henki voi hyvinkin olla uhattuna ainakin öisillä kaduilla ja baareissa liikuttaessa.

Toivottavasti REFORMIHALLITUKSEN toimesta meneillään olevat rikoslain uudistukset ja syyttäjäresurssienkin lisäykset johtavatkin siihen, että myös julkishallinnossa palvelevia viranomaisia aletaan nähdä myös vastaamassa tekosistaan käräjätuvissa.

Herää tietysti kysymys, onko siis UNILUKKARILTA jäänyt kokonaan tarkistamatta, millainen poliisikonstaapeli TIMO VORNANEN on ollut tosielämässä, kun UNILUKKARI oli vasta 23.11.2023 palkinnut VORNASEN nähtävästi "moitteettomasta" palveluksesta poliisilaitoksen riveissä.

Tunnetustihan UNILUKKARI on ollut kaudellaan hyvinkin tarkka mm. vakaviin rikoksiin syyllistyneiden armahdusten osalta.

AKM:llä on taas hyvässä muistissa, kuinka Juankosken kaupunginjohtaja ja hallintojohtaja tekivät NS:iä koskevan tutkintapyynnön poliisille 30.6.2011, kun NS oli tehnyt täysin perustuslain mukaisen kunnallisvalituksen Juankosken kaupungin 15.4.2011 myöntämästä 5 milj. euron laittomasta omavelkaisesta takauksesta.

Täysin arvoton takaushan myönnettiin ilmeiseen rahanpesuun syyllistyneille ulkomaisille liikemiehille, joista kuitenkin VAL SETÄ ja hänen ruotsalainen rikoskumppaninsa MOOSBERG ovat jo saaneet MUODOLLISET EHDOLLISET vankeustuomiotkin, mutta tuomiot tulivat vain konkurssi- ja kirjanpitorikoksista.

Pohjois-Savon poliisi ei kuitenkaan lähtenyt tutkimaan NS:n tekemää perustuslaillista kunnallisvalitusta, mikä oli tietysti täysin oikea liike, koska toisin toimiessaan Pohjois-Savon poliisi olisi ollut osallisena ilmeiseen rahanpesuun, mikä olisi ollut jo kansanvälisestikin todellinen JYMYJUTTU ja vetänyt varmasti vertoja myös surulliselle tapaus VORNASELLE.

Kun KKO oli todennut Juankosken kaupungin toimet kaupungin myöntämän takauksen ja myös Juankosken biovoimalajärjestelyjen osalta lainvastaisiksi, niin NS teki kyseisien asioiden osalta rikosilmoituksen Pohjois-Savon poliisille 15.12.2015, jolloin kävi ilmi, ettei Pohjois-Savon poliisissa ollut edes tutkinnanjohtajaa, mutta sittemminhän rikosvyyhti on alkanut hiljalleen purkautua ja yksi kerrallaan puuhamiehiä on sitten marssitettu käräjätupiin vastaamaan tekosistaan.

Näin se suomalainen OIKEUSVALTIO toimii ? hyvin hitaasti, mutta "varmasti" ja valikoiden.

Näin tulee varmasti käymään myös tapaus TIMO VORNASEN kohdalla.

Tapauksella on onneksi silminnäkijöitä ja ilmeisesti myös jonkin tyyppistä videotodistetta, vaikka videoista ei tiettävästi löydy todisteita siitä, onko nuorisojoukko mahdollisesti syyllistynyt VORNASEN provosointiin, kun VORNANEN on nähtävästi humalapäissään ryhtynyt jonkinlaiseksi järjestysmieheksi ja siinä yhteydessä on saattanut paljastua, että VORNANEN on ollut vielä PERSUJEN UNILUKKARIN äskettäin palkitsema kansanedustaja.

Nykyisinhän Suomessa on tapana jostain syystä aina nostaa PERSUT tikun nokkaan, kun jollakin PERSULLA tavataan kaulassaan vaikka vaimon ostama lahjasolmio.

Nykyäänhän kukaan ei enää muista sitäkään, kuinka VIHREIDEN ROOSA MERILÄINEN KULKI EDUSKUNNASSA RIOSKELÄPPÄ päällään ja rinnuksissa oli PINSSI, jossa luku V... haisee hyvältä!!!

Kyllähän ROSA pisti tässä Suomen pyhää Eduskuntaa niin halvalla kuin ihminen koskaan voi tehdä, mutta sehän on tietysti aina ollut VIHERVASSAREIDEN ja ELOKAPINALLISTEN ETUOIKEUS!!!!

alan kolmas miesRe: VORNANEN6.5.2024 2.51
Nyt tuli sitten YLE:llä Rosa Kettumäen VIIMEINEN SANA PÄÄTÖKSEENSÄ - ONNEKSI.

Ei ollut tällainen yksipuolinen ohjelma saavuttanut suuren yleisön suosiota, enkä sitä ihmettele ollenkaan.

Taaskin oli ROSA kutsunut täyslaidallisen joukon toimittajataustaisia henkilöitä heristämään sormiansa PERSUILLE.

RUBEN STILLER js SANNA UKKOLAKIN ottivat esille, kuinka PERSUJEN rikosrekisteri ylittää selvästi kaikkien muiden rikosrekisteritiedot.

ILTALEHDEN ehkä paras rikosasioiden toimittaja JARNO LISKI osasi kuitenkin valistaa panelisteja, että noissa rikosrekisteritiedoissa voi olla hyvin monenlaisia tapauksia, joista LISKI mainitsi esim. konkurssitapaukset, joihin ei välttämättä sisälly mitään tahallista rikollista toimintaa, vaan kyseisten henkilöiden yrityskin on mahdollisesti esim. verottajan tai vakuutusyhtiön toimesta haettu konkurssiin ja yrittäjä on kaikin mahdollisin keinoin pyrkinyt jatkamaan yrityksensä toimintaa ja sitten joutunut toimistaan tilille mahdollisesti esim. pientenkin kirjanpitorikosten vuoksi.

Näissä rikosasioissa määrä ei tietenkään ratkaise mitään, vaan kyllähän niistä pitäisi tietää, millaisista rikkomuksista milloinkin on ollut kysymys.

DEMUJEN korkean moraalin ylin VARTIOTORNI eli siis KÖKKÖ TRAKTORI RUBEN katsoi myös, että kaikkia kansanedustajiakin täytyy arvioida tasapuolisesti, mutta PERSUJEN HAKKARAINENKIN on saanut tuomion hovioikeudessa ja HALMEKIN on ampunut kotonaan pistoolilla.

SANNA UKKOLA eikä RUBEN tietenkään päässeet myöskään eroon PERSU PELOISTAAN tulevia EU-vaalejakin silmällä pitäen, vaikka SANNAKIN muisti, että KEPUNKIN todennäköinen tuleva puheenjohtaja on jo kärsinyt taannoisen tuoimionsa luottamusasemsa väärinkäytöstä NUORISOSÄÄTIÖN hallituksessa.

Keskustelun kuluessa SANNA UKKOLA esitti jopa rohkean tilastollisen tiedon VORNASEN 30-vuotiselta uraltakin, että VORNANEN olisi muka tilastollisesti syyllistynyt jopa 300 kertaa kännissä ajamiseen.

Alustavasti tällainen väite tuntuu täyttävän julkisen herjauksen tunnusmerkit.

Täytyy toivoa, että SANNALLA on hyvät perusteet tällaiselle julkiselle väitteelleen.

Kuitenkin ILTALEHDEN LISKI totesi, ettei VORNASELLA ole ollut mitään rikollista taustaa poliisiuransa aikana.

UNILUKKARIKIN on antanut VORNASELLE 23.11.2023 allakirjoitetun kunniakirjan hyvin hoidetusta poliiisin työstä.

RUBEN peräänkuuluutti yleisiä sääntöjä, joilla EU-vaalien ehdokkaiden kelpoisuus pitäisi tarkistaa nyt, kun vaalitkin lähestyy.

RUBEN kuitenkin ilmoitti, että tuskin kokoomuslainen valittaisi EU-edustajaksi, mikäli hän olisi syyllistynyt vastaavaan tekoon kuin TEUVO HAKKARAISELLE sattui Edukunnassa hänen saatuaan tuomion pahoinpitelystä ja seksuaalisesta häirinästä.

RUBEN siis peräänkuuluutti YLEISTÄ MORAALISÄÄNTÖÄ, mutta RUBEN hämmästyi kuitenkin suuresti, kun LISKI muisteli, kuinka demujen VEROHALLITUKSEN PÄÄJOHTAJA MIKKO LAAKSONEN oli käynyt ampumassa KKO:n edessä kahteen kertaan haulikolla, kun hän oli saanut tuomion veririkoksista.

Olisihan demutaustainen MIKKO LAAKSONEN voinut valittaa saamastaan epätyydyttävästä tuomiosta vaikka EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen, ettei olisi tarvinnut käydä KKO:n tuomareita haulikolla uhkailemassa.

LISKI ei tuntunut pitävän VORNASEN öistä katuun ampumista yhtään pahempana kuin demutaustaisen MIKKO LAAKSOSEN taannoinen toiminta oli.

RUBENIA on hyvä muistuttaa myös tuoreesta demujen puheenjohtaja ANTTI LINDTMANIN valitseman puoluesihteeri NÄKKÄLÄJÄRVEN kissankidutustoimista, jossa NÄKKÄLÄJÄRVEN viha kohdistui jostain syystä vanhaan romaaninaiseen.

Demuilla tuntuu muutenkin olevan kovin erikoinen suhtautuminen Suomen romaaniheimoon.

Tästäkin AKM:llä on jopa ihan omakohtaista kokemusta, kun ANTTI RINTEEN porukka yritti Espoon Lippulaivassa taivuttaa AKM:n ANTIN tueksi, kun liian oikestolainen JUTTA URPILAINEnN piti saada kammettua sivuraiteelle - ja saatiinkin.

AKM tietysti kyseli, onko demuissa ainoatakaan sellaista henkilöä, jota voisi suositella ministeruiksi.

En viitsi nyt sanoa, kuka minulle esitteli näitä kärkiehdokkaita ministeriksi, mutta sen hyvin muistan, että VEIJO BALZAR tuntui olevan silloin kärkiehdokkaana kulttuuriministeriksi.

No nythän näyttää sitten siltä, että valitettavasti VEIJO on sitten syytettynä hovioikeudessa ja hänelle vaaditaan hovioikeudessa vähintään 10 vuotta vankeutta ihmiskauppa- ja seksuaalirikoksista.

Käräjäoikeus hylkäsi keväällä 2022 Baltzarin kaikki syytteet. Syyttäjä vei jutun kuitenkin hovioikeuteen.

LISKI muisti mainita myös demujen JORMA REININ kännipäiset töppäykset, joista ILTALEHTI raportoi seuraavasti:

"Vuoden 1996 joulukuussa Reinin kotona puhjenneesta käsirysystä Reini ja hänen naisystävänsä tuomittiin alioikeudessa lieviin rangaistuksiin pahoinpitelyistä.

Lisäksi käsi- ja jalkaraudoilla taltutettu Reini tuomittiin virkavallan välivaltaisesta vastustamisesta. Reini tuomittiin myös viraltapantavaksi.

□ Onko rikos yksityisasia, ja miten sitä mitataan?

Me teimme vain puhtaan oikeudenkäyntiselostuksen.

Lukijoiden on saatava tietää tällaiset asiat, kommentoi Iltalehden vastaava päätoimittaja Petri Hakala."

ILTALEHDELLEHÄN tuli tuosta uutioinnista kuitenkin sakkotuomio, kuten alta selviää:

"Sekä 7 päivää - lehti että Iltalehti tuomittiin Vantaan käräjäoikeudessa korvauksiin ja sakkoihin Reinin naisystävän nimen julkistamisesta omissa reportaaseissaan vuonna 1997.

7 päivää tuomittiin 16 000 euron korvauksiin henkilön nimen ja kuvan julkaisemisesta.

Seiskan päätoimittaja Eeva-Helena Jokitaipale tuomittiin jutusta 40 päiväsakkoon (4000 euroa).

Kolme lehden toimittajaa saivat teoistaan kukin 20 päiväsakkoa. Myös Jokitaipale pitää lähes varmana, että Seiska valittaa käräjäoikeuden ratkaisusta.

□ Valitamme mahdollisesti käräjäoikeuden ratkaisusta myös Strasbourgin EY-tuomioistuimeen, Jokitaipale lisää.

Iltalehden puolelta vastuun kantoi entinen päätoimittaja Pekka Karhuvaara, jolle mitattiin 20 päiväsakkoa (2000 euroa).

Juttu käsiteltiin suljetuin ovin ja oikeudenkäyntiaineisto on pääosin salaista.

Hakalan mukaan paitsi tuomioita myös jutun 40 vuodeksi säädettyä salassapitoa vaaditaan kumottavaksi.

Ennakkoratkaisu: julkisuus ei laajene helpolla

Näin syntyi sanavapauden kannalta kyseenalainen ennakkoratkaisu, jonka henkeä on jo yritetty sovittaa huikentelevaisten julkkismiesten naisystävien suojaksi:

MTV3 lähetti tammikuussa 1997 Reini-jupakkaa ruotineen jakson Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmasta.

Toimittaja Neil Hardwick sinutteli ohjelmassa Jorma Reiniä ja mainitsi muutamaan kertaan tämän naisystävän nimen.

Edesmenneen Reinin naisystävän nimen mainitseminen Reiniä haastateltaessa johti vasta vuoden 2002 kesäkuussa korkeimman oikeuden (KKO) langettamaan sakkorangaistukseen kirjailija-toimittaja-ohjaaja Hardwickille.

Hovioikeus ehti vuonna 2000 kaataa kokonaan ankarahkon alioikeustuomion yksityisyyden loukkaamisesta, mutta KKO palautti rubriikin.

Hovioikeuden mukaan Jorma Reinin naisystävän nimen mainitseminen televisiossa ei ollut välttämätöntä, mutta se ei silti ollut rangaistavakaan teko."

On selvää, että ampuma-aselaissa on tapahtunut muutoksia vuonna 1998, joten taannehtivaa lainsäädäntöä ei voi olla edes PERSUJEN VORNASENKAAN tapauksessa.

Samalla tavalla esitutkintalainsäädäntö asettaa tiettyjä rajoituksia, ettei yksittäisiä henkilöitä voida lähteä mediän toimesta tuomitsemaan pelkkien SEISKA-lehden tapaisten aviisien uutisoinnin perusteella.

SANNA UKKOLAN fantasia, että mahdollisesti MURHAN tehnyt Suomen Presidenttikin voisi nykyään jäädä ainakin hetkeksi pimentoon, koska riittävän nopeasti tätäkään tietoa ei Suomessa hänen mielestään julkisteta.

Huvittavaa on, että myös HARRI SAUKKOMAAN TEKIR Oy:n konsulttifirma on moittinut PERSUJEN tiedotuslinjaa liian hitaaksi, kun taas KEPUN entinen puheenjohtaja KATRI KULMUNIKIN oli taannoin saanut tiedotusohjausta nimenomaan kyseiseltä TEKIR Oy:ltä, mutta saikin maksaa tämän laittoman koulutuksen sillä, että menetti kepun puheenjohtajan- ja valtiovarainministerin paikkansa.

Kun näitä rikosasioita alkaa tarkemmin tutkia, niin taitaa kohta olla niin, että PERSULTA ei löydy oikein muita isompia rötöksiä kuin VORNASEN varotuslaukaus asfaltiin.

Huvittavinta asiassa on se, että ILTALEHTI vielä korostaakseen PERSUJEN KANSANEDUSTAJAN VORNASEN YÖLLISTÄ TÖPPÄYSTÄ, on järjestanut RUUTISAVUN ampumaradalla Vantaalla testin, jossa Suomen Ashistoriallisen Seuran puheenjohtaja PASI KESÄNIEMI oli esitellyt VORNASEN asetta.

Testissä VORNASEN CZ 92 - taskuaseen tehokkuutta oli verrattu 22-kaliiperin pienospistooliin.

Iltalehden raportin mukaan VORNASEN käyttämästä aseesta lähtenyt luoti läpäisi 31 sanomalehteä, joiden paksuus oli polkittain asetettuna noin yhdeksän senttiä.

Vastaavasti 22-kaliiperin luoti kaivautui vielä muutaman lehden syvemmälle, jonne se oli hajonnut useisiin osiin.

Tällaiset kokeethan olisi voitu tehdä vaikka MIKKO LAAKSOSEN käyttämän haulikkoon tai 155 mm kanuunaan verrattuna, mutta nekään vertailut eivät tee VORNASESTA tai PERSUISTA yhtään suurempia rikollisia.

RUBEN ei näytä ymmärtävän ampuma-aseistakaan yhtään mitään, kun hän näytti saivartelevan poliisin tiedotettakin, kun poliisi oli todennut, että "VORNANEN osoitteli aseella joitakin ihmisiä, mutta ei tähdännyt".

PERSUT ovat tehneet asiassa linjakkaan ratkaisun. VORNANEN on erotettu ÄÄLIÖMÄISEN KÄYTÖKSEN vuoksi PERSUJEN RYHMÄSTÄ.

Poliisi tietysti tekee asiassa omat tutkimuksensa, joista toivottavasti saadaan kuulla sitten tarkempi selonteko, mitä IHKU baarissa ja sen ulkopuolella on todellisuudessa tapahtunut.

Ketään ei voi tuomita pelkästään minkään 7-Lehden tekemän tiedotteen perusteella.

alan kolmas miesRe: VORNANEN22.5.2024 17.03
Ilta-Sanomat ja Savon Sanomat ne kaiken kertovat TAPAUKSESTA VORNANEN.

VORNASEN HÄISSÄKIN, joku VORNASEN poliisikolleega on muka puristellu jotain naista häiritsevästi takapuolesta:

"Poliisitaustaisen kansanedustaja Timo Vornasen häissä kesällä 2019 tapahtui välikohtaus, jonka seurauksena häihin soitettiin poliisit, Ilta-Sanomat (IS) kertoo.

IS:n mukaan Vornasen silloinen kollega sai rikostuomion ja kirjallisen varoituksen.

Vornanen vahvistaa tapauksen lehdelle.

Vornasen poliisiystävä oli puristanut takapuolesta yhtä häissä vieraana ollutta naista.

Nainen teki asiasta rikosilmoituksen, minkä jälkeen tapaus päätyi poliisitutkintaan ja myöhemmin oikeuteen.

Vornasen kollegaa syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta.

Tuomittu konstaapeli väitti olleensa menossa kirjoittamaan vieraskirjaa ja horjahtanut hieman, jolloin hänen kätensä oli "käynyt naisen pakaralla hetkellisesti". Hän väitti yrittäneensä siirtää naista pois vieraskirjan edestä.

Käräjäoikeus ei uskonut kertomusta ensinnäkin siksi, että mies oli kertonut vieraskirjaan liittyvän selityksen vasta käräjillä.

Naisen kertomusta oikeus piti luotettavampana, minkä lisäksi naisen kertomusta tuki todistajan kertomus.

Mies tuomittiin 30 päiväsakon suuruiseen sakkorangaistukseen, josta kertyi hänen tuloillaan maksettavaa 780 euroa. Lisäksi hän sai maksaa naiselle 400 euroa kärsimyskorvausta. Mies haki valituslupaa Itä-Suomen hovioikeudesta, mitä ei heltynyt.

Itä-Suomen poliisi antoi miehelle varoituksen, mutta hän sai jatkaa työssään.

Vornanen vei itsensä kohun keskelle huhtikuun loppupuolella, kun hän ampui käsiaseella varoituslaukauksen helsinkiläisbaarin edustajalla.

Tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena, laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena.

Asian seurauksena perussuomalaiset erotti Vornasen ensin eduskuntaryhmästään, minkä jälkeen perussuomalaisten puoluehallitus päätti erottaa Vornasen puolueesta."

Tämä IS:n ja Savon Sanomien uutisointi kertoo kaiken siitä, miten epätoivoisesti Suomen Valtamedia yrittää kammeta PERSUJEN KANNATUKSEN MAAN RAKOON ja tehdä nyt UNILUKKARINKIN vuoden 2023 lopulla kunniakirjalla palkitusta kokeneesta jopa vaativissa ja vaarallisissa poliisikoiratehtävissä vuosikymmenet ilmeisen moitteetta toimineesta poliisista jonkun TEX WILLERIN tapaisen joka suuntaan yöllä kapakoiden edustalla räiskivän humalaisen katutaistelijan.

VORNANEN järjesti aivan oikein ryhdikkäästi tiedotustilaiuuden asiastaan Eduskunnassa ja vastaili median esittämiin kysymyksiin asiallisesti.

Selväksi on tullut, että VORNASELLA oli laillinen ase ja hänellä oli sen kantamiseen lailliset perusteet.

Se on myös tullut selväksi, että VORNANAN ampui yhden varoituslaukauksen ns. turvalliseen suuntaan, mikä viittaa siihen, että VORNANEN on ollut kokenut aseen käyttäjä, joka ei ole sohinut aseelleen silmittömästi.

VORNANEN on kokenut tilanteessa vakavaa henkeensä ja terveyteen kohdistuvaa uhkaa, jolloin hän on joutunut ampumaan tuon varoituslaukauksen, jolloin uhkaava tilanne oli lauennut.

Asiassa media on esille tuonut, että VORNANEN oli tarjonnut pari drinkkiä nuorille naishenkilöille, jotka olivat jotakin taiteilijan tapaisia henkilöitä.

On saattanut olla jopa joitakin PINTAJULKIMOITA kuten esim. SANNA MARIN tai joku SABRINA SÄRKKÄ.

Siinähän ei ole mitään pahaa, jos TIMO VORNASELLA on silmää naiskauneudelle, vaikka VORNANEN on naimisissa oleva HETEROMIES, jolla on tiettävästi yksi poikakin.

Se tietysti herättäisi pahennusta, jos VORNANEN olisi vokotellut jotain JULKIMO MIESTÄ ja puristellut tätä pakarasta.

VORNANEN kertoi tiedotustilaisuudessa, että poliisi epäilee häntä laittomasta uhkauksesta, ampuma-aserikkomuksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

YLEn tietojen mukaan myös Vornasen riitapukaria epäillään laittomasta uhkauksesta ja tiedossa on sekin, että jo IHKU baarin sisätiloissa nähtävästi joku nuori mieshenkilö oli painikilpailuun VORNASEN kanssa.

Kysymys on saattanut olla hyvinkin mustasukkaisesta ja vielä PERSUJA vihaavasta humalaisesta bodausta harjoittavasta steronuorukaisesta.

Tunnettu tosiasiahan on, että Suomessa mustasukkaisuus saattaa joillakin henkilöillä totaalisti pimentää pienen pään etenkin humalatilassa.

Monestihan näissä pikaistuksissa mustasukkaisuuden johdosta sattuneissa yhteenotoissa on saattanut tulla ruumiita etenkin silloin, kun mustasukkainen henkilö on joutunut nöyryytetyksi.

AKM olettaa, että VORNANEN on ns. jämäkkä kaveri, joten on mahdollista, että juuri tuo nöyryytyksen vuoksi tuolle nuorukaiselle on tullut tarve käydä VORNASEN kimppuun vielä IHKU ulkopuolellakin.

POLIISINHAN tulee tässäkin tapauksessa epäillä kaikkia asian osapuolia ja tekemisiä, eikä VORNANEN vapaaehtoisessa tiedotustilaisuudessa tietenkään ole velvollinen VALTAMEDIALLE tai kenellekään muulla kertomaan asiaan liittyvistä yksityiskohdista, koska myös VALTAMEDIAN edustajat ovat aina korostaneet sitä, että SUOMI OIKEUSVALTIO.

Jos siis SUOMI on OIKEUSVALTION, niin silloin tietysti VORNASTA on pidettävä tässä tutkinnan vaiheessa täysin syyttömänä.

VORNANEN ei ole millään tavalla häpäissyt EDUSKUNTAAKAAN, koska eduskunnassa istuu tälläkin hetkellä ainakin KANKI KAIKKONEN, joka on saanut jopa ehdollisen vankeustuomion luottamusaseman väärinkäytöstä ja KANKI on jopa ehdolla KEPUN puheenjohtajaksi.

On kohtalaisen varmaa, ettei VORNANEN ole syyllistynyt ikävässä tapauksessa sellaiseen rikokseen, josta voidaan OIKEUSVALTIOSSA tuomita vankeusranagasitus edes ehdollisena.

Vaikuttaa siltä, että VORNANEN on jo rangaistuksensa saanut, kun PERSUT ovat hänet erottaneet ryhdikkäästi puolueesta, mutta tämäkin on ilmeisesti tulkittavissa siten, että tällä tavoin on SAATU HILLITTYÄ VALTAMEDIAN PERUSSUOMALAISIIN KOHDISTAMAA SYSTEMAATTISTA MUTTA TÄYSIN LAITONTA NOITA VAINOA.

Käsittääkseni aikoinaan KEPUN KAUKO JUHANTALOKIN sai myös ehdollisen vankeustuomion lahjusten ottamisesta ja ministerinä toiminut KAUKO pantiin VALTAKUNNANOIKEUTEEN asti, joka johti sitten KAUKON erottamiseen Eduskunnasta seuraavasti:

"1991-1992 Kauko Juhantalo toimi kauppa- ja teollisuusministerinä Esko Ahon hallituksessa, missä hän joutui SKOP-ryhmän kriisin vuoksi tekemisiin myös ryhmän suurimman yksittäisen riskikeskittymän, metalliteollisuuskonserni Tampellan rahoitusvaikeuksien kanssa.

SKOP:n johtaja Christopher Wegelius oli tullut pyytämään valtion tukea Tampellan pelastamiseksi.

Wegelius esitti muistelmissaan, että Kauko Juhantalo oli ministerin ominaisuudessa pyrkinyt yhdistämään Tampellan pelastamiseen tarvittavan valtion rahoitusratkaisun omien yhtiöidensä mahdolliseen rahoitukseen säästöpankkiryhmästä.

Wegelius nimitti Juhantalon menettelyä koplaamiseksi.

Seurauksena oli paljon julkisuutta saanut oikeudenkäynti valtakunnanoikeudessa, joka kokoontui Säätytalossa.

Syyttäjänä toimi eduskunnan oikeusasiamies Jacob Söderman (SDP).

Wegeliuksen todistuksen perusteella ja aihetodistein päädyttiin tuomitsemaan Juhantalo ehdolliseen vankeuteen lahjusten ehdottamisesta.

Tuomiosta äänestettiin. Enemmistön muodostivat Olavi Heinonen, Antti Suviranta, Kaarlo L. Ståhlberg, Veikko M. Hämäläinen, Kaarina Suonio, Mikko Jokela, Bengt Broms, Sakari Knuuttila ja Carl-Olaf Homén.

Juhantalo tuomittiin yhden vuoden ehdolliseen vankeuteen. Vesa Majamaa ja Esko Kilpeläinen olisivat tuominneet kuuden kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

Edward Andersson olisi hylännyt toisen syytekohdan ja tuominnut toisesta vain kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Juhantalo erosi kauppa- ja teollisuusministerin tehtävästä heinäkuussa 1992, ja hänen seuraajakseen tuli Pekka Tuomisto.

Juhantalon yrityksiä meni konkurssiin marraskuussa 1992.

Juhantalo ilmoitti oikeudenkäynnin päätyttyä, ettei hän aio itse erota eduskunnasta.

Pääministeri Esko Aho ei vaatinut Juhantalon eroa, vaan jätti asian tämän omaan harkintaan.

Marraskuun alussa Suomen Kristillisen Liiton kansanedustaja Eeva-Liisa Moilanen teki aloitteen Juhantalon erottamiseksi, ja aloitetta asettuivat ensimmäisinä tukemaan kansanedustajat Arja Alho (SDP), Tuulikki Ukkola (LKP) ja Päivi Varpasuo (Kok.).

Joulukuun alussa Juhantalo erotettiin eduskunnasta äänin 134-41.

Kyseessä oli ensimmäinen tällainen tapaus silloisen valtiopäiväjärjestyksen voimassaoloaikana.

Juhantalon tilalle eduskuntaan nousi varasijalta aiemminkin kansanedustajana toiminut emäntä Saimi Ääri.

Lisäksi kuusi kansanedustajaa pyysi eduskunnan perustuslakivaliokuntaa selvittämään oikeuskansleri Jorma S. Aallon toiminnan Juhantaloa koskeneessa prosessissa.

Aalto oli katsonut esitutkinnan valmistuttua antamassaan lausunnossa, ettei hän aikonut nostaa syytettä Juhantaloa vastaan, koska tämä ei ollut hänen mielestään toiminut "selvästi lainvastaisesti" vaan ainoastaan "varomattomasti, sopimattomasti ja moitittavasti".

Perustuslakivaliokunta antoi Aallolle huomautuksen mutta ei pitänyt aiheellisena asettaa Aaltoa syytteeseen valtakunnanoikeudessa.

Tammikuussa 1994 Juhantalo erotettiin myös Suomen Asianajajaliitosta.

Paluu politiikkaan

Kauko Juhantalo palasi eduskuntaan eduskuntavaaleissa 1995 6 580 äänellä. Vuoden 1999 vaaleissa Juhantalo ei tullut valituksi eduskuntaan.

Vuoden 2003 vaaleissa hän sai 8 484 ääntä ja hänet valittiin eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Juhantalo ei päässyt eduskuntaan vuoden 2007 vaaleissa.

Hän oli ehdolla myös vuoden 2009 europarlamenttivaaleissa.

Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa Juhantalo valittiin jälleen eduskuntaan 4 628 äänellä.

Vaalien jälkeen hänet valittiin maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Juhantalo jätti eduskunnan vuoden 2019 eduskuntavaaleissa."

KAUKO JUHANTALOA ei siis KEPU koskaan ole erottanut puolueesta, joten PERSUT näyttävät tässä vaiheessa antaneen jo VORNASELLE aivan riittävä tuomion ja perusteet VORNASEN liittymiselle PERSUIHINKIN voivat vielä tulla uudelleen harkintaan, kun VORNASELLA on ollut Pohjois-Karjalassa kuitenkin jostain syystä KORKEA KANNATUS KANSAN KESKUUDESSA.

Ehkä asia onkin ITÄ-RAJAN tuntumassa sellainen, että VORNANEN on katsottu olevan ns. jämerä otteinen oikeuden mies, joka ei jokaista rikollista pelkää.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: VORNANEN22.5.2024 18.41
Akm:n ajattelu on johdonmukaista. Trump on kunnon mies ja Vornanen on kunnon mies. Mutta olenko minä tai Markku Rossi tai Mauri Pekkarinen tai Petri. Itseäänkin akm pitää kunnon miehenä. Tämä ei herätä luottamusta häneen itseensä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: