Keskustelu

alan kolmas miesHUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!29.5.2024 2.46
Nyt on taas tilaisuus äänestään vihervasemmisto ulos EU:sta!!!

Ihana asia. Gallupien mukaan Euroopassa virta on viemässä selvästi oikealle ja VALTAMEDIA on tietysti kauhuissaan.

Ilta-Sanomien toimittajaraati kuitenkin yrittää viimeisillä voimillaan vielä potkia tutkainta vastaan, kuten alta selviää:

"MIKSI VALTAMEDIA PITÄÄ NÄITÄ EU-TENTTEJÄ, kun ainakaan Ilta-Sanomien raati näyttää varsinaisten asiakysymysten sijaan keskittyneen vain omien arvostelusutkaustensa arvosteluun.

Malliksi otin alle Ilta-Sanomien tentistä kullekin puoluejohtajalle annetut toimittajien pisteet ja SEPPO VARJUKSEN koko arvostelutekstit.

Luulisi, että IS:n toimittajat olisivat oikeasti analysoineet poliitikkojen puheet, mutta ei.

Ei Seppo Varjusta, Iida Hallikoista tai Elisa Airasvirtaa voikaan minään politiikan toimittajana pitää.

Ei ole sitten ihme, että kyseinen raati arvioi LI ANDERSSONIN tentin parhaaksi.

Lukija jää kysymään, miksi LI ANDERSSON oli muka tentin paras.

LIHÄN näytti selvästi olevan kaikkein jyrkimmin Suomenkin RAJALAKEJA VASTUSTAVA HENKILÖKIN ja VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄKIN LI näyttää vain jatkavan VIHREÄN SIIRTYMÄN YLISTYSLAULUJAA, vaikka juuri VIHREÄN SIIRTYMÄN VOUHOTUKSEN johdosta Suomenkin kansantalouden kakku ei ole reaalisesti kasvanut senttiäkään 17 vuoteen.

Luulisi, että tämä VIA DOLOROSA riittäisi jo Suomelle, mutta Vihervasemmiston toimittajaporukka IS:ssä sen kun vai lyövät koko ajan löylyä lisää kikaalle!!!!

IS-raati: Riikka Purra "värisi", Antti Lindtman varoitti pääministeriä nyrkkitappelusta

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat kohtasivat IS:n suuressa eurovaalitentissä.

IS-raati katsoi Li Anderssonin suoriutuneen vaalikeskustelussa parhaiten.

Seppo Varjus, Iida Hallikainen, Elisa Airasvirta
28.5. 20:09

YHDEKSÄN eduskuntapuolueen puheenjohtajat kohtasivat IS:n kipinöivässä eurovaalitentissä tiistaina.

Puheenjohtajien suoritusta ruotivat erikoistoimittaja Seppo Varjus sekä politiikan toimittajat Iida Hallikainen ja Elisa Airasvirta.

Petteri Orpo: 6,5
Seppo Varjus: 6, Iida Hallikainen: 7,5, Elisa Airasvirta: 6

SEPPO VARJUS: Ilmoittautui melkein Orbán-kuiskaajaksi, mikä ei ehkä ollut tarkoitus. Hermostui Anderssonin pakolaistykityksestä.
Muuten Lindtmanin kimpussa: Et ole Antti suuren eurooppalaisen Paavo Lipposen veroinen. Kohtahan tämä äijäpaini alkaa mennä tunteisiin. "Katsos kun, puheenjohtaja Lindtman?". Henkilökohtaisia solvauksia odottaa jo ihan vesi kielellä.

Antti Lindtman: 7-
Seppo Varjus: 7, Iida Hallikainen: 6+, Elisa Airasvirta: 7

SEPPO VARJUS: Jääkarhu kesällä. Vertyi tentin mittaan. Lindtmanin pääkohde oli Orpo. "Se on sama Petteri kuin menisit sählymailalla jääkiekkokaukalolle". Se oli hyvä sutkaus. Huolissaan, että kokoomus valumassa laitaoikeiston suuntaan EU:ssa: "Siinä on sellainen mörköooppera, että jos sinne lähdet Petteri, tulee mustelmia."

Riikka Purra: 7
Seppo Varjus: 7, Iida Hallikainen: 7, Elisa Airasvirta: 7+

SEPPO VARJUS: Upeaa pateettista särinää äänessä, kuin kohtalokas Suomi-filmin eukko. Värisee suoraan Niskavuoren tuvasta. Entisestä arasta tuppisuusta on tullut tenttien innokkain päälle puhuja. Tuli ainakin selväksi, kuka pitää itseään Suomen suurimpana talousasiantuntijana. Vuodessa valtiovarainministerinä oppii vaikka mitä.

Petri Honkonen: 6
Seppo Varjus: 6, Iida Hallikainen: 5,5, Elisa Airasvirta: 6+

SEPPO VARJUS: Annika Saarikon tuuraaja oli hankalassa raossa, jota ei täyttänyt. Kyllähän Petri Kuka parhaansa yritti, mutta rutiini puuttuu. "Lain piti tulla viime lumille, mutta tuleeko se juhannushäiksikään ulos?". Kunnioitettava viitteellinen yritys juurevuudeksi. Joutui valmistautumattomana selittelemään keskustan edellishallituksen velkasyntejä.

Sofia Virta: 5,5
Seppo Varjus: 6, Iida Hallikainen: 5, Elisa Airasvirta: 5,5

SEPPO VARJUS: Huomaamaton nurkassaan. Turhautuminen purkautui välillä kiivaasti. Kovin sotakanta Venäjään: "En ole valmis kertomaan Putinille missä menee raja". Muut eivät jakaneet innostusta vihreästä siirtymästä. Niin mennyttä vuodenaikaa. "Jos ei halua valita mitään ääriä, kannattaa valita vihreät". Ajatus voi pistää monet mietteliääksi.

Li Andersson: 7,5
Seppo Varjus: 7,5, Iida Hallikainen: 7,5, Elisa Airasvirta: 7+

SEPPO VARJUS: Rajalain taipumaton toisinajattelija. Kyllä siinäkin oma markkinarako löytyy. Muutenkin omilla linjoillaan, välillä jopa yksin EK:n kanssa vihreän siirtymän rahoituksesta. Voi aikoja, voi tapoja.

Mutta olennaisintahan on erottua. Aikoo siivota eurovasemmiston putinisteista. Täältä tulee Li harja heiluen!

Anna-Maja Henriksson: 5-
Seppo Varjus: 4,5, Iida Hallikainen: 5, Elisa Airasvirta: 5

SEPPO VARJUS: Rkp:n väistyvän puheenjohtajan väsynyt loppukiri. Voi kun nyt edes sinne Brysseliin pääsisi. "Sain senkin sanottua", viimein. Kuvasi suoritusta. Oikeusvaltioperiaate herätti sentään Henrikssonin kaikkien aikojen tulisimpaan tenttipuheenvuoroon. No ei se pitkään kestänyt.

Sari Essayah: 5,5
Seppo Varjus: 5, Iida Hallikainen: 6-, Elisa Airasvirta: 5,5

SEPPO VARJUS: Punainen lappu nousi Palestiinan tunnustamiselle jo ennen kuin kysymystäkään oli esitetty. "Palestiinan tunnustaminen olisi kiitos Hamasille sen terroriteoista Israelia vastaan." Tuli selväksi.

Kaukana ovat KD:n sydänmaat. Ei ihan parasta usein niin pirteää Essayahia.

Harry Harkimo: 4
Seppo Varjus: 4, Iida Hallikainen: 4+, Elisa Airasvirta: 4

SEPPO VARJUS: "Tämä vaaliliitto on teknillinen. Avioliitotkin on teknillisiä." No, Hjallishan tietää nämä jutut. Kiinnostuksen puute koko EU-vaaleihin oli jokseenkin selvä. No niin kyllä kaikkiin muihinkin vaaleihin jo vuosien ajan. Asennetta. Direktiivin ja asetuksen ero? "En tiedä". Todella asennetta.

TÄLLAISELLA SONNALLA ILTA-SANOMAT näköjään yrittää samaan suomalaiset äänestämään EU:n asioista.

AKM ei ihmettele alhaista EU-vaalien alhaisia äänestysprosentteja.

Vuosi 1996 57.6%
Vuosi 1999 30.1%
Vuosi 2004 39.4%
Vuosi 2009 38.6%
Vuosi 2014 39.1%
Vuosi 2019 40.8%

Muutos 1996-2019: -16.8%

Alhaisen äänestysprosentin syynä on se, että Suomi on menettänyt EU:ssa itsemääräämisoikeutensa.

Historiallisesti meilLä on jankutettu OIKEUSVALTIOPERIAATTEESTA, mutta sen varjoilla itsenäinen päätäntävalta tavalliselta suomalaiselta on kuitenkin viety.

On tullut aika nostaa oikeistolaiset voimat EU parlamenttiin, niin ehkä sitten suomalaistenkin ääni alkaa BRYSSELISSÄ ja STRASBOURGHISSA kuulua.

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!9.6.2024 17.05
HESARIN HANNA MAHLAMÄELTÄ viimeinen vedätys EU:n tuomasta rauhasta ja hyvinvoinnista herättää taas enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia EU:n tulevaisuudesta.

MAHLAMÄKI ottaa esille RIIKKA PURRAN Narikkatorin puheen, jossa RIIKKA aivan oikein huomauttaakin, ettei EU:ssa ihan kaikki ole pielessä seuraavasti:

"HELSINGIN Narinkkatorille lauantaisen torikiertueensa päättäneen perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran puhe ympärille kerääntyneille kannattajille kiteytti jotain siitä, miksi eurovaalien äänestysprosentin pelätään taas jäävän surkean pieneksi.

"Monet perussuomalaiset ajattelevat, että Euroopan unioniin ei liity mitään hyvää", Purra sanoi.

Hän kuitenkin paalutti, että tämä ajatus on "pielessä".

Purra toistaakin nyt samaa linjaa, jota monet muut puolueet ovat yrittäneet saada jo vuosikymmeniä läpi suomalaisten tajuntaan: EU liittyy elämäämme, ja me suomalaiset voimme siihen vaikuttaa."

MAHLAMÄKI laitta kommentissaan Suomen alhaisen EU Vaalin äänestysprosentin TIMO SOININ taannoisten sutkautusten varaan.

Tämähän on tietysti täysi VALKOINEN VALHE.

Kyllä suomalaiset ovat sen jo alusta alkaen nähneet, että Suomen vaikutusvalta EU-vaalissa on rajallinen, kun nytkin Suomesta valitaan EU:n parlamenttiin vain 15 MEPPIÄ, kun parlamenttiin valitaan yhteensä 705 jäsentä varsin kirjavasta porukasta.

EU:n komissio taas johtaa EU:n lainsäädäntötyötä ehdotuksillaan. Komissiossa on taas 27 jäsentä yksi kustakin jäsenmaasta.

On siis selvää, että myös Suomella on suuri painoarvo EU:ssa kuten Narikkatorilla RIIKKA PURRAKIN aivan oikein toteisi.

Kuitenkin oleellista ei ole se, onko Suomi päättämässä komissiossa muiden joukossa, vaan siitä mistä ollaan milloinkin päättämässä.

Pian lopettavassa komissiossa demujen JUTTA URPILAINEN oli mukana AFRIKKA KOMISAARINA Afrikan hiekka-aavikoita pelastamassa ja tietysti väitti, että Afrikasta EU:hun suuntautunut laiton siirtolaisuus johtuu ILMASTOKRIISISTÄ, kun jokainen täysijärkinen ihminen tietää, että AFRIKASSA on käynnissä sisällissota suunnilleen kaikissa maissa, kun maat ovat vähitellen vapautumassa ikiaikaisesta Euroopan mahtimaisen harjoittamasta siirtomaavallasta ja kansanriistosta.

Ikiaikaisen Eurooppalaisen Afrikan riiston jäljiltä nyttemmin noille alueille on taas sitten tullut uudet rosvot KIINAN, VENÄJÄN ja INTIANKIN muodossa hämmentämään ns. demokratioita, johon on vielä kytketty uskonnollinen taistelu islamistien ja muiden uskontokuntien välillä.

Kovin merkittävä EU:n komission VIHERVASEMMISTOLAINEN uudistus ei tietenkään ole ollut JYRKI KATAISENKAAN ideoiman muovipullo korkkeja koskeva direktiivi.

Luulisi, että JYRKIKIN olisi JUNCKERIN komission varapuheenjohtajana sekä kasvusta, työllisyydestä, investoinneista ja kilpailukyvystä vastaavana komissaarina keskittynyt varsinaisiin tehtäviinsä, kun nytkin on jo laajasti tiedossa, että juuri kilpailukyvyssä ja kasvussa tuntuu nykyään olevan ne suurimmat EU:n ongelmat.

Vähäinen kasvu selittyy tietysti sillä, että nykyisellä komission puheenjohtaja URSULA von der LEYENILLÄ ei ole ollut mielessään mitään muita aatteita kuin eurooppalaisille yrityksille ja maatalousyrittäjillekin ylivoimaisen kalliiksi käynyt VIHREÄ SIIRTYMÄ sekä valtoimenaan rehottanut VIHREÄ KORRUPTIO ja Eurooppalaisen puolustuksen sekä huoltovarmuuden alasajo.

HS:n HANNA MAHLAMÄKI päättää vuodatuksensa EU:n välttämättömyydestä suorastaan maalaisliiton tupailtamaisen vaalikahvitilaisuuden muisteluun, kun näissäkin vaaleissa SUOMALAISTEN PITÄISI ÄÄNESTÄÄ NIISTÄ ASIOISTA, JOITA RIIKKA PURRAKIN ON PUHEISSAAN TOISTUVASTI PAINOTTANUT:

□ Kansallisen itsemääräämisoikeuden tärkeys
□ Maahanmuuton hallinta
□ Ylikorostuneen VIHREÄN SIIRTYMÄN suunnan muutos
□ Yritystukien karsinta
□ Yhteisvelalle no
□ Yksityisten pääomamarkkinoiden luonti EU:lle
□ Säätelyn vapauttaminen

MAHLAMÄEN EU-vuodatuksesta paistaa se, ettei MAHLAMÄKI näköjään edes tiedä sitä, mistä syystä EU:ssa näyttää nyt virta vievän täsmälleen siihen suuntaan, jota RIIKKA PURRAKIN näyttää jo pitkään korostaneen.

On puututtava oikeisiin ongelmiin ja sääntöjen puitteissa on tehtävä kaikkensa siten, että SUOMEN ETU MAKSIMOITUU.

Suomen tehtävä ei ole pelastaa muuta maailmaa, meillä on tarpeeksi tekemistä, kun pelastetaan itsemme GLOBALISMIN KIROUKSESTA.

Aivan varmasti ELÄMÄN JA KUOLEMAN KYSYMYKSIÄ EIVÄT OLE SUOMESSA LUONTOKATO JA ILMASTOKRIISI!!!

Sanoisin, että Suomessa elämän ja kuoleman kysymys on selvästi VIHERVASEMMISTOLAINEN VALTAMEDIA, joka omalla poliittiselle agendallaan valitettavasti manipuloi tietämättömiä suomalasia 24h/7 ja tämä manipulointi aloitetaan nykyään jo varhaiskasvatusiässä päiväkodeissa ja se jatkuu aina saattohoitoon asti!!!!

Nuorille tytöillekin tätä soopaa syötetään nykyään päivittäin 6 tuntia putkeen!!!

MAHLAMÄEN ASIANTUNTEMATON YHTEENVETO EU:n ongelmista alla:

"UNOHTAKAA pullonkorkit. Uudenlaisten pakkausten kanssa on ennenkin opittu elämään. EU:ssa on nyt kyse elämästä ja kuolemasta.

EU:n kuvaaminen historian suurimmaksi rauhanprojektiksi on nähtävä uudessa merkityksessä.

EU:n ulkosuhteiden johtajan Josep Borrellin sanoin: Putinin Venäjä on palannut imperialistiseen maailman­käsitykseen.

Venäjä ei pysähdy, ellei sitä pysäytetä Ukrainassa. Suomalaisiakin on vaivannut jo pitkään sotaväsymys, mutta tilanteen vaarallisuus ei ole hellittänyt lainkaan. Eurooppa ja Suomi sen osana ovat uhattuna.

Europarlamentti on osaltaan päättämässä Ukrainan tukemisesta, valitsemassa puolustus­komissaaria ja linjaamassa siitä, miten Euroopan puolustusta rahoitetaan.

Euroopassa on jo vuosia sanottu ääneen, että Yhdysvaltojen tuen varaan ei pidä jättäytyä. Nyt on aika toimia sen mukaisesti, eikä vähiten siksi, että tulevien Yhdysvaltojen presidentin­vaalien jälkeen tuki voi huveta.

ELÄMÄN ja kuoleman kysymyksiä ovat myös luontokato ja ilmastokriisi. Ilman kilpailukykyä taas emme kykene torjumaan mitään uhkaa, asettaapa ne mihin tahansa järjestykseen.

Suomessa on hieno perinne ajatella äänestämistä kansalais­velvollisuutena.

Monilla on tapana juoda äänestyksen päälle vaalikahvit. Demokratia kannattaakin ottaa vakavasti.

Jokaisella, jolla on oikeus, on velvollisuus puolustaa sitä, mikä on tärkeää kaikille: elämää ja vapautta."

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!10.6.2024 4.02
Järkyttävä sisäpoliittinen tulos Suomen EU vaalissa!!!

Äänestysinto jäi vain 42%:iin, joka merkitsi sitä, että PERSUISTA nähtävästi yli 60-70% jätti äänestämättä.

Mikäli PERSUT olisivat äänestäneet normaalisti, niin nyt saavutettu 139 019 ääntä olisi voinut olla seuraava:

- 60% äänestämättä: tulos 347 545 ääntä
- 70% äänestämättä: tulos 463 396 ääntä

Tulevia kotimaisia valeja silmällä pitäen tulos oli kuitenkin PERSUJEN kannalta erinomainen, sillä VASSARIEN yllätyksellinen vaalivoitto tiesi sitä, että VALTAMEDIAN lempilapsi ja jokaisen nuoren miehen toive ryyppytoveri LI ANDERSSON poistuu nyt pysyvästi BRYSSELIN korruptiobyrokraattien joukkoon.

RKP:n ANNA-MAJA HENRIKSSON saatiin myös ulkoistettua hienosti BRYSSELIIN, jossa ANNA-MAJALLA vielä riittää DEI (diversity, equity, inclusion) ja LGTBQ-intoilijoita, kun Brysselissä ja Strasbourgissa aletaan miettiä, miten EU:n rauhanliikkeestä tehdään sotilaallinen vastavoima PUTININ ydinpommeille.

AKM epäilee, ettei tätä vastavoimaa voi syntyä pelkästään rauhasta puhumalla tai jonkin tyyppisen OIKEUSVALTIOPERIAATTEEN avulla.

Luultavasti tarvitaan RAUTAA RAJOILLE, eikä SÄHKÖISISTÄ panssarivaunuista tai muistakaan sotalogistiikkaan kuuluvista sähköisistä sotakoneista ole apua taistelutehtävissä.

ANTTI LINDTMAININ puheet laitaoikeiston MÖRKÖOOPPERASTA menivät hyvin perille impivaaralaisessa Suomessa, mutta sivistyneemmässä Euroopassa EPP menestyi parhaiten ja sai 720 paikasta tiettävästi yksinään 191 paikkaa (tai mahdollisesti vain 189).

Katsotaanpa vaalien tuloksia tarkemmin puolueryhmittäin vuoden 2019 ja 2024 vaalien osalta alla:

□ Vasemmisto
2019 37 paikkaa
2024 35 paikkaa

□ Greens/European Free Alliance
2019 72
2024 53

□ Socialists & Democrats
2019 140
2024 135

□ Renew Europe
2019 102
2024 83

□ European People?s Party
2019 178
2024 191

□ European Conservatives & Reformists
2019 68
2020 71

□ Identity % Democracy
2019 59
2024 57

□ Non-attached members
2019 49
2024 45

□ Others
2019 0
2024 50

□ Yhteensä
2019 705
2024 720

Yllä mainitut vuoden 2024 luvut näyttävät vielä jonkin verran elävän, koska viimeisin tieto esim. EPP:n saamista paikoista onkin vain 189 eikä 191. Myös ECR:n ja ID:n luvut ovat ilmeisesti kasvaneet hienoisesti.

Oleellisempi asia koko EU: kannalta kuitenkin on, että oikeistolaiset puolueet näyttävät merkittävästi lisänneen vaikutusvaltaansa isoissa EU-maissa.

Pitkälle voidaan sanoa, että Saksan ja Ranskan perinteinen akseli Saksan sosialisti OLOF SCHOLZIN ja Ranskan keskustalaisen EMMANUEL MACRONIN kanssa on jo menneen talven lumia.

Saksassa Scholzin demujen puolue sai vain 13.9%:n ääniosuuden, kun taas oikeistolainen AfD nousi jo 16%:iin ja Kristillisdemokraatit säilyttivät 30.2% ääniosuuden.

Merkille pantavaa kuitenkin on, että Saksassa Vihreät saivat vain 11.9% kannatuksen ja menettivät äänistään peräti 8.9%-yksikköä.

Ranskassa taas Macronille tuli rökäletappio (ääniä vain 15%), kun konservatiivien MARINE LE PEN sai äänistä ainakin 32%, joka on jo johtanut siihen, että Macron on joutunut hajottamaan parlamentin.

Italiassa oikeistolainen GIORGIA MELONI menestyi mainiosti ja nelinkertaisti äänisaaliin vuoden 2019 vaalista 28.3%:iin.

Kun tähän vielä liitetään Silvio Berlusconin Forza Italia ja Mateo Salvinin yhteensä 18.5% kannatus, niin voidaan todeta, että Italia alkaa olla jo EU:n oikeistolaisin maa ja samaa kehitystä näissä vaaleissa on nähty siis myös Ranskassa ja näköjään myös Belgiassa ja Hollannissa.

On hyvin mahdollista, että GIORGIA MELONISTA leipoutuu vielä koko EU:n kuningatar, jolloin Saksan URSULA von der LEYENIN ajamalla yksisilmäiselle ja koko Euroopan kasvua haitanneelle VIHREÄLLE SIIRTYMÄLLE tulee loppu.

Myös Espanjassa virta näyttää vieneen vahvasti oikealle. Oikeistolainen PP sai 34% äänistä sai paikkoja 32, kun taas hallitseva demokraattien pääministeripuolue sai vain 32% äänistä ja 30 paikkaa.

Myös Unkarissa Orbanin Fidesz puolue liittolaisineen menestyi hyvin, vaikka hävisikin vaalissa selvästi vuoteen 2019 verrattuna.

Orbanin äänisaalis oli vielä 44%, mutta Unkarissakin Peter Magyar's right-of-centre Tisza puolue sai jo 30% äänistä ja voitti paikkoja seitsemän, kun Orbanin puolue sai 11 paikka menettäen 3 paikkaa.

Kun näitä EU-maita tarkastelee lähemmin, niin havaitaan, että Suomessa EU-vaalissa virta näyttää aivan käsittämättömällä tavalla ohjautuneen jyrkästi vasemmalle ja onkin varsin erikoista, että Suomessa joka 7. äänestäjä on äänestänyt VASEMMISTOLAISTA LI ANDERSSONIA.

Voidaan siis todeta, että suomalaiset haluavat pahimmassa mahdollisessa kansantaloudellisessa ja hyvinvointi- sekä sotilaallisessa kriisissä kääntyä LI ANDERSSONIN johdettaviksi.

LIHÄN tunnetaan siitä, että LI TUHOSI jo Suomen Peruskoulunkin, joten totta kai suomalaiset ovat valmiita siihenkin, että EU:n parlamentissakin LI tietysti agitoi Suomen hiilineutraaliksi jo viimeistään 2030 ja säädättää Suomeen sähköautopakon sekä avoimet rajat ja yksityismetsät hakkuukieltoon.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!10.6.2024 9.58
Keskusta oli Savo-Karjalassa ylivoimainen puolue yli 25 prosentin kannatuksellaan. Tätä tosiasiaa ei Akm:kään voi muuksi muuttaa. Persujen kannatus oli hieman päälle 7 prosenttia.
Elsi Katainen on edustajamme EU:ssa. Oli vähällä, etten äänestänyt Elsiä. Näyttää siltä, että eduskuntavaaleissa keskustalle näytetty keskisormi oli tilapäinen ja lyhytaikainen ilmiö.
Kokoomus lisäsi kannatustaan, mutta oikeisto-vasemmisto voimasuhteet pysyivät ennallaan. Meillä ei äärioikeiston noususta ole minkäänlaista pelkoa.

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!12.6.2024 3.50
Näyttääpä taas olevan vaiketa puhua EU vaalista sensuroinnin vuoksi!!!

Tosiasiaksi EU-vaalista jää, että Suomessa annettiin vaalissa hyväksyttyjä ääniä yhteensä 1 829 037 kappaletta, jolloin äänestysprosentiksi tuli 42.4%.

Äänissä Kokoomus voitti selvästi vaalit ja sai 24.8% äänistä, mutta VASEMMISTOLIITTO tuli selvästi toiseksi ja sai äänistä 17.3%:

KOK 453 016 ääntä, 24.8%
VAS 316 768 ääntä, 17.3%
SDP 271 847 ääntä, 14.9%
KEPU 215 064 ääntä, 11.8%
Vihreät 206 178 ääntä, 11.3%
PERSUT 139 019 ääntä, 7.6%
RKP 112 761 ääntä, 6.2%
KD 75 376 ääntä, 4.1%
Liike Nyt 9 634 ääntä, 0.5%

VASEMMISTOLAINEN LI ANDERSSON sai peräti 247 604 ääntä, eli 78.2% VASEMMISTOLIITON kaikista äänistä ja jopa JUSSI SARAMO pääsi LIIN siivellä Brysselin ja Strasbourgin kosteiden illallisten ääreen, vaikka JUSSINKIN äänisaalis jäi vain 4 897 ääneen.

KD:n listoilta taas todellinen EU:n asioiden ja erityisesti ILMASTOPOLITIIKAN asiantuntija filosofian tohtori EIJA-RIITTÄ KORHOLA, joka aikoinaan on pelastanut koko Suomen ns. VIHREÄN SIIRTYMÄN taisteltuaan sellun keitossa sivutuotteena syntyvän ns. mustan lipeän uusiutuvien polttoaineiden piiriin jäi nyt kylmästi ilman jatkoa MEPPINÄ, vaikka hänen äänimääränsä oli lähes kymmenkertainen verrattuna SARAMON äänimäärään.

Suomen kannalta EIJA-RIITTA olisi tietysti ollut arvokas MEPPI, mutta nyt meiltä lähetetäänkin EU:n Parlamentiin sitten SARAMON kaltainen vasemmistolainen poliittinen broileri, jonka pääasiallinen agenda on ollut suomalaisen koulujärjestelmän kääntäminen tuhoisaan inkluusion ja intersektionaalisen feminismin sekä sosiaaliseen lomailun kehittämiseen verovarojen turvin (kts. alla):

"Jussi Antero Saramo (s. 9. heinäkuuta 1979 Porvoon maalaiskunta) on suomalainen poliitikko, Vasemmistoliiton kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

Hänet nimitettiin Marinin hallituksen opetusministeriksi 17. joulukuuta 2020 Li Anderssonin vanhempainvapaan ajaksi. Saramo on koulutukseltaan datanomi.

Ennen kansanedustajaksi valintaansa hän toimi toiminnanjohtajana tuettuja lomia kotimaassa taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein järjestävässä Solaris-lomissa.

Pian kansanedustajaksi valintansa jälkeen hän kertoi tärkeimmiksi tavoitteikseen sote- ja sotu-uudistuksen valmiiksi saattamisen ja ilmastonmuutoksen torjumiseen liittyvät muutokset."

Vasemmiston Merja Kyllöstä podcasteissa kuunneltuani voin kuitenkin todeta, että Kainuun tomeralla MERTSILLÄ on kyllä monissa asioissa järki päässä, joskin MERTSI näyttää vielä selvästi antavan liiaksi siimaa suurten EU-maiden järjettömille ilmastotavoitteille ja isojen valtioiden OIKEUSVALTIOPERIAATTEILLE.

Valitettava totuus on, että jopa YLE:n A-Studiossa erinomaisesti EU:n mielettömästä VIHREÄSTÄ SIIRTYMÄSTÄ käydyssä väittelyssä Persujen WILHELM JUNNILAKIN sai vain 16 328 ääntä ja saavutti vain varasijan, kun taas VIHREIDEN VILLE NIINISTÖÄ äänesti vielä peräti 57 612, kun vuoden 2019 ILMASTOVAALISSA NIINISTÖÄ äänesti hämmästyttävästi jopa 111 714 suomalaista, vaikka VILLENKÄÄN agendaan ei ole koskaan kuulunut koko Suomen kansallinen etu, kun oma etu on ollut aina ylitse muiden, koska VILLE on sattunut syntymään oikeaan sukuun.

Jatkuu jos sensuuri suo!!!

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!12.6.2024 3.54
Jatkuu!!!

Ainakin A-Studion väittelyssä WILHELM päihitti energialankin osaamiselleen VILLE NIINISTÖN kirkkaasti, mutta WILHELMILLÄ oli vielä vaalissa rasitteenaan vaimonsa ostama kravatti, joka oli kiinnittänyt VALTAMEDIAN ja SOMEN huomiota ja tehnyt WILHELMISTÄ yhdessä yössä NATZIN, kun oli pannut vaimonsa lahjaksi antaman kravatin kaulaansa puhetta pitäessään.

WILHELMIN kravatin takia koko PERSUJEN puolue määriteltiin sitten hyvin nopeasti NATZI LIIKKEEKSI SANNA MARININ ja tietysti myös LI ANDERSSONIN ja muiden VIHERVASEMMISTOLAISTEN ja myös monien RKP:n edustajienkin toimesta.

Tiettävästi koskaan ennen Suomen historiassa ei ole voitu eikä edes haluttu tuomita mitään puoluetta vaaralliseksi LAITAOIKEISTON ÄÄNITORVEKSI pelkän kravatin vuoksi.

Aikoinaanhan DEMUJEN PERTTI PAASIOTAKIN pidettiin vain NALLE KARHUN tapaisena mukavana KOTISOSIALISTINA, kun PERTTI laittoi jalkoihinsakin eri paria olevat kengät televisiotenttiin kiirehtiessään.

Täytyy kuitenkin näin lopuksi todeta, että SUOMEN VIHERVASEMMISTO sai onneksi näissä vaaleissa ns. PYRROKSEN VOITON!!!!

Kotimaan politiikasta poistuu nyt pahimmat mahdolliset valovoimaiset PERSUJEN RIENAAJAT:

□ Li Andersson, Vassarit, ääniä 247 604
□ Jussi Saramo, Vassarit, ääniä 4 897
□ Eero Heinäluoma, SDP, ääniä 96 503
□ Maria Guzenina, SDP, ääniä 52 979
□ Ville Niinistö, Vihreät, ääniä 57 612
□ Maria Ohisalo, Vihreät, ääniä 36 552
□ Anna-Maja Henriksson, RKP, ääniä 50 022

Muu valittu MEPPI sakki oli sitten seuraava:
□ Mika Aaltola, KOK, ääniä 95 651
□ Henna Virkkunen, KOK, ääniä 95 045
□ Pekka Toveri, KOK, ääniä 88 433
□ Aura Salla, KOK, ääniä 39 591
□ Elsi Katainen, KEPU, ääniä 67 503
□ Katri Kulmuni, KEPU, ääniä 66 934
□ Merja Kyllönen, Vassarit, ääniä 27 057
□ Sebastian Tynkkynen, Persut, ääniä 34 008

Koko EU:n tasollahan muutos oli merkittävä ja virta vei selvästi kohden konservatiivista ja oikeistolaista suuntaa, vaikka Suomen VALTAMEDIA on kaikin mahdollisin keinoin pelotellut suomalaisia äänestäjiä muka LAITAOIKEISTON vaaroista ja tietysti myös Amerikan tulevilla Presidentinvaaleilla, joissa paikalliset epädemokraattisen puolueen kärkihahmo eli MAFIAPERHEEN päämies SENIILI JOE BIDENIN, on koko ajan syöttänyt eetteriin agendaa, että todennäköinen tuleva USA:n Presidentti DONALD J. TRUMP olisi jotenkin uhka eurooppalaiselle demokratialle.

Todellisuudessahan uhka Euroopan demokratialle on tietysti ollut EU:n byrokratia itse, joka Saksan ANGELA MERKELIN ja hänen seuraajansa URSULA von der LEYENIN sekä Ranskan EMMANUEL MACRONIN johdolla ovat omalla vastuuttomalla politiikallaan mahdollistaneet sen, että vuodesta 2019 lähtien EU:n sisälle on päästetty peräti 45 milj. maahanmuuttajaa, joista valtaosa on tullut islamistista maista, mikä on taas sitten johtanut rikollisuuden voimakkaaseen kasvuun ja asuntomarkkinat monissa maissa täyteen kaaokseen.

Jatkuu, jos sensuuri suo!!!

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!12.6.2024 4.02
Näiden vakavien ongelmien lisäksi ANGELA MERKELIN ja URSULA VON DER LEYDENIN sekä MACRONIN VIHREÄ SIIRTYMÄ on johtanut siihen, että koko EU:n energiahuolto on ajettu epävarmojen uusiutuvien energiamuotojen varaan.

Tästä on taas seurauksena ollut massiivinen EU-maiden kustannuskriisi ja siihen liittyneet sosiaaliset ongelmat, jotka ovat vielä entisestään pahentuneet, kun myös koko EU:n puolustus- ja turvallisuuspoliittiset asiat ja riittävä puolustuskykykin on EU:n RAUHANATTEIDEN lumossa kokonaan vuosikymmeniksi unohdettu.

Suomen vuoden 2024 EU-vaalissa lähetetään nyt sitten EU:n Parlamenttiin iskujoukko, joka näyttää selvästi KOKOOMUKSEN EDUSTAJIA ja Persujen SEBASTIAN TYNKKYSTÄ lukuun ottamatta ryhtyvän puolustamaan niitä poliittisia aatteita ja päämääriä, jotka näyttävät olevan väistyvä suunta jopa EU:n päättävissä poliittisissa pöydissä.

Taannoinhan Suomen korruptoitunein Pääministeri ja etenkin Saksan ja Venäjän kaasukonsultti demujen PAAVO LIPPONENHAN yhdessä UNILUKKARI NIINISTÖN kanssa pitivät tärkeänä sitä, että on hyvä pyrkiä kaikkiin tärkeisiin pöytiin, joissa ns. AIKUISET POLIITIKOT päättävät asioista.

Nyt tätä EU:n aikuisten poliitikkojen päätöksentekoa on seurattu kauhun vallassa vuoden 2019 ILMAASTOVAALEISTA lähtien ja tulokset tiedetään Suomessakin erinomaisen hyvin.

Meillä ei ole havaittu minkäänlaista kansantalouden kakun kasvua 17 vuoteen, vaikka VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ on harjoitettu Suomesssa innokkaimmin EU:n piirissä, myös kaikki kynnelle kykenevät maahanmuuttajat on avosylin meillä toivotettu tervetulleiksi, koska SUOMI ON KOKO MAAILMAN ONNELLISIN MAA.

Viimeksi Suomen Pankin pääjohtaja OLLI REHNKIN on huomauttanut, että Suomen täytyy kiristää vyötä vielä vuonna 2026:kin, kun näyttää siltä, että SUOMI on joutumassa sittenkin EU:n tarkkailulistalle talouden hoidossa, vaikka Persujen RIIKKA PURRA on jo joutunut hammasta purren kokoomuksen vaatimuksesta tekemään jopa 9 miljardin euron sopeutustoimet.

Jos sitten katsotaan, millaisiin ryhmiin tuo ym. Suomen MEPPI porukka on menossa joukon jatkoksi, niin kyllä se on aivan selvää, että VALTAOSA Suomessa annetuista äänistä näyttää menevän täysin hukkaan.

Alla uuden EU Parlamentin 720 jäsenen ja poistuvan 705 jäsenisen vuoden 2019 Parlamentin poliittisten ryhmien muutos:

□ EPP (tähän ryhmään kuuluu Suomen kokoomus)
2019 paikkaluku 176
2024 paikkaluku 186
Muutos: +10 paikka

□ S&D (tähän ryhmään kuuluu Suomen demut)
2019 paikkaluku 139
2024 paikkaluku 135
Muutos: -4 paikkaa

□ RE (tähän ryhmään kuuluu Suomesta KEPU ja RKP)
2019 paikkaluku 102
2024 paikkaluku 79
Muutos: -23 paikkaa

□ G/EPA (tähän ryhmää kuuluu Suomen vihreät)
2019 paikkaluku 71
2024 paikkaluku 53
Muutos -18 paikkaa

□ ECR (tähän ryhmään kuuluu Suomen persut)
2019 paikkaluku 69
2024 paikkaluku 73
Muutos: +4 paikka

□ ID (tähän ryhmään ei Suomesta kuulu mikään puolue)
2019 paikkaluku 49
2024 paikkaluku 58
Muutos: +9 paikkaa

□ GUE/NGL (tähän ryhmään kuluu Suomesta vassarit)
2019 paikkaluku 37
2024 paikkaluku 38
Muutos: +1 paikka

□ NI (tähän riippumattomien ryhmään ei Suomesta kuulu mikään puolue)
2019 paikkaluku 62
2024 paikkaluku 45
Muutos: -17 paikkaa

□ Paikkoja yhteensä
2019 705 paikkaa
2024 720 paikkaa
Muutos: +15 paikkaa (johtuu Brexitin vapaaksi jääneistä paikoista)

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!12.6.2024 4.36
Loppukevennys:

On selvää, ettei Suomen ÄÄNIKUNINGATAR LI ANDERSSON voi EU:n parlamentissa suureksi tähdeksi nousta, kun yksi MEPPI ei voi kovin suurta mekkalaa EU:n parlamentin vaatimattomassa vasemmistolaisessa vain 38 hengen porukassa nostaa.

Voi olla, että Kainuun MERTSIKIN voi vielä tulla toisiin aatoksiin ja siirtyy SEBASTIAN TYNKKYSEN seuraksi ECR:n piiriin.

Saramon Jussinkin vasemmistolainen leipälaji eli verovarojen turvin suoritettu sosiaalinen matkailu voi osoittautua mahdottomaksi Rivieran tapaisille kalliille aurinkorannoille tai kuka sen vielä voi tietää, koska aika moni meppihän tuntuu jääneen rysän päältä kiinni isot setelitukot matkalaukuissaan.

Se on ainakin varmaa, ettei Saramon Jussi tule Suomen hyväksi Strasbourgissa tekemään ainuttakaan merkittävää lakialoitetta tai direktiiviä, koska Suomen SOTE-HIMMELIN hoito, joka ilmeisesti on Jussinkin ominta alaa ei valitettavasti kuulu EU:n rooteliin.

Jussille taisi nyt tulla LIIN pesissä eteen 5 vuoden mittainen turistireissu!!!

Näistä paikkaluvuista voidaan myös päätellä, että etenkin KEPUN ja RKP:n edustajilla tulee olemaan kuumat paikat tulevien 5 vuoden aikana. Tunnetustihan tähän liemeen Suomesta joutuu sitten Elsi Katainen, Katri Kulmuni ja Anna-Maja Henriksson.

Täytyy toivoa, ettei tämä RE ryhmän porukka joudu väkivalaitsen hyökkäysten kohteeksi Tanskan sosialisti pääministerin tapaan, kun EU:n maatalouspolitiikkaa näyttää hoidetun siihen malliin, että Keski- ja Etelä Euroopassa maanviljelijät ovat jo ajaneet traktorinsa kaikkien teiden tukkeeksi, kun VIHREÄ SIIRTYMÄ näyttää vieneen leivän viljelijoiden suusta ja bisneksistä.

Yhtään helpompaa ei tule olemaan myöskään Vihreiden Ville Niinistöllä tai Maria Ohisalolla, kun Vihreiden kannatuspohja EU:ssa pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä.

Kovaan paineeseen näyttää EU:n parlamentissa joutuvan myös Eero Heinäluoma ja Maria Guzenina, koska näyttää siltä, että demujen kannatus EU:ssa on selvästi hupeneva luonnonvara. Ihmisille ei enää riitä vouhotus OIKEUSVALTIOSTA tai demokratiasta puhumattakaan mistään LAITAOIKEISTÖN MÖRKÖOOPPERASTA, jolla Suomen SAK:n edustajat niin mielellään suomalaisia äänestäjiä ovat pelotelleet, kun koko EU:n sosialistiporukka näyttää kylpevän joka ikisessä asiassa kurkkuaan myöten korruption suossa.

Kokoomuksen MEPEILLÄ EPP:ssä ja tietysti myöskin Persujen SEBASTIAN TYNKKYSELLÄ ECR:ssä ei näy olevan EU:ssa huolen häivää, koska molemmat puolueet ovat havainneet, että EU:n KIILUSILMÄINEN VIHREÄ SIIRTYMÄ ja HOLTITON MAAHANMUUTTOPOLITIIKKA ja tietysti EU:n jatkuva LAAJENEMINEN sekä direktiivitehtailu näyttää vääjäämättä johtavan koko ajan kasvaviin sosioekonomisiin sekä kilpailukyky- ja kansantaloudellisiin ongelmiin, joita ei voi pelkästään puhumalla hoitaa.

alan kolmas miesRe: HUOMENNA SAA ÄÄNESTÄÄ TAAS!!!13.6.2024 3.15
Tosiasiassa RIIKKA PURRA ja PERSUT voittivat EU-vaalit kirkkaasti, kun Suomen eduskunnasta saatiin koko VIHERVASSSARIEN ja SANNA MARIN PUNATULKKU PORUKKA lähetettyä Brysselin ja Strasbourgin käytäville etsimään taivaan tuuliin kadonnutta VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ ja RAJATTOMAN MAAHANMUUTON kANNATTAJIA, joita ei kohta enää ole muuten kuin Suomen impivaaralaisessa MEPPI PORUKASSA.

Tämä Suomen VIHERVASEMMISTOLAISTEN PYRROKSEN VOITTO on itse asiassa JÄTTILÄISVOITTO ellen sanoisi peräti JYTKY POTENSSIIN KAKSI nimenomaan PERSUILLE, kun pahimmat PERSUJEN kiusaajat on nyt puhdistettu Eduskunnasta peräti viideksi vuodeksi.

Mutta eihän Suomen VALTAMEDIA ja YLE etunenässä tietenkään tunnu ymmärtävän poliittisen pelin hengestä mitään.

Nyt Suomen katsastrofaalisten EM 2024 kisojen jälkeen YLE alkoi välittömästi tekemään OLIVER HELANDERSISTA keihäänheiton suurheittäjää, kun OLIVER onneksi sai syöksytyylillään onnistumaan kaksi heittoa EM kisoissa.

OLIVERIA on syytä onnitella RONSSISTA, joka jollain tavoin toi lohtua siihen, että niin moni ns. VARMA MITALIEHDOKAS epäonnistui surkeasti.

En lähde tässä yhteydessä tätäkään maahalaskua lähemmin analysoimaan.

Sen sijaan otan nyt heti sen, kun YLE OLIVERIN tiedotteen jälkeen ns. politiikan tutkija EMILIA PALLOSEN ohjeen mukaisesti vaatimaan, että RIIKKA PURRAN pitäisi erota persujen heikon EU-vaalituloksen vuoksi.

Miksi ihmeellä RIIKAN pitäisi erota, kun RIIKKA tulee olemaan todellisuudessa EU-vaalin suurvoittaja, kun asiaa tarkastelleen vähänkään pitemmällä perspektiivillä.

Jotta YLE saisi kaadettua lisää tuhkaa PERSUJEN päälle, niin heti EMILIA PALOSEN tiedotteen jälkeen YLE alkoi ilakoida silläkin, että HESARIN toimittajien VILLE RYDMANIA koskeva törkeä kunnianloukkaus ei näytä johtavan syytteisiin, vaikka näyttö on aivan ilmeinen.

Syyttämättä jättäminen poliisin taholta tämänkin asian osalta vahvistaa vielä se, että VASEMMISTOLIITTO tuntuu käynnistäneen jo poliittisen VILLE RYDMANIIN kohdistuvan ajojahdin välikysymyshankkeellaankin.

VASSARIEN toimintatapa, jota ei voi pitää PERUSTUSLAIN mukaisena toimenpiteenä, on apinoitu Suomeen Amerikasta, jossa paikallinen demokraattien puolue SENIILIN JOE BIDENIN ohjauksessa on valjastanut koko amerikkalaisen oikeuslaitoksen republikaanien johtavan Presidenttiehdokkaan eli DONALD J. TRUMPIN vaalikampanjan tuhoamiseksi, kun demokraatit ja demokraatteja tukevat miljardöörit ovat havainneet sen, ettei TRUMPIA voida hänen suuren suosionsa vuoksi äänestämällä estää tulemasta valituksi USA 47. Presidentiksi.

EMILIA PALOSEN idioottimainen yöllinen hyökkäys RIIKKA PURRAN kimppuun käy ilmi alla olevasta YLE:n TV 1 kanavan alla olevasta tiedotteesta:

"PÄIVI SUIKKANEN
12.6. 21:35

Kuuntele juttu2:42

Eurovaalin tulos kertoo Suomen kansan toiveesta, että perussuomalaisten puheenjohtajan ja valtiovarainministeri RIIKKA PURRAN pitäisi erota.

Näin arvioi Helsingin yliopiston politiikan tutkija EMILIA PALONEN A-studiossa keskiviikkona.

□ Taitavana poliitikkona luultavasti hän ei eroa, vaan koittaa navigoida kannatuslaskun läpi ja katsoo, miltä tilanne näyttää.

Eduskuntavaaleihin on aikaa vielä kolme vuotta, joten on aikaa paikata tilannetta, ellei puolueesta lähdetä häntä haastamaan.

Palonen arvelee, että Riikka Purra itse saattaa harkita eron mahdollisuutta, samoin puoluejohto.

Edessä on kuitenkin kysymys, kuka muu puolueen puheenjohtajan tehtäviin olisi valmis.

□ Jos katsoo eurovaalitulosta, nousiko sieltä esiin yhtään ketään, joka voisi ottaa vastuuta - eipä juuri.

Suvereeni Sebastian Tynkkynen lähtee europarlamenttiin.

Perussuomalaisten joukoissa on ilmaantunut halukkuutta setviä vaalitappion syitä.

Entinen puoluesihteeri Arto Luukkanen on lähettänyt puoluejohdolle kirjeen, jossa hän ehdottaa puoluekokouksen aikaistamista.

Lisäksi Luukkasen mielestä eurovaalien tappio pitäisi käydä lävitse yhdessä kenttäväen kesken.

E2-tutkimusyhtiön toimitusjohtaja Karina Jutila ei jakanut Palosen näkemystä siitä, että eurovaalin tulos voisi johtaa Purran eroon.

□ Ei kai eurovaalien perusteella jätetä tehtävää, Jutila hämmästeli.

Jutila muistutti, että tulossa on kunta- ja aluevaalien suma, jotka ovat työläitä puolueille.

Hän pitäisi kummallisena, jos siihen urakkaan vaihdettaisiin henkilö eurovaalin tuloksen perusteella.

□ Pitää hoitaa puolueen puheenjohtajan tehtävää, valtiovarainministerin tehtävää ja vetää puoluetta, joka valmistautuu seuraaviin vaaleihin, jotka ovat kenttätyön näkökulmasta hyvin vaativat vaalit.

Perussuomalaiset kärsivät eurovaaleissa rökäletappion.

Puolue sai vaaleissa vain 150 000 ääntä ja yhden mepin.

Viime eurovaaleissa puoluetta kannatti vajaat 14 prosenttia äänestäjistä, mutta nyt kannatus lähes puolittui ja jäi 7,6 prosenttiin.

Vielä viime vuonna eduskuntavaaleissa perussuomalaiset oli toiseksi suurin puolue yli 20 prosentin kannatuksella. Eurovaaleissa puolue oli vasta kuudes.

Katso keskiviikon A-studio Yle Areenassa."

POLITIIKAN TUTKIJA EMILIA PALONEN voisi hyvin lopettaa politiikan tutkimisen, koska PALONEN ei nyt edes tiennyt, mistä suomalaiset EU vaalissa äänestivät tai jättivät äänestämättä.

Politiikan tutkija PALONEN ei edes tajunnut sitä, että EU vaalissa lähes 60% suomalaisista ei vaalissa viitsinyt äänestää ja persuista varmaan noin 70% tai jopa enemmän olivat jääneet aurinkoisena päivänä kalaan, koska pienellä Suomella ei juuri ole sananvaltaa EU:ssa, vaikka Suomen VALTAMEDIA yrittää täysin päinvastaista pajunköyttä suomalaislle syöttää.

Tosiasiahan tässä oli se, että VIHERVASSARIT OKSENSIVAT PAHAN OLONSA RIIKKA PURRAN PÄÄLLE, kun RIIKKA on joutunut koko Suomen kansantalouden pelastustehtäviin sen jälkeen, kun SANNA MARININ PUNATULKKUPORUKKA, joka nyt onneksi Suomesta ulkoistettiin, olivat tuhonneet edellisellä halllituskaudella 2019-2024 ensiksi Suomen koko SOTE-huollon ja sen jälkeen vielä Suomen koko Peruskoulujärjestelmän, ammattiopistoja ja yliopistoja myöten.

Petteri ORPONKIN lausunnot VILLE RYDMANISTA vaikuttavat omituisilta, joka voi kohta johtaa siihen, että PETTERI saa kohta itse ruveta kantamaan vastuuta Suomen talouden kuntoon laittamisesta ja siitähän todellinen show syntyy, jos PETTERI vielä haaveilee yhteistyöstä VIHERVASSARIEN ja AURINKOLASKU PUOLUE DEMUJEN kanssa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: