Keskustelu

eeroDonald Trumpetti16.2.2024 23.19
Viisi minuuttia taapäin glöbaaliin tiedotukseen välitetty uutinen kertoo, et Amerikoissa ex presidentti on tuomittu
355 milj. dollarin korvauksiin yritystensä tilinpäätöstietojen ja omaisuuksiensa liioittelusta.
Samalla hän sai kolmen vuoden liiketoimintakiellon.

Samassa yhteydessä hänen kahdelle pojalleen määrättiin kahden vuoden liiketoimintakielto.

HYVÄ NÄIN !!!

Vaikkakin AKM ihannoi Trumpettia, kyllähän maalaisjärjelläkin katsottuna, edellisellä presidenttikaudellaan tekemät ratkaisut ja varsinkin kielelliset ulostulot ovat suoraan sanoen "perseestä" ei lähelläkään presidentillistä arvokäyttäytymistä.

ottoRe: Donald Trumpetti17.2.2024 7.14
Korvaukset tuntuvat olevan samaa suuruusluokkaa kuin Suomen maksamat ns. sotakorvaukset ryssälle.

Puolenkymmentä muuta oikeuskeissiä tuntuu olevan vireillä vielä, joten voi hyvin käydä, jotta trumppi hoitaa virkaansa kalteriyksiöstä käsin.

Jos huonosti käy. Niissä vaaleissa.

Kovan paikan edessä ovat amerikkalaiset nyt.

Pitää valita joko hullun tahi höperön väliltä.

Se kertoo ennen muuta poliittisen järjestelmän kriisistä.

Kaksipuoluejärjestelmä hoipertelee puujaloin.

Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on haavekuva niin jenkeissä kuin briteissä.

Siis järjestelmä, joka on vähiten huono.

Ei hyvin mene meilläkään kuten viimeiset vaalit karusti kertovat.

Kansa saatiin jaettua kahtia toisiaan kyräileviin leireihin.

Jo kolmannes on taas tykkänään tympiintynyt tähän menoon.

Mutta.

Odotellaan seuraava möläytystä eli päivän trumppia.

Kyllä se pian sieltä tulee...

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 1.15
Luulisi, että Eerokin olisi ottanut vähän selvää tästä Trumpille New Yorkissa annetusta tuomiosta.

Tässäkään tuomiossa mitään rikollista Trumpin taholta tai hänen yrityksensä taholta ei ole kuitenkaan osoitettu tai tapahtunut.

Amerikasta kerrotaan maan johtavien oikeusoppineiden suulla, että näin on asianlaita.

Kyllä näiden oikeusoppineiden lausunnot löytyy netistä, jos vaivautuu ottamaan selvää.

Kaikki Trump Organizationia rahoittaneet pankit ja vakuutuslaitokset ovat saaneet kaikki sovitut maksut korkoineen ajallaan ja olisivat olleet valmiita rahoittamaan lisääkin.

New Yorkin kaupungille Trump maksoi verojakin 350 milj. taalaa ja on työllistänyt noin 40 vuoden aikana tuhansia ihmisiä New Yorkissa ja rakentanut keskelle kaupunkia vielä tunnetun suositun luistinradankin paikalle, johon kaupunki ei vuosikymmeniin saanut rakennettua yhtään mitään.

Palkkioksi tuli nyt lähes 360 milj. taalan korvaus/tai sakko ja kolmen vuoden liiketoimintakielto New Yorkissa, kun neekerisyyttääjä nainen LETITIA JAMES oli syyttäjän toimeen hakiessaan kertonut rahoittajilleen ("demokraattisia" oligarki rahoittajia), että hänen ainoa tavoitteensa on saada Donald J. Trump tuomittua, koska hänen mielestään Donald on ollut ns. LAITON PRESIDENTTI voitettuaan laillisen PRESIDENTIN vaalin vuonna 2016.

Tämä noitavaino Trumpia vastaan alkoi jo vuonna 2015, kun koruptoituneille "demokraateille" (OBAMA + BIDEN + CLINTONIT) oli selvinnyt, että TRUMP oli tehnyt pesäeron korruptoituneisiin "demokraatteihin" ja oli ryhrynyt republikaaninen presidentiehdokkaaksi ja oli luvannut myös kuivattaa Washingtoniin syntyneen "demokraattien" ja ns. RINO Rebuplikaanien korruptiosuon.

Näitä perusteettomia tuomiota TRUMPIN osalta on todennäköisesti tulossa vielä pari kolme lisääkin, mutta ne eivät tule muuttamaan sitä tilannetta, että TRUMP valittaneen USA:n 47. Presidentiksi tulevana marraskuuna selvällä äänten enemmistöllä.

Amerikassa syytteitä voidaan nykyään korruptoituneen SENIILIN JOE BIDENIN aikana laatia ja nostaa kaikista noin 75 miljoonasta TRUMPIN kannattajasta, mutta kyllähän Amerikassakin lopulta kansa päättää, kenestä tulee Presidentti.

Suomessa ei kannattaisi tietoisesti levitellä perättömiä juttuja tämän hetken maailman johtavasta valtiosta, koska kyllähän tällainen vihamielisyys tietenkin Amerikassakin pannaan merkille.

Meitä suomalaisia on vain 5.5 milj. ja poliittisesti tai muutoin merkittäviä henkilöitä ehkä vain joku 500 henkeä korkeintaan (journalisteja ehkä noin 50 merkille pantavaa), niin ei näillä reursseille kannata hirveästi lähteä koko maailman TUOMARIKSI.

Eerokin tuntuu tuomitsevan TRUMPIN, vaikka ei todellisuudessa liene juurikaan perehtynyt niihin saavutuksiin, joita Trump sai aikaan vain neljässä vuodessa.

Luulisi, että Eerokin jo oman vaimonsakin opastamana näkisi, millainen meno tänä päivänä on esim. PUTININ johtamassa sinänsä ihan hyvässä naapurimaassamme Venäjällä.

Luulisi, että Eero näkisi edes ALEKSEI NAVALNYIN kohtalossa jotain yhtäläisyksiä SENIILIN JOE BIDENIN Amerikassa oikeusministeri MERRIC GARLANDIN johdolla ajamassa TRUMPIN NOITAVAINOSSA, mutta ei.

Sen verran AKM on tullut Amerikan asioita seuranneeksi, että on jo pitempään ollut sellainen tunne, että TRUMPIN henki saatetaan vielä ottaa samalla tavalla kuin kävi Venäjällä Navalnyille.

Kyllä Amerikassa on aikaisemminkin jopa Presidenteistä tehty selvää, jos ovat asettuneet rikollisten rahavirojen päälle/esteeksi.

AKM ei ala näitä TRUMPIN hyviä saavutuksia nyt luettelemaan, koska historia tulee ne aikanaan todistamaan.

Se on selvää, ettei TRUMPKAAN mikään hiirulainen ole elämässään ollut, mutta valitettava totuus kuitenkin on, ettei johtaville paikoille voi oikein missään maassa tai organisaatiossa nousta, jos ainoa harrastus on vain runokirjojen luku ja haaveilu.

Sen vain Eerollekin totean, että miltähän Eerostakin tuntuisi, jos hänelle pamautettaisiin suomalaisessa oikeudessa sonotaan nyt vaikka 50 milj. euron sakot siitä, että Eeron pankki on hyväksynyt Eeron omakotitalon vakuusarvon 70%:iin lainaa haettaessa ja Eero on hoitanut kaikki lainaan liittyneet maksut pankille etuajassa.

Ainakaan AKM ei hyväksyisi tässäkään tapauksessa sitä, että Eerolle tulisi tuollainen perusteeton sakko maksettavaksi ja vielä liiketoimintakieltokin päälle.

Unohtamatta vielä sitäkin, että myös Eeron perillisetkin laitettaisiin parin mljoonan euron perusteettomaan vastuuseen.

Mutta jokaisella meillähän on oma oikeustajunsa ja mielipiteen ilmasun vapaus pitäisi myös olla.

Nykypäivän maailmassa vain mielipiteen vapautta ei Suomessa valitettavasti enää tahdo ole.

Meillähän kukaan ei tietenkään saa asettua puolustamaan esim. Trumpia, koska Suomessa täytyy ehdottomasti olla samaa mieltä, mitä Amerikan "demokraattien" käsissä oleva media tai SUOMEN VALTAMEDIA meille syöttää.

Kaikkien kuuluu nykyään myös vannoa BRYSSELIN ja YK:N KORROPTIOPOLIITIKKOJEN nimiin ja ehdottomasti ennen hautaan menoa kuolinvuoteellakin vielä varmuuden vuoksi jokaisen tulee tuomita Israelin iskut HAMASIN TERRRORISTEJA vastaan, koska jokainen suomalainen on tietysti aina kannattanut VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ ja tavoitellut herkeämättä HIILIDIOKSIDILLE NOLLA TOLERANSSIA koko elämänsä ajan!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 3.18
OTTO tuomitsee kaksipuoluejärjestelmän jostain kummasta syystä ja asettaa monipuoluejärjestelmän kaksipuoluejärjestelmän edelle.

Eipä taida olla maailmassa sellaista tutkimusta, jossa monipuoluejärjestelmä olisi ehdottomasti paras valtiomuoto.

Ainakin Suomen kohdalla monipuoluejärjestelmä on johtanut täysin halvaantuneeseen tilanteeseen.

Kaksipuoluejärjestelmässä luulisin, että järjestelmä korjaa nopeammin itseään, kun tilannetta voidaan tarkastella aina uudelleen esim. 4 vuoden välein.

Monipuoluejärjestelmässä ongelmaksi tulee se, että etenkin enemmistöhallituksia muodostettaessa, kuten Suomessa on ollut tapana, hyvin vaatimattoman kannatuksen saaneet puolueet voivat olla sotkemassa päätöksentekoa, kun tavoitteena on aina kuitenkin ns. KONSENSUS - ei siis hyväksi kenellekään.

Monipuoluejärjestelmä, jossa hallitus perustuisi vähemmistöhallituksiin saattaisi olla hyvä.

Joka tapauksessa puolueilla pitäisi olla joku minimi kannatus vaatimus tai voisihan olla esim. Sveitsin tapainen systeemi, jota WIKIPEDIASSA kuvataan seuraavasti:

"Suora demokratia

Landsgemeinde on vanha suoran demokratian muoto. Sitä harjoitetaan vielä kahdessa kantonissa.

Sveitsin kansalaiset elävät kolmen toimivallan eli kunnan, kantonin ja valaliiton lainsäädännön vaikutuksessa.

Jo valaliiton perustuslaissa vuonna 1848 määriteltiin suoran demokratian järjestelmä (jota kutsutaan joskus vain puolittain suoraksi tai edustukselliseksi suoraksi demokratiaksi, koska sitä täydentävät tavallisemmat parlamentaarisen demokratian instituutiot).

Suoran demokratian välineet (kansalaisoikeudet, Volksrechte, droits civiques) ovat valaliiton tasolla oikeus tehdä perustuslakialoite ja oikeus kansanäänestykseen (referendum).

Molemmilla voidaan kumota parlamentin tekemiä päätöksiä.

Vastaavat menetelmät ovat käytössä myös kantonien ja kuntien tasolla.

Vaatimalla lain valaliiton laajuiseen kansanäänestykseen ryhmä kansalaisia voi kyseenalaistaa parlamentin jo hyväksymän lain, jos se saa kerättyä lakia vastaan vähintään 50 000 allekirjoitusta 100 päivän aikana.

Tällöin sovitaan maanlaajuinen äänestyspäivä, jolloin äänioikeutetut päättävät lain lopullisesta hyväksymisestä määräenemmistöllä.

Äänestys voidaan toteuttaa myös kahdeksan kantonin yhteisestä vaatimuksesta.

Samoin perustuslakialoite sallii kansalaisten äänestää valaliiton tasolla lisäyksestä perustuslakiin, jos he saavat kerättyä 18 kuukauden sisällä 100 000 äänioikeutetun allekirjoitukset lisäyksen puolesta.

Parlamentti voi tehdä ehdotetulle lisäykselle vastaehdotuksen, jolloin äänestäjien täytyy vaalipäivänä merkitä äänestyslippuun sekä ehdotuksen että vastaehdotuksen kohdalle, kannattavatko he niitä ja lisäksi merkitä, kumpaa ehdotusta he kannattavat, jos molemmat hyväksytään.

Perustuslain lisäykset täytyy hyväksyä kaksinkertaisella enemmistöllä (valaliiton laajuinen kansanäänestys ja enemmistö eri kantonien äänestystuloksista).

Kantonien ja kuntien tasolla voidaan vastaavalla tavalla äänestää muutoksista lakeihin ja lisäksi myös muun muassa taloudellisista päätöksistä, kuten muutoksista verotukseen tai suurista julkisista rakennusprojekteista.

Äänestykseen vaadittavien allekirjoitusten määrä vaihtelee paikallisesti.

Ulkosuhteet ja kansainväliset instituutiot

Käänteisestä Sveitsin lipusta tuli Punaisen Ristin symboli. Liikkeen perusti Henri Dunant Genevessä vuonna 1864.

Sveitsi on pitkään välttänyt joutumasta liittoihin, jotka voisivat vaatia suoria sotilaallisia, poliittisia tai taloudellisia toimia.

Maa on ollut käytännössä puolueeton vuodesta 1515. Muut eurooppalaiset suurvallat tunnustivat sen puolueettomuuden jo Napoleonin sotien jälkeen vuonna 1815.

Sveitsistä tuli Yhdistyneiden kansakuntien jäsen vasta 10. syyskuuta 2002. Maaliskuussa 2002 järjestetyssä kansanäänestyksessä 54 prosenttia kansalaisista oli äänestänyt liittymisen puolesta.

Sveitsillä on diplomaattisuhteet lähes kaikkien valtioiden kanssa, ja historiallisesti maa onkin toiminut usein välittäjänä kansainvälisissä kiistoissa.

Maa ei kuulu Euroopan unioniin; sveitsiläiset ovat hylänneet liittouman jäsenyyden aiheeseen liittyvissä kansanäänestyksissä.

Sveitsi on kuitenkin tehnyt EU:n kanssa useita alakohtaisia kahdenvälisiä sopimuksia.

Helmikuussa 2022 Sveitsi luopui puolueettomuudestaan ja asetti pakotteita Venäjälle.

Näihin sisältyi kaupan rajoitteita, venäläisten varojen jäädytystä ja pankkisektorin pakotteita, sekä maahantulon rajoituksia ja ilmatilan sulkeminen.

Sveitsin pankeissa jäädytettiin 7,5 miljardia frangia varoja.

Pakotteet asetettiin Yhdysvaltain ja EU:n painostuksesta ja oman kansalaismielipiteen vuoksi.

Useat ulkomaalaiset asiakkaat ovat huolestuneet kehityksestä ja siirtäneet varmuuden vuoksi varojaan Hongkongiin, Singaporeen ja Dubaihin.

Epätavallisen suuri määrä kansainvälisiä järjestöjä on perustanut tukikohtansa Sveitsiin, osittain maan puolueettomuuden vuoksi.

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälinen liike on syntynyt Genevessä, ja vaikka Sveitsi on yksi Yhdistyneiden kansakuntien uusimmista jäsenvaltioista, Geneven Kansojen palatsi on järjestön toiseksi merkittävin toimipaikka New Yorkin päämajan jälkeen.

Se toimi alun perin Kansainliiton päämajana.

Euroopan-päämajan lisäksi Sveitsissä on monia muitakin YK:n järjestöjä, kuten Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Kansainvälinen televiestintäliitto (ITU) - yhteensä Genevessä toimii noin 200 kansainvälistä järjestöä.

Kaupungissa sijaitsevat Euroopan yleisradiounionin päämaja ja Maailman talousfoorumi, joka tunnetaan parhaiten vuosittaisesta Davosissa järjestettävästä konferenssista, jossa poliitikot ja talousjohtajat keskustelevat maailman ongelmista.

Eri puolella Sveitsiä toimii lisäksi useita urheilujärjestöjä. FIBA-koripalloliiton pääpaikka on Genevessä, UEFA:n (Union of European Football Associations) päämaja Nyonissa, FIFAn (Fédération Internationale de Football Association) ja IIHF:n (International Ice Hockey Federation) päämajat Zürichissä, Union Cycliste Internationale sijaitsee Aiglessa, Kansainvälinen olympiakomitea toimii Lausannessa ja niin edelleen.

Armeija ja asevelvollisuus

Sveitsin asevoimat muodostuvat maavoimista ja ilmavoimista (Schweizer Luftwaffe).

Vuodesta 2005 Sveitsin asevoimat on tukenut EU:n rauhanturvaajien EUFOR-missiota Bosnia-Herzegovinassa Cougar-helikoptereillaan.

Syyskuussa 2014 järjestetyssä kansanäänestyksessä yli 73 prosenttia äänestäjistä kannatti asevelvollisuuden säilyttämistä."

Jopa UNILUKKARI uskalsi muistaakseni noin viikko sitten kautensa loppuessa todeta, että 16 vuoteen SUOMESSA ei ole saatu tehtyä korjausliikettä edes taloudessa ja nyt SUOMI NEITO on jo kurkkuaan myöten jäisessä AVANNOSSA, mutta silti Helsisingin Sanomat on selvittänyt eilisessä LAKKO GALLUPISSAAN, että lähes koko Suomen "VIISAS KANSA" KANNATTAA EHDOTTOMASTI AMMATTIYHDISTYSTEN YLLÄPITÄMÄÄ LAKKOAALTOA - tavoitellen ainostaan perustuslain vastaista ilmeisen väkivaltaista vallankumousta ja siis hallituksen kaatamista.

TÄMÄKÖ on hyvä ja progressiivinen monipuoluejärjestelmä???

Ajatlle, jos Suomikin olisi itsenäinen LIITTOVALTIO, jossa osavaltiot noudattaisivat perinteisiä lääni-tai maakuntarajoja, joissa kaikissa olisi omat verotusoikeutensa jne...

Silloin meillä voisi olla esim. ITÄ-SUOMEN oma osavaltio, jossa noudatettaisiin paikalliset eritysolosuhteet huomioon ottavia lakeja ja sopimuksia.

Tietenkään ei puhuttaisi mistään koko liittovaltiota koskevista yleissitovista työehtosopimuksista, ei myöskään ns. "HYVINVOINTIALUEIDEN" YLILEVEÄHARTEISESTA SOTESTA vaan paikallisista lähipalveluista, jotka perutuvat paikallisen väestön tarpeisiin ja toiveisiin - ei HELSINGIN TAI BRYSSELIN HERROJEN KOMMUNISTISIIN VALTAPYRKIMYKSIIN!!!

ottoRe: Donald Trumpetti18.2.2024 8.02
Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on vähiten huono poliittinen järjestelmä.

Tämä on väitteeni.

Perustelen aina kannanottoni. En pidä mitään huonompana tahi parempana mistään ihmeellisestä syystä.

Kaksipuoluejärjestelmässä politiikan suunta poukkoille äärilaidasta toiseen jyrkemmin kuin maissa, joissa on mahdollisuus koota hallitus erilaisista koalitioista.

Jopa oikeisto-vasemmisto akselin yli.

Aina kansalaisten vaaleissa antaman mandaatin mukaisesti.

Samalla kansalaisten vastakkainasettelu on vähäisempää ja erilaisille mielipiteille jää enemmän tilaa.

USA on peruuttamattomasti kahtia jakautunut maa. Suurin syy tähän on trumppilainen politiikka, joka ei anna mitään arvoa eikä tilaa toisille.

Iso-Britanniassa taas niin konservatiivit kuin työväenpuolue ovat sisäisesti jakaantuneet mitä erilaisimpiin suuntauksiin. Ollen osittain toistensa kanssa päällekkäin.

Tavalliselle äänestäjälle onkin siellä vaikea hahmottaa sitä, mille kannalle hän äänensä antaa.

Meillä taas puolueiden ohjelmat eroavat varsin selkeästi toisistaan.

Näillä perusteilla järjestelmämme sekä muut vastaavat ovat vähemmän huonoja.

Mitä suoraan demokratiaan tulee, niin se soveltuu jonkin yksittäisen, tarkasti rajatun asian ratkaisemiseen.

Yleinen yhteiskuntapolitiikka on taas monipuoluejärjestelmän heiniä.

Trumppi ja Putin ovat tämän ajan Hitler ja Stalin.

He voivat keskenään tehdä aivan mitä diilejä tahansa.

Kuten tekivät Stalin ja Hitlerkin.

Meillä suomalaisilla on niistä diileistä erittäin huonoja kokemuksia.

Vai väittääkö joku muuta?

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 22.57
OTTOHAN saa väittää ihan, mitä haluaa, mutta jätä TRUMPPI tuosta Hitler Stalin luettelosta pois, kun nähtävästi joudut vielä kääntämään takkisi

TRUMPIN toimissa ei ole mitään sellaisia piirteitä, joita voidaan verrata HITLERIN, STALININ taannoisiin tai PUTININ ja SENIILIN JOE BIDENIN nykyisiin tekosiin.

Jos maan kansanvaltaisesti valittu Presidentti ajaa edustamansa maan etuja, niin ainakaan AKM ei näe siinä mitään vikaa.

Suomi on Euroopan pienimpiä maita, joten on tärkeätä, että pidämme huolta itsenäisestä päätöksenteosta ja hyvistä kaupallisista ja poliittisista suhteista liittolaisiimme.

Meilläkin vasta valittu UUSI PRESIDENTTI on todennut, että hän asettaa Suomen edun muiden edelle.

AKM ei näe siinäkään mitään pahaa.

Suomihan ei ole valitettavasti enää vuosikymmeniin ollut itsenäinen valtio ja se jos mikä on meillä isoin ongelma.

Tämän asian on mm. RIIKKA PURRA varsin selvästi EDUSKUNNASSAKIN kertonut moneen kertaan.

Mutta VIHERVASEMMISTOLAISET ovat VAATINEET RIIKKAA ja PETTERI ORPOAKIN HIRTETTÄVÄKSI.

Toisin sanoen Suomen poliittinen ELIITTI ja VALTAMEDIA ratkovat vain muiden maiden ongelmia, mutta kotoiset asiat on jätetty retuperälle.

Jos OTTO tarkoittaa diileillä seuraavia diilejä, niin diilien tekijät eivät ole siis olleet kovinkaan kyvykkäitä meillä:

- Tammikuun kihlaus 29.1.1940
- Moskovan rauhansopimus 12.3.1940
- Risto Rytin kirje Hitlerille kesäkuun lopussa 1944, kun Neuvostoliitto oli vaatinut 22.6.1944 Viipurin 20.6.1944 tapahtuneen valtaamisen jälkeen Suomen ehdotonta antautumista
- Pariisin rauhansopimus 10.2.1947
- YYA sopimus 6.4.1948
- Suomi hyväksyttiin turvallisuusneuvostossa YK:n jäseneksi 14.12.1955
- EU:n jäsenyys 1.1.1995
- EMU:n rahaliitos 3. vaihe 1.1.1999
- HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE 1.1.2023
- NATO sopimus 4.4.2024 lippu salkoon Brysselissä (täysjäsenyys)

Tästäkin sopimusten luettelosta nähdään, että Suomessa on kyllä oltu ahkeria solmimaan kaikenlaisia ulkomaisia ja kansainvälisiä sopimuksia, mutta kotimaiset sopimukset ovat jääneet vain kahteen sopimukseen, jotka molemmat näyttävät kuitenkin epäonnistuneen pahasti.

Siis kysynpä OTOLTA, mitkä näistä ulkomaisista/kansainvälisisitä sopimuksista ovat menneeet pieleen ja onko neuvotteluissa ollut mukana parhaat DIILIN TEKIJÄT, kun ainakin nyt meillä SUOMALAISILLA TUNTUU OLEVAN VAIN LUU KÄDESSÄ???

Ja lopuksi vielä kysyn, onko TRUMPPI syyllinen siihenkin, että meillä Suomessa asiat menee päin seiniä???

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.2.2024 23.01
Korjaan tuoreeltaan.

Niin tuo NATO lippu taisi tulla salkoon 4.4.2023!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti19.2.2024 1.04
EEROLLE tiedote!!!

Kaikki Amerikkalaiset REKKAKUSKIT ovat todenneet, että 24 tuntiin ei REKKOJA AJETA NEW YORKIIN, kun siellä on tuolla tavalla KOHDELTU LAITTOMASTI TRUMMPIA!!!!

Amerikassa siis ryohonjuuritasollakin tajutaan, mitä korruptoitunut SENIILI ns. LOW IQ BIDEN on saanut aikaiseksi.

Tulipa myös katsottua NEWSMAXISTA eilen TRUMPIN 1h ja 24 minuutin mittainen puhe Michicanista, Watrfordin Townshipistä.

Halli oli taas täynnä ja tunnelma koskealla, pitkät jonot ulkopuolella!!!

Eipä mies tarvinnut TELEPROMPTERIA hyvässä puheessaan.

Autotyöntekijöiden edustajakin kävi vielä erikseen TRUMPIA kiittämässä, kun TRUMP lupasi pitää huolen siitä, että Amerikassa ajetaan tulevaisuudessakin polttomoottoriautoilla, mutta valinnan vapaus sähköautoiluunkin säilyy.

Sähköautoissa ongelmana niiden kohdalla on se, ettei niillä voi ajaa pitkiä matkoja ja autot ovat kalliita. Järkipuhetta siis!!!!

Pelkkää asiaa vain sai kuulla senkin jälkeen, kun miehelle oli New Yorkissa isketty käteen lähes 360 milj. taalan lasku.

TRUMP totesi, että nämä "demokraattien" perusteettomat poliittiset syytteet ovat tulleet maksamaan hänelle 1000-2000 miljoonan dollarin menetykset, mutta sillä ei ole väliä, kun Amerikka saadaan pian taas nousuun.

Samaan aikaan esim. Seniili LOW IQ JOE Biden on ottanut vastaan noin 40 miljoonan dollarin lahjukset Ukrainasta, Kiinasta, Venäjältä ja Kazahkstanista.

Seniili Joehan aloitti korruptiohommat jo 27 vuotiaana senaattorina ja on nyt jo täyttänyt 80-vuotias.

Kuten tunnettua LOW IQ BIDEN on vapauttanut 200 miljardia taalaa Iranin öljyvaroja ja 6 miljardia taalaa muutamasta Iranin ottamasta vangista lunnaita ja näitä rahavaroja on nyt sitten käytetty Israelia vastaan HAMASIN ja HIZBOLLAHIN sekä HUTHIEN terroristi-iskuissa ympäri LÄHI-ITÄÄ!!!!

Trump mainitsi puheessaan myös, kuinka Nancy Pelosi veti "demokraattien" ja kongressin puheenjohtajana 143 milj. taalan tulot sisäpiiririkoksena ja hänen miehensä Paul vastaavat summat pari vuotta sitten.

Tällainen on amerikkalainen oikeusjärjestelmä tällä hetekellä.

Ei paljon poikkea PUTININ MAFIAKONTTRISTA, vai Mitä????

ottoRe: Donald Trumpetti19.2.2024 9.51
Trumppi on trumppi vaikka voissa paistas.

Kultainen lusikka suussa syntynyt, täysin tavallisen ihmisen arkitodellisuuden ulkopuolella ikänsä elänyt, puhuu ja tekee kuten vain sellainen osaa.

Tämä ei sinänsä tavisten elämää hetkauta
onhan näitä miljonääripellejä ollut olemassa maailman sivun.

Mutta kun tällainen pelle saa päähänsä ryhtyä maan presidentiksi, on syytä huolestua ja ainakin pitää tarkasti silmällä tämän tekosia.

Pikkulapsesta lähtien nämä "trumpit" ovat saaneet toteuttaa kaikki mielihalunsa ääriään myöten.

Saaneet kaiken, mitä mieleen on juolahtanut.

Ja näillähän juolahtaa.

Lähdetäänpä vaikka moikkaamaan p-korean diktaattoria.

Tahi uutta isä aurinkoista.

Välillä heristellään sormea jos joku nostaa esiin pienenkin varoittavan ääneen.

Ja sormeillaan vaalituloksia jos tarkalle menee.

Väitätkö akm, ettei trumppi soittanut ja pyytänyt laskemaan lisää ääniä plakkariinsa eräässä osavaltiossa?

Tapahtuiko vai eikö näin tapahtunut?

Ja tämähän on vasta sitä jäävuoren huippua.

Tultuaan valituksi hän ensi töikseen "saneerasi" oman avustajakuntansa pariin kolmeen kertaan jottei minkäänlaisia soraääniä kuuluisi.

Nämä eivät pudonneet avoimista ikkunoista vaan virkapalleiltaan mutta putosivat kuitenkin.

En rinnasta putinia ja trumppia perusteetta.

Yksi ja sama ilmiö.

Tyyli vaan vaihtelee.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti19.2.2024 14.20
OTTO mainitsi yllä Georgian Fulton Countyn Fani Willisin syytteen muka vaalivilpistä, kun Donald oli kysynyt puhelimessa, että tarkistakaa äänet.

Amerikassa ei ole mitenkään rikollista kysyä äänten tarkistusta, koska siellä vaalivilppi on jokapäivästä elämää, kun äänestää voi kuka tahansa, eikä postiäänestyksissä ole mitään kontrollia.

Näin oli etenkin COVID äänestysten aikaan, jolloin demokraatit käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja laativat suunnitelman, miten vaali voitetaan vilpillisin keinoin yhdessä ns. BIG TECH COMPANYJEN avulla (etenkin Twitter, Facebook, Google sekä FBI).

Vuoden 2016 hävityssä vaalissahan Hillary Clinton on jo 8 vuotta väittänyt, että Donald Trump varasti häneltä vaalit ja on siis ollut laiton Presidentti.

Amerikassahan tapana on aina ollut, että nimenomaan "demokraatit" ovat aina kyseenalaistaneet vaalituloksen (myös esim. ILMASTOAKTIVISTIKSI RYHTYNYT AL GORE), kun ovat hävinneet minkä tahansa vaalin.

Kuitenkaan näitä haastoja ei ole koskaan aikaisemmin alettu käsittelemään RIKOLLISENA toimintana, kuten nyt SENIILIN JOE BIDEN AIKANA on ryhdytty yhdessä FBI:n ja CIA:n toimesta laittomasti tekemään ja kohdistettu tämä toiminta nimenomaan TRUMPIIN ja MAGA liikkeeseen, joka pyrkii hävittämään Amerikasta korruption ja rikollisen toiminnan, joka on pesitynyt kaikkialle hallintokoneistoihin.

Georgian osavaltiossakin ääniä oli annettu enemmän kuin oli äänestäjiä ja TRUMP olisi tarvinnut 11 000 lisä-ääntä voittaakseen tiukan kisan ja kun ääniä vielä laskettiin salatuissa huoneissa keskellä yötä.....ilman vaalitarkkailijoita.

Varmasti oli aihetta kysyä, miten äänet on laskettu, kun niitä kuskattiin kuorma-autoilla laskentakeskuksiin viikkotolkulla vaalien jälkeen???

Kun New Yorkin legendaarinen Pormestari juristi Rudi Giuliani oli avustanut TRUMPIA tässä perättömässä oikeustapauksessa, niin Rudin juristioikeudet vietiin New Yorkissa pois ja Rudille määrättiin 157 milj. dollarin sakot, kun oli lähtenyt Donaldia puolustamaan. Rudi on nyttemmin joutunut hakeutumaan konkurssiin!!!

Rudi tunnetaan siitä, että hän puhdisti New Yorkin rikollsista mafiosoista ja sankarillisesti toimi ns. September 11 tapauksen yhteydessä, jossa saudi-arabiterroristit tuhosivat Wold Trade Centerin kaksi pilvenpiirtäjää ja tässä yhteydessä kuoli muistaakseni n. 3000 ihmistä New Yorkissa ja Pentagonissa Pensylvanian iskussa, jonka lisäksi vielä 18 000 new yorkilaisella on todettu pölystä aiheutuneet vajavat haitat.

Tunnetustihan BUSH NUOREMPI käynnisti tästä sitten surullisen kuuluisan Afganistanin sodan, jonka SENIILI BIDEN sitten käsittämättömällä tavalla yhdessä Obaman neuvonantajien kanssa lopetti täysin typerästi siten, että veti ensimmäisenä sotilaat pois Afganistanista ja jätti amerikkalaisten avustajat ja amerikkalaiset virkailijat TALEBANIN kynsiin.

Afganistanin katastrofi käynnisti sitten mukavasti UKRAINAN sodan, kun PUTIN havaitsi, että SENIILISTÄ JOE BIDENISTA ei ole hänelle vastustajaa!!!!

Koko maailmaa hämmästyttäneessä Afganistanin äkkilähdössä keskellä yötä kuoli 13 amerikkalaista sotilasta ja 38 sotilasta silpoutui raajarikoiksi ja palaneiksi ihmisraunioiksi.

Seniili BIDEN jätti jälkeensä 87 miljardin dollarin edestä huippuluokan aseistusta TALEBANEILLE ja Aasian suurimman USA:n Bagramin lentotukikohdan laitteineen vain tunnin lentomatkan päästä Kiinasta.

Tukikohdan rakensi aikoinaan Neuvostoliitto, mutta jenkit ovat satsanneet siihen ilmeisesti satoja miljoonia taaloja.

Kun on tullut seurattua Fani Willisin oikeudenkäyntiä, niin tilanne on se, että koko Amerikka nauraa tälle FAKE NEWS OIKEUDENKÄYNNILLE, jolle ei ole mitään muita perusteita kuin SENIILIN JOE BIDENIN oikeusministeri Merric Garlandin ohjeet, että TRUMPIN pääsy Presidentiksi pitää estää keinolla millä hyvänsä.

Tilannehan on se, että täysin kokematon demokraatti syyttäjä Fani Willis oli joutunut palkkaamaan neekeriasianaja RAKASTAJANSA (Nathan Wade) avustamaan häntä tässä asiassa ja he olivat sitten yhteisillä Caribian lomareissuillaan ja Fani Willisin kämpällä ja sekä Washingtonissa juonineet, miten TRUMP saataisiin vankilaan tuon puhelinsoiton perusteella.

Jopa Fani Willisin isä oli haastettu oikeuteen todistamaan, että Fani Wilis maksoi yli 600 000 taalaa rakastajalleen Nathan Wadelle käteisellä noista juristipalveluista ja Caribian reissuista (joilla juotiin skumppaa, syötiin rapuja ja pidettiin muutenkin hauskaa uima-alatailla, tietenkin Nathan Wade oli vielä naimisissa toisen kanssa, joka taas todisti oikeudessa, että Nathan oli hypppinyt vuosikausia Faninin kanssa vieraissa), jotka Wade oli taas pistänyt veronmaksajien piikkiin.

Isä oli oikeudessa siinä kunnossa, että joutui tutkimaan papereita jopa SUURENNUSLASILLA, mutta kuitenkin todisti, että hän on aina neuvonut, että Fanilla pitää olla vähintään puolen vuoden käteiskassa kotonaan!!!!

Yksikään juristi ei oikeudessa tietenkään tällaista "käteiskassatarinaa" uskonut!!!!

Fani Willisin puolisokea neekeri-isä FLOYD WILLIS on taas entinn MUSTIEN PANTTERIEN johtaja ja aikoinaan seurusteli myös entisen Kommunistin ja ihmisoikeusaktivisti ANGELA DAVISIN kanssa.

Kyllä täytyy sanoa, että Suomen VALTAMEDIA näyttää vievän OTTOA ja EEROAKIN kuin pässiä teuraaalle tuon "TRUMPIN VIHAN" KANSSA!!!

Oikeussalissa tämäkin juttu näyttää kääntyvän sille kannalle, että FANI WILLIS löytää vielä itsenä vankilasta valehtelusta ja väärien todisteiden esittämisestä, kun hän jo kiljui oikeussalissakin, että onko asia niin, että hän onkin tässä itse asiassa nyt syytettynä, kun hän luuli, että asia olikin toisin päin.

Yksikään Amerikan vakavasti otettavista oikeusoppineista ei usko, että FANI WILLISIN tapaus tulee kestämään missään ylemmässä oikeusasteessa, joten OTON ei kannata tätä asiaa kovin vakavasti pohdiskella.

Joka tapauksessa jopa demokraattien propaganda tietotoimistó CNN:n juristit ovat todenneet, ettei FANI WILLIS enää tule ristikuulusteluun, kun tietää, että hänellä ei ole puhtaat jauhot pussissaan:

"CNN legal analysts Elie Honig and Karen Friedman Agnifilo discuss why Fani Willis will not return to the stand. Willis was expected to be cross-examined but a lawyer for the district attorney said she did not have additional questions. It's not clear who will be called to testify next, if anyone."

Sanonpa vaan, että kyllä sinä OTTO PARKA hyvinkin rinnastat TRUMPIN PUTINIIN, vaikka tosiasissa sinun tulisi rinnastaa SENIILI JOE BIDEN PUTINIIN, koska tästä tässä TRUMPIN AJOJAHDISSA ON KUITENKIN LOPULTA KYSYMYS!!!!

TOSIASIA ON: JOE EI OLE ELÄMÄSSÄÄN KOSKAAN PUHUNUT TOTTA JA SIKSI HÄN ON ONNISTUNUT VALTION VIRKAMIEHENÄ HAALIMAAN ITSELLEEN JA PERHEELLEEN NÄHTÄVÄSTI AINAKIN 100 MILJ. TAALAN OMAISUUDEN - näköjään myös laittomasti!!!!

AKM uskoo, että AMERIKKA ON KUITENKIN LÄHEMPÄNÄ OIKEUSVALTIOTA KUIN SUOMI ja LOPULTA OIKEUS VOITTAA, niin ihmeellistä kuin se onkin.

ottoRe: Donald Trumpetti19.2.2024 16.04
Akm lienee hankkinut jo trumpin kultaiset lenkkarit.

Niitä saa tuollaiseen 400 euron hintaan.

Kultainen lusikka suussa syntynyt julkistaa koko kullitetun lenkkarimalliston.

Noin päältäpäin näyttävät kyllä tavan lenkkareilta, joiden pintaan on sivelty jotain kullan väristä maalia.

Mahtaako olla joka sään jalkineet?

No, akm kertonee käyttökokemuksestaan.

Ihan hauska oli tuo tämän päivän trumppi.

Kepuloiset saivat mainetta aikoinaan myymällä tauluja.

Ennen vaaleja. Sopivasti, sopuhintaan.

Trumppi myy kullitettuja lenkkareita. Ilmesesti sarjaan kuuluu vielä kullitettu lippis ja kumikäsineet.

Mutta asiaan eli tuohon painostukseen etsiä lisää ääniä.

Oikeudessa tultaneen näyttämään toteen sen ääninauhan aitous, jonka perusteella trumppi todellakin vaati etsimään lisää ääniä itselleen.

Nauhallahan Trump vaatii osavaltiosihteeriä ?löytämään? tarpeeksi ääniä, jotta hän voittaisi äänienemmistön Georgiassa.

EIkä pelkästään vaatinut vaan painosti virkailijaa epämääräisillä syytteillä.

"? Kaikki, mitä haluan, on tämä. Haluan vain löytää 11 780 ääntä, joka on yksi enemmän kuin mitä meillä on. Koska me voitimme tässä osavaltiossa, Trump sanoo puhelussa."

Niinpä niin. Koska me voitimme.

Putin taas raivasi kaikki vähänkään ääniä mahdollisesti saavat ennakolta tieltään.

Koska me voitamme.

Yhdestä puusta ovat nämä veljekset.

eeroRe: Donald Trumpetti19.2.2024 17.33
Aiemmin yllä AKM kehoitti eeroa tutustumaan tarkemmin, ettei Trumpetti saanut sakkotuomiota mistään rikkomuksista.

Kyllä AKMmmän ylistysveisuu Trumpetin ylivertaisuudesta ylittää jo kärsimykseni rajan.

Ei suomessa, eikä amerikoissakaan ylleensä jaeta tuomioita, sakkotuomioitakaan, ellei jotain lakien ja asetusten vastaista toimintaa olisi tapahtunu.

Ylimielinen, käsittämätön varallisuuden, tulojen, ym. varallisuuden pimittäminen, verojen kiertäminen, yhteiskunnan sääntöjen, lakien mukaisia velvollisuuksia kiertäen, osoittaa Trumpetin välinpitämättömyyden häntäkin kohtaan koskevien lakien noudattamisen kiertämisestä..

En aloitusosiossa maininnut sanallakaan trumpetin syyllistymisestä rikosoikeudellisiin menettelytapoihin.

Jatkuva oman itsensä ylistäminen ja varallisuutensa ylikorostaminen ei mitenkään ole presidentin ulkoisen edustuskuvan vakauttamista.

Olemattomilla suurilla rahoilla ei rakenneta suurta tulevaisuutta.

Hänen esiintymisensä, jo ennen presidenttikauttaan oli räikeää ylimielisyyttä.

Onhan tämä Trumpetti ollut julkisuudessa aiemmin ameriikan diiliohjelmassa.
Mut jostakin syystä amerikkailaiset sekosivat ja äänestivät tämän idiootin presidentiksi.

Kun jo männäviikolla EU:n Ursula von der Layen ja naton pääsihteeri Jens Stolterberg totesivat, Trumpetin puheet ovat suureksi vaaraksi EU:lle ja koko Natolle.

Aivan käsittämättömiä puheenparsia presidentiksi pyrkivältä.

Toivottavasti meidän eurooppalaisten näkökulmasta katsoen, amerikkalaiset osaisivat valita äänestyksessä globaalia maailmaa vähimmän vahingollisesti vaikuttavimman valinnan.

ottoRe: Donald Trumpetti20.2.2024 6.24
Toivoo aina soppii...

Vaihtoehdot siellä vaan ovat vähissä.

On valittava joko höperön tai hullun väliltä.

Sikäläisen poliittisen järjestelmän kriisiä kuvaa hyvin syntynyt tilanne.

Kumpikaan mahtipuolue ei kykene hoitamaan ehdokasasetteluaan. Jos kykenisi, eihän olisi puhettakaan, että ehdolla on selvästi dementoituva vanhus ja suuruudenhullu öykkäri, joka aikaisempien sukupolvien rahoilla raivaa tietään maan ykkösvirkaan.

Ne rahat vaan näyttävät olevan hupenemassa.

Eihän muutoin olisi tarjolla vaalilenkkareita 400 euron hintaan.

Köyhät punaniskat saavat ne 200 eurolla.

Uhkaus jättää ne NATOn jäsenmaat, jotka eivät ylitä kahden prosentin bkt-osuutta ilman puolustusta, on täysin idioottimainen.

Se kertoo täydellisestä piittaamattomuudesta kansainvälisistä sopimuksista.

Putinin siloviikkimafia toimii samoin. Niillä ei ole kuin yksi sääntö:

Mitään sääntöjä ei ole.

Eikä Venäjällä ole rajaa.

Trumppilaiset päättäjät aiheuttivat sen. että Ukrainan oli pakko vetäytyä Avdijivkan kaupungista pari päivää sitten.

Juuri trumppilaiset estivät Ukrainaa saamasta lisää tykistön ja ilmatorjunnan ammuksia.

Venäjä on taas saanut sotatavaraa jatkuvana virtana Kiinasta ja Pohjois-Koreasta.

Maista, joiden kanssa trumppi aikanaan teki diilejään.

Tämä kertoo karulla tavalla sen, että trumppi on kremlin vasalli.

Akm pelaa samassa joukkueessa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti20.2.2024 17.17
EERO näyttää olevan SYVÄSSÄ TRUMP HATERIEN USKOSSA.

Suomessa on onneksi uskonapaus, joten EERO voi rauhassa olla omassa uskossaan.

Meillähän on oltu milloin missäkin USKOSSA.

Ei ole kovin kauaa siitäkään, kuinka SUOMESTA LÄHTI NEUVOSTOLIITTOON PORUKKAA RAKENTAMAAN KOMMUNISTISTA UTOPIAA, mutta pettyivät myöhemmin.

OTTO näyttää noteeranneet TRUMPIN lanseeraamat KULTAISET SNEAKERIT.

Loistava idea!. Hinta oli toisaan 399 taalaa pari.

Kun SENIILIN BIDENIN Amerikkaan kuskaamille 10 000 0000 laittomalle siirtolaiselle laitetaan jokaiselle 400 taalan lenkkarit jalkaan valtion piikkiin, niin sehän tietää noin 4 000 miljoonaa taalaa vaalikassaan ja silloin NYKIn korruptiotuomari Tuomari Engoronin määräämä tähtitieteellin lähes 360 milj. taalan sakko jää varsin vähäiseksi.

Koskaan New Yorkin historiassa ei ole annettu kenellekään tuomiota tällaisin perustein.

En tiedä ovat EERO ja OTTO seuranneet joskus Leijoninen Luola ohjelmaa, jossa yksi nerokkaimpia sijoittajia on ollut kanadalainen Mr. Wonderful eli Kevin O'Leary.

Mr- Wonderful totesi eilen FOX News haastattelussa, ettei TRUMP ole tehnyt mitään väärää ja kaikki kiinteistökehittelijät ympäri maailmaa toimivat aina näin.

Sehän onkin vanha totuus, että esim. Ostoskekukset ja kaupunkikiinteistöt saavuttavat arvonsa vasta sijoitusten seurauksena.

Rakentamattomat tontit keskellä maailman metropoleja ovat periaatteessa arvottomia, mutta kun joku keksii niille rahakasta käyttöä, niin eihän se voi olla mikään rikos.

Mr. Wonderful totesi, ettei hän tule sijoittamaan New Yorkiin enää senttiäkään ja tästä syystähän asukkaat ja sijoittajat ovatkin paenneet New Yorkista jo vuosia esim. Floridaan.

Arthur Engoron totesi Trumpin syyllistyneen valheellisten tilinpäätöstietojen antamiseen, yritystietojen väärentämiseen sekä salaliittoon.

Jo ennen nyt päättynyttä oikeudenkäyntiä Engoron oli todennut Trumpin ja hänen kanssasyytettyjensä syyllistyneen jatkuviin ja toistuviin petoksiin.

Engoronin vilpilliset väitteet tilinpäätöksistä ovat olleet täysin mielettömiä.

Kyllä nuo TRUMPIA rahoittaneet pankit ovat taatusti tutkineet TRUMPIN ORGASNISAATION tilit satojen asiantuntijoiden toimesta, koska eihän kukaan rahoittaja lähde rahaoittamaan hankkeita, jos ne eivät ole varmalla pohjalla ja TRUMPIN tapauksessa esim. Deutche Bank on todennut, että asiat on aina hoidettu sovitusti ja mallikkaasti.

Engoronin NEEKERISYYTTÄJÄ LETITIA JAMES oli esittänyt myös, että TRUMPIN Floridan Mar-a-Lagon residensssin arvo on vapailla markkinoilla 18 milj. taalaa, kun viereinen pieni tontti maksaa 39 milj. taalaa ja kiinteistojen arvioitsijoiden arvot Mar-a-Lagon arvosta ovat useista sadoista milj. taaloista aina 1000 milj. taalaan asti.

AKM veikkaa, että tässä EERON ja OTON TRUMPPIVIHASSA kysymys on siitä suomalaisten perisynnistä eli KATEUDESTA, joka vie kalatkin vesistä.

Suomessa näitä TRUMPIN oikeusjuttuja käsittelee tyypillisesti YLE:n toimittaja Annika Damström ja lukuisat kohuotsikoita kirjoittelevat nuoret ILTAPÄIÄLEHTIEN ja HESARIN toimittajat, joilla ei ole alkeellisintakaan tietoa edes kotimaisesta juridiikasta puhumattakaan, että he olisivat joitakin Amerikan oikeusjärjestelmän asiantuntijoita, niin näille suomalaisen median TRUMPIA koskeville uutisille ei paljon kannata korvaansa loksauttaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti20.2.2024 18.08
Luulisi, että EERO ja OTTO näkisivät jotain yhtäläisyyksiä Seniilin JOEN harjoittamassa TRUMPIN ajojahdissa ja PUTININ harjoittamassa NAVALNYIN ja HODORKOVKIN ajojahdeissa, mutta ei veljet vain sulkee uskossaan silmät ulkomaailman tapahtumille.

Tuli tuossa aamulla kuunneltya, mitä HODORKOVSKI totesi NAVALNYIN kohtalosta.

HODORKOVSKI, aikoinaan Venäjä n rikkainen mies, selvisi 10 vuoden linnatuomiolla, kun lähti haastamaan GANGSTERI POMOA, mutta onnistui muuttamaan Englantiin vapauduttuaan vankilasta.

NAVALNYI taas teki ison virheen, kun myrkytyksen jälkeen palasi takaisin Venäjälle, kun hänen on täytynyt tietää, että hänet tullaan tavalla tai toisella tappamaan.

Syitä tähän Navalnyin tyhmyyteen on vaikea ymmärtää!!!

ottoRe: Donald Trumpetti20.2.2024 18.27
Akm näyttää hurahtaneen "trumpismiin" kuten muslimi islamiin tahi kommunisti kommunismiin.

Jo koulupoikana Otto otti etäisyyttä niin uskoviin kuin ateisteihin.

Tasapuolisesti.

Ja perustelen edelleen, että lauseet, joiden totuusarvoa ei voida todeta, ovat mielettömiä tahi ainakin järkeä vailla.

Näin väite "Jumala on olemassa" tai vastaväite "Jumalaa ei ole olemassa"
päätyvät samalle viivalle.

Niiden totuusarvo on pyöreä nolla.

Tottta on, että on olemassa Jumalaan uskovia ja Jumalan kieltäviä ihmisiä.

Valitettavasti.

Onko siten ihme, että meno maailmassa on järkeä vailla?

Ameriikka on uskontojen (kin) luvattu maa.

Nyt sieltä on alkanut levitä uususkonto, jota voi nimittää "trumpismiksi".

Sen kantava ajatus, sikäli kun olen ymmärtänyt, on jotta tehdään USAsta suuri jälleen.

Sitähän tämä kultainen lusikka suussa syntynyt hoki ja hokee alinomaa.

USA on ainoa todellinen suurvalta sen kaikilla rintamilla - taloudellisella, sotilaallisella ja psyykkisellä.

On ollut ja on edelleen. Ei USA ole tätä asemaa menettänyt eikä menetä vaikka Kiina koettaa sitä haastaa kaikin tavoin.

Siksi lause, "tehdään Ameriikasta suuri jälleen" on mieletön.

Suuruudenhullun hullua puhetta.

Ainoat, jotka ovat asemansa siellä menettäneet, ovat valkoihoiset punaniskaöykkärit. Heidän korviinsahan trumpismin sanoma uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

Äänestä trumppia niin saat palautettua valkoisen ylivallan.

Otto on myös ymmärtänyt jo pienestä pitäen, että ihmiset eivät ole minkään toiseuden perusteella eriarvoisia.

Kaikilla meillä on jakamaton ihmisarvo ja me lähtökohtaisesti olemme samalla lähtöviivalla.

Tämän perusteella ns. intersektionaalinen feminismi on täysin mieletön ajatusrakennelma.

Sehän lähtee siitä, että tiettyjen toiseuksien perusteella pitää antaa joillekin etumatkaa.

Ja toiset pannaan lähtemään takamatkalta.

Samanlaista uskonsekaista ideologiaa kuten trumpismikin on.

En todellakaan ole minkäänlaisten uutisten vietävissä. Vähiten ylen sossujen.

Uutinenhan on vain uutinen ja vain harvoin sillä on tiedon kanssa mitään tekemistä.

Harmittaa vaan pirusti (anteeksi) ettei yleveron vastineeksi löydy esim. siltä ylen areenaltakaan mitään muuta kuin pelkkää "homorummutusta".

Kalliilla rahalla ostettavat sarjatkin valitaan sillä perusteella, että niissä pitää olla ainakin yksi homo- tai lesbopari.

Se on muuten asia, joka kuuluu jokaisen syvimpään yksityisyyteen - vähiten vaalikampanjoiden välineeksi millään tapaa.

Yhtä vähän trumpistien kuin näiden "sektionalilstienkin."

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti25.2.2024 4.53
OTOLLE ja EEROLLE tuore tiedote AMERIKASTA!!!

HYVIÄ UUTISIA TAAS DONALD J. TRUMPISTA!!!

South Carolinan Primary äänestys menee taas suunnitelmien mukaan. Kun ääniä laskettu n. 70%, niin tulos seuraava:

- Donald J. Trump: 61%
- Nikki Haley: 39%

Kysmyksessä on NIkki Haleyn kotiosavaltio, jonka kuvernöörinä hän on ollut kaksi kautta, mutta kotijoukot sanoi: nyt riittää kaksinaamainen NIKKI!!!

Haley vaalikampanjaa on rahoittanut lähinnä demokraattien globalisti miljardöörit, jotka haluaa jatkaa kaien maailman sotia ympäri maailmaa ja tietysti ajaa herkeämättä ÄLYTÖNTÄ VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ, joka tuhoaa yheiskunnat ympäri maailmaa.

Näyttää yhä varmemmalta, että USA:n seuraava presidentti on Donald J. Trump.

Nyt tuli myös uutta tietoa, miksi Senaatissa kehitelty demokraattien ja RINO republikaanien 95 miljardin taalan apupaketti torpattiin kongressissa.

Korruptoituneet senaattoit olivat tietysti RINO republikaani Mitch McDonnellin johdolla kehitelleet lakiluonnokseen "myrkkypillerin", jonka avulla TRUMPIA vastaan voitaisiin nostaa viraltapanosyyte, jos hän puuttuisi jostain syystä nyt ns. establishmentin eli virkamiesten laatimiin avustussuunnitelmiin, jotka rajoittaisivat tulevan Presidentin toimintavaltuuksia useita vuosia eteenpäin.

Tämä laiton menettelyhän on Amerikassa ollut käytössä jo ainakin OBAMAN ajoista lähtien ja kiihtynyt SENIILIN BIDENIN aikana, kun CIA ja FBB on valjastettu yhdessä BIG TECH firmojen kanssa vakoilemaan noin 50% amerikan kansalaisista.

Kyseisen menettelyn avulla yksittäisiä ihmisiä on jo voitu syyttää tai cacelloida Ameriassa samalla tavalla kuin Venäjällä Putin näyttää tehneen viimeksi myös äskettäin tapetun Aleksei Navalnyin kohdalla, kun hän rohkaistui nousemaan totalitaristista ESTABLISHMENTIA vastaan.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti26.2.2024 4.18
Tässä on tulos Nikki Haleyn "SOVIET TYPE" höpinöistä TRUMPISTA ja RINO Republikaanien sekä demokraattien kanssa puuhastellusta TRUMPIN maineen systemaattisesta mustamaalaamisesta.

Itsekäs ja pelkästään TRUMPIN mollaamisella ratsastellut on hävinnyt kaikki vaalit toistaiseksi, vaikka miljardööri demokraatti- ja RINO republikaani rahoittajat sekä Amerikan valtamedia oli ajatellut, että TRUMPIN mollaamisella ja Seniilin Bidenin käynnistämillä perusteettomilla oikeusjutuilla voidaan estää kansan ääni demokraattisessa maassa.

Itsekäs NIKKI HALEY petti TRUMPIN luottamuksen ja samalla tuhosi myös oman poliittisen uransa.

Ahneen loppu on aina ollut paskanen!!!!

Nyt NIKKIN rahoittajatkin ovat pistäneet rahanat kiinni. Viimeksi rikkaiden RINO KOCH- veljesten raoitus päättyi nyt South Carolinan raskaaseen vaalitappioon seuraavasti:

"The billionaire Koch family?s libertarian policy advocacy group "Americans for Prosperity Action" has said that it is pulling back its financial backing of GOP presidential candidate Nikki Haley.

Following the former South Carolina governor?s performance in her home state?s primary on Saturday, in which she trailed former President Donald Trump, the Republican frontrunner, by about 20 percent of the vote, Americans For Prosperity (AFP) CEO Emily Seidel said on Sunday that the group?s policy arm had decided it was time to "take stock" of its campaign spending.

President Trump received 47 of South Carolina?s delegates, while Ms. Haley got three."

Näin ne rotat hyppää laivasta!!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti28.2.2024 16.38
Taas Donald J. Trumpille komea voitto Michicanin Primary vaalissa.!!!!

Michicanissa Donald kävi puhumassa autonvalmistajien edustajian kanssa ja sieltä todettiin, että tukena ollaan, vaikka AY-liiton korruptoituneet pomot ovat käyneet esiintymässä SENIILIN BIDENIN vaalitilaisuuksissa, joissa ei ole ollut kuin muutama samanlainen "seniili sosialisti".

Toista on Donaldin RALLYSSA, joissa tuhannet innokkaat kannattajat täysissä saleissa elää innokkaina muutoksen mukana ja vähintään 10000 on jäänyt tilan puutteessa ulkopuolelle.

Seniili Biden pystyy vaivoin nousemaan puhujalavalle ja lukemaan lunttilapusta korkeintaan pari lausetta, jossa haukkuu Donaldia FASISTIKSI.

Donald pitää yleensä 1 h ja 30 minuutin puheen ilman mitään papereita tai telepromptereita ja kertoo, kuinka hän ensimmäisenä päivänä kumoaa Seniilin Bidenin sähköautomandaatin, koska sähköautot eivät kulje kaus ja sähköautot on myös liian liian kalliita, kolmanneksi, koska sähköautojen akut valmistetaan Kiinassa ja neljänneksi, koska Kiinalla ei ole öljyvaroja, mutta Amerikassa öljyä on eniten maailmassa jalkojen alla.

Ja kyllähän kansaan uppoaa, kun Donald toteaa: "Drill baby, drill".

Sitä se on se ns. common sense eli talonpoikaisjärki.

Talonpoikaisjärki se on tulossa myös Eurooppaan, jossa tiettävästi myös Mercedes Benz on todennut, että nyt otetaan pieni tauko noiden sähköautojen kanssa, kun polttomoottoriautoja (bensa ja diesel) voidaan vielä kehittää vaikka minne.

Kyllähän tässäkin asiassa järki tulee voittamaan, kun aletaan miettiä millaisia haitallisia ympäristövaikutuksia tässä VIHERVASEMMISTOLAISTEN ILMASTOHIHHULEIDEN VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ OIKEASTI ON.

Toivottavasti virallinen ääni ei ole vielä hankkinut sähköautoa, koska kohtahan alkaa sähöautojen todellinen VEROLLEPANO.

Raamatussahan jo kerrotaan siitä, kuinka ROOMAN KEISARI määräsi myös Josefin ja Marian verolle pantavaksi ja sehän johti sitten siihen, että Beetlehemissä JEESUS LAPSI näki päivänvalon seimessä.

Kyllä historiasta kannattaisi ottaa oppia!!!

Verolle menee sähköautot ja kun sähköautoja on vähän, niin sen tietää, että autoille tulee kova autovero ja tietysti myös 100 eurolla ei saa patteriin virtaa, kuin korkeintaan 50 km matkaa varten.

Sitä paitsi ammattikoulujen opettajat ovat jo todenneet, että amisksesta valmistuneista nykyään vain 25% on heidän mielestään kelpaavia työelämään.

Sehän on täysin selvää, että sähköauton duunaaminen vaatii tietononenörtin taitoja, jolloin voidaan todeta, että tällaista työvoimaa ainakaan Suomen maaseudulla ole.

ottoRe: Donald Trumpetti28.2.2024 18.09
Trumppilaisten takia on tänäänkin kuollut tosita sataa ukrainalaista.

Amerikasta ei kuulu mitään hyvää ennen kuin tämä häiskä vaihtaa hiippakuntaa.

ottoRe: Donald Trumpetti4.3.2024 15.00
Hyviä uutisia Ameriikasta???

Vaikuttaa vahvasti siltä, että molemmat ehdokkaat - nyt tiedossa olevat siis, ovat vanhuuden höperöitä molemmat.

Sen lisäksi trumpetti kuuluu sarjaan "seinähullut"

Trumppi on sekoittanut lähes päivittäin oman maansa poliittisessa kärjessä olevia ja olleita henkilöitä.

Biden taas sekoittaa maanosat ja maat.

Puhuu Meksikosta kun tarkoittaa Gazaa.

Körmähtelee lisäksi ilmeisen selvin päin eli vanhuuden heikkouttaan.

Onpa heikoissa kantimissa vanhimman demokratian poliittinen järjestelmä.

Ainoa toivo on, jotta Luoja puuttuisi peliin ja korjaisi luotunsa parempaan talteen.

Molemmat.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti4.3.2024 18.09
Erittäin hyviä UUTISIA AMERIKASTA taas!!!!

Donaldin VAALIVANKKURIT jyrää. Huomenna on SUPER TUESDAY, jolloin naulataan viimeinen naula RINO NIKKI HAYLEYN ARKUUN!!!!

RINO NIKKI HALEY on osoittatutunut paikallisten demokraattien TROIJAN HEVOSEKSI, sillä erotuksella, että NIKKIN salajuoni on jo paljastettu.

Donald valitsi NIKKIN USA:n YK-lähettilääksi vuonna 2017 ja HALEY kannatti kaikkia TRUMPIN ajamia uudistuksia YK:ssa ja julkisesti piti TRUMPIA erinomaisena presidenttinä.

Menestyksekkään YK-uransa innostamana NIKKILLÄ nousi vallanhimo selvästi hattuun ja NIKKI ajautui TRUMPIN sisäpiirin ulkopuolelle, kun TRUMPILLE alkoi selvitä, että kysymyksessä on joka tapauksessa ns. RINO republikaani, joka on valmis vaikka myymään äitinsä, että pääsee käsiksi korruptiorahoihin, joita pyöritetään Washington DC ns. established byrokraattien toimesta.

NIKKI HALEY on toiminun South Carolinan kuvernöörinä vuosina 2010-2017 ja häntä on kannattanut etenkin toinen RINO ja koruptioherra MITT ROMNEY, joka aikoinaan hävisi myös presidentin vaalin OBAMALLE.

Oman kotivaltionsa esivaalissa NIKKI HALEY hävisi murskaluvuin TRUMPILLE, vaikka demokraattien miljardöörit tukivat NIKKKIÄ massiivisilla summilla ja osa demokraateista vielä äänesti republikaanien vaalissa NIKKIÄ.

TRUMPILLA oli tas esivaalissa vahva South Carolinan senaattorien tuki, joten kysymyksessä oli NIKKIN osalta täydellinen mahalasku.

NIKKIN korruptiotoimintaa kuvaa myös se, että hänet on valittu vuonna 2019 BOEINGIN hallituksen jöseneksi ja tunnetusti BOEING on yksi Amerikan suurimpia puolustusvoimien lentokoneiden ja rakettien valmistajista.

HALEYLLa on siis ollut pitkäaikainen suhde Amerikan puolustusteollisuuteen, kun TRUMP nimitti BOEINGIN entisen CEO:n Patrick M. Shanahanin puolustusministeriksi vuonna 2017, mutta joutui eroamaan vuonna 2019 ilmeisesti siksi, että TRUMP koki BOEINGIN velottaneen puolustusministeriön hankinnoista liikaa.

Tämäkin asia tuli ilmi, OBAMA oli tilannut BOEINGILTA Presidentin lentokoneiden uudistuksen ja TRUMP oli pannut merkille niiden maksaneen muistaakseni 1.2 miljardia dollaria liikaa.

NIKKI HALEY on siis ollut koko ajan RINO rebulikaanien ns. SOTA HAUKKA ja TRUMP on jo vuodesta 2015 lähtien puhunut sen puolesta, ettei USA:n tule ulkomailla sotkeutua esim. Afganistanin ja Irakin kaltaisiin sotiin.

Kuitenkin TRUMP on koko ajan ajanut ns. PEACE THROUGH STRENGTH linjaa eli VOIMAAN PERUSTUVAA RAUHAA.

Tässä suhteessa TRUMP on ollut kriittinen OBAMAN JA SENIILIN BIDENIN edustamalle linjalle, jossa USA:n sotilasmenot ovat jatkuvasti supistuneet reaalisesti ja puolustusvoimiin on levinnyt myös kulttuurimarxilainen transsukupuolinen meno, joka on heijastunut siihen, että palveluhalukkuus armeijassa on vähentynyt.

VIELÄ PAREMPAA tietoa tuli taas USA:n KORKEIMMASTA OIKEUDESTA, joka yksimielisesti 9-0 totesi, että DONALD J. TRUMPIA ei voida estää osallistumasta Presidentin esi- tai varsinaiseen vaaliin.

Näin ollen sikäläisten demokraattien DONALD J: TRUMPIN NOITAVAINO näyttää tulevan päätepisteeseensä!!!

Parasta on, että OTTO & EEROKIN alkaa tutustua, mitä tarkoitetaan käsitteellä OIKEUSVALTIO.

Syyttömistä ei voida tehdä syyllisiä, kuten NEUVOSTOLIITOSSA oli Stalinin aikaan tapana, kun BERIJA oli ottanut käyttöön periaatteen: näytä minulle mies, niin minä osoitan sinulle rikoksen.

SENIILI BIDEN on nyt yrittänyt nyt samaan periaatetta USA:ssa, mutta KORKEIN OIKEUS TOTESI viileästi, että Njet!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti5.3.2024 7.26
Oikeusvaltion keskeisiin periaatteisiin kuuluvat vapaat ja rehelliset vaalit.

Ja vaalien voittaja näyttää suunnan mihin mennään.

Sekin lienee selvää, että vaalien voittaja on se, joka saa eniten ääniä.

Ameriikan Yhdysvalloissa ei näin ole.

Ajatelleenpa vaikka vaalia, jossa trumpista leivottiin presidentti.

Pili Clintonin parempi puolisko sai kolme miljoonaa ääntä enemmän.

Mutta huolimatta tästä, käytössä oleva vaalijärjestelmä nostikin trumpin kärkeen.

Kiistätkö aakooämmä jottei näin tapahtunut?

Sikäläisessä systeemissä onkin eurokielellä ilmaistuna selvä oikeusvaltiovaje.

Mutta itse vaaliin.

Neljässä vuodessa on äänestäjäkuntaan tullut neljä uutta ikäluokkaa.

Sielläkin.

Ja vanhimmasta päästä on poistunut ainakin saman verran.

Sekin lienee yleisesti tunnettua, jotta publikaanien kannattajakunnan koulutetuin ja fiksuin osa tuntee voimakasta vastenmielisyyttä tätä seinähullua kohtaan.

Saako se heidät äänestämään jenkkidemaria vai ei?

Se nähtäneen sitten vuoden lopulla.

Trumpin mahdollisesta valinnasta on meidän suomalaisten oltava hyvin, hyvin huolissaan.

Tarjoaahan se putlerille sauman testata sitä kuuluisaa viidettä pykälää.

Ja senhän se tulee tekemään, onhan kepillä jo jäätä kokeiltu.

Ja kokeillaan uudemman kerran kun jäät ja lumet sulavat tuossa kevään korvalla.

Hyviä uutisia ameriikasta tulee erityisesti tuon raakaa tuhoamissotaa käyvän ja kansanmurhaa tekevän putlerin korviin.

Ja tietysti meidän aakooämmän.

eeroRe: Donald Trumpetti5.3.2024 15.11
Kyllä eero ymmärtää mitä tarkoittaa oikeusvaltio.
Enkä missää vaiheessa, tämän osion keskustelussa ole kyseenalaistanut oikeusvaltioperiaatetta.

Kysymys, että onko yhdysvallat se,kaikenkansanuskovaisille se, ainut oikea oikeusvaltio, on kysyjän oman harkinnan varassa.

Se, mitä kyseenalaistin trumpetin kohdalla on. Kun kansa demokraattisesti suoritetuissa kansanvaaleissa äänestää oman suosikkinsa presidentitksi, ja kisan hävinnyt nostaa kapinan yhdysvaltain pyhimpää hallintohuoneistoa kohtaan,
osoittaa, kuinka huono ja typerä häviäjä trumpetti on.

Kuten jo ainoaksi presidenttikaudeksi jääneeksi trumppikausi osoitti, on aivan käsittämätöntä kuinka aivan jopa maalaisjärjenvastaisia mielipiteitä tämä trumppi suustaan ulos laski ja laskee edelleen.

Olen senverran konservatiivi, ns. wanhankansanmies. että kyllä nykypäivänkin alati muuttuvassa yhteiskunnassa tarvis säilyttää jotakin siitä perinteisestä hyvinvointiyhteiskunnasta, niin kotosuomessa kuin ameriikoissakin.

Trumpetilla ei ole kykyä tähän.

Toivottavasti amerikoissa äänestäjät asettuvat järjen voiton kannalle, ei koko globaaliin katastrofiin johtavan idioottimaisen ideologian kannalle.

ottoRe: Donald Trumpetti10.3.2024 15.27
Joutuu myöntämään, jotta trumpetin voittaessa 2016 olin hieman hyvilläni.

En tosin siitä, että trumppi voitti vaan siitä, että rva Clinton hävisi.

Jenkkidemarin voittaessa on aina dollari heikentynyt.

Vastaavasti muut ovat vahvistuneet.

Vahvistuva euro olisi taas ollut myrkkyä vientiteollisuudesta riippuvalle isänmaallemme.

Näin tuolloin järkeilin.

Mutta.

Ei aikaakaan alkoi nousta todella outoja uutisia.

Trumppi tekemässä diilejään pahimman roistovaltion p-korean seinähullun diktaattorin kanssa!

USAn vapaan maailman liput rinnakkain tuon roistovaltion tunnusten kanssa!

Silloin merkkivaloni meni punaiselle ja on siellä pysynyt.

Ja ne "diilit" sen kun vaan jatkuivat.

Moskovan hymyillessä leveästi.

Lopullinen ja peruuttamattomin munaus trumpetilta oli vaalituloksen kiistäminen ja siitä alkunsa saanut mellakointi demokratian pyhäkköön kuten Eerokin totesi.

Se oli yksinomaan trumpin vastuulla.

Jos hänessä olisi ollut miestä edes siteeksi, olisi hän hoitanut mellakoitsijat kotiin heti paikalla.

Sormeakaan tämä idiootti ei nostanut tähän suuntaan.

USAn kansalaiset ovat nyt tukalassa paikassa. Se siellä myönnetäänkin avoimesti.

Pitääkö heidän tehdä valinta hullun ja höperön välillä?

Trumpettia tuskin publikaanit pystyvät vaihtamaan, olisivat sen jo tehneet jos vain se mahdollista olisi ollut.

Siispä jenkkidemarien on nyt pakko löytää joku täysissä ruumiin ja sielun voimissa oleva.

Muutoin voi tapahtua mitä tahansa.

Aivan mitä tahansa.

Tässäkin maassa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti11.3.2024 0.54
Täytyy valitettavasti opastaa EEROa ja OTTOAKIN USA:n perustuslaista ja Presidentin vaalijärjestelmästä.

Yllä EERO toteaa, että hän ikään kuin pitää arvossa ns. OIKEUSVALTIO PERIAATETTA.

AKM joutuu silloin kysymään, miksi sinä, sitten kirjoitat ihan vakavissasi, että esim. PILI CLINTONIN MUIJAN olisi pitänyt tulla valituksi Yhdysvaltojen Presidentiksi, kun hän sai valtakunnallisesti kaikkiaan enemmän ääniä kuin Donald J. Trump, mutta hävisi kirkkaasti osavaltioiden valitsijamiesten lukumäärässä.

Tässä kohtaa täytyy todeta, että Amerikka on LIITTOVALTIO, jossa on 248 vuotta vanha PERUSTUSLAKI.

Suomen Perustuslaki on ANTERO JYRÄNKIN käsialaa ja se on astunut voimaan nykymuodossaan vasta vuonna 1999.

Suomessa Presidentti kuiten valitaan myös valitaan Perustuslain mukaisessa järjestyksessä.

Samalla tavalla lainsäädäntövaltaa esim. Suomessa käyttää EDUSKUNTA - ei AMMATTIYHDISTYSTEN KESKUSJÄRJESTÖ SAK tai PERÄTI AKT.

Näin tehdään myös Amerikassa.

Amerikassa on 50 osavaltiota, joista kustakin valitaan tietty määrä edustajia ja Presidentiksi tulee se henkilö, joka on saanut eniten valitsijamiehiä osavaltioista.

Valitsijamiesten määrä vaihtelee Amerikassa osavaltioittain riippuen osavaltioiden väkiluvusta.

Vuoden 2016 vaalin tulos valitsijamiehien osalta oli seuraava:

□ TRUMP voitti 30 osavaltiota ja sai 304 valitsijamiestä

□ PILI CLINTONIN MUIJA voitti 20 osavaltiota ja sai valitsijamiehiä vain 227 kpl.

Kuitenkin PILI CLINTONIN MUIJA on nyt jo 8 vuotta putkeen höpöttänyt Amerikan kaikilla pääuutiskanavilla, että vaalit varastettiin häneltä ja TRUMP on ollut laiton Presidentti, joka pitää erottaa virastaan (kaksi epäonnistunutta yritystä).

Nämä puheet ovat tietysti näköjään uponneet EEROONKIN kuin kuuma veitsi voihin.

Vuoden 2020 vaalissa Trump taas hävisi ns. vaa'ankieli osavaltioissa 73 valitsijamiestä, kun Biden ja Trump molemmat voittivat 25 osavaltiota seuraavasti:

Arizona Ääniä Valitsijat
Biden 1 672 143 11
Trump 1 661 686
erotus 10 457

Georgia
Biden 2 473 633 16
Trump 2 461 854
erotus 11779

Michican
Biden 2 804 040 16
Trump 2 649 852
erotus 154188

Pennsylvania
Biden 3 458 229 20
Trump 3 377 674
erotus 80555

Wisconsin
Biden 1 630 866 10
Trump 1 610 184
erotus 20682
Yhteesä 73

Biden sai valitsijamiehiä yhteensä 306
Trump sai valitsijamiehiä yhteensä 232

Se tiedetään jo nyt, että esim. Pennsylvaniassa annettiin laittomia ääniä yli 2 milj. kpl, joista enemmistö meni Bidenille.

Pelkästään tämä olisi muuttanut valitsijamiehet seuraavasti:

- Biden 286
- Trump 252

Kun sitten FBI & CIA sekä kaikki ns. BIG TECH firmat kuten Twitter, Facebook (Meta) ja Google, Youtube ja Instagram sensuroivat Bidenin pojan ns. LAB TOP from HELL tiedot (väitettiin venäläiseksi disinformaatioksi demokraattien toimesta), niin Bidenin kannattajista 17% olisi jättänyt äänestämättä tai olisivat äänestäneet Trumpia, jos kyseinen tietokonetta koskeva tieto olisi paljastettu.

Tällöin Trump olisi voittanut ylivoimaisesti vaalin, koska olisi helposti voittanut kaikki vaa'ankieliosavaltioiden 73 valitsijamiestä.

Yllä mainituissa ns. vaa'ankieliosavaltioissa FACEBOOKIN (META) omistaja MARK ZUCKERBERG vielä sijoitti ns. äänestyslipukkeiden DROP BOXEJA, joihin maksetut yleensä neekerit keräsivät ihmisiltä äänestyslipukkeita, eikä näissäkään lipukkeissa tarvinnut olla mitään varmisusta äänestäjän henkilöllisyydestä.

Zuckerberg sijoitti tähän laittomaan yksityiseen demokraattien vilpilliseen VOTE HARVESTIN operaatioon 410 milj. USD.

Edellisen lisäksi noin 20 milj. äänestyslipukettä toimitettiin vielä postiääninä, eikä niissäkään tarvittu henkilötietoja ja valvonta oli täysin puutteellista, kun postiääniä saattoi palauttaa viikkoja ennen vaaleja ja myös viikkoja niiden jälkeen.

Kun ottaa nämä epävarmuustekijät huomioon ja senkin, että tiedetään, että suuri määrä kuolleita hekilöitäkin äänesti, niin on lähes varmaa, että TRUMP todellisuudessa voitti vaalin, kun yllä mainituissa vaa'ankieliosavaltioissa oli vain erittäin pienet äänierot.

Jos kaikki vaa'ankieliosavaltioiden valitsijamiehet olisivat menneet Trumpille, niin vaalin tulos olisi ollut seuraava:

- Biden 306-73 = 233
- Tump 232+73 = 305

Nykyisten galluppien valossa valitsijamiesten jakautuma olisi 4.11.2024 seuraava:

- Biden 241
- Trump 251

ja 46 valitsijamiehen tilanne on vielä epävarma, mutta kaikkien USA:n galluppine mukaan tällä hetkellä TRUMP johtaa selvästi myös koko maanlaajuisesti eikä vain osavaltioittain.

Tiedossa kuitenkin on, että nykyinen BIDENIN oikeusministeri on jo käynnistänyt operaatiot, joilla hän pyrkii estämään sen, että äänestyslipukkeissa olisi kuten Suomessakin aina on siis äänestävän henkilön tiedot.

Amerikaan on tullut laittomasti Bidenin kauden aikana jo yli 9 milj. muukalaista noin 140 maasta, joista osalle ollaan jo rekisteröimässä demokrattipuolueen äänestysoikeuskin.

Tällaiset demokraattien vippaskonstit ja BIDENIIN kohdistuva syvä epäluulo jopa demokraattien piirissä, saattaa hyvinkin johtaa siihen, että BIDENIN tilalle demokraatit tulevat myöhemmin keväällä asettamaan verevämmän ehdokkaan.

Amerikan median vasemmistolainen suuntaus johtaa siihen, että oikeistolaisen ehdokkaan on lähes mahdotonta nykyään päästä Presidentiksi, joten gallupeista huolimatta tulevan marraskuun vaalista tulee tiukka.

Alla EEROLLE & OTOLLE vähän lisätieto, miten Amerikassa Presidentti valitaan:

"Osavaltiot saavat valitsijamiehiä saman verran kuin niillä on edustajia kongressissa eli edustajainhuoneessa ja senaatissa yhteensä.

Edustajainhuoneen paikkaluvut taas määräytyvät osavaltioiden väkiluvun mukaan (kuitenkin vähintään yksi), ja senaattiin saa jokainen osavaltio edustajia kaksi.

Näin ollen osavaltio saa minimissään kolme valitsijamiestä.

Yhdysvaltain presidentinvaali suosii siis jonkin verran pienempiä osavaltioita.

Osavaltiossa eniten ääniä saanut ehdokas saa kaikki osavaltion valitsijamiehet, pois lukien Maine ja Nebraska, joissa äänet saattavat jakautua useammalle ehdokkaalle.

Koska useimmissa osavaltioissa voittaja osataan arvioida jo ennen vaaleja, vaalikampanjointi keskittyy usein vaa?ankieliosavaltioihin, joissa ehdokkaiden kannatukset ovat tasoissa.

Osavaltiopohjainen vaalijärjestelmä ja kaksikamarinen kongressi ovat liittovaltiota muodostettaessa tehtyjä kompromisseja.

Epäsuora valintatapa mahdollistaa tuloksen, jossa vähemmän ääniä maanlaajuisesti saanut ehdokas voittaa vaalin.

Esimerkiksi vuoden 2016 vaaleissa Hillary Clinton (D) sai 3 miljoonaa ääntä enemmän kuin Donald Trump (R), mutta Trumpista tuli presidentti, koska hän sai selvästi enemmän valitsijamiehiä."

Toistaiseksi lähes kaikki suomalaiset ns. "ASIANTUNTIJAT" prof. MARKKU RUOTSILAA lukuun ottamatta ovat todeneet, ettei mitään vaalivilppiä vuoden 2020 Presidentin vaalissa ole havaittu.

Tällainen Suomessa levitetty tieto on kuitenkin TÄYTTÄ VALETTA!!!!

OTON on turha kiihkota TRUMP vihassaan. Jos oikeasti otat selvää, mitä mies on elämässään tehnyt ja perehtynyt edes pintapuolisesti hänen saavutuksiinsa Presidenttinä, niin luulen, että OTONKIN silmät avautuu.

AKM on jo pitemmän aikaa ihmetellyt, mistä Suomessa fanaattinen viha TRUMPIA kohtaan johtuu, kun TRUMP ei ole millään tavoin ollut tekemisissä Suomen kanssa esim. Presidenttikaudellaan ja taas toisaalta TRUMP on Amerikassa tällä htekellä ylivoimaisesti suosituin poliitikko???

AKM on kohtalaisen varma, että amerikkalaiset kyllä itse tietää paremmin millainen mies TRUMP on kuin kukaan suomalainen, joka on opiskellut miehestä vain Suomen VALTAMEDIAN kautta.

Jostain kumman syystä Suomessa vihataan TRUMPIA eniten maailmassa!!!!

Oleellinen asia TRUMPIN aikaan oli se, että maailassa oli RAUHA ja AMERIKASSA ei ollut inflaatioita, ei ollut laitonta maahanmuuttoa, rikollisuus oli hallinnassa, maassa vallitsi täystyöllsyys ja osakekurssit nousivat kohisten.

Nyt vain kolmessa vuodessa kaikki on Amerikassa muuttunut siten, että 80% kansasta sanoo, että suunta on nyt väärä!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti11.3.2024 7.06
Totesit akm tuossa, jotta kuuluisa USAn perustuslaki on pian 250 vuotta vanha.

Liekö vanhin voimassa oleva sen kuuluisan Hammurabin jälkeen.

Sitä sovelletaan parhaillaan tuolla Gazan kaistalla.

"Silmä silmistä ja hammas..."

Ja näin maailma on pian sokea ja hampaaton. Ja ilman hampaita...

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

Tunnen jenkkien systeemit.

Vähäisen opillisen sivistyksen kautta ja olipa tuossa työelämän loppumetreillä tilaisuus kuulla Benita Heiskasen sinänsä arvokkaita esitelmiä siitä, miten vaalit tuolla hoidellaan.

Tiedän hänen olevan kulttuurimarxisti muttei se itse vaalitapaa ja sen läpivientiä miksikään muuta.

Eikä muuta sitä tosiasiaa, että äänestäjien vähemmistön äänillä on mahdollisuus valita presidentti tuohon maailman vanhimpaan demokratiaan.

Eikö se ole jo aivan liian vanha?

Kysynpä vaan.

Vai väitätkö, jotta trumppi sai enemmän ääniä taakseen silloin 2016 kuin se rva Clinton?

Valitsijamiesten lukumäärä on sitten oma lukunsa.

Tuollaisen ikivanhan ja aikansa eläneen enemmistövaalisysteemin takia ay-liike on kahden vasemmistopuolueen käsissä sataprosenttisesti.

Tässä maassa.

Ja sen tulos on nähtävissä tänäkin aamuna.

Olisiko mahdollisesti aika vähän säätää siinäkin jotain?

Työväki on jo huomattavin osin säätänyt liittymällä YTK:hon.

Siis se työväki, joka vielä katsoo työn tekemisen olevan ensisijainen keino saada rahaa.

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

En ole valtamedian varassa.

En sitten vähääkään.

Mutta en ole myöskään minkäänlaisten ideologisten hörhöjen tai uskovaisten vietävissä.

Jo koulupoikana omaksuin epäilevän asenteen muutoinkin kaikkeen siihen, mitä maailmassa kovaan ääneen huudetaan ja oikeaksi vannotaan.

Politiikkaa tunnen ihan kohtalaisesti sekä teorian että käytännön tasolla.

Maailman vanhin demokratia on syvässä kriisissä.

Se ilmenee juuri nyt siinä, että USAn kansalaisten on valittava joko höperön ja hullun väliltä.

Kaiken lisäksi tuo hullu näyttää myös höperehtivän.

ottoRe: Donald Trumpetti11.3.2024 7.16
Arvoisa Aakooämmä!

Seuraava tekstini on mennyt sinulta kokonaan ohi.

Kirjoitin 18.2:
"Monipuoluejärjestelmään tukeutuva edustuksellinen demokratia on vähiten huono poliittinen järjestelmä.

Tämä on väitteeni.

Perustelen aina kannanottoni. En pidä mitään huonompana tahi parempana mistään ihmeellisestä syystä.

Kaksipuoluejärjestelmässä politiikan suunta poukkoille äärilaidasta toiseen jyrkemmin kuin maissa, joissa on mahdollisuus koota hallitus erilaisista koalitioista.

Jopa oikeisto-vasemmisto akselin yli.

Aina kansalaisten vaaleissa antaman mandaatin mukaisesti.

Samalla kansalaisten vastakkainasettelu on vähäisempää ja erilaisille mielipiteille jää enemmän tilaa.

USA on peruuttamattomasti kahtia jakautunut maa. Suurin syy tähän on trumppilainen politiikka, joka ei anna mitään arvoa eikä tilaa toisille.

Iso-Britanniassa taas niin konservatiivit kuin työväenpuolue ovat sisäisesti jakaantuneet mitä erilaisimpiin suuntauksiin. Ollen osittain toistensa kanssa päällekkäin.

Tavalliselle äänestäjälle onkin siellä vaikea hahmottaa sitä, mille kannalle hän äänensä antaa.

Meillä taas puolueiden ohjelmat eroavat varsin selkeästi toisistaan.

Näillä perusteilla järjestelmämme sekä muut vastaavat ovat vähemmän huonoja.

Mitä suoraan demokratiaan tulee, niin se soveltuu jonkin yksittäisen, tarkasti rajatun asian ratkaisemiseen.

Yleinen yhteiskuntapolitiikka on taas monipuoluejärjestelmän heiniä."

PS:
En tarvitse lainata "hihipediasta" mitään. Kaikki on päässäni.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti11.3.2024 13.02
OTOLTA toivoisin, ettet käyttäisi minusta laatusanaa "ARVOISA", vaikka olen yllä ehkä todennut, että pyrin olemaan arvopohjainen optimistinen REALISTI.

Olen joutunut linjaamaan ajattelutapani tälle suuntaukselle, kun Suomessa on UUDEN PRESIDENTIN myötä nyt siirrytty tähän uuteen NATO-kauteen, jossa panssarivaunut jo harjoittelee kovaa vauhtia Lapin erämaissa ja paikallisilla sotilaskodeilla tuntuu olevan jo munkeista pulaa ja kyläkauppojen pakasteet on jo ostettu loppuun!!!!

On kovin hyödytöntä väitellä siitä, onko Putinin mafiahallinto, monarkia, demokratia tai kaksipuolue järjestelmä tai kommunismi parempi.

Tässä suhteessa kehotan OTTOA ja muitakin tutustumaan esim. alla olevaan vuonna 2016 laadittuun Euroopan hallintojärjestelmiä koskevaan "viralliseen" dokumentiin.

"Syyskuu 2016
Valtioneuvoston selvitysja tutkimustoiminnan
julkaisusarja 37/2016"

AKM:n mielestä hallintojärjestelmien hyvyyttä arvioitaessa TULOKSET KUITENKIN RATKAISEVAT.

Mitä tulee sitten esim. Amerikkaan, josta tässä on nyt paljon puhuttu, niin jostain kummasta syystä kyseinen TASAVALTA ja LIITTOVALTIO on noussut maailman johtavaksi valtioksi itsenäistymisestään 4.7.1776 lähtien ja sikäläinen systeemi perustuu siis itsenäisten valtioiden valtioliittoon, jossa vain tietyt asiat kuuluvat liittohallitukselle.

Tällaisia yhteisiä asioita on huolehtiminen maan rajoista ja puolustusvoimista.

Liittovaltion lainsäädäntövalta on kaksikamarisella kongressilla ja ylähuoneella eli senaatilla.

Molemmat hallintoelimet voivat säätää lakeja, mutta verolakeja voi säätää vain kongressi. Tullakseen hyväksytyksi sekä kongressin että senaatin on hyväksyttävä liittovaltion lait.

Osavaltioilla on sitten omat vastaavat elimensä.

Lakien toimeenpanovaltaa käyttää sitten liittovaltion tasolla erilaiset ministeriöt, joita johtaa presidentti.

Kyllä se kaikilla on tiedossa, että Amerikan hallintojärjestelmässä on paljon puutteita, mutta kysymyksessä on kuitenkin viimeiseen asti TASAVALTA, jossa on haluttu kansanvalta viedä mahdollisimman lähelle kansalaisia ja tästä syystä Amerikassa esim. SANANVAPAUS on aivan keskeinen kansalaisoikeus.

Suomesta taas tiedetään, että meillä on eduskunnassa puolueita kuin VILKKILÄSSÄ KISSOJA ja jokainen pikku riikkinenki vähemmistö täytyy meillä milellään hallituksessa, jotta mitään kansantaloutta ja kansan hyvinvointia parantavia uudistuksia ei saada toteutettua.

Nytkin on UNILUKKARINKIN mukaan hujahtanut peräti 17 vuotta, kun HARTIAVOIMIN ON PELASTETTU MAAPALLOA, VIHREÄTÄ SIIRTYMÄÄ & METSIÄ ON ENNALLISTETTU, mutta kansantalouden kakku on pienentynyt kuin PYY MAAILMANLOPUN EDELLÄ!!!

Nytkin on koko PORUKKA LAKOSSA ainakin kaksi tai jopa 4 viikkoa putkeen ja syksyllä on taas uus lakkorupeama edessä.

RIIKKA PURRAKIN on joutunut jo hankkimaan leikkuulaudatkin, kun joka helvetin ilta RIIKKA joutuu laikkaamaan, kun EKP:n Christine Lafarge vain ilmoittaa, että me ollaan päätetty pitää korot vähintään 3%:ssa, kun meillä on meneillään tuo VIHREÄ SIIRTYMÄ & UKRAINAN SOTA.

Tästä peruskysymyksestä käydään nykyään kovaa keskustelua, kun modernit tiedonvälitystavat ja monopoliyhtiöt ovat alkaneet sensuroimaan kansalaisten toimintoja ja siksi parhaillaan sikäläistä lainsäädäntöä ollaan kovasti kehittämässä.

Onhan se vähän huvittavaakin, että Amerikkaa on kautta historian tarvittu eri puolilla maailmaa jonkinlaisena POLIISINA, kun eri puolilla maailmaa on aina saatu pienempiä ja suurempikin kärhämiä syttymään.

Hyvänä esimerkkinä tästä on esim. se. kun HITLER aloitti Saksassa kehittelemään sitä 1000 vuotista kansallissosialistista valtiotaan ja yhdessä Stalinin kanssa saivat aikaan 2. maailmansodan.

Senkin lopettamiseksi tarvittiin aluksi vastahakoista YHDYSVALTOJA.

Aluksihan USA kyllä tuki mm. Neuvostoliittoa Hitlerin hyökkäyksiä vastaan, mutta Japaanilaisten Pearl Harbourin hyökkäyksen jälkeen vuonna 1941 USA oli avoimesti mukana sodassa.

Ratkaiseva tasiteluhan sitten Euroopassa käytiin liittoutuneiden toimesta Ranskan Normandian maihinnousussa (Overlord operation) 6.6.1944.

Kannattaa muuten käydä katsomassa paikkoja, niin saa kyllä hyvän tuntuman siitä, millaista on ollut syöksyä sakemannien konekiväärien ruoaksi täysin suojattomalla hiekkatöyräällä.

EEROA ja OTTOA vähän tästä kiusaakseni huomautan tässä yhteydessä, että tästä on tehty Darryl F. Zanuckin ohjaaman elokuvakin (1962), johon PAUL ANKA on säveltänyt tunnussävelen "The Longest Day", marssilaulu.

https://youtu.be/Fa1yUAal0K4

AKM:n ollut ihmeisssään, miten USA:n taloudelliset resurssit olivat tuolloin vuonna 1994 mahdollisia tuollaiseen poliisioperaatioon, kun USA:n väestö oli vuonna 1944 vain 138.4 miljoonaa, joka on suunnilleen yhtä suuri kuin nykyään on agressiivisella PUTININ VENÄJÄLLÄ.

Tietysti kysymyksessä oli myös liitto, jossa myös Winston Churchillin Englannin ja Kanadan joukot olivat mukana.

Tuossa uhkarohkeassa Normandian maihinnousussa kuoli 6 000 amerikklaista sotilasta.

Nykyäänhän Yhdysvalloilla on yli 600 sotilaallista tukihohta ympäri maailmaa pitämässä yllä kansainvälistä rauhaa!!!

USA:n vuoden 2024 puolustusbudjetti on 886 miljardia USD.

PUTININ HYÖKKÄYSBUDJETTI nousi vuonna 2023 jo 110 miljardiin USD:iin.

NATON vuoden 2024 siviilibudjetti on taas vain 438.1 milj. euroa ja puolustusbudjetti vain 2.03 miljardia euroa.

Vuonna 2023 NATO maiden yhteenlaskettu puolustusbudjetti oli 1 260 miljardia USD, jostaa suurimmat maat vastasivat seuraavasti (x miljradia USD):

- USA 860.0
- Saksa 68.1
- Englanti 65.8
- Ranska 56.6

Kyllähän tästä kaikesta näkee, että Euroopan puolustus on jätetty häpeällisesti täysin amerikkalaisten veronmaksajien varaan.

Amerikassa taas republikaanit ovat olleet hyvinkin huolissaan siitä, kun SENIILI JOE BIDEN ei ole nostanut puolustusbudjettia läheskään inflaation tahdissa, kun kaikki budjettirahat on syydety ns. NEW GREEN DEALIIN, joka näyttää tulleen tiensä päähän.

Kun BIDENIN aikana kustannustaso on noussut Trumpin ajoista yli 30%:a, niin kohtuullinen puolustusbudjetti olisi nykyään jo noin 1 000 miljardia USD, joka olisi joi noin 13-15% nykyistä vuoden 2024 budjettia suurempi.

SE ON AIVAN SELVÄÄ, että jossain vaiheessa tähän tulee STOPPI, jos suuret EU-maat eivät ala satsata omaan puolustukseensa kunnolla, kun jo puoli Eurooppaa on kohta tulessa!!!

Kuitenkin PUTIN, XI ja Iranin johtajat ovat jo pitempään SENIILIN JOE BIDENIN aikana olleet kovaa vauhtia haastamassa ym. maailman järjestystä ns. BRICS hankkeen avulla.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti11.3.2024 15.56
Kuka suomalainen ajattelija sanoo olevansa luonteeltaan Donald J. Trump? Ensimmäisenä oikein vastannut saa pisteen.

ottoRe: Donald Trumpetti13.3.2024 8.56
Tiedän yhden.

Mutta se ei ehkä ole oikea vastaus sen vuoksi, että tämä ajattelija luonteeltaan on enemmän kuin esikuvansa.

Jopa niin, ettei hän kykene keskustelemaan mistään aiheesta, siis ei todellakaan mistään, ettei esikuva nouse jostain kautta esiin.

Vastaavan kaltaista omistautumista asialleen olen tavannut ainoastaan ns. viiden tähden kommunistien sekä joidenkin hihhuliuskovaisten keskuudesta.

Mutta jatketaan kisaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti13.3.2024 11.44
DONALD J. TRUMP varmisti viime yönä sen, että hän on Republikaaninen ehdokas tulevissa 5.11.2014 järjestettävässä Presidentin vaalissa.

Demokraattien ehdokas on tällä hetkellä SENIILI JOE BIDEN, mutta Biden vaihdetaan vielä myöhemmin viimeistään kesällä johonkin toiseen, jonka voidaan todeta olevan ns. KONGINITIIVISESTI kyvykäs toimimaan Presidenttinä.

AKM:llä, OTOLLA, EEROLLA eikä Virallisella äänellä ole tässä asiassa äänestysoikeutta, vaikka USA:han voi nykyään kuka tahansa mennä sekä etelästä että pohjoisesta, niin saa sitten ilmaisen bussi- tai lentokonekyydin esim. New Yorkin hotelliin mukaan luettuna mobiililaitteet ja täyden ylöspidon.

Jos hotelli on täynnä, niin joutuu valitettavasti majoittumaan Manhattanillla kaduille telttoihin, mikä aiheuttaa hieman ongelmia, kun voi tulla neekeri tai Venezuelasta karannut vankikarkuri, joka mukiloi tai ampuu sinut kadulle ja poliisi vain seuraa katseella vierestä, kun pikku rikosiin ei saa NYK:issä nykyään puuttua ja poliisi voi joutua itse syytettyjen penkillä.

Kysymyksessä on ns. HUMAN RIGHTS' VIOLATION!!!!

Suomessa vasta opetellaan tätä laitonta MAAHANMUUTTOA, mutta meillä on korkea kyky apinoida kaikki AMERIKAN hulluimpienkin WOKISTIEN ajatukset.

Näitä suuria amerikkalaisia AJATTELIOITA on mm. AOC eli ALEXANDRIA OCASIO-CORTEZ, joka on taas erittäin sanavalmis ja hyvännäköinen naisihminen, joka vuonna 2008 muutti Yhdysvaltojen Floridaan Puerto Ricosta.

AOC muutti myöhemmin New Yorkiin opiskelemaan ja toimi sitten Bronxissa baarinhoitajana, mutta ryhtyi sitten avustamaan tunnettua kommunistia eli BERNIE SANDERSIA, kuten alta käy ilmi:

"After college, Ocasio-Cortez moved back to the Bronx and took a job as a bartender and waitress to help her mother -a house cleaner and school bus driver - fight foreclosure of their home.

She later launched Brook Avenue Press, a now-defunct publishing firm for books that portrayed the Bronx in a positive light. Ocasio-Cortez also worked for the nonprofit National Hispanic Institute.

During the 2016 primary, Ocasio-Cortez worked as an organizer for Bernie Sanders's presidential campaign."

AOC on ollut Amerikan innokkaimpia äärimäisen kalliin New Green Dealin (VIHREÄ SIIRTYMÄ) ajajia ja näiden vasemmistoradikaalien tuki on ollut täysin välttämätöntä, että SENIILI JOE BIDEN on pysynyt vallassa toistaiseksi.

Amerikassa suunta on kuitenkin kääntymässä, koska New Green Deal on johtanut siihen, että keskiverto amerikkalainen on menettänyt lompakostaan muistaakseni 7000-8000 taalaa vuodessa, joka on tietysti täydellistä myrkkyä, kun Amerikassa sosiaalihuoltoa ei ole vastaavalla tavalla kuin Suomessa.

Ainoa tapa selvitä Amerikassa on HUUMEET ja TELTTAMAJOITUS KADUILLA.

Kun tällaisia "matkailijoita" on saapunut Amerikkaan ainakin 10 milj. SENILLIN BIDEN aikana, niin kyllä keskiverto amerikkalainen tietää, mitä ongelmia tästä on jo tullut.

Eikä ongelmat ole millään tavoin vähenemässä, vaikka Suomessa näitä maahanmuuttoasioista höpötettäisiin mitä tahansa.

Eilenkin havaitsin tähänkin asiaan liittyneen UUDEN SUOMEN tiedotteen, kun ULKOPPOLIITTISEN INSTITUUTIN MARIA LINDEN (ent. Annala) teki taas jymyennustuksen DONALD J. TRUMPISTA.

MARIA ennusti nyt, että tultuaan valituksi Presidentiksi, niin TRUMPPI tulee erottamaan Yhdysvallat NATOSTA.

Tällaisessa väitteessähän ei ole pienintäkään järkeä, koska kysymyshän on yksinkertaisesti siitä, että Euroopan on itse huolehdittava puolustuksesta.

Ei Euroopan puolustus voi olla lähes täysin tavallisen amerikkalaisen vastuulla.

Kun Eurooppa huolehtii myös omasta puolustuksestaan, niin tietysti Amerikalla on sitten enemmän mahdollisuuksia korjata oman maansa asioita mm. infran ja energiahuollonkin osalta, joita on vuosikymmenet laiminlyöty.

Totta kai Trumpin tapaiset liikemiehet ymmärtävät, millaisia mahdollisuuksia keskittyminen oman maan asioihin tarjoaa.

Nytkin SENIILI JOE BIDENILLA on vuoden 2025 budjetissa ajatuksena yritysten nykyisen verotuksen nostaminen 15%:sta 26%:iin, jota pidettään täysin käsittämättömänä ideana, jolla on kuitenkin tarkoitus maksaa älyttömäksi todettu New Green Deal.

MARIAHAN on noita TAMPEREEN YLIOPISTON tohtoritutkijoita, jotka näyttävät harjoittavan suomalaisten YLE:n lähetyksiä hartaasti seuraavien kansalaisten aivopesua.

Toinen vastaava TAMPEREEN TOHTORITUTKIJA on nykyään jo SDP:n kansanedustajaksi päässyt JANI KOKKO, joka ei myöskään tunnu koskaan näkevän kolikon molempia puolia.

Linden on yrittänyt jo vuodesta 2015 lähtien todistaa sitäkin, että Donald J. Trump oli laiton Presidentti, johon tulokseen myös YLE:n A-STUDIOSSA usein haastattelema Turun Yliopiston prof. BENITA HEISKANEN näyttää aina tulleen.

MARIA on myös lähes jokaisessa YLE:n A-Studion istunnossa toimittaja PETRI RAIVION ohjauksessa aina todennut, ettei USA:n Presidentinvaalissa vuonna 2020 tapahtunut mitään laitonta, eikä TRUMPILLA ollut oikeutta edes kysyä mitään vaaleihin liittyvistä massiivisista väärinkäytöksistä (noin 20 milj. laittomasta postiäänestä!!!).

Vähitellenhän näissäkin asioissa totuus tulee esille.

Nytkin on jo näytetty, että tammikuun 6. päivän ns. Capitol Hillin valtauksesta Amerikan ns. Established Media ja demokraattipoliitikot ja muutamat republikaanien TRUMPIA vihanneet korruptoituneet ns. RINO poliitikot ovat syöttäneet maailmalle täyttä puppua!!!

AKM on monta kertaa opastanut MARIAAKIN, että vaihda ihmeellä väitöskirjan aihetta hyvän sään aikana, koska näyttää siltä, ettei nykyisestä kirjasta koskaan tule valmista.

Kyseenalaisesta akateemisesta puuhastelusta on tietysti kysymys aina, kun ollaan tekemisissä politiikan kanssa, kun jopa PAAVO ARHINMÄKIKIN on todennut, kuinka TAKKI KÄÄNTYY AINA, kun rahaa tai valtaa on tarjolla!!!

AKM on muutamia tohtoreita sparrannut ja kaikista tuli tohtoreita. Näissä väitöksissä kysymyksessä oli puhtaasti tieteeeliset havainnot.

Mutta jos jo otsaluulla näkee, että puuhastellaan virheellisten olettamusten kimpussa ja näihän useimmiten asianlaita on, kun ollaan tekemisissä politiikan kanssa, niin sen kyllä helposti arvaa, ettei valmista tule koskaan.

Lapin Yliopistossahan elokuvaohjaaja LAURI TÖRHÖNENHÄN väitteli myös tohtoriksi, mutta eihän siinäkään kauaa mennyt, kun todettiin, että LAURI on aiemmin toiminut vuosina 1993-2000 Törhönen oli kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja eiköhän LAURINKIN väitöskirja lopulta hylätä, kun väärän puolueen edustaja teki ansiokkaasta urastaan väitöskirjan.

Virallinen äänikin aikoinaan keräili siemenkultaa RÖMSSYN pelastamiseksi ja alan mies muistaakseni ehdotti pahvista polkupyörää.

AKM oli jo silloin oikeilla linjoilla, kun AKM totesi, että OTANIEMEN purettavaksi määrätty PIENYDINVOIMALA olisi pitänyt siirtää JUANKOSKELLE, niin siitä olisi saatu sähköt ja lämpökin jopa koko KUOPION KAUPUNGILLE!!!!

Tuollainen pienydinvoimala käy tasaisesti tuulesta ja auringosta riippumatta vuodedsta toiseen kymmeniä vuosia putkeen.

MAKE FINLAND GREAT AGAIN!!!!

ottoRe: Donald Trumpetti17.3.2024 13.42
Trumpetti törähti jälleen.

Uhkaili verilöylyllä jollei tule valituksi.

Jotta näin tällä kertaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti17.3.2024 17.12
Iltalehden ATTE LEHTONEN heräsi jo viime yönä klo 4:38 levittämään taas ns. FAKE NEWS infoa Donald J. Trumpin Ohion osavaltion Daytonissa pidetystä vaalitilaisuudesta.

Näköjään OTTOKIN on jo huomannut tiedotteen!!!

Tämän FAKE NEWS tiedon TYHJÄNTOIMITTAJA LEHTONEN on poiminut SENIILIN BIDENIN agitaattoreilta ja kuten alta käy ilmi näköjään AP:n, Politicon ja New York Timesin uutisista.

TUNNETTU TOSIASIA KUITENKIN ON, että em. tietolähteet ovat täysin demokraattisen puolueen käskyvallassa ja vääristelemällä uutisia irrottaen esim. TRUMPIN lausuntoja asiayhteyksistään voidaan todellinen tieto muuttaa päin vastaiseksi.

Tätä Trumpin vastaista kampanjaa on Amerikan valtamedia käynyt systemaattisesti jo vuodesta 2015 lähtien ja tunnetusti kaikki Trumpia koskevat väitteet ovat osoittautuneet täysin virheellisiksi ja itse asiassa paikalliset demokraatit ovat ITSE SYYLLISIÄ tällaisiin ja vielä vakavampiin väärinkäytöksiin ja massiiviseen korruptioon, joista TRUMPPIA on koko ajan syytetty.

ILTALEHTI näyttää olevan sen tason AVIISI, että toimituskunta pitää kaikkein luotettavimpana tietolähteenä jopa NEUVOSTOLIITON aikaista PRAVDAA.

AKM ei tätä tietenkään ihmettele, kun PRAVDAHAN taitaa merkitä suomeksi TOTUUS!!!

Totta kai ILTALEHDEN agitaattoreiden täytyy TOTUUTTA USKOA, koska muutenhan tyhjäntoimittajien palkanmaksu loppuu lyhyeen.

Alla ILTALEHDEN syvällinen analyysi FAKE NEWS tieodotteesta:

"Atte Lehtonen
Tänään klo 4:38

Donald Trump sanoi lauantaina kannattajilleen puhuessaan Ohiossa, että hänen vaalitappionsa tietäisi Yhdysvalloille VERILÖYLYÄ.

□ Jos minua ei valita presidentiksi, siitä tulee verilöyly. Siitä tulee verilöyly koko maalle, Trump sanoi puheessaan Daytonissa, kun hän kampanjoi senaattoriehdokas Bernie Morenon puolesta.

Trump ei tarkentanut, mitä hän tarkoitti verilöylyuhkauksellaan.

Kommenttinsa aikana hän valitti maan autoteollisuuden tilasta. Trump jatkoi vakuuttelemalla, että Kiina ei pystyisi myymään Yhdysvaltoihin tuotuja ajoneuvoja, jos hän voittaa vaalit.

Istuvan presidentin JOE BIDENIN kampanjan tiedottaja JAMES SINGER tuomitsi nopeasti Trumpin uhkaavat puheet.

□ Hän haluaa uuden tammikuun 6. päivän, mutta amerikkalaiset antavat hänelle uuden vaalitappion marraskuussa, koska he vastustavat edelleen ääriajattelua, kiintymystä väkivaltaan ja kostonhimoa, Singer sanoo lausunnossa viitaten Capitolin vuoden 2021 mellakkaan.

Tähän kohtaan on sitten ILTALEHDESSÄ LAITETTU DONALD J. TRUMPIN iso kuva, jonka on ottanut jossakin toisessa yhteydessä FREE LANCE PARARAZZI KUVAAJA ERIK S. LESSER ja sitten näköjään ILTALEHDEN tai NEW YORK TIMESIN toimittaja on alle kirjoittanut tekstin, jossa Trump vertaa laittomia maahanmuuttajia muka eläimiin, kun Ohion vaalitilaiuudessa Trump viittasi nimeä mainitsematta äskettäin laittomasti Amerikkaan Venezuelasta tulleeseen eläimelliseen murhamieheen, joka murhasi ilman mitään syytä sairaanhoitajaopiskelija LAKEN RILEYN.

Tämä murhahan oli näyttävästi esillä myös Seniilin JOE BIDENIN State of the Union puhetilaisuudessa, missä SENIILI BIDEN täysin käsittämättömästi huutamalla esitti ja väitti, että LAKEN RILEY olikin nimeltään LINCOLN RILEY ja Venezuelan murhamies JOSE IBARRA ei taas ollut tullut laittomasti Amerikkaan, vaan hän oli ns. NEW COMER tai henkilö, jolla paperit eivät olleet kunnossa.

Totuus tässäkin asiassa on valitettavsti toinen.

"Illegal alien charged with murder of Laken Riley easily crossed into U.S. despite ties to Venezuelan gang: report

March 8, 2024 | Terresa Monroe-Hamilton | Print Article

The alleged killer of Laken Riley had no trouble entering the U.S. illegally even though he had suspected ties to THE BLOODY VENEZUELAN TREN DE ARAGUA GANG.

JOSE IBARRA was reportedly waved across the US border and wasn?t required to check in with authorities until he had been here for two years according to the New York Post.

Authorities claim that both Ibarra and his brother Diego have ties to the vicious Tren de Aragua gang. The Venezuelan was originally busted for illegally entering the U.S. in September 2022 in El Paso, Texas with his girlfriend, Layling Franco, and her 5-year-old son.

He wasn?t in custody long.

LESS THAN 24 HOURS LATER, IBARRA WAS RELEASED ON PAROLE DUE TO LACK OF DETENTION CAPACITY ACCORDING TO IMMIGRATION AND CUSTOMS ENFORCEMENT INSIDERS."

Iltalehden julkaisemassa kuvassa tyhjäntoimittaja ATTE LEHTONEN on otsikoinut sinänsä hyvä kuvan Trrumpista seuraavast:

"Donald Trump viittasi puheensa aikana rajan ylittäviin siirtolaisiin eläiminä. ERIK S. LESSER, EPA / AOP"

Trumpin tiedottaja Steven Cheung vastasi Singerin syytöksiin väittäen, että Trumpin sanat oli irrotettu kontekstista.

Cheung sanoo, että Trump puhui Bidenin kauden vaikutuksista autoteollisuuteen ja talouteen laajemmin.

Kylähän Trump puhui itse asiassa kaiksita Amerikan nykyisistä ongelmista, jotka jokainen joka Amerikan asioita edes jollain tasolla seuraa tietää olevan aivan muut, mitä Suomen Valtamedia meille valitettavasti syöttää.

Tällaista omaan pesään kusemista tai jalkaan ampumista on vaikea ymmätää, koska sekin sataa nyt PUTININ laariin, mitä suurimmalla tavalla.

Asian kyllä ymmärtää, koska ILTALEHTEEN ja Suomen Valtamediaan ylensä on valittu ns. "journalisteiksi " lähinnä pari kymppisiä kesätoimittajia, joilla ei kuitenkaan ole mitään käsitystä, mitä Suomenkaan historiassakaan on tapahtunut.

Saati sitten, että heillä olisi joku realistinen käsitys Amerikan asioista.

ILTALEHDEN ATTE jatkaa yöllistä tariointiaan seuraavasti:

"Capitol-mellakka oli teemana läsnä alusta alkaen Trumpin Daytonin puheessa.

Trump aloitti tapahtuman soittamalla äänitteen mellakan takia vangituista ihmisistä laulamassa Yhdysvaltain kansallislaulua.

Sen jälkeen Trump sanoi armahtavansa häntä tukevat "panttivangit" heti, kun hänestä tulee presidentti.

TOSIASIAHAN tässäkin on, että ns. JAN 6 valtauksessa pidätetyt rauhalliset mielenosoittajat on vangittu ilman mitään oikeudenkäyntejä pitkiin vankeustuomiohin, joista on nyt vähitellen alkanut olemaan oikeusjuttuja, joissa pidätykset on sitten todettu täysin laittomiksi, mutta muutamille on tullut muistaakseni kymmenien vuosien vankeustuomioita, vaikka he eivät olleet syyllistyneet mihinkään rikoksiin, mutta kävelivät vain Capitol Hillin käytävillä poliisien ohjauksessa ja siis neuvojen mukaan.

Amerikkalaiset uutistoimistot ovat alusta lähtien levitelleen, että Jan 6 valtauksessa kuoli useita poliiseja, mutta nykytiedon valossa yksikään poliisi ei tässä hässäkässä kuollut, mutta ainoa kuolonuhri oli
Ashley Babbitt, jonka Michael Byrd kylmäverisesti ampui hänen aseettomana tukeutuessaan rikkoutuneen ovan ikkunasta kättävälle, kun hänen takanaan oleva ihmisjoukko hänet ikkunan läpi työnsi ja ikkunan toiselle puolella lymynnyt Michael Byrd kylmäverisesti tappoi Babbittin, hänet pakittiin sankarina ja haastateltiin vielä johtavilla kaapelikanavilla.

Kuitenkin, nyt tämäkin asia on edennyt oikeuteen ja melko varmasti sieltä tulee vielä Byrdille tuomio ja isot korvaukset Babbittin omaisille, joita FBI on täysin sikamaisesti kohdellut.

Trump jatkoi toistamalla väitettään, jonka mukaan vuoden 2020 presidentinvaalit "varastettiin".

Hän maalaili uhkakuvaa demokratian kuolemasta Yhdysvalloissa, jos häntä ei valittaisi tulevissa vaaleissa.

Tämäkin on täysin totta, koska SENIILI BIDENHAN on tehnyt kaikkensa, että hänen oikeusministerinsä Merrick Garland voisi tekaistujen syytteiden avulla estää TRUMPIN Presidentiksi valinnan samaan tapaan kuin PUTIN eliminoi Aleksei Navalnyin vähää ennen parhaillaan meneillään olevia Venäjän Presidentin vaaleja.

□ En usko, että uusia vaaleja järjestettäisiin. Tai ei varmasti sellaisia vaaleja, jotka olisivat merkityksellisiä.

Puheessaan hän hyökkäsi myös siirtolaisia vastaan. Trump väitti, että muut maat tyhjentävät vankilansa nuorista ihmisistä ja lähettävät heidät rajan yli. Hän muun muassa viittasi siirtolaisiin eläiminä.

□ En tiedä, kutsuisiko heitä ihmisiksi joissain tapauksissa. He eivät mielestäni ole ihmisiä.

Trumpin puheesta on uutisoinut muun muassa uutistoimisto AP, Politico ja New York Times."

Toivottavasti ainakin OTON, EERON ja VIRALLISEN ÄÄNENKIN silmät jossain vaiheessa vielä avautuvat, kuten aikoinaan kävi niillä komministien kissan pennuillakin.

ottoRe: Donald Trumpetti17.3.2024 17.14
Toinen trumpetti törähti myös.

Eikä pelkästään uhkaile vaikka "valituksi" tuleekin.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.3.2024 20.46
ILTALEHDEN tyhjäntoimittaja Mulari on ottanut jo avukseen Helsigin yliposton vasemmistolaiseksi tunnetun Teivo Teivaisen avukseen Donald J. Trumpin mollaamisessa:

"Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump aiheutti jälleen kohun, kun hän lauantai-iltana pitämässään puheessa viittasi "verilöylyyn" ja demokratian loppuun Amerikassa, mikäli hän häviää presidentinvaalit marraskuussa.

Donald Trump uhkaa "verilöylyllä", jos häntä ei valita presidentiksi

Vaikka Trump mainitsi verilöylyn puhuessaan maan autoteollisuuden tilasta, maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Helsingin yliopistosta arvioi Iltalehdelle, että Trumpin lausunto oli silti poikkeuksellinen.

□ Trump vetoaa sellaisiin poikkeuskeinoihin, joita ei olla juurikaan nähty.

Professorin mukaan Trumpin retoriikka on samankaltaista kuin Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja entisen presidentin Dmitri Medvedevin ydinaseilla uhkailu.

□ Maailmanpolitiikassa ydinsodan uhka ja Yhdysvaltain politiikassa demokratian tuho, että tulee verilöyly eikä vaaleja enää pidetä, se on ennennäkemättömän poikkeuksellinen uhka.

Teivaisen mukaan Yhdysvalloissa on kuitenkin tarpeeksi pidäkkeitä estää maan ajautuminen sisällissotaan, mikäli Trump marraskuun vaalit häviää.

□ En usko, että kansalliskaartista, poliisista tai viime kädessä asevoimista löytyy tarpeeksi väkeä, jotka olisivat valmiita oikeaan sisällissotaan. Tämä on vanhan miehen uhittelua, jolla ei ole suurta mahdollisuutta toteutua.

Suunta

Teivaisen mukaan Trumpin aikeet ja elkeet ovat viemässä Yhdysvaltoja Venäjän suuntaan, jossa näennäisesti demokraattisia instituutioita käytetään hallinnon vallan pönkittämiseen."


ILTALEHTI siis jatkaa valitsemallaan linjalla ja Päätoimittaja Juha Ristamäki varmaan toivoo voivansa tämän IMPIVAARALAISEN lehden tyhjäntoimitajien skuupeilla valita Ameriikaan jopa Presidentin.

ILTALEHDEN IMPIVAARAN numeroita ei Amerikassa nykyään lue kukaan muu kuin YLEISRADION FAKE NEWS TOIMITTAJA IIDA TIKKA.

Aiemminhan Amerikassa myös vasemmistolaislehti HESARIN Amerikan toimittajat Saara ja Saska Saarikoski tilasivat myös ILTALEHDEN IMPIVAARA numerot säännöllisesti, jotta voivat raportoida taas sitten Suomeen, miten Amerikassa maa makaa etenkin demokraattisen puolueen ajatushautomoissa.

Suomeen palanneista Saarikoskista Saara onkin jo ehditty potkia pois Hesarin pääkirjoitustoimittajan pestistä ja on korvattu vähemmän vihervasemmistolaiselle Erja Yläjärvellä, joka on jo joutunut kirjoittamaan pari pääkirjoitusta, joissa yllätys, yllätys on jo jonkin verran otetttu etäisyyttä synkimpään vihervasemmistolaiseen päivittäiseen epistolaan.

ottoRe: Donald Trumpetti19.3.2024 7.12
No niin.

Näinhän ne asiat selvisi.

Trumppi ei ole puhunut mitään verilöylystä,
Ja jos sattumoisin niin olisi sanonutkin, niin eihän hän sitä tarkoittanut.

Ei, ei.

Eikä tämä toinen torvikaan mitään pahaa tarkoittanut, kun totesi jotta äänestyslippusia turmelleet hoidellaan.

Hoidellaan kuntoon, terveeksi.

Sehän se todellinen viesti oli.

Kyllä, kyllä näin todella tapahtui sanoisi muuan Saarikkokin.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti28.6.2024 23.30
Viime yönä tuli taas KAAVIN EEROLLE & OTOLLE kylmää kyytiä Amerikasta.

TRUMPIA henkeen ja vereen vihaava CNN järjesti ensimmäisen demokraattien ja republikaanien presidenttiehdokkaiden eli SENIILIN JOE BIDENIN ja USA:n ehkä kaikkien aikojen parhaan entisen Presidentin eli DONALD J. TRUMPIN välisen väittelyn.

CNN oli järjestänyt väittelyn täysin SENIILIN BIDENIN antaminen toiveiden mukaisesti ja kaikki väittelyyn liittyneet kysymykset oli ennakkoon annettu SENIILIN BIDENIN tukijoukoille, jotka olivat valmistelleet vastaukset, kun SENIILI BIDEN oli vetäytynyt 10 päiväksi CAMP DAVIDIN tukikohtaan valmistelemaan vastauksiaan

Väittelytilaisuudesta tuli kuitenkin BIDENIN verilöyly.

Jopa demokraateillekin selvisi nyt VALTAMEDIAN keskeisellä FAKE NEWS kanavalla, että BIDEN on täysin SENIILI ja pystyy tuskin saattamaan tätäkään kauttaan loppuun.

Demokraattiset uutiskanavat ja SENIILIN BIDENIN tukijoukot joutuivat välittömästi PANIIKKI MOODIIN ja jo Väittelypaikalle Atlantaan oli jo kutsuttu johtavia demokraatteja, jotka mahdollisesti voisivat vielä tietysti täysin epädemokraattisesti VAIHTAA SENIILI JOE johonkin viriilimpään HEVOSEEN.

Aikaa tähän on kuitenkin vain 40 päivää ennen kuin ennakkoäänestykset alkaa, joissakin osavaltioissa.

Tuossa juuri YLE:n 20:30 uutisten lukija MARJO REIN oli hankkinut YLE:n Yhdysvaltojen toimittaja IIDA TIKAN kommentoimaan viime öistä SENIILIN BIDENIN kannalta täysin katastrofaalista suoritusta.

IIDA TIKKAKIN otti MARJO REININ haastattelussa esille Kalifornian kuvernoori CAVIN NEWSOMIN, jolla on tiettävästi läheiset suhteet demokraattien entiseen voimanaiseen eli NANCY PELOSIIN, kun NEWSSOMIN täti on ollut naimisissa RON PELOSIN kanssa ja RON PELOSI on taas NANCY PELOSIN VELIPUOLI.

IIDA TIKKA otti vielä mahdollisena SENIILIN BIDENIN korvaajana Georgian vuonna 2021 ja 2022 valitun mustan Senaattori RAPHAEL WARNOCKIN.

Näistä potentiaalisista IIDA TIKAN mainitsemista ehdokkaista voidaan kuitekin todeta, että NEWSOMIN asemakin on ollut koko ajan uhan alaisena Kalifornissa, kun osavaltion asiat on hoidettu täyteen kaaokseen mm. korkean rikollisuuden, huumeiden, energiahuollon ja laittomaan maahanmuuttoon liittyvien ongelmien vuoksi.

WARNOCK taas vain vaivoin voitti vuoden 2021 senaattorin vaalissa TRUMPIN suositteleman ehdokkaan HERCHEL WALKERIN vain vajaan prosentin osuudella seuraavasti:

□ Warnock 1 946 117, 49.44%
□ Walker 1 908 442, 48.49%

Uudelleen valinnassa vuonna 2022 äänet jakautuivat seuraavasti:

□ Warnock 1 820 633, 51.40%
□ Walker 1 721 244, 48.60%

Vuonna 2020 TRUMP hävisi Georgian vaalin SENIILILLE JOE BIDENILLE vain 11 700 äänellä, mutta tällä hetkellä TRUMPIN johto Georgiassa on jo 6% yiksikköä.

Kun AKM seurasi CNN:n lähetystä viime yönä tietysti reaaliajassa, niin oli täysin selvää, ettei SENIILI BIDEN osannut vastata edes niihin kysymyksiin, joita hän oli tukijoukkojensa (16 kpl) harjoitellut 10 päivää putkeen.

Kahden minuutin vastausaika oli SENIILILLE BIDENILLE myös liian pitkä.

Ja hänelle jouduttiin antamaan lisäkysymyksiä, että hän olisi saanut 2 minuutin puheen pidettyä ja SENIILIN BIDENIN puheet menivät lopulta täysin sekopäiseksi murmellukseksi, josta ei kukaan saanut selvää.

IIDA TIKKAKIN totesi, että SENILIIN BIDENIN esitys oli täysi katastrofi etenkin alussa, mutta JOE paransi juoksua lopussa.

Tämähän ei pitänyt lainkaan paikkaansa ja poikkeuksellisesti väittely jouduttiin jopa keskeyttämään kahdesti mainoksia varten, että SENIILIN BIDEN sai levätä välillä.

MARJO REIN ja IIDA TIKKA olivat leikanneet asiaa koskevaan uutiseensa vain ehkä korkeintaan 10 sekunnin clipin TRUMPIN terävästä ja PRESIDENTILLISESTÄ esiintymisestä.

Kuitenkin Marjo REIN ja IIDA TIKKA totesivat, että TRUMP muka valehteli väittelyn aikana.

Tosiasiassa TRUMP kuitenkin näytti taas puhuvan täyttä tootta, mutta TOTUUSHAN ei ole koskaan kelvannut Amerikasssa demokraateille, jotka ovat pystyneet estämään senkin, että SENIILIÄ BIDENIA koskevassa viraltapanoselvityksessä on jo koottu 20 000 sivun verran raskauttavia todisteita BIDENIN laittomista lahjusoperaatioista jne.

Näitä ei ole kuitenkaan voitu vielä viedä oikeuteen, kun BIDENIN oikeusministeri ei tietystikään tule näistä laittomuuksista syytteitä nostamaan.

Toisaalta Senaatissa on taas niukka enemmistö demokraateilla, joten SENIILIÄ BIDENIA ei siis saada tuomittua edes virkavirheestä.

Kuitenkin tilanne on se, että SENIILIN JOE BIDENIN TRUMPIA koskevat VÄITTEET MUKA LAITTOMASTA toiminnasta ovat aina OSOITTAUTUNEET TÄYSIN PERÄTTÖMIKSI.

TRUMP selvitti väittelyssä myös sen, kuinka SENIILI BIDEN on syyttänyt häntä Jan. 6 CAPITOL HILLIN valtauksestakin, vaikka tämäkin täysin demokraattien kehittämä tarina on ollut täyttä valetta.

Entinen kongressin demokraattien puheenjohtaja NANCY PELOSI oli kietäytynyt siitäkin, että TRUMP olisi lähettänyt 10 000 National Guardin sotilasta turvaamaan, ettei mitään hässäkkää Capitol Hillillä olisi tapahtunut.

Tästäkin hässäkästi NANCY PELOSIN tytär otti videoita ja levitti niitä demokraattijohtoiseen mediaan siten, että "valtaus" saatiin näyttämään vallankumoukselta.

Nyttemmin tämäkin on selvitetty, että mitään väkivaltaista "valtausta" ei ole ollut.

Asiaan uudelleen tutkittaessa nykyisen republikaanienemmistöisen kongressin toimesta on myös käynyt ilmi, että entisen demokraattienemmistöisen kongressin puheenjohtaja NANCY PELOSI näyttää myös hävittäneen ns. "Jan 6. valtauksesta" tärkeätä todistusaineistoa, jonka johdosta totuuden selvittäminen tuostakin hässäkästä on ollut hidasta ja vaikeaa.

Eilen kuitenkin USA:n KORKEIN OIKEUS jo totesi, että CAPITOL HILLIN MIELENOSOITTAJIA ei voi syyttää mistään vallankappauksesta, jota SENIILI BIDEN on kuitenkin jauhanut jo neljä vuotta putkeen kaikissa demokraattien medioissa.

Tämäkin täysin perusteeton syyte TRUMPIA ja hänen kannattajia vastaan näyttää nyt sitten kaatuvan ja siirtyvän jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

Samalla tavalla on oikeudessa kaatuneet kaikki muutkin TRUMPIA vastaan JOE BIDENIN OIKEUSMINISTERI MERRIC GARLANDIN ohjauksessa nostetut perättömät syytteet.

Tunnetusti Russian Agent syytteet ovat olleet HILLARY CLINTONIN ja FBI:n kehittämä TRUMPIN parjauskamppanja.

FAKE NEWS MEDIASSA levitetty 51 johtavan CIA:n ja FBI:n viranomaisten tarina siitä, että HUNTER BIDENIN LAB TOP FROM HELL oli muka vuoden 2020 Presidentin vaalissa DISINFORMAATIOTA, kun se on kuitenkin ollut täyttä totta.

Nyttemmin muka disinformaatioksi väittämäänsä LAB TOPIA demokraatit ovat sitten taas itse käyttäneet oikeudessa, jossa tietokoneessa olevan todistusaineiston avulla on todistettu, että HUNTER BIDEN ja SENIILI JOE BIDEN eli BIG GUY ovatkin olleet täysin puhtaita pulmusia, kun HUNTER on SENIILIN JOEN avulla kanavoinut SENIILILIN BIDENIN MAFIOSO PERHEELLE kymmeniä miljoonia dollareita laittomia lahjusrahoja ympäri maailmaa ja tietysti esim. Ukrainasta, Kiinasta ja Venäjältä, Romaniasta ja Kazahkstanista jne.

Eiköhän tässä mennä vain sitä kohti, että DONALD J. TRUMP valitaan 5.11.2024 USA:n 47.:ksi Presidentiksi.

Suomeenhan tästä tulee tietysti ulkopoliittisesti iso ongelma, kun KAAVIN EEROn & OTON kaltaiset TRUMPIN vihaajat ovat selvästi myrkyttäneet ainakin VAPAANJUANKOSKEN seuraajien mielet.

Tässäkään syy ei tietenkään ole KAAVIN EEROSSA ja OTOSSA, mutta olisi hyvä, jos arvon herrat eivät niin sokeasti luottaisi SUOMEN VALTAMEDIASSA levitettyyn FAKE NEWS INFORMAATIOON!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti29.6.2024 2.17
Ei hyvältä näytä. Eikö noin isosta maasta löydy tavallista ihmistä presidentiksi Eikö todella muita kuin vanhuuden vaivaama Biden ja sitten tämä kaikkien aikojen ehkä paras, jonka nimeä on liian vastenmielistä kirjoittaakaan. Kyllä presidenttiehdokkaalta on lupa vaatia muutakin kuin "vähemmän vastenmielinen".
Myönnän, että viranhoito tuossa maassa on v****maista, mutta siitä maksetaan hyvin. Suomesta osaisin valita kolmekymmentä suoraselkäistä miestä, jotka varmasti olisivat parempia kuin kumpikaan nyt esillä olevista ehdokkaista enkä tarvitse vielä esittää itseäni.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti29.6.2024 12.46
Minulta kysyttiin, että enkö hyväksyisi akm:tä. Sanon sen tässä. Siellähän on jo aito Trump. Ei sitä tarvitse korvata toisella samanlaisella.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti29.6.2024 15.50
Ei ole epäilystäkään, että Virallinen ääni tulee vielä "kirkuen" kääntämään takkinsa tässäkin TRUMPPIASIASSA.

VIRALLISTA ÄÄNTÄ vaivaa vielä se ikivanha SUOMETTUMISEN TAUTI, jossa MUSTA muuttui VALKOISEKSI kaikissa JUHLAPUHEISSA ja POLIITTISESSA PÄÄTÖKSENTEOSSA.

AKM ihmettelee sitä, ettei virallinen ääni muista armeija-ajoistaan edes sitä, kuinka ensimmäisellä alokkaiden oppitunnilla kaikille iskettiin pulpettiin luettavaksi jo vähän kellatuneelle paperillle kirjoitettu YYA sopimus.

AKM:n upseeripassin mukaan tämä tapahtui 15.10.1966.

Juhannuksena kävin tervehdyskäynnillä HIETANIEMEN SANKARIHAUDOILLA tervehtimässä Viipurin romahduksessa 20.6.1944 kadonnutta SETÄÄNI, joka oli jäänyt huolehtimaan Viipurin Naistensairaalassa olleita potilaita luottaen ns. kansainvälisiin sopimuksiin, ettei haavoittuineisiin kosketa.

Näitä ns. kansainvälisiä sopimuksia ei silloinkaan NEUVOSTOLIITTO kunnioittanut, vaan silmittömästi tappoivat koko Naistensairaalassa olleen porukan, joka VIIPURIN PUOLUSTUKSEN täydellisten möhläysten vuoksi jäi täysin vihollisten armoille.

AKM joutui tästäkin asiata avustamaan Lääkärilehteen keväällä muistokirjoituksessa näille SOTASANKAREILLE, joista ei Suomessa ole tietenkään riittävästi puhuttu.

Kun vielä PUNA-ARMEIJA pommitti TALVISODASSA vuonna 1940 perheeme talon Savonlinnassa maan tasalle, niin kyllä tässä on jonkun verran tullut seurattua ITÄISEN KARHUMME touhuja.

Kaikki tämä ei ole kuitenkaan estänyt sitä, että AKM:llä on ollut hyviä ystäviä Venäjältä ja onneksi on tullut tutustuttua KARHUJEN MAAHAN laajemminkin.

Nytkin ihmettelen suuresti, miksi SUOMALAISET on yllytetty jonkinlaiseen VENÄJÄKIIHKOON, josta ei pitemmän päälle ole meille mitään muuta kuin vahinkoa.

KARHUN kanssa kanssakäymistä voi
käydä harjoittelemassa vaikka KORKEASAARESSA.

AKM näki jo 1940-luvulla Sirkuksessa, kuinka KARHU oli opetettu ajamaan MOOTTORIPYÖRÄLLÄ, mutta nykyään Suomen Ulkoministeriössäkin ja etenkin EU:n korruptoituneessa komissiossa ja kaikki SUOMENKIN MEPITKIN on koulutettu siihen, että KARHUA on hyvä ärsyttää kaikin mahdollisin keinoin.

STUPUKKAKIN, joka taannoin ajeli rennosti pääministerinä ollessaan JOPOLLA shortseissa ja heti kohta sen jälkeen meni vielä DUUDSONIEN maalitauluksi johonkin tapahtumaan, on nyt tiettävästi NOSTANUT KESÄASUNTONSA SALKOON JOPA PRIDE LIPUN.

Tämä näyttää siis siis olevan sitä STUPUKAN huonosti harkittua "ARVOPOHJAISTA REALISMIA".

STUPUKKA ei näy ymmärttävän sitä, että PRIDE liike on jo kauan sitten karannut alkuperäisestä ajatuksestaan ja liikkeen tarkoituksena on nykyään käytännössä täysin kultuurimarxilaisen sanoman levittäminen, johon on päädytty, kun perinteinen komministinen utopia on kuollut.

STUPUKKA myös ilmoitti uhmakkaasti presidentinvaalikeksusteluissa, ettei hän vastaisi puhelimeen, jos KARHU sattuisi soittamaan.

AKM muistelee, että KEKKOSEN aikaanhan tavaksi oli tullut, että jos KARHU tulee HANGON vesille tervehdyskäynnille sukellusveneellä, niin URKKI ottaa tietysti vieraat vastaan.

TRUMPPI on jämäkkä kaveri, joka ei HIIRIÄ pelkää ja parasta hänessä on se, että HÄNELLÄ PERINTEISET PERHEARVOT ON KUNNIASSA ja ns. MAALAISJÄRKI PÄÄSSÄ.

TRUMPIN PRESIDENTILLISISTÄ ja MUISTA SAAVUTUKSISTA ei ole kahta sanaa, niistä on historiallinen näyttö.

AMERIKKALAISET näköjään haluavat tehdä TRUMPISTA 47.:nen Presidentin ja tästä syystä Virallisen äänenkin kannattaa vähitellen totutella ajatukseen, että näin tulee tapahtumaan, ellei SENIILI JOE, CIA tai FBI järjestä vielä TRUMPIN salamurhaa ennen 5.11.2024 järjestettävää vaalia.

Asiassa kannattaa huolella nyt seurata, kenet TRUMP tulee valitsemaan Varapresidentikseen.

Se on jo selvää, että kyseinen henkilö tulee ajamaan tiukasti MAKE AMERICA GREAT AGAIN politiikkaa, mikä tarkoittaa silloin sitä, että AMERIKASSA ns. PERINTEISET ARVOT tulevat olemaan keskiössä ainakin 3 x 4 vuotta eli siis 12 vuotta putkeen.

Vastaava kehitys on ollut vireillä myös Ranskasssa, Italiassa ja Englannissa ja monessa muussa LÄNTISESSÄ DEMOKRATIASSA, joissa kansa on saanut tarpeekseen VALTAMEDIAN levittämästä KULTTUURIMARXILAISESTA HÖPÖTYKSESTÄ.

Porin Keskustelutapahtumassa nykyisen Reformihallituksen ympäristöministeri KAI MYKKÄNENKIN viittasi tulevaan uuteen rakennuslakiin, jossa MYKKÄNEN kertoi, millaisen matemaattisen mallin mukaan EU:n korruptionarrit alkaa ohjata rakentamista Suomessakin.

Kysymyksessä on jonkin tyyppinen "ELINKAARIMALLI", jossa hiilinielut on keskeisessä roolissa ja tämähän johtaa esim 50 vuoden periodilla nähtävästi jo viimeisen vuodenkin hiilidioksidipäästöjen osalta jo potenssiin 50.

Tällaista päästöyhtälöä ei ainutkaan Suomen kunnallinen rakennusvalvoja tai rakentaja taatusti pysty ratkaisemaan, mutta onneksi meillä on jo Kajaanissa SUPERTIETOKONE, jossa nämä vanhojen latojen ja navettojenkin HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖT saadaan laskettua YMPÄRISTÖMINISTERIÖN EXCEL-Taukkoihin ja näiden perusteella määrätään sitten HIILIDIOKSIVERO, joka on varmasti ainakin 10% kiinteistön MARKKINA-ARVOSTA.

Ei tule menemään kauaa enää siihen, kun EU komissiossa tullaan havaitsemaan, että se on juuri ihminen, joka tuottaa tätä koko luonolle vahingollista hiilidioksia, josta tulee sitten seuraamaan se, että myös hengitysilmalle tulee raskas HIILIDIOKSIDIVERO.

Kun tällainen HAITTAVERO sadaan säädettyä, niin sen avulla pystytään sitten yksilötasolla ohjaamaan siihen, että ulos hengitetty hiilidioksidi on mahdollisimman pieni, mikä taas tarkoittaa sitä, että kaikki vähänkään pyylevämmät ihmiset voidaan kätevästi poistaa yhteiskunnasta heidän korkeamman HIILIDOKSIDIN tuotantonsa vuoksi.

Kyllä kai tästäkin odotettavissa olevasta sairaasta kehityksestä voidaan päätellä, että EU komission nykyinen touhu ei millään tavoin poikkea mielenvikaisen Aadolf HITLERIN sairaista ajatuksista.

AATULLA oli aikoinaan tavoitteena LEBENSRAUM ja sen vuoksi AATU lähti sotaretkelle myös kohtalokkaasti ITÄÄN.

MILLÄ TAVOIN NYKYINEN KOKO AJAN ITÄÄN LAAJENEVA EU POIKKEAA taannoisesta AATUN SOTILASRETKESTÄ.

AKM vastaa tähän kysymykseen itse: "EI MILLÄÄN TAVOIN", mutta aika on toinen.

Suomessa ei kuitenkaan pitäisi KARHUN kanssa leikkiä, koska KARHU on perinteisesti ollut hyvä markkina-alue Suomen teollisuudelle ja myös maataloudelle.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti30.6.2024 12.25
CNN:n väittely oli katastrofi SENIILIN JOE:n kannalta ja sen näki nyt koko Amerikka ja myös kaikki maailman johtavat uutiskanavat siis käytännössä koko maailman aikuisväestö ehkä noin 5 miljardia ihmistä.

Yhtä moni katsoja näki, että TRUMPPI on jämäkkä ehdokas Läntisen Maailman johtajaksi.

Tätä asiaa ei voi enää mikään FAKE NEWS PORUKKA muutta miksikään.

Tämä väittely myös paljasti räikeimmillään sen, mikä VALTAMEDIAN ROOLI ON OLLUT nyt jo ainakin vuodesta 2015 lähtien ihmisten mielipiteiden muokkauksessa eli siis TÖRKEÄSSÄ AIVOPESUSSA.

Aikoinaan NEUVOSTOLIITON PRAVDAN KOMMUNISTISEN PROPAKANDAN SYÖTTÄMINEN oli vain hyttysten ininää verrattuna nykyiseen massiiviseen kansankiihotukseen.

Amerikassa demokraattisen puolueen agitaattorit ja ns. DEEP STATE vielä kuvittelee, että löytyy joku keino, jolla TRUMPPI voidaan estää.

Tietysti Suomen Valtamedia on heti tarttunut tähän oljenkorteen ja nyt Ilta-Sanomien "tyhjäntoimittaja" VESA SIREN on jo ryhtynyt vakuuttamaan suomalaisia PRIDE intoilijoita, että TRUMPPI on uhka demokratialle, koska TRUMPPI on aina puolustanut demokratiaa ja kansanvaltaa:

"Ilta-Sanomat

Vesa Sirén
4:22

DEMOKRAATTEJA lähellä oleva The New York Times kohautti lauantaina, kun lehden pääkirjoitustoimitus esitti Yhdysvaltain 81-vuotiaan presidentin Joe Bidenin luovuttamisen olevan parasta, mitä hän voi maansa palvelemiseksi tässä vaiheessa tehdä.

Syynä oli Bidenin paha takeltelu ensimmäisessä televisioväittelyssä 78-vuotiasta Donald Trumpia vastaan.

Toinen perinteikäs lehti Philadelphia Inquirer on nyt tehnyt ovelan vastavedon ja tiivistänyt myös sosiaalisessa mediassa pyörineen ajatelman omaan pääkirjoitukseensa.

Sen otsikko on muunnelma The New York Timesin otsikosta.

□ Palvellakseen maataan Donald Trumpin tulisi luopua vaalitaistelusta, lehti kirjoittaa.

KYSE on toki retoriikasta, sillä molempien lehtien perusasenne on sama: Donald Trump on uhka demokratialle.

The New York Timesin mielestä paras keino voittaa Trump on Bidenin väistyminen jonkun selkeämmän ja energisemmän vaihtoehdon hyväksi.

Philadelphia Inquirer haluaa kuitenkin kiinnittää huomiota Trumpiin, jonka kahdeksan vuotta republikaanien pomona on tuonut "kaaosta ja korruptiota".

Lehti laskee Trumpin valehdelleen puolentoista tunnin väittelyssä 30 kertaa.

Samalla Trump jätti vastaamatta useisiin CNN:n juontajien kysymyksiin jatkaakseen omista lempiaiheistaan.

Lehti jatkaa pitkällä listalla Trumpin epäonnistumisia ja arvioi, että hänen toinenkin presidenttikautensa olisi täynnä "narsismia ja vihaa".

Philadelphia Inquirer myöntää, että Bidenilla oli väittelyn aikana "karmiva ilta", mutta hän on huonoimmillaankin "valovuosia parempi" kuin Trump parhaimmillaan.

Siksi tärkeintä olisi saada Trump pois vaalitaistelusta, lehti päättelee.

TRUMPIN vastustajien perusongelmaa Philadelphia Inquirerin pääkirjoitus ei poista.

Biden ei ole enää esiintyjänä parhaimmillaan, vaikka hän paransi väittelyn jälkeisenä päivänä Pohjois-Caronilassa selvästi.

Biden oli tarpeeksi vakuuttava vielä neljä vuotta sitten voittaakseen Trumpin, mutta nyt se ei enää välttämättä onnistu.

Siksi New Yorkerin arvostettu päätoimittaja David Remnick arvioi sunnuntaina aamuyöllä Suomen aikaa samoin kuin The New York Times aikaisemmin.

Remnickin mukaan on yhä mahdollista, että Biden voittaisi Trumpin eikä ehdokkaan vaihtaminen näin myöhään olisi helppoa.

Bidenin iän ja kunnon huomioon ottaen vaalitaistelun jatkaminen olisi kuitenkin "turhamaista", "itsepetos" ja "kansakunnan vaarantamista".

SIksi Remnick ehdottaa Bidenin väistymistä, jotta esimerkiksi Gretchen Whitmer, Raphael Warnock, Josh Shapiro tai Wes Moore saisivat tilaisuuden.

Remnickin mukaan esimerkiksi he voisivat energisoida demokraatit ja liikkuvat äänestäjät tavalla, joka johtaisi Trumpin vaalitappioon."

Kopioimalla Amerikasta joitakin demokraattilehtiä Ilta-Sanominen "tyhjäntoimittaja" SIREN tekee itsestään vain täyden tollon, kun ei vieläkään suostu myöntämään sitä, että ns. AVERAGE JOE on valitettavasti SENIILI VANHA UKKO, jonka dementia on jo edennyt asteelle 7.

Jopa AKM:ää käy sääliksi, miten SENIILIÄ UKKOA vallanhimoinen vaimo JILL BIDEN on jo pitempään käyttänyt hyväkseen omia itsekkäitä etuja ajaessaan.

Suomen mediassahan ei ole tietenkään kerrottu edes sitä, millä tavalla aikoinaan SENIILI JOE ja JILL menivät yhteen.

Tässäkin tapauksessa SENIILI JOE kävi kiinni toisen mihen kanssa naimisissa olleeseen JILLiin ja tietysti DELAWAREN pienissä korruptiopiireissä nuorena SENAATTORINA, järjesti JILLIN entiselle miehellä BILL STEVENSONILLE miljooninen dollareiden syytteet muka talousrikoksista, joiden avulla sai BILLIN ja JILLIN avioliiton tuhottua.

SENIILI JOE sai aikaan avioeron JILLIN kanssa, mutta lopulta parivaljakko eivät saaneet tuhottua BILL STEVENSONIA, joka nykyään on menestynyt liikemies DELAWARESSA ja on kertonut lopulta olleensa tyytyväinen, että JILL lähti KORRUPTIO JOEN kelkkaan.

Alla JILLIN entisen miehen reaktio SENIIILIN JOEN:n ja JILLIN esiintymisestä:

"Jill Biden's ex-husband reveals what he REALLY thinks about her encouraging Joe to stay in the presidential race

READ MORE: Polls show how Trump would fare against "Biden replacements"

By ALEX HAMMER FOR DAILYMAIL.COM

PUBLISHED: 01:03 BST, 30 June 2024 | UPDATED: 06:44 BST, 30 June 2024

Jill Biden's ex-husband has criticized the First Lady for encouraging Joe to stay in the election following his disastrous debate performance.

Bill Stevenson, 75, told The New York Post he "just [doesn't] understand why" his ex-wife 'is so adamant about defending him and keeping him in the race since it appears that he's struggling."

"The Dr. Jill Biden who I've seen on TV in the last five years is not the same person I married or that I recognize in any way," Stevenson, who was wed to Jill from 1970 to 1975, said.

"She's matriculated into a completely different woman," he went on.

"It appears that he's struggling with everybody these days," he said of the president, whom he previously alleged of beginning an affair with Jill when they were still married.

Bill Stevenson, 75, made the assertion Saturday, in the wake of the president's concerning debate performance

Bill Stevenson, 75, made the assertion Saturday, in the wake of the president's concerning debate performance

He was wed to Jill from 1970 to 1975, and had some not-so-kind words about his "struggling" replacement who wed Jill two years later

He was wed to Jill from 1970 to 1975, and had some not-so-kind words about his "struggling" replacement who wed Jill two years later

Desperate Biden hits back at NY Times after it told him to drop out

17.8k viewing now

Guy Adams reveals new lead in Jay Slater disappearance
194.3k viewing now

How stubborn Jill's treatment of Joe shows she holds the power

23.2k viewing now

"I've watched Jill grow," he continued of his former spouse, who reportedly met Joe on a blind date in 1975 set up by his brother Frank.

"I've been proud of her at certain moments. I have no hard feelings," he said, now with a family of his own.

"I'm just surprised to see her front and center in the middle of this battle after flying under the radar for so many years."

"She's always been very driven," he added of his first wife, who began a career in teaching a year after meeting Joe.

"People say she's the one who wants to be president now," he went on to claim - as the idea of replacements like California's Gavin Newsom and Vice President Kamala Harris draw newfound credibility."

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti2.7.2024 12.14
ILTALEHTI & ILTA-SANOMAT kertovat nyt suomalaisille, että Amerikan tulevasta 47.:stä Presidentistä päättää SENIILIKSI TODETUN JOE BIDENIN VAIMO JILL BIDEN.

Demokraattien vallassa olevassa GLOBAALISSA MEDIASSA JILL BIDENIA on kutsuttu TOHTORIKSI.

JILL BIDEN ei kuitenkaan ole mikään oikea TOHTORI vaan valtion heikkotasoisen kansakoullun opettaja.

JILL BIDEN on oikeasti pyrkyri ja oppiarvoltaan korkeintaan samalla tasolla kuin Suomen BILE SANNA, joka on promovoitu Amerikassa demokraattien New Yorkin yliopistossa KUNNIATOHTORIKSI.

Vastavuoroisesti SUOMESSA HELSINGIN YLIOPISTON TEOLOGIAN OSASTOLLA RUOTSALAINEN ELOKAPINAJOHTAJA & ILMASTOVOUHOTTAJA KRETA THUNBERGILLE on myös myönnetty KUNNIATOTORIN SILINTERIHATTU!!!

SENIILIN BIDENIN katastrofaalisen CNN:n vaaliväittelyn jälkeen JOE kunto on nyt jo palautunut paremmaksi, kun hänen vierellään ei ollut NEW YORKISSA järjestetyssä PRIDE & LGBTQ+ tapahtumassa DONALD J. TRUMPIN tapaista PRESIDENTILLISTÄ vastaväittelijää, joka selvästi laittoi CNN:n väittelyssä SENIILILLE JOE VELLIT HOUSUUN.

New Yorkissa SENIILI JOE halaili New Yorkin äärivasemmistolaista täysin epäonnistunutta KATHY HOCHULIA ja sen jälkeen kutsui vielä ELTON JOHNIN pitämmän luentoja HOMO & LGBTO+ perheiden ihanuudesta, kun päivät pitkät saa viettää HOLLYWWOD LAATUAIKAA FENTANOL HÖYRYISSÄ tai kokaiini tuiskeessa, kuten SENIILIN JOEN perhepiirissä ainakin HUNTER BIDENIN on ollut tapana tepastella kaikissa OBAMAN järjestämissä varainkeruu tilaisuuksissa.

Alla Iltalehden analyysi tilanteesta:

"Ella Kivisaari
Tänään klo 13:41

Joe Bidenin perhe kannustaa istuvaa presidenttiä jatkamaan vaalikampanjaansa, uutisoivat amerikkalaismediat.

Bidenin perheenjäsenten kerrotaan olevan tietoisia viime viikkoisen vaaliväittelyn katastrofaalisesta lopputuloksesta, mutta kannustavan Bidenia pitäytymään presidenttikisassa.

Asiasta uutisoivat muun muassa äärivasemmistolehdet New York Times sekä Guardian.

LUE MYÖS Ulkomaiset diplomaatit CNN:lle Bidenista: "Trump söi hänet elävältä"

Presidenttiehdokkaan suurimpina tukijoina pidetään tämän vaimoa Jill Bidenia sekä poikaa Hunter Bidenia.

Bidenin perheenjäsenten kerrotaan myös antaneen kriittisiä lausuntoja koskien sitä, miten Bidenin avustajakaarti valmisteli istuvan presidentin osallistumisen väittelyyn.

Avustajakaartia kyseenalaistetaan muun muassa presidentin kyllästämisestä statistiikalla ennen tärkeää väittelyä sekä siitä, että kesäisen rusketuksen omaava Biden saatiin televisiossa näyttämään harmaalta ja kalpealta.

□ Ainoa toiveeni oli, että hänen varmistettaisiin lepäävän ennen väittelyä, mutta hän oli uupunut.

Hän ei voinut hyvin, sanoo Bidenin avustajiin muutama päivä ennen h-hetkeä yhteyttä ottanut, anonyyminä pysyttelevä henkilö uutistoimisto Reutersille.

LUE MYÖS Biden palasi parrasvaloihin katastrofin jälkeen - Näin kävi

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden. AOP

Bidenin suosio murenee
Ennen viimeviikkoista väittelyä 36 prosenttia rekisteröityneistä demokraattipuolueen jäsenistä uskoi, ettei Bidenin tulisi asettua ehdolle vaaleissa.

Väittelyn jälkeen luku oli hypännyt jo 46 prosenttiin, uutisoi Newsweek.

CBS Newsin mukaan ainoastaan 27 prosenttia kaikista äänestäjistä uskoo Bidenin olevan kognitiivisesti tarpeeksi hyvässä kunnossa toista presidenttikautta varten.

Monet presidenttiä lähellä olevista demokraateista kuitenkin uskovat, ettei Biden aio luopua ehdokasmanttelistaan helpolla.

Lähteiden mukaan ainoa keino saada Biden astumaan sivuun kisasta olisi se, että hänelle mahdollistettaisiin arvokas vetäytyminen sekä julkista tunnustusta Donald Trumpin syrjäyttämisestä 2020 vaaleissa.

LUE MYÖS Obama kommentoi Bidenin painajaisesiintymistä

Jill Bidenin uskotaan olevan Joe Bidenin kampanjan jatkumisen - tai päättymisen - avainhenkilö. YURI GRIPAS / POOL

Avaimet Jill Bidenin taskussa
Amerikkalaismedia NBC Newsin mukaan sisäpiirilähde kertoo, että ainoa henkilö, joka voisi saada Bidenin muuttamaan mieltään sekä vetäytymään kisasta, on tämän vaimo Jill Biden.

□ Ainoa henkilö, joka pystyy kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan häneen, on ensimmäinen nainen, lähde kertoo.

□ Jos hän päättää, että tilanteeseen pitäisi tulla muutos, tilanteeseen tulee muutos, lähde jatkaa.

Toisen tilannetta tiiviisti seuraavan lähteen mukaan ainoat päätöksentekijät tilanteessa ovat istuva presidentti ja tämän vaimo.

□ Jos joku ei ymmärrä, kuinka syvästi henkilö- ja perhekohtainen tämä päätös on, ei ole kunnolla perillä tilanteesta, lähde kiteyttää.

Samoilla linjoilla on myös pitkän linjan demokraattipuolueen strategi Hank Sheinkopf, jonka mukaan Jill Biden on loogisin henkilö sanomaan istuvalle presidentille, ettei tämän tulisi jatkaa vaalikampanjaansa terveydentilansa tai maansa edun takia.

New York Timesin mukaan voidaan jopa väittää, että Jill Biden on ?"puskenut ja suojannut" aviomiestään jo järkevyyden rajat ylittäen.

Jill Bidenin sanotaan myös nauttineen ensimmäisen naisen roolistaan enemmän, kuin Trumpin puoliso Melania Trump.

Kuka pettää Bidenin?

□ Ensimmäinen demokraattipoliitikko, joka sanoo Bidenille, että hänen tulisi astua sivuun - hänen uransa on ohi, toteaa puolestaan demokraattistrategi Paul Begala sanoi New York Timesin mukaan.

Begala vertasi Bidenia myös antiikin Rooman keisari Julius Caesariin, joka joutui lähipiirinsä pettämäksi.

Begalan mukaan Biden on puolueessaan pidetty sekä arvostettu."

SENIILISTÄ BIDENISTA on kongressi koonnut jo 20 000 sivua kiistatonta todistusaineistoa, että SENIILI BIDEN on totuttanut vakavia rikollisia toimia toimiessaan varapresidenttinä ja presidenttinä, joiden perusteella kyseinen henkilö voidaan panna viralta, mutta päätökseen tarvitaan Senaatin enemmistö.

Kun tällaista Senaatin enemmistöä ei nykyisen senaatin aikana voida saada, niin tämän vuoksi oikeudelliset syytteet SENIILIÄ BIDENIA vastaan tullaan nostamaan vasta 5.11.2024 vaalien jälkeen.

On kuitenkin todennäköistä, että TRUMP tulee armahtamaan SENIILIN BIDENIN, kun TRUMPILLA ei ole ollut tapana käydä kilpailijoidensa kimppuun oikeudellisin toimin, vaikka syytä olisikin ollut.

Niinpä TRUMP jätti mm. HILLARY CLINTONINKIN syyttämättä oikeudessa, vaikka HILLARY on jo 10 vuotta jankuttanut, että TRUMP oli Venäjän agentti, joka varasti Presidentin viran häneltä.

TRUMP ei myöskään laittanut HILLARYÄ vastuuseen, vaikka HILLARY levitteli huippusalaisia tietoja ympäriinsä omsassa sähköpostissaan, mutta hajotti sitten tietokoneensa ja tuhosi sen tiedostot, jottei häntä sitten voitu kunnolla syyttää todistusaineiston tuhoamisesta.

Eilen USA:n korkein oikeus vihdoin äänin 6-3 totesi, että Presidentti eli siis myös TRUMP on immuuni virkatoimissaan mutta virkatehtävien asioiden ulkopuolisisista asioista Presidenttiä voidaan syyttää, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että Presidentiäkään ei voi tuomita, mikäli hän ei ole tehnyt mitään rikollista.

Tämänkin korkeimman oikeuden päätöksen perusteella nyt on selvää, että demokraattisen puolueen ja sen vallassa olevan median ja SENIILIN JOEN johdolla käynnistämä TRUMPIN oikeudellinen NOITAVAINO näyttää lopulta kääntyvän SENIILIN BIDENIN NISKAAN.

Muistaaksen Raamatussakin on jo todettu: "JOKA MIEKKAAN TARTTUU, SE MIEKKAAN HUKKUU".

Näin tulee tässäkin asissa tapahtumaan, vaikka KAAVIN EERO & OTTOKAAN ai VIRALLINEN ÄÄNIKÄÄN ei sitä voi sulattaa.

Myös Johannes Virolainen totesi aikoinaan: "Kansa on puhunut, joten pulinat pois"!!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti2.7.2024 21.25
ILTALEHDEN "RAKKIKOIRAT" taas TRUMPIN kimpussa, vaikka USA:n korkein oikeus on jo todennut, ettei TRUMPIA voi syyttää virkakautensa jälkeen hänen virka-aikana tekemistään virkatoimista.

Tämä korkeimman oikeuden päätös tulee myös mahdollisesti pelastamaan SENIILIN JOE BIDENIN häntä uhkaavilta vakavilta syytteiltä.

Iltalehden "tyhjäntoimittaja" AINO VASANKARI, joka ei ymmärrä juridiikasta ja varsinkaan Amerikan juridiikasta esittelee taas vielä suomalaisille IMPIVAARALAISILLE lukijoilleen, että TRUMP on tuomittu muka 34 rikoksesta, kun todellisuudessa on ollut perätön syyte ja tuomio sen perusteella on annetty 34 erillistä tuomiota, kun ns. HYSSYTTELYRAHA oli maksettu 34 erässä.

Kysymyshän on ollut yhdestä maksusta, joka on merkitty kirjanpitoon korvauksena juristille hänen maksettuaan pornotähdelle juristin tekemän NDA- sopimuksen mukaisesti 130 000 dollaria.

Kysymys ei siis ole ollut missään vaiheessa mistään laittomasta maksusta.

Nyt ILTALEHDEN toimittaja idiootti AINO VASANKARI kirjoittelee taas omia ajatuksiaan tilanteesta seuraavasti:

"Mikäli tuomiolukua lykätään, pääsee Trump osallistumaan republikaanien puoluekokoukseen ilman, että mahdollista vankeustuomiota on kerrottu julkisuuteen.

Kokouksessa julkistetaan virallisesti puolueen presidenttiehdokas. AOP

Aino Vasankari
Tänään klo 20:49

Entisen presidentti Donald Trumpin 11. heinäkuuta järjestettävää tuomiolukua saatetaan lykätä, kertoo Reuters.

LUE MYÖS34 rikoksesta tuomittu Trump: "Olen johtava ehdokas"

Trump on tuomittu 34 rikoksesta liittyen aikuisviihdetähdelle maksettuun vaikenemisrahaan.

Tiistaina tapauksen syyttäjät suostuivat Trumpin pyyntöön lykätä tuomiolukua kunnes tuomari Juan Merchan on ehtinyt tutustua korkeimman oikeuden päätöksen vaikutuksiin.

Korkein oikeus teki maanantaina linjauksen presidentin syytesuojasta.
Oikeuden mukaan presidenteillä on "absoluuttinen" syytesuoja, joka kattaa viralliset toimet.

Syytesuoja ei ulotu epävirallisiin toimiin, mutta on vielä hieman epäselvää, miten virallisia ja epävirallisia toimia tulkitaan."

Amerikassa SENIILI BIDEN on jo ehtinyt haukkumaan KORKEIMMAN OIKEUDEN TEKEMÄT PÄÄTÖKSET, vaikka ei RAUKKA ITSE YMMÄRRÄ EDES SITÄ, että KORKEIN OIKEUS PELASTI VARMUUDEN VUOKSI nyt myös SENIILIN JOE BIDENIN.

Jo aiemmin oikeusministeriön erikoissyytttäjä ROBERT HUR on todennut, että SENIILI JOE on siinä kunnossa, ettei häntä voi panna syytteeseen edes salaisten asiakirjojen kirjaamisesta SENIILIN JOEN tekeillä olevaan ELÄMÄKERTA KIRJAAN.

AKM on kohtalaisen varma, ettei horisevaa ja tuskin pystyssä pysyvää VAHANUKKEA voida vapaassa vaalissa Yhdysvalloissakaan valita Presidentiksi seuraavaksi 4 vuodeksi.

CNN:n väittelyssähän Donald J. Trump ei ymmärtänyt sitä, mitä SENIILI JOE sopersi hänelle ennakkoon annettuihin kysymyksiin ja TRUMP totesi vielä, ettei nähtävästi SENIILI JOE itsekään ymmärtänyt mitä SENIILI JOE soperteli julkisesti.

Milloinkahan Suomessa avataan se TIITISEN LISTA????

Alpo RUSI on jo kertonut podcastissa, että KALEVI SORSA oli KGB:n agentti ja PAAVO LIPPOSELLA on ollut sormensa pelissä, kun VENÄLÄISTÄ RULETTIA on pelattu Suomen rahoilla ja kohtalolla.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti3.7.2024 3.59
Kamala Harris on hieno nainen. Hänestä tulee ISA: n seuraava presidentti. Luulenpa, ettei Akm:lläkään ole mitään häntä vastaan. Tai, jos on, ei sillä nyt kovin suurta merkitystä ole.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti3.7.2024 16.44
Kyllä AKM:kin uskoo, että KAMALASTA tulee ISA:n Presidentti, mutta seuraava USA:n Presisentti näyttää kuitenkin olevan DONALD J. TRUMP.

Nixonin ulos liputtanut New York Timesin reportteri CARL BERNSTEIN näyttää jo todenneen, että SENIILIÄ JOE:ta vaivaa kuolonkankeus, latinaksi Rigor Mortis.

Nixonista BERNSTEININ kanssa Watergatesta raportoinut BOB WOODWARD on nyt ollut ahkerana myös Donald J. Tumpin kimpussa mm. täysin laittomassa New Yorkin Manhattanin Stormy Danielsin ja Alvin Braggin sekä Letitia Jamesiin perättömissä syytteissä, joista tulee vesiperä!!!!

Ei ole tapahtunut mitään rikollista TRUMPIN toimesta, niin hankala siitä on toimittajienkaan tuomioita antaa, vaikka olisi kuinka liberaali tahansa.

Kyllähän AKM on tämän KUOLONKANKEUDEN ja muun demokraattien sekä MEDIAN levittämän höpötyksen nähnyt jo TRUMPIN tultua valituksi presidentiksi vuonna 2016 ja entistä räikeämmin vuoden 2020 vilpillisissä Preidentinvaaleissa, joita vieläkin Suomen valtamedia pitää kaikkien aikojen rehellisimpänä vaalina, vaikka ainakin 20 milj. laitonta ääntä laskettiin KUOLONKANKEAN JOEN LAARIIN ympäri Yhdysvaltoja, kun FACEBOOKIN MARK ZUCKERBERG ja muut demokraattimiljärdöörit oli asentanut yksityiset DROP BOXIT, joihin vilpilliset vaalilipukkeet kerättiin ja sitten laskettiin erilaisissa hotellihuoneissa ja suljetuissa laskentakeskuksissa, joihin VAALITARKASTAJILLA ei ollut asiaa.

Pelkästään ZUCKERBERG maksoi tästä vilpistä 450 milj. taalaa, mutta liikkuu vielä täysin vapaana miehenä, vaikka Amerikassa muistaakseni 5 000 taalan vaalivilpistä pääsee pitkälle linnatuomiolle.

Amerikassa on eri säännöt demokraateilla ja republikaaneilla.

Demokraatit puhuvat demokratiasta, mutta toimivat kuin pahimmat korruptoituneet kommunistit.

Republikaanit taas katsovat, että lain pitää olla sama kaikille.

Kun vielä Yhdysvallat on liittovaltio, niin vain tietyt asiat kuuluvat liittovaltiolle, kun taas jokaisella itsenäisellä osavaltiolla on oma lainsäädäntönsä.

Tätä tosiasiaa ei valitettavasti Suomessa Valtamedia näytä tajuavan tai jos tajuaa, niin sitten tietoisesti johtaa tyhmiä suomalaisia harhaan joka ikinen päivä.

Valitettavasti VIRALLINEN ÄÄNI ON YKSI NÄISTÄ HARHAAN JOHDETUISTA.

Täytyy toivoa, ettei VIRALLISEEN ÄÄNEEN ISKE SAMA TAUTI KUIN SENIILIIN JOE BIDENIIN!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti3.7.2024 19.11
Huhut kertovat pornotähden paljastavan ikävän yksityiskohdan, jolla hän todistaa suhteensa Donaldiin. Yleisesti pornotähden uskotaan kertovan sen, minkä yleisesti tiedetään olevan totta koskien Donaldin pienimmän jäsenen vähäpätöisyyttä. Jotkut väittävät Donaldin jopa kadehtineen Bidenin kuoleman kankeutta. Saa nähdä mikä on totuus.
Donald olisi joka tapauksessa todistanut epäilysten vääryyden, jos olisi pystynyt. Tämä on varmaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti4.7.2024 17.44
AKM:n käsityksen mukaan VIRALLISELLA ÄÄNELLÄKIN on näköjään tullut HÄTÄ KÄTEEN, kun VIRALLINEN ÄÄNI on nähtävästi katsellut YLE:n uutisia ja Suomen VALTAMEDIAN höpinöitä, kun Amerikassa demokraattien ehdokas ja myös Amerikan "TERÄVIMMÄKSI PRESIDENTIKSI" VALTAMEDIAN MAINOSTAMA JOE BIDEN osoittautui CNN:n väittelyssä KUOLONKANKEAKSI, jonka JOEN JILL VAIMON ja jonkun muun manun avustuksella joutui vielä taluttamaan estradilta kaksi askelmaa alas studion lattialle varovasti, jotta KUOLONKANKEA SENIILI JOE ei olisi kaatunut rähmälleen häpeällisesti CNN:n juontajien eteen.

Virallisen äänen HÄTÄ paljastuu siitä, että viime yönä VIRALLISEN ÄÄNEN oli jo myös pakko ryhtyä ylistämään KAMALA HARRISIA klo 03:39!!!

Virallinen ääni ei ilmeisesti ole ennustuksissaan vielä tietoinen siitäkään, että varapresidentin tehtäviä hoitaessaan KAMALA HARRIS on osoittautunut täydelliseksi TUMPELOKSI.

Häntä pidetään myös Amerikan epäsuosituimpana poliitikkona, jota ei voi harkita presidentin tehtäviin.

On myös sanottu, että KAMALA HARRISIN varapresidentin rooli on tärkein vakuutus sille, että SENIILIN BIDEN jatkaa kautensa loppuun, koska SENIILIÄ BIDENIA ei voida erottaa virastaan, koska hänen tultuaan kelvottomaksi hoitaa virkaansa, KAMALA olisi hänen ensimmäinen korvaajansa.

Mikäli taas KAMALA todettaisiin taas kelvottomaksi hoitamaan presidentin tehtäviä, niin vallan kahvaan nousisi muistaakseni kongressin puheenjohtaja, joka on tällä hetkellä Trumpin tukija republikaanien MIKE JOHNSON!!

On sääli, ettei VIRALLINEN ÄÄNI nähtävästi ole seurannut YLE:n ja Suomen Valtamedian lisäksi ainuttakaan Amerikan johtavien uutistoimistojen ulkopuolista uutislähdettä.

Näitä ulkopuolisia riippumattomiakin lähteitä on nykyään kuitenkin onneksi jo jonkin verran käytettävissä, jos sattuu edes auttavasti osaamaan muitakin kieltä kuin tätä MIKAEL AGRICOLAN meille vuonna 1543 syöttämää PAKKO SUOMEA, jota maailmassa puhuu ja ymmärtää ehkä vain noin 6 miljoonaa suomalaista.

Mikael Agricolaa saamme kuitenkin kiittää siitä, että suomalainen hieno kulttuuriperintö on onneksi säilynyt läpi vuosisatojen ja kestänyt myös jatkuvan Ruotsin taloudellisen riiston ja jopa Neuvostoliiton kommunistienkin vuosikymmeniä kestäneet venäläistämisyritykset ja koko maan muuttamisen kommunistiseksi kolhoosiyhteiskunnaksi.

Toiveissahan meillä täytyy kuitenkin vielä olla se, että Agricolan vaikea, mutta aikoinaan maailman kaikkein kauniimmaksikin kieleksi mainittu SUOMEN KIELI säilyttää meidät itsenäisenä, vaikka globalistit ovat jo EU:n byrokraattienkin taholta jatkuvasti olleet erilaisten direktiivien avulla jalon maamme ja pienen kansamme kimpussa.

Kuten tunnettua kaikki Suomen Valtamediat saavat tietonsa noista Amerikan johtavista MEDIOISTA, jotka välittävät meille vain Amerikan demokraattisen puolueen ja vielä sen äärivasemmistolaisimmat uutiset.

Näitä ns. FAKE NEWS kanavia/tietolähteitä ovat esim: CNN, NBC, CBS, ABC ja MSNBC ja usein myös FOX NEWS ja lehdistön taholla The New York Times sekä Washington Post, jotka tietysti ovat myös paikallisten demokraattien käsissä vastaavalla tavalla kuin aikoinaan kommunistien NEVOSTOLIITOSSA oli totuuden torvena PRAVDA.

AKM suosittelenkin nyt tänä vaikeana ja myös eräänlaisena SARANA-AIKANA, että VIRALLINEN ÄÄNIKIN alkaisi pikaisesti seurata NEWSMAXI:a, joka tällä hetkellä näyttää olevan nopeimmin kasvava kaapelikanava USA:ssa.

Myöhemmin tänä vuonna tai vuoden 2025 alussa NEWSMAX näyttää siirtyvän New Yorkin Pörssiin listoille, joko Nasdac tai Dow.

Haussa näyttää olevan 225 milj. USD pääoman korotus ja sijoitukselle on tarjolla 7%:n osinkotuotto.

NEWSMAXIN valtavan suosion johdosta tässä voi olla loistava tilaisuus jopa VIRALLISELLE ÄÄNELLE moninkertaistaa sijoitus muutamassa kuukaudessa, kun ottaa huomioon ns. VALTAMEDIAN ALENNUSTILAN sen valehdeltua läpi koko maailman väestön SENIILIN BIDENIN todellisen tilan vähintään 4 vuotta putkeen.

Aiemmin NEWSMAX oli ilmainen, mutta nykyään sitä voi seurata 24/7 hintaan 4.99 US$/kk.

Tämä on pieni hinta siitä, että on kansainvälisestä politiikastakin reaaliaikaisti ns. ajan tasalla.

Tänäänhän Valkoisessa Talossa SENIILIN LEHDISTÖSIHTEERI KARINE JEAN-PIERRE selitteli median edustajille, että SENIILIN JOE heikko esitys CNN:n väittelyssä on pantava matkaväsyksen ja flunssan piikkiin, mutta MAITO ON JO KAATUNUT ja JEAN-PIERRE joutui toteamaan, että SENIILI JOE on kutsunut koolle lähimpien henkilöiden kriisikokouksen huomen aamuksi.

Seuraavat tukihenkilöt on kutsuttu VALKOISEEN TALOON:
□ Nancy Pelosi, entinen kongressiin puheenjohtaja
□ Chuck Schumer, demokraattien Senaatin puheenjohtaja
□ Chris Coon, demokraattien Senaatin jäsen Delawaresta
□ Hakeem Jefries, demokraattien kongressin johtaja New Yorkista
□ Jim Clyburn, kongressin demokraattien South Carolinan edustaja

Em. lähimpien tukijoidensa lisäksi JEAN-PIERRE totesi, että SENIILI BIDEN tulee myös olemaan etäyhteydessä vielä noin 25 demokraattikuvernööriin ja tulee heidän kanssaan keskustelemaan mm. "maanteistä, rautateitä ja silloista" jne.

Kyllähän tilanne on nyt kuitenkin täysin selvä.

SENIILI JOE on jo monta vuotta ollut KUOLONKANKEA ja Amerikan asioita on hoitanut lähinnä OBAMAN aikainen viranomaisten armeija OBAMAN johdolla.

SENIILIN JOE Vaimolla JILLILLÄ näyttää myös olevan keskeinen neuvonantajan rooli, vaikka kukaan ei ole äänestänyt JILLIÄKÄÄN Valkoiseen taloon.

Taannoiselle SENIILIN JOE:n US AIR FORCE 1:n lennolla Italiaan G7 maiden kokoukseen myös JILL BIDEN oli koneessa mukana ja näköjään vielä istumassa koneessa SENIILIN BIDENIN paikalla ja hänen edessään olleella pöydällä oli paksu SENIILIN BIDENIN MAPPI, jota JILL lueskeli kaikessa rauhassa ja nähtävästi laati JOELLE puhetta tilaisuutta varten.

On selvää, että JILL BIDENIN tutkiessa USA:N Presidentin kansioita SENIILI BIDEN veteli hirsiä autuaan tietämättömänä sängyssään kuin PIENI LAPSI.

Tunnetustihan SENIILI JOE oli täysin sekaisin mm. Italian G7 maiden kokouksessa ja taivasteli kokouksessa täysin omia teitään, kunnes Italian GIORGIA MELONI joutui taluttamaan SENIILIN JOEN ryhmäkuvaankin muiden rinnalle.

Samanlainen SENIILIN JOEN toilailu tapahtui myös Ranskassa, kun JOE näytti kesken puheita istuvan olemattomalle tuolille ja sen jälkeen näköjään lähti vielä vaeltelemaan omia teitään D-päivänä Normandian maihinnousun kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa, muutta vartiomiehet ottivat hänet tietysti kiinni.

Nämä SENIILIN JOEN touhut ovat olleet kaikkien tarkkaavaisten ihmisten nähtävissä jo koko SENIILIN JOEN lähes 4 vuotta kestäneen kauden aikana, mutta VALTAMEDIA ei ole sallinut sitä, että näistä asioista puhutaan avoimesti.

On täysin mahdotonta ajatella, että tällainen henkilö voisi olla johtamassa maailman suurinta taloutta ja sotilasmahtia tulevat 4 vuotta.

Pienessä Suomessa KEKKONEN saattoi olla valtakunnan johdossa nähtävästi jonkun verran vähemmän seniilinä kuin SEENIILI JOE BIDEN ehkä viimeiset 4-5 vuotta, mutta URKILLA ei ollut mitään mahdollisuutta näpelöidä ydinohjusten lähetysnappeja.

Toisin olisi tilanne on nyt USA:ssa, mikäli VALTAMEDIA NYT VÄKISIN TEKISI SENIILISTÄ JOESTA USA:N PRESIDENTIKSI VIELÄ 4 LISÄ VUODEKSI.

Itse asiassa, kun tarkemmin katsoo SENIILIN JOEN äskettäistä TELEPROMPTER tekstiä, niin siinähän jo kuitenkin selvästi luki PAUSE, jonka jälkeen SENIILI JOE vielä huudatti katsojia "FOUR MORE YEARS", vaikka PAUSE tarkoitti tietysti TAUKO tai LOPPU!!!!

SENIILIN JOEN kohdalla tulee heti mieleen meidän oma kouluttamaton SVEN TUUVAMME, joka käskettäessä kääntymään oikeaan, kääntyi aina vasempaan!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti5.7.2024 0.16
SENIILI BIDEN aikoo säätää itselleen jo KOTIINTULOAJAN.

AKM odottaa tässä kaikessa rauhassa, käyköhän tässä vielä niin, että SENIILI UKKO nukahtaa IKIUNEEN ennen nykyisen kautensa loppua.

Mutta tästäkin huolimatta Amerikan demokraatit valitsevat väkisin Presidentiksi BALSAMOIDUN AVERAGE JOEN samaan tyyliin, kun Venäjällä kiihkeimmät kommunistit eivät voi haudata BALSAMOITUA LENINIÄ, jotta kommunistinen tai totalitaristinen komento saadaan karistettua maan johdosta.

Kts. Iltalehti alla:

"Biden: Tarvitsen "kotiintuloajan"
Biden kertoi suunnitelmistaan kuvernööreille.

Joe Biden haluaa nukkua enemmän. AOP

Anne Salminen
Tänään klo 23:30

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden aikoo säätää itselleen "kotiintuloajan".

Biden kertoi suunnitelmistaan kuvernööreille, joita hän tapasi Valkoisessa talossa keskiviikkona.

Biden ei aio enää osallistua tapaamisiin iltakahdeksan jälkeen, jotta hän ehtii saada enemmän unta.

Lähteet ovat kertoneet Bidenin lausunnoista muun muassa CNN:lle ja The New York Timesille (NYT).

LUE MYÖS Bidenin sulaminen ei jäänyt huomaamatta Venäjällä - Putinin tiedottajalta viiltävä kuitti

Kysymystä paheksuttiin

Biden tapasi demokraattikuvernöörejä vakuuttaakseen heidät kyvykkyydestään.

Bidenin on osoitettava, että hän voi päihittää Donald Trumpin presidenttikisassa sekä toimia presidenttinä vielä neljä lisävuotta.

Bidenin unentarve nousi esiin jo Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa.

Tilaisuudessa kysyttiin, ottaako Biden päivän mittaan päiväunia.

Valkoisen talon tiedottaja Karine Jean-Pierre väisti kysymyksen.

Tilaisuudessa nähtiin myös pienimuotoinen välikohtaus, kun katsomosta huudettiin kysymys, että oliko presidentti nukkumassa tällä hetkellä.

LUE MYÖS Vuodettu video: Trump väittää Bidenin jättäytyvän kisasta

Kysymystä paheksuivat niin Jean-Pierre kuin toimittaja, jonka puheenvuoron päälle kysymys huudettiin.

Tiedotustilaisuus järjestettiin, koska huhumylly Bidenin kisasta vetäytymisestä kävi kuumana.

Mylly pyörähti koville kierroksille, kun NYT uutisoi Bidenin pohtineen jatkoaan kisassa."

Ihmetellä täytyy, miten vääristynyt on ollut YLE:nkin suomalaisille levittämä täysin reaalimaiilmasta ulkona oleva sanoma SENIILIN JOEN todellisesta henkisestä ja fyysisestä tilasta, vaikka kaikki on ollut kuitenkin nähtävissä monista kansainvälisista tietolähteistä useiden videoiden kera.

Miksi tällaista aivopesua YLE harjoittaa veronmaksajien rahoilla???

Vastaava toimittaja JOUKO JOKINEN ja YLE:n toimitusjohtaja MERJA YLÄ-ANTTILA on pantava vastuuseen YLE:n toiminnasta.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti5.7.2024 7.13
"Akm odottaa tässä kaikessa rauhassa...." Meistä ulkopuolisista näyttää kyllä aivan muulta. Jos USA:n presidentinvaalit vievät yön ja päivän vuorokaudesta, alkaa rauha olla kaukana. Vaaleihin on vielä aikaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti5.7.2024 14.59
Virallinen äänikin on herännyt jo KUKONLAULUN AIKAAN kuin ennen LYPSYLLE tarkistamaan, paljastaako AKM taas jonkun TOSIASIAN AMERIKAN tilanteesta.

Kyllähän tilanne on amerikkalaisten demokraattien kannalta jo paljastanut kaikessa karmeudessaan kaikille amerikkalaisille äänestäjille sekä demokraateille että republikaaneille.

Nyt puhutaan siitä, kuka pannaan vastuuseen, kun VALKOISEN TALON VIRANOMAISET ja myös FBI sekä CIA ovat ylläpitäneet ILLUUSIOTA, että SENIILI JOE BIDEN on tehnyt päätöksiä, kun päätöksiä on kuitenkin tehnyt taustalla OBAMA ja hänen nimittämänsä viranomaiset, joita vielä SENIILI BIDEN vahvisti omilla mielettömillä nimityksillään.

Korkeimman oikeuden Presidentin immuniteettia koskevan päätöksen perusteella voidaan arvioida, että SENIILI BIDEN itse saattaa selvitä hautaan ilman tuomiota, mutta muilla SENIILIN BIDEN "aisankannattajilla" ei tällaista immuniteettisuojaa tule olemaan.

CNN:nkin julkaiseman gallupin perusteella TRUMP saisi nyt äänistä 49% ja SENIILI BIDEN 43%.

Tulos on JOEN kannalta karmea, koska näissä Amerikan gallupeissa TRUMPIN kannattajat eivät yleensä vastaa näiden gallup toimistojen kyselyihin lainkaan.

Kysymyksessä on LUMIPALLO EFEKTI!!!

Kun LUMIPALLO lähti pyörimään CNN:n väittelyssä, kun SENIILIN BIDENIN apuna ei ollut korvassa TELEPROMTER kuuloketta, niin mahdollisimman tehokkaalla tavalla paljastui, ettei KEISARILLA OLE VAATTEITA.

KEISARIA oli prepattu 10 päivää CAMP DAVIDIN tukikohdassa kaikkien mahdollisten proppien avulla ja nukutettu päivä- ja ilta-näppejä, mutta mikään ei tietenkään auta, jos VANHAN UKON AIVOT OVAT DEMENTOITUNEET.

Dementian näkee liikkeistä, puheesta ja ihmisen olemuksesta ilman mitään laajempaa läähetieteellistä analyysiä.

Nyt tämä näytettiin Amerikan kansalle suorassa TV-lähetyksessä!!!!

Kyllähän Suomessakin KEKKOSEN kohdalla totuus paljastui jopa KEPUN kannattajille, kun URKKI lähti Islantiin kalareissulle ja Islannin Presidentti Vigdís Finnbogadóttir joutui pelastmaan URKIN hukkumasta LOHIJOKEEN.

Suomessa URKIN ympärillä pyörineet puoskarit ja poliittiset pelurit eivät tahtoneet edes tätäkään vielä hyväksyä, mutta totuushan oli, että DEMENTOITUNUT URKKI oli nimellisesti SUOMEA johtanut jo useita vuosia ennen ISLANNIN LOHIJOKEEN SYÖKSYÄ, kun taas todellinen johto oli häpeällisesti PRESISENTIN KANSLIAN VIRKAILIJOIDEN KÄSISSÄ!!!

Suomi ei ole itsekään tehnyt vielä tiliä tämänkään täysin käsittämättömän kähminnän jäljiltä, joten on tietysti hyvin ymmärrettävää, ettei Suomessa VALTAMEDIA VOI HYVÄKSYÄ, että AVERARAGE JOE BIDEN ON KUOLONKANKEA.

Kyllä jokainen suomalainen, joka on omaisiaan tai muita joutunut arkkuun laittamaan, on tämän omin silmin pystynyt havaitsemaan.

Siihen diagnoosiin ei ole tarvittu esim. Helsingin Yliopiston tai Turun Yliopiston jotain sosiologian professoria tai muutakaan tohtoria.

Aikoinaan vassarien psykiatri CLAES ANDERSSONHAN teki heti vastaanotollaan psykiatrisen analyysin TRUMPISTA, kun TRUMP oli valittu presidentiksi, vaikka ANERSSON ei ollut koskaan tavannut TRUMPIA, mutta tämäkin analyysi syötettiin suomalaisille tietysti täytenä totuutena.

Itse asiassa tilanne oli silloinkin se, että ANDERSSON oli itse nähtävästi jo pahasti dementoitunut, eikä pystynyt rationaaliseen ajatteluun!!!!

Anderssonhan on jo vuonna 2019 poistunut taivaalliseen orkesteriin pianoa pimputtelemaan!!!!

Ilta-Sanomat on paljastanut osan Anderssonin omista ongelmista, mutta aivan varmasti hänelläkin on jäänyt paljon luurankoja vielä kaappiin:

"Claes Anderssonin elämässä oli monta salattua tragediaa, joista hän kertoi vain vähän ennen kuolemaansa

Uutuuskirjassa Claes Andersson kertoo elämänsä varjoista, kuten peliriippuvuudestaan, itsemurha-aikeistaan, uskottomuudestaan ja adoptiolapsensa kuolemasta lento-onnettomuudessa."

Suomi on maa, jossa turhan monta luurankoa on vielä kaapeissa, enkä tarkoita vain johtavien poliitikkojemme VIINAKAAPPEJA!!!

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti11.7.2024 2.35
USA:ssa juhlittiin maan itsenäisyyspäivää 4.7.2024.

Kysymyksessä lienee maailman pisimpään vuodesta 1776 voimassa ollut demokratia.

Ensimmäinen musta Presidentti valittiin LIITTOVALTION Presidentiksi 4. marraskuuta 2008, kun BARACK OBAMA valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Hän sai 53 prosenttia äänistä ja 365 valitsijamiestä.

Obama valitsi varapresidentikseen Delawaren lilliputtiosavaltion läpeensä korruptoituneen demokraattipuolueen SENIILIN JOE BIDENIN, joka oli valittu vuonna 1972 Senaattiin 29 - vuotiaana ja aloitti Senaattorin virassa 3. tammikuuta 1973.

Presidentiksi valintansa johdosta lähes JUMALOLENNOKSI VALTAMEDIAN NOSTAMASTA OBAMASTA tehtiin heti valintansa jälkeen Norjan POLIITTISEN NOBEL-komitean toimesta NOBELISTI, vaikka OBAMA ei ollut tehnyt elämässään ainuttakaan NOBEL-palkinnon arvoista työtä muuta kuin poltellut cräkkiä ja pitänyt tyhjänpäiväisiä puheita demokraattipuolueelle miljardeja dollareita lahjoittaneille rahoittajille, joilla tähtäimessä oli globaalit markkinat ja niiden hallinta korruptoituneen median avulla.

Parivaljakko OBAMA & SENIILI BIDEN käynnistivät Yhdysvalloissa perustavaa laatua olevan koko kansakunnan kääntämisen WOKE-yhteiskunnaksi, jossa äänestettäessä ei tarvitse osoittaa henkilöllisyyttään, eikä nainen enää ole nainen, eikä mieskään enää ole mies.

Cancel culture, rasismikorttia (CRT) alettiin käyttää kaikkia konservatiivisesti ajattelevia ja kristillisiä arvoja puolustavia kansalaisia vastaan, DEI- ja PRIDE- periaatteita alettiin syöttää lapsista lähtien läpi koko yhteiskunnan.

Hollywoodin eliitin WOKE-meno kuitenkin käynnisti koko ajan voimistuvan vastarinnan, kun laiton meno yhteiskunnassa etenkin Demokraattijohtoisissa itsenäisissä osavaltioissa ja niiden pääkaupungeissa kuten esim. New Yorkissa, Kaliforniassa LA:ssa ja San Fransicossa, Washingtonin Seattlessa, Michicanin Detroitissa, Marylandin Baltimoressa, Illinoisin Chicagossa, Minnesotan Minneapolisissa ja Georgian Atlantassa jne. alkoi käydä sietämättömäksi ns. tavallisille kansalaisille.

Tässä tilanteessa aiemmin demokraattien piirissä arvostettu kiinteistöalalla ja Hollywood piireissä suosittu Donald J. TRUMP päätti kääntää takkinsa ja näki tilaisuutensa nousta Presidentiksi ja valisti vaaliteemakseen MAGA-konseptin, jonka avulla tarkoitus on ollut palauttaa perinteiset arvot kunniaan Amerikassa.

TRUMP otti siis mallikseen aiemman erittäin suositun Presidentti RONALD REAGANIN ajaman MAGA-ajattelun, jonka avulla REAGAN pystyi voittamaan kylmän sodan NEUVOSTOLIITON kommunistien ajamassa maailman valloituksessa, sen kasvattaessa sotilaallista uhkaa kaikkialla maailmassa ja erityisesti alistamalla Itä-Euroopan maita kommunistiseen komentoonsa.

TRUMPIN valinta Presidentiksi tuli siis mahdolliseksi, kun PARIVALJAKKO OBAMA & BIDEN olivat lähes täydellisesti epäonnistuneet USA:n johtamisessa sekä sisä- että ulkopoliittisesti.

OBAMAN & BIDENIN suurimpia epäonnistumisia oli tietysti lähes monopoliasemassa olleiden korruptoituneiden lääkeyritysten ja vakuutusyhtiöiden tuella pystyyn laitettu äärimmäisen kallis OBAMACARE, jossa suuri osa alemman keskiluokan potilaista jäi vaille hoitoa, hallitsematon maahanmuutto ja myös täydellinen epäonnistuminen Genevessä, kun HILLARY CLINTON kävi 6.3.2009 GENEVESSÄ painamassa Venäjän SERGEY LAVROVIN kanssa ns. RESET-nappia.

RESET NAPIN painalluksella PUTINILLE annettiin vapaat kädet huseerata haluamallaan tavalla LÄHI-IDÄSSÄ etenkin Syyriassa, Irakissa ja Iranissa sekä Afganistanissa ja muissa entisen NEUVOSTOLIITON PIIRIIN kuuluneissa maissa kuten UKRAINASSA, Georgiassa, Azerbaid?anissa, Kazakstanissa jne, vaikka kaikissa näissä kriisipesäkkeissä OBAMAN piirtämät punaiset viivat ylitettiin ja Irakiin saatiin syntymään myös ISISIN ihmishirviöiden KALIFAATTI.

Parivaljakko OBAMA & BIDEN tekivät myös leväperäisen ydinsopimuksen IRANIN Islamistien kanssa ja tietysti allekirjoittivat myös Ranskan täysin epäonnistuneen Presidentin Emmanuel MACRONIN ajaman Pariisin Ilmastosopimuksen.

HILLARY CLINTONIN täydellinen epäonnistuminen ulkoministerinä kruunattiin sitten 11.9.2012 LIBYASSA, jossa USA:n lähetystövirkailijat tapettiin ja HILLARY joutui kongressin kuulusteluihin, mutta tietysti vapautettiin kaikista vastuistaan, kuten tehtiin myös HILLARYN salaisten sähköpostiviestien jakamisen ja todistusaineiston tuhoamisenkin kohdalla.

Demokraattien kansallinen kulttuurimarxilainen tuhoamistyö kuitenkin keskeytyi tilapäisesti, kun aiemmin Demokraatteihin kuulunut liikemies DONALD J. TRUMP valittiin vastoin VALTAMEDIAN kaikkia ennustuksia USA:n 45.:ksi Presidentiksi 4.11.2016.

TRUMPIN valinta Presidentiksi oli totaali järkytys WASHINGTONIN Demokraattiselle puolueelle ja sen eliitille sekä tietysti myös osalle korruptoituneita Republikaaneja (ns. RINO ? Republikaanit eli siis Republican In Name Only), joten välittömästi TRUMPIN vannottua virkavalansa alkoi TRUMPIIN kohdistunut poliittinen ajojahti, jonka tavoitteena oli halvaannuttaa TRUMPIN HALLINTO käyttäen hyväksi sekä paikallista että liittovaltion oikeuslaitosta vuotamalla mediaan erilaisia tiedotteita, joiden avulla TRUMPIN tai hänen perheensä kimppuun voitiin käydä sekä sosiaalisessa mediassa että myös OIKEUSLAITOKSEN kautta.

Demokraatit ottivat avukseen myös CIA:n ja FBI:n agentit sekä tietysti myös Demokraattien vallassa olevat BIG TECH firmat kuten Google, Facebook, Twitter ja JEFF BESOSIN omistaman Amazonin ja tietysti myös lehdistön, jonka lippulaivoina huseerasi tietysti The New York Times ja myös maailman rikkaimman miehen eli JEFF BESOSIN omistaman The Washington Post.

Kyseiset Demokraattiset tahot aloittivat siis jo heti TRUMPIN vannottua virkavalansa poliittisen ajojahdin ja myyräntyön, joka kohdistettiin tietysti ennen kaikkea vasta valittuun TRUMPIIN ja kaikkiin hänen perheensä jäseniin, mutta myös kaikkiin TRUMPIA kannattaneisiin henkilöihin, joita alettiin syyttää ja vainota kaikissa mahdollisissa oikeusasteissa.

Vastustaessaan ja kiellettyään TRUMPIN selvän vaalivoiton Demokraateille unelmaksi ja tavoitteeksi tuli sitten mm. se, että Washingtonin täysin Demokraattien hallitsema hallintoaluekin pitäisi muuttaa osavaltioksi, jolla saataisiin mahdollisimman hyvin varmistettua se, että Demokraateilla olisi aina enemmistö Senaatissa.

Vastaava haave Demokraateilla on myös ollut mm. Puerto Ricon hallintomallin muuttamisen osalta.

Näihin Demokraattien täysin perustuslain vastaisiin hankkeisiin on myös kuulunut, se että äänestysoikeuskin voidaan sallia laittomastikin maahan muuttaneille ihmisille ja se, että Korkeimman oikeuden jäsenmääräkin pitäisi nostaa nykyisestä 6 tuomarista mahdollisesti 25:een tai jopa 50:een, jonka on laskettu johtavan siihen, että Demokraattien valitsema Presidentti voisi nimittää sellaisen määrän demokraattien määräysvallassa olevia tuomareita, että Republikaanit eivät voisi missään olosuhteissa vastustaa tai estää Demokraattien pyrkimyksiä muuttaa vuodelta 1776 peräisin olevia liittovaltion perustuslain muuttamiseen tähtääviä hankkeita.

Kun vuoden 2022 Presidentin vaalissa Demokraatit onnistuivat koronan jälkimainingeissa yhdessä VALTAMEDIAN PETEOPERAATION ja SELVÄSTI VILPILLISTEN vaalien avulla syrjäyttämään TRUMPIN Presidentin toimestaan, niin Presidentiksi valittu SENIILI BIDEN piti puheen tammikuun 6. päivän Capitol Hillin hässäkän jälkeen, jossa SENIILI BIDEN ysikantaan ilmoitti, että hän tulee henkilökohtaisesti käyttämään kaikkia oikeudellisia toimia, ettei DONALD J. TRUMPIA tulla enää koskaan valitsemaan Presidentiksi.

Demokraattien käynnistämät oikeustoimet TRUMPIA vastaan käsittivät siis jo hänen vuonna 2016 tapahtuneen virkavalansa jälkeen seuraavat demokraattien nostamat virkasyytteet:

□ CROSSFIRE HURRICANE operaatio (31.7.2016-17.5.2017), joka käynnistyi, kun Presidentin vaalin hävinnyt HILLARY CLINTON, maksoi yli 1 milj. dollaria Demokraattien asianajofirma PERKIN COIE:n kautta toimittaja Glenn R. Simpson GPS Fusion yhtiölle, joka sitten FBI:n agenttien ja heidän alihankkijansa eli englantilaisen agentin Chistoffer STEELIN toimesta laati raportin, jossa esitettyjen tekaistujen väitteiden perusteella TRUMP olisi muka ns. RUSSIAN AGENT.

TRUMPIN lakimiehet onnistuivat kuitenkin selvittämään, että STEELIN raportti oli täyttä valetta, eikä TRUMPILLA ollut mitään yhteyksiä Putiniin tai Venäjälle.

Demokraattien puoluekoneistolle (DNC) annettiin tästä historiallisen tärkeästä VALHEELLISEN TIEDON LEVITTÄMISESTÄ ja VAALEIHIN VAIKUTTAMISESTA pieni vain 105 000 USD sakko ja HILLARYN kampanjalle 8 000 USD sakko, vaikka kyseinen HILLARYN ja myös Parivaljakko OBAMAN & BIDENIN laiton toiminta laittoi koko läntisen maailman sekaisin ja ITSE ASIASSA KÄYNNISTI KOKO MAAILMAN LAAJUISEN USA:N 45. PRESIDENTIN eli siis DONALD J. TRUMPIN NÄIHIN PÄIVIIN SAAKKA JATKUNEEN NOITAVAINON JA PARJAUSKAMPPANJAN.

Tämä Demokraattien käynnistämä parjauskampanja kuivui kuitenkin tilapäisesti kokoon, kun FBI:n erikoissyyttäjä Robert MUELLERIN kokoama 19 hengen Demokraattisyyttäjien tutkintaryhmä ei löytänyt kuitenkaan minkäänlaista näyttöä TRUMPIN yhteyksistä Venäjään. Kuitenkin useampi TRUMP kampanjan toimihenkilöistä sai vankilatuomiota, kun FBI oli käyttänyt epäeettisiä kiristystoimia uhkaamalla kuulusteltavia kymmenien vuosien vankeustuomioilla.

□ Kun Robert MUELLERIN yli kaksi vuotta kestäneet tutkimukset epäonnistuivat, niin Demokraatti - enemmistöinen NANCY PELOSIN johtama kongressi käynnisti 18.12.2019 TRUMPIN viraltapano-oikeudenkäynnin eli ns. Impeachment 1. operaation ja hanketta johti Demokraattien kalifornialainen korruptoitunut edustaja ADAM SHIFF.

Virkasyytteessä ADAM SHIFF keksi mm. sen, että hänellä on todisteet, että TRUMP on Venäjän agentti ja keksi vielä senkin, että TRUMP ei ollut vapauttanut Ukrainalle kongressin myöntämiä rahoja muka ajoissa, kun TRUMP oli halunnut tarkistaa Ukrainaan lähetettyjen rahojen osalta sen, ettei rahoja käytetä korruptioon.

Kysymys oli mm. TRUMPIN onnittelusoitosta Zelenskylle hänen voitettuaan Ukrainassa Presidentin vaalin.

TRUMP kuitenkin julkaisi puhelusta tehdyn kirjallisen skriptin, jossa ei ollut mitään sellaisia todisteita TRUMPIN toiminnasta, mitä Demokraatti virkamiehet ja syyttäjät olivat esittäneet.

Senaatti vapautti TRUMPIN näistä perättömistä syytteistä. TRUMP oli siis muka ylittänyt valtaoikeutensa ja vastustanut kongressin päätöksentekoa. Senaatti vapautti TRUMPIN syytteistä 5.2.2020.

□ Kun Impeachment 1. epäonnistui, niin NANCY PELOSIN johtama kongressi käynnisti Impeachment 2.:n, jossa jälleen Demokraattien Adam SHIFFIN ja Jerry NADLERIN johdolla TRUMPIA syytettiin nyt 13.1.2021 alkaneessa oikeudenkäynnissä tammikuun 6. päivänä tapahtuneesta Capitol Hillin valtauksesta, jossa TRUMP oli muka kiihottanut kansaa aseelliseen kapinaan.

Tämäkin Demokraattien kehittämä hanke TRUMPIN kaatamiseksi epäonnistui, kun Senaatti vapautta TRUMPIN syytteistä 13.2.2021.

Nyttemmin on tältäkin osin jo selvitetty, että itse asiassa DEMOKRAATTIEN NANCY PELOSI yhdessä kahden ns. RINO-republikaaniedustajan kanssa keräämä todistusaineisto oli väärennetty siten, että rauhanomainen TRUMPIN kannattajien marssi tammikuun 6. vuonna 2021 Capitol Hillille saatiin mediassa näyttämään aseelliselta vallankaappausyritykseltä.

USA:n kongressissa oli Demokraattien selvä enemmistö ja NANCY PELOSI oli kongressin puheenjohtaja. PELOSI pani pystyyn kuuden hengen laittoman ns. SELECT COMMITTEEN, johon hän valitsi 4 demokraattia ja kaksi ns. RINO -Republikaania (Liz CHENEY & Adam KINZINGER), joiden tiedettiin vihaavan TRUMPIA.

Liz CHENEY on entisen Presidentti George W. BUSHIN erittäin vaikutusvaltaisen varapresidentin Dick CHENEYN tytär, joka on tottunut liikkumaan entisten RINO- presidenttien piireissä.

Kuten tunnettua TRUMP oli arvostellut voimakkaasti BUSHIN ja CHENEYN käynnistämää Irakin sotaa, jossa CIA väitti SADDAM HUSSEINILLA olleen joukkotuhoaseita, joita ei sitten kuitenkaan löytynyt.

Liz CHENEYLLE tuli tärkeimmäksi elämäntehtäväksi laittaa TRUMP syytteeseen Capital Hillin mielenosoituksista, mutta tämä missio päättyi surullisesti, kun Liz CHENEY itse menetti vuoden 2022 vaalissa Wyomingin osavaltion kansanedustajan paikkansa. Myös Adam KINZINGER jättäytyi pois vuoden 2022 kongressinvaalista.

On hyvinkin mahdollista/todennäköistä, että tässäkin tapauksessa perättömän oikeudenkäynnin käynnistäneet henkilöt voivat vielä joutua lopulta itse vastuuseen, kun USA:n kongressissa Republikaanit saavuttivat niukan vaalivoiton vuoden 2022 vaalissa, mikä on nyt sitten mahdollistanut sen, että kongressi on pystynyt aloittamaan Nancy PELOSIN johtaman kongressin aikana tapahtuneiden Demokraattien toimesta tehtyjen laittomuuksien selvittelyn, joihin on tietysti kuulunut myös Presidentti JOE BIDEN rikollisperheen pitkäaikaisen toiminnan peittely.

Näitä rikollisia toimia on selvitetty nyt Republikaanien James COMEYN ja Jim JORDANIN johdolla ja toistaiseksi on jo koottu yli 20 000 sivuinen todistusaineisto, jonka pohjalta on riidatonta, että JOE BIDEN on ollut ns. BIG GUY, jonka johdolla hänen narkomaani poikansa HUNTER BIDEN on kanavoinut JOE BIDENIN ollessa OBAMAN varapresidenttinä lahjusrahoja kuuteen (6) yhdysvaltalaiseen pankkiin yhteensä ainakin 24 milj. dollaria.

Rahoja on kätketty ns. LLC yhtiöihin, joita on toistaiseksi löydetty ainakin 20 kappaletta.

BIDENIN mafiaperheestä lahjusrahoja on ohjattu ainakin 10:lle perheen jäsenelle, eikä lahjuksista ole maksettu veroja.

Normaalisti tällaisesta toiminnasta tulee Amerikassa pitkiä vankilatuomioita, mutta SENIILIN JOE BIDENIN tapauksessa FBI ei ole ottanut näitä lahjusrahoja tutkintaan, mutta nykyinen kongressi on kuitenkin kerännyt todistusaineistoa, jotta mahdollisesti Republikaanien voitettua kongressin, senaatin ja Presidentin vaalin 4.11.2024, oikeudenkäynnit näistäkin rikoksista ilmeisesti alkavat.

Marraskuun 18. 2022 SENIILIN BIDENIN oikeusministeri MERRICK GARLAND nimitti erikoissyyttäjä JACK SMITHIN käynnistämään liittovaltion syytteitä DONALD J. TRUMPIA vastaan ja SMITH koordinoi näitä ilmeisen perättömiä syytteitä sitten sellaisiin paikallisiin oikeuksiin, joissa tuomarit ja valamiehistö olisi tietysti mahdollisimman Demokraattivoittoisia.

New Yorkissa käynnistettiin seuraavat oikeustoimet:

□ Pornotähti Stormy DANIELSIN tapaus. Demokraattisyyttäjä Letitia JAMES ja Demokraattituomari Juan MERCHAN. Syytteet 30.3.2023. TRUMP todettiin syylliseksi 30.5.2024; syyllinen 34 syytekohtaan. Tuomion luku 11.7.2024.

Trump oli maksanut ns. HUSH MONEYN 34:ssä erässä Michael COHEN -nimiselle lakimiehelleen, joka oli omatoimisesti laatinut ns. NDA-sopimuksen Stormy DANIELS kanssa.

TRUMPIN kirjanpitäjät olivat merkinneet kyseiset 34 maksuerää TRUMP ORGANISATIONIN kirjanpitoon asianajokuluina, jossa ei tietenkään ole mitään rikollista.

Stormy DANIELS myös myönsi oikeudessa, ettei hänellä ollut koskaan väitettyä seksisuhdetta TRUMPIN kanssa.

Tuomio oli annettu, koska TRUMP muka peitteli jotain muuta rikosta, jota oikeus ei kuitenkaan pystynyt kertomaan.

□ Toimittaja E. JEAN CARROLL oli esittänyt väitteitä, että TRUMP olisi raiskannut hänet joko vuoden 1995 lopulla tai vuoden 1996 alussa New Yorkin tavaratalossa, mutta TRUMP on todennut, ettei hän ole koskaan tavannut kyseistä naista, joka oli tietysti kirjoittanut kirjankin tästä tapahtumasta.

Toukokuussa 2023 New Yorkissa ROBERTA KAPLAN, legendaarinen LGBTQ+ oikeuksia ajanut tuomari määräsi TRUMPILLE 5 milj. dollarin sakon, kun TRUMP oli muka loukannut CARROLLIA väitteillään ja kiistänyt CARROLLIN väittämän raiskaustapauksen.

Tammikuussa 2024 tuomari ROBERTA KAPLAN määräsi Trumpille vielä lisää 83 milj. dollarin korvaukset uudesta kunnianloukkauksesta, kun TRUMP oli todennut, ettei CARROLL ollut hänen tyyppiään ja kiisti uudelleen kaikki perättömät syytteet.

□ Demokraattisyyttäjä Letitia JAMES rekisteröi Manhattanin siviilioikeuteen 21.9.2022 syytteen, jossa JAMES väitti, että TRUMP oli saanut laitonta hyötyä, kun hän oli saanut kymmeniä vuosia sitten saanut 148 milj. dollarin lainan New Yorkissa olleita kiinteistöhankkeitaan varten Deutsche Bankilta.

JAMES väitti, että TRUMP oli esittänyt kiinteistöistään liian korkeat arvot pankille ja oli siten saanut hankkeistaan asiatonta hyötyä ja New Yorkin osavaltio menetti verotuloja. Oikeuskäsittely tapahtui 2.10.2023-13.12.2023 välisenä aikana ja loppulausunto oli 11.1.2024.

Demokraattituomari ARTHUR R. ENGORON totesi 16.2.2024 TRUMPIN syylliseksi ja hänelle määrättiin asiasta 454 milj. dollarin sakko.

TRUMPIN onnistuttua rahoittamaan poikkeuksellisen suuren sakon, Letitia JAMES yritti vielä asettaa TRUMPIN johtaman TRUMP ORGANISAATION konkurssiin, mutta hanke epäonnistui.

Tästäkin tuomiosta on tehty muutoshakemus vetoomustuomioistuimeen. Deutsche Bank kertoi oikeudessa, ettei TRUMP ollut syyllistynyt minkäänlaisiin väärinkäytöksiin asiassa ja oli aina maksanut kaikki vaaditut maksut aikanaan.

Marraskuun 18. 2022 SENIILIN BIDENIN oikeusministeri MERRIC GARLAND nimitti erikoissyyttäjä Jack SMITHIN ajamaan syytteitä TRUMPIA ja hänen lähipiiriään vastaan eri puolilla Yhdysvaltoja.

Näihin syytteisiin kytkeytyi jo em. STORMY DANIELSIN tapaus, jota New Yorkissa hoiti demokraattisyyttäjä Alvin BRAGG, jonka avuksi Merrick GARLAND lähetti oikeusministeriön 3. korkeimman syyttäjä Matthew COLANGELON Washingtonista 30.4.2024 johtamaan syyttämistoimia Manhattanin piirioikeuteen.

Muut Jack SMITHIN hoidettaviksi ja koordinoitavaksi annetut TRUMPIIN ja hänen lähipiiriinsä liittyneet oikeustapaukset olivat sitten seuraavat:

□ Federal Election Interference, Georgia Fulton County. Syytetyt Trump + 18 TRUMPIN lähipiiriin kuuluneita poliitikkoja ja lakimiehiä. Syyttäjänä Demokraattien Fani WILLIS. Kysymyksessä oli Trumpin puhelinsoitto, jossa TRUMP oli pyytänyt Georgian vaalivirkailijoita tarkistamaan vaalituloksen.

Syytteenä oli 15.8.2023 nostettu syyte, jossa väitettiin TRUMPIN vastustaneen vallansiirtoa hävittyään vaalin vuonna 2020 BIDENILLE.

Oikeudenkäyntiä on koko ajan siirretty, kun on havaittu, että syyttäjä WILLIS on rakennellut syytteitä yhdessä Nathan WADE-nimisen asianajajan kanssa ja näitä juristipalveluja on rahoitettu hämäristä lähteistä. Asian käsittelyn aikana on käynyt ilmi, että Fani WILLIS ja Nathan WADE ovat olleet romanttisissa (=seksisuhteissa) suhteissa keskenään, joten kysymyksessä ei ole ollut riippumaton oikeudenkäynti. Syytteitä oli moneen kertaan käyty koordinoimassa Valkoisessa talossa. Oikeudenkäyntiä on jatkuvasti lykätty.

Näyttää siltä, että tämäkin syyte tulee aikanaan kuivumaan kokonaan kasaan.

□ Federal Election Interference, Capitol Hillin valtaus. TRUMPIN väitettiin kiihottaneen 6.1.2021 kannattajiaan aseelliseen kapinaan Capitol Hillin hässäkässä.

Korkein oikeus on kuitenkin jo todennut, ettei ketään Capitol Hillin hässäkkään osallistunutta voida syyttää aseellisesta kapinasta.

Tämäkään oikeudenkäynti ei ole edistynyt mm. siksi, että Jack SMITH on esittänyt miljoonien sivujen syytteet, joihin TRUMPIN lakimiesten on ollut Korkeimman oikeudenkin mukaan mahdoton vastata epärealistisissa ajoissa.

□ Kesäkuun 10.2023 Jack SMITH käynnisti TRUMPIIN kohdistuneet syyteet ns. Classified Documents tapauksessa.

Floridassa asiaa käsittelevä tuomari Aileen CANNON on kuitenkin jo näyttänyt, että SMITHIN esittämät syytökset ovat olleet täysin tekaistuja ja itse asiassa FBI:n ja BIDENIN hallinnon yhdessä suunnittelema ja toteuttama valeoikeustoimi, jossa BIDENIN hallinnon virkamiehet olivat lähettäneet Mar-o-Lagon säilytystiloihin asiakirjoja, jotka sitten muka FBI:n agentit löysivät yllättäen Mar-o-Lagon tiloista, kun TRUMP ei ollut paikalla FBI:n tehtyä yllättäen varoittamatta aseellisen ratsian Mar-o-Lagoon. Merric GARLAND oli antanut FBI:n agenteille määräyksen käyttää TAPPAVAA ASEISTUSTA, jos TRUMP tai joku muu vastustaisi Mar-o-Lagon ratsian toteuttamista. Myös tämä oikeudenkäynti on moneen kertaan lykkääntynyt ja näyttää menevän Presidentin vaalin 4.11.2024 jälkeiseen aikaan tai luovutaan kokonaan.

Heinäkuun 1. 2024 USA:n Korkein Oikeus päätti pitää USA:n Presidentin aina liittovaltion perustamisesta lähtien voimassa olleet oikeudet voimassa ja totesi, että myös Presidentti TRUMPILLA on perutuslaissa määritelty syyteimmuniteetti virkaansa liittyvissä toimissaan.

Kyseinen Korkeimmassa oikeudessa 6-3 äänestystuloksena syntynyt päätös näyttää nyt vievän pohjan pois käytännössä kaikista SENIILIN BIDEN ohjauksessa ja hänen oikeusministeri MERRIC GARLANDIN johdolla ajetuista oikeudellista toimista.

Tammikuun 6. päivänä 2021 tapahtuneen Capitol Hillin mielenosoituksen jälkeen SENIILI BIDEN selkokielellä siis totesi, että nimenomaan hän tulee käyttämään kaikkia oikeudellisia keinoja, että tähän tavoitteeseen päästään.

Välittömästi Korkeimman oikeuden päätettyä Presidentin perustuslaillisista oikeuksista, SENIILI BIDEN tietysti piti TELEPROMPTER PUHEEN, jossa hän hyökkäsi KORKEIMMAN OIKEUDEN KIMPUUN.

Ennen 3.11.2020 pidettyjä vilpillisiä Presidentinvaaleja New York Post paljasti SENIILIN BIDENIN HUNTER BIDENIN ns. LAB TOP FROM HELL -tietokoneesta löytyneitä tietoja, joiden perusteella kävi ilmeiseksi, että HUNTER BIDEN ja SENIILI BIDEN olivat vuosikausia pyörittäneet kansanvälistä rikollista toimintaa, johon liittyi ns. BIG GUY:n eli JOE BIDEN varapresidentin ja senaattorin aikaiset lahjusoperaatiot mm. Kiinan, Venäjän, Ukrainan, Romanian ja monien muiden maiden kanssa. Edellä kuvatulla tavalla BIG GUY:n eli SENIILIN JOE BIDENIN johtamalle mafiaperheelle ohjattiin kuuden amerikkalaisen pankin tileille HUNTER BIDENIN perustaminen ns. LLC yhtiöiden kautta yhteensä ainakin 24 milj. dollaria. SENIILIN BIDENIN perheestä näitä rahoja jaettiin ainakin 10:lle hengelle.

SENIILIN BIDEN hallinto ulkoministeri ANTHONY BLIKENIN johdolla laati kuitenkin 19.10.2020 siis vähän ennen 3.11.2020 pidettyjä Presidentinvaalia kirjelmän, jossa 51 CIA:n ja FBI:n entistä viranomaista ja muuta SENIILIN BIDENIN hallituksen virkamiestä valaehtoisesti ilmoittivat, että LAB TOP FROM HELL oli Venäläistä disinformaatiota.

Vaalin jälkeen suoritetussa selvityksessä on käynyt ilmi, että SENIILIN BIDENIN saama äänimäärä olisi ollut ainakin 19% pienempi, kuin BIDENILLE annettiin ääniä.

Asiassa on jo näytetty, että FBI tiesi, ettei LAB TOP FROM HELL ollut mitään Venäjän disinformaatiota, vaan täyttä totta.

On siis täysin selvää, että SENIILIN BIDENIN kampanja ja myös OBAMAN ajalta periytynyt hallinto levittivät tietoisesti ympäri maailmaa virheellistä tietoa SENIILISTÄ BIDENISTA ja siten selvästi sotkeutuivat lainvastaisesti vaalivaikuttamiseen ja samalla JATKOIVAT SENIILIN BIDENIN rikollisperheen rikosten peittelyjä.

Tämä SENIILIN BIDENIN tavoite on sitten johtanut lukuisiin TRUMPIN toimintaan kohdistuneisiin poliittisiin syytteisiin, hänen avustajien vankilatuomioihin, mutta yksi toisensa jälkeen TRUMPIA koskevat syytteet ovat sitten kaatuneet korkeammissa oikeusasteissa.

Syytteet eivät ole kaatuneet siksi, että syytettynä on ollut TRUMP, vaan siksi, että Amerikassa on kuitenkin vielä oikeuslaitos, jossa syytöntä ihmistä ei voi tuomita.

Presidentillä on USA:ssa perinteisesti ollut korkea syytesuoja ja sehän on tietysti hyvinkin perusteltu, sillä matala syytesuoja johtaisi tietysti siihen, ettei mikään Presidentti voisi käyttää hänelle perustuslaissa määriteltyjä oikeuksiaan.

USA:n Korkeimman oikeuden päätös USA:n Presidentin immuniteetista virkatehtävissä 6-3 äänestyspäätöksellä vahvisti vain sen, mitä USA:n perustuslaissa on tarkoitettu, mutta samalla tämä päätös näyttää nyt pyyhkäisevän kaikki poliittisesti TRUMPIA vastaan nostetut perusteettomat syytteet historian roskakoriin.

USA:n Korkeimman oikeuden päätös ei romahduttanut maan oikeusjärjestelmää, kuten esim. ILTALEHDEN ÄLYTÖN ULKOMAAN TOIMITTAJA NIKO STENVALL VÄITTI HETI saatuaan kuulla Korkeimman oikeuden päätöksen, jota Amerikan johtavat oikeusoppineet ovat pitäneet ainoana oikeana päätöksenä.

CNN:n järjestämä TRUMPIN & BIDENIN välinen ensimmäinen väittelytilaisuus 27.6.2024, jossa CNN:n antoi kysymykset BIDENILLE etukäteen tutkittavaksi CAMP DAVISIN tukikohdassa BIDENIN lähipiiriin kanssa, muodostui täydelliseksi mahalaskuksi BIDENIN osalta.

BIDEN ei voinut suorassa lähetyksessä käyttää TELEPROMPTERIA tai tyypillisiä muistilappujaan, jolloin KOKO MAAILMA pystyi omin silmin toteamaan, että BIDEN ei näköjään pysty tuottamaan suustaan yhtään ainutta järkevää lausetta ja ääni oli vielä heikko kuin haudanpartaalla olevalla vanhuksella.

Tosiasiassa CNN:n järjestämässä väittelyssä SENIILI BIDEN itse romahdutti koko Yhdysvaltojen poliittisen järjestelmän uskottavuuden ja paljasti sen, kuinka HÄRSKILLÄ TAVALLA SENIILI BIDEN ja HÄNEN JOHDOLLAAN SIKÄLÄINEN DEMOKRAATTINEN PUOLUE ON JOHTANUT VALTAMEDIAN AVULLA KOKO AMERIKAN KANSAA ja MUUN MAAILMAN VÄESTÖÄ HARHAAN.

Pienen Suomen onneton osa tässä VALHEELLISEN TIEDON JA PROPAKANDAN LEVITYKSESSÄ on ollut se, että SUOMESSA YLE:n selvitysten mukaan 86% kansasta on uskonut täysin tähän meille syötettyyn pajunköyteen.

Erinomaisia esimerkkejä näistä HARHAANJOHDETUISTA ja HYVÄUSKOISISTA VAPAAN JUANKOSKEN SEURAAJISTA ovat olleet EERO, OTTO & KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNIKIN!!!

Epäonnistuneen CNN-väittelyn jälkeen CNN:n väittelyssä SENIILIKSI todettu Joe BIDEN piti sitten jo seuraavana päivänä TELEPROMPTER tilaisuuden, jossa pääsi huutamaan yleisölle kovemmin.

Mutta sitten SENIILI BIDEN antoi vielä hätäpäissään radiohaastattelunkin, jossa väitti olleensa ensimmäinen musta naisvarapresidentti, joka on palvellut ensimmäistä mustaa Presidenttiä.

Sitten SENIILI JOE BIDEN tilasi vielä haastattelun Disneyn omistamalta ABC kaapelikanavalta.

Haastattelun toteutti entisen demokraattipresidentti BILL CLINTONIN vaalikampanjapäällikkö GEORGE STEPHANOPOULOUS.

GEORGE päästi BIDENIN haastattelussa helpolla, mutta tuli kuitenkin kysyneeksi SENIILILTÄ JOELTA, miksi JOE ei ole tehnyt kognitiivistä testiä.

SENIILI JOE totesi, että hänethän testataan kognitiiviisesti joka päivä hänen toimistaan, jotka tunnetusti ovat olleet sekä Yhdysvaltojen että koko maailman kannalta KATASTROFAALISIA, joten hänen ei tarvitse tehdä tällaista testiä.

GEORGE STEPHANEPOULOUS ei tentannut SENIILIÄ BIDENIÄ käytännössä mistään konkreettisesta asiasta, joten haastattelu ei vakuuttanut tietysti ainuttakaan katselijaa, että SENIILI BIDEN pystyisi hoitamaan Presidentintehtäviä vielä 4.5 vuotta putkeen.

USA:ssa BIDENIN paljastuminen SENIILIKSI ja silminnähden Parkinsonin taudin runtelemaksi vanhaksi höppänäksi ukoksi onkin nyt ajanut paikallisen Demokraattipuolueen PANIIKKIIN, jossa yritetään nyt kaikin keinoin löytää ratkaisu käytännössä toivottomaan tilanteeseen.

Gallupien mukaan TRUMP näyttää olevan selvässä johdossa kaikissa vaa?ankieli valtioissa ja valtakunnallisestikin TRUMPIN johto vaikuttaa selvältä.

USA:ssa onkin nyt alkanut selvittely siitä, ketkä pannaan vastuuseen siitä, kun tätä JOE BIDENIN todellista terveydellistä ja henkistä tilaa on vuosikaupalla peitelty kaikin mahdollisin keinoin.

Näyttää siltä, että mikäli republikaanit tulevat voittamaan vaalin 4.11.2024, niin ainakin BIDENIN varapresidentti KAMALA HARRIS joutuu syytettyjen penkille ja seuraava lista SENIILIN JOEN lähimmistä Valkoisen talon virkailijoista on jo kaivettu esiin:

□ Jeff ZIENTS Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö
Zientsillä on läheiset suhteen Big Pharma-yhtiöihin ja
hänen omaisuutensa arvo on jopa 440 milj. dollaria

□ Jale SULLIVAN, turvallisuuspoliittinen neuvonantaja

□ Ron KLAIN, Bidenin Valkoisen talon aiempi henkilöstöpäällikkö

□ Anita DUNN, Bidenin seniori neuvonantaja

□ Valeri BIDEN, Bideninin 2024 kampanjapäällikkö

□ Bob BAUER, Bidenin henkilökohtainen juristi

□ Jen O?MALLEY DILLON, Bidenin 2024 kampanjan puheenjohtaja

□ Ted KAUFMAN, Bidenin senaattoriajan henkilöstöpäällikkö

□ Mike DONILAN, Bidenin pitkäaikainen neuvonantaja

SENIILI BIDEN on myös julkisesti todennut lausunnoissaan, että hänen AIVOISSAAN on ollut vikaa, kun hänelle sattui tuo ns. VERY BAD NIGHT.

Ei ole sitten ollut mikään ihme, että Valkoisen talon edustajien on ollut pakko kertoa julkisuuteen, että Parkinsonin tautiin erikoistunut tri CANNARD on joutunut käymään ainakin kahdeksan (8) kertaa POTILASKÄYNNISSÄ VALKOISESSA TALOSSA pelkästään vuoden 2024 aikana.

Tässä yhteydessä täytyy muistaa, kuinka Suomessa vuoden 2016 USA:n Presidentivaalin jälkeen VASEMMISTOLIITON PSYKIATRI CLAES ANDERSSON totesi Suomen kansalle suurin piirtein niin, että TRUMP on PATOLOGINEN VALEHTELIJA JA PÄÄSTÄÄN MUUTENKIN VIELLA OLEVA HENKILÖ!!!

Tästä muodostui sitten Suomeen mielikuva TRUMPISTA, jota kaikkien suomalaisten tuli mollata tai muutoin ei ollut uskottava henkilö.

Niinpä psykiatri ANDERSSONIA ja Suomen VALTAMEDIAA saamme kiittää siitä, että Suomi on MAAILMAN ONNELLISIN MAA, mutta samalla myös maailman kaikkein vihamielisimmin TRUMPIIN suhtautuva IMPIVAARALAINEN KANSA!!!!

Näyttää siis varmalta, että SENIILIN BIDENIN HEIKKOA HENKISTÄ TASOA tullaan nyt jauhamaan koko kampanjan ajan, josta seuraa se, että kohtalaisen varmasti SENIILIÄ JOE BIDENIA ei ainakaan voida valita Presidentiksi ja ennakkoäänestykset alkavat jo elo-syyskuussa.

Kun tällainen tilanne on jo Suomenkin VALTAMEDIAN tiedossa, niin tuntuu täysin käsittämättömältä, että suomalaiset poliitikot, politiikan tutkijat esim. Turun ja Helsingin yliopistoista eivät ole pystyneet tästäkään asiasta kertomaan suomalaisille, vaikka SENIILIN ryömintä US AIR FORCEN PORTAISSA, kaatuilu julkisissa puhetilaisuuksissa ja päämäärätön taivastelu puhujakorokkeilla on ollut kaikkien nähtävissä.

Puhumattakaan siitä, että SENIILI BIDEN ei ole pitkiin aikoihin pystynyt tuottamaan suustaan yhtään kokonaista järkevää lausetta.

Puheesta ei tule järkevää, jos puhuja vain toistaa jatkuvasti: FOLKS, Thank you, Thank you, Thank you, God pless you all!!! Where I am??? Anyway???

Hyvä esimerkki tästä SUOMEN VALTAMEDIAN sokeudesta käy ilmi tietysti ainakin ILTALEHDEN NIKO STENVALLIN analyyseista ja myös mm. Turun, Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän Yliopistojen ulkopolitiikan professuurien tutkijoiden lausunnoista.

ILTALEHDEN ahkeraan TRUMPISTA KRIITTISESTI jatkuvasti kirjoitteleva ULKOMAAN TOIMITTAJA NIKO STENVALLKIN osoittautuu nyt täydeksi TOOPEKSI, kun lähtee kommentoimaan USA:n Korkeimman oikeuden 1.7.2024 antamaa päätös Presidentin immuniteetista perättömiä syyteitä vastaan.

Jostain kumman syystä täydeksi TOOPEKSI osoittautunut NIKO näyttää ottaneen esille tässäkin koko maailmaan vaikuttavassa oikeudellisessa päätöksessä vertailukohdaksi Suomessa jotain Persujen Juha MÄENPÄÄN lausuntoa koskevan oikeudellisen tuomion.

Luulisi, että ILTALEHDESSÄ olisi sen verran varaa, että USA:n oikeusjärjestelmää ja sikäläistä oikeuskäytäntöä kommentoimaan olisi löytynyt ainakin PERUSKOULUN kolmannen luokan tasolla oleva juristi, ettei olisi tarvinnut laittaa näinkin tärkeässä oikeudellisessa asiassa kommentaattoriksi jotain selvästi häiriintynyttä koulupoikaa.

Missähän ILTALEHDEN ULKOMAAN TOIMITTAJA NIKO STENVALL oli silloin, kun World Trade Centerin tornit romahti 11.9.2001, kun OSAMA BIN LADEN toteutti terroristi-iskunsa NEW YORKIN WORLD TRADE CENTERIN TORNEIHIN ja PENTAGONIN PÄÄKONTTORIIN.

MISSÄHÄN ILTALEHDEN ULKOMAAN TOIMITTAJA NIKO STENVALL OLI SILLOIN, KUN CNN:n järjestämässä Vaaliväittelyssä ainakin 50 miljoonalle Amerikan kansalaiselle paljastui lopullisesti, että ISTUVA PRESIDENTTI JOE BIDEN ON OLLUT SENIILI UKKO jo tultuaan valituksi Presidentiksi vilpillisillä vaaleilla 3.11.2020!!!, mutta asialle saatiin siis varmistus 27.6.2024, kun suorassa lähetyksessä voitiin todeta, että BIDEN ei ole enää näissä maailmoissa, vaan höpertelee kuin KUOLONKANKEA dementiapotilas.

AKM veikkaa, että alla kuvatussa monologissaan NIKO STENVALL paljastaa sen, että hän saattoi hyvin olla esim. 11.9.2001 vasta vanhemmillaan suunnitteluasteella, kun nyt näyttää siltä, että NIKO jo selostaa CNN:n katastrofaalisen väittelyn jälkeen suomalaisille innoissaan mm. ranskalaisen filosofi Montesquieun vuonna 1748 esittelemää vallan kolmijako-oppia, josta NIKO on ilmeisesti lukenut joskus yläkoulun yhteiskuntaopin tunnilla.

"Näkökulma: Missä olit, kun Yhdysvaltojen oikeusvaltio romahti?

NIKO STENVALL

Yhdysvaltain korkein oikeus teki maan presidentistä vastuusta vapautetun kuninkaan, kirjoittaa Iltalehden ulkomaantoimittaja Niko Stenvall.

Tänään klo 21:20

Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksillä on kauaskantoisia vaikutuksia.

Yhdysvaltain korkein oikeus teki viime maanantaina historiallisen päätöksen, kun se ojensi kaksin käsin maan entiselle presidentille Donald TRUMPILLE, ja näin ollen myös kaikille tuleville presidenteille, oikeuden huomattavaan syytesuojaan.

Tästä lähtien kaikilla maan presidenteillä tulee olemaan absoluuttinen syytesuoja kaikkia heidän "virassa tekemiään virallisia toimia kohtaan".

Virkakielinen hirviö tarkoittaa käytännössä sitä, että maan presidentti voi jatkossa tehdä rikoksen, niin kauan kun sille löytyy edes jokin yhteys tämän virkatehtäviin.

Trumpin tapauksessa pelkästään oikeusministeriön virkamiesten kanssa käydyt keskustelut laskettiin virkatehtäviksi.

Samaan kastiin päätyivät myös TRUMPIN yritykset painostaa hänen entinen varapresidenttinsä Mike PENCE mitätöimään demokraattisten vaalien lopputulos.

Päätöstä puoltaneet tuomarit olivat sitä mieltä, että presidentin ei tulisi arvailla tekojaan mahdollisen syytteeseenpanon pelossa.

Korkeimman oikeuden puheenjohtaja John ROBERTS taas perusteli presidentin tarvitsevan virallisissa toimissaan laajaa koskemattomuutta "voimakasta ja riippumatonta toimeenpanoelintä" suojellakseen.

Mutta kuka suojelee jatkossa Yhdysvaltojen kansalaisia tältä rikosoikeudellisesta vastuusta vapautetulta johtajalta?

Korkeimman oikeuden puheenjohtajan John ROBERTSIN mukaan presidentti tarvitsee laajaa koskemattomuutta.
Vuosisatainen oppi roskakoriin

Yhdysvalloissa on Suomen tapaan käytössä ranskalaisen filosofin Montesquieun vuonna 1748 esittelemä vallan kolmijako-oppi.

Siinä valtion toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovalta jaetaan valtion eri elimille.

Yhdysvaltain presidentti käyttää näistä toimeenpanovaltaa ja opin mukaisesti lainsäädäntövaltaa vaalivan kongressin ja tuomiovaltaa harjoittavan korkeimman oikeuden tulisi valvoa presidenttiä siinä, ettei mopo lähde käsi vallan kaasukahvalla käsistä.

Mutta käsistähän se lähti.

Vain kaksi päivää ilmoituksen jälkeen Trumpin hyssyttelyrahajupakan tuomiolukua lykättiin usealla kuukaudella, jotta tuomari Juan MERCHAN ehtii tutustua korkeimman oikeuden päätöksen tapausta koskeviin vaikutuksiin.

LUE MYÖS Trumpin tuomioluku viivästyy syyskuulle

Puolustus vetosi lykkäysvaateissaan siihen, että oikeudenkäynnissä todistusaineistona oli käytetty TRUMPIN presidenttikauden aikana tapahtuneita tapaamisia ja yhteydenottoja.

Hyssyttelyrahajupakalla ei ole mitään tekemistä TRUMPIN presidenttiyden kanssa. Koko oikeudenkäynnissä puitu kirjanpitorikos sijoittuu ajalle ennen hänen ensimmäistä kauttaan.

Vaikka päätöstä onkin luonnehdittu poliittiseksi, mitä se todellakin myös oli, niin siinä ei lopulta ollut kyse ainoastaan konservatiivien ja liberaalien nokkapokasta, vaan koko presidentti-instituution asemasta Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltain entinen presidentti John F. KENNEDY hyödynsi Insurrection Actin suomia valtaoikeuksia vuonna 1963 siirtääkseen Alabaman kuvernööri George Wallacen osavaltion yliopiston ovien edestä.

Ongelmallinen valta

Moni suomalainen varmasti muistaa, kun vuonna 2020 Suomessa pohdittiin maamme kansanedustajien nauttimaa syytesuojaa.

Tuolloin valtakunnansyyttäjä pyysi eduskunnalta lupaa perussuomalaisten kansanedustaja Juha MÄENPÄÄN asettamiseksi syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Eduskunta eväsi pyynnön ja kotimaassammekin pohdittiin tuolloin, että minkälaista syytesuojaa maamme päättäjien tulisi nauttia.

Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden päätöstä ei kuitenkaan voi verrata Suomen tilanteeseen, koska Yhdysvaltain presidentti ja suomalainen rivikansanedustaja ovat valtaoikeuksien osalta useiden valovuosien päässä toisistaan.

Yhdysvaltain presidentillä on muun muassa ollut vuodesta 1807 lain suoma valtuus käyttää maan asevoimien ja kansalliskaartin joukkoja erityisissä olosuhteissa, kuten kansalaislevottomuuksien, kapinan tai vallankaappausyrityksen tukahduttamisessa.

Kapinalakia, englanniksi Insurrection Actia, on käytetty maan historiassa 30 kertaa. Sitä on viime vuosien aikana luonnehdittu useaan otteeseen myös ongelmalliseksi.

Yhdysvaltain entinen demokraattipresidentti John F. KENNEDY turvautui lakiin vuonna 1963 siirtääkseen Alabaman entisen kuvernöörin George Wallacen osavaltion yliopiston auditorion ovien edestä, kun tämä yritti estää kahden afroamerikkalaisen oppilaan pääsyn opinahjoon.

Kennedy oli toki kiistämättä hyvällä asialla, mutta jos yksi oven edessä seisova kuvernööri riittää lain käyttöönottoon, niin kuinka matalalla kynnyksellä sitä voidaan mahdollisesti myös käyttää vääriin tarkoituksiin?

Vastaus on, että hyvin matalalla.

Lain väärinkäytösten tiellä kun on tällä hetkellä pitkälti ainoastaan istuvan presidentin kunnioitus demokraattisia arvoja ja vallalla olevia normeja kohtaan.

Korkeimman oikeuden päätöksen todelliset vaikutukset tullaan näkemään sinä päivänä, kun näille arvoille kintaalla viittaava presidentti tekee jotain huomattavasti radikaalimpaa kuin yhden kuvernöörin siirtäminen oven edestä.

Tuomari Sonia SOTOMAYORIA pidetään yleisesti korkeimman oikeuden "omatuntona".
Kuninkaantekijät

Korkeimman oikeuden liberaalituomari Sonia SOTOMAYOR sanoi instituution konservatiivisiiven luoneen maanantaina kuninkaan, joka ei ole vastuussa maan laille.

Kun Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti George WASHINGTON valittiin virkaansa vuonna 1789, pelkäsi juuri Englannin kruunun vallan alta vapautunut kansa uuden monarkin nousemista.

Tuolloin maan ensimmäinen varapresidentti, myöhemmin maan toinen presidentti John Adams ehdotti presidenttiä kutsuttavaksi esimerkiksi "Hänen vaaleilla valittavaksi majesteetikseen" tai "Hänen mahtavuudekseen".

Titteli ei tuolloin sopinut yhdysvaltalaisten suuhun, mutta Adams sai viimein yli 200 vuoden jälkeen toiveensa läpi.

Tästä lähin Yhdysvaltojen presidenttiä voi huoletta kutsua Adamsin esittämäksi "Hänen korkeudekseen, Amerikan Yhdysvaltojen presidentiksi".

Tittelistä tulee Adamsin harmiksi tosin jättää pois sen viimeinen osa:

"Ja sen vapauksien suojelija"."

HUH, HUH mitä soopaa ILTALEHTIKIN PAINAA JATKUVASTI SIVUILLEEN!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti11.7.2024 23.12
Akm voisi lukea Barack Obaman kirjan Luvattu maa. Lukemalla voi avartaa tietämystään. Obama olisi vielä toimintakykyinen mies Bidenin tilalle.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti14.7.2024 1.57
No niin, tiedoksi vain Eerolle ja Otolle, että nyt se tapahtui.

AKM seurasi juuri Newsmaxisista Trumpin Rallya Pensylvanian Butlerista.

Paikalla noin 40 000 kuulijaa. 8 laukausta ja ainakin TRUMPIN oikeaan korvaan osui, mutta saattoi selvitä hengissä.

Tätä AKM on ennustellut ja tätä se SENIILIN BIDENIN ja woke-journalistien kansankiihotus on merkinnyt.

Onneksi TRUMP tuntuu selviytyneen ja toivottavasti SENIILI BIDEN ja koko korruptioporukka pannaan tästä tilille, kun TRUMPISTA tulee USA:n seuraava Presidentti 4.11.2024!!!!

Jumalalle SUUR KIITOS!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti15.7.2024 6.09
Presidentin virka USA:ssa on vanhojen miesten virka. Syy on selvinnyt kaikille. Ennen aikaisen kuoleman todennäköisyys on suuri heti vaalikampanjasta lähtien. Normaalilla itsesuojeluvaistolla varustettu ihminen ei hakeudu presidentiksi varsinkaan alle 80 vuoden iässä.
Akm:kin alkaa olla presidenttiainesta. Hän on elänyt jo USA:n vuorokausirytmissäkin pitkään. Ja ennenkaikkea hänen ajatustapansa ja teräväkielisyytensä vastustajia kohtaan on perin amerikkalaista.
Itseäni hieman huolettaa, että oman maamme turvallisuuspolitiikka on niin vahvasti kytketty USA:aan.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti16.7.2024 4.45
Oli uskomatonta katsoa SUOMEN VALTAMEDIAN ja HESARISSA mm. ns. ASIANTUNTIJAKSI mainitun Risto E.J. PENTTILÄNKIN lausuntoja TRUMPIN SALAMURHAYRITYKSESTÄ, kun AKM todisti taas ETÄNÄ SILMINNÄKIJÄNÄ NEWSMAXIN LIVE LÄHETYKSESSÄ Pennsylvanian Butlerissa pidetystä TRUMP RALLYSTÄ 6 tuntia putkeen.

Hetkellisesti luulin, että nyt tapahtui se, mitä olen odottanut jo ainakin 8 vuotta tapahtuvaksi: SENIILI BIDEN oli nimittäin jo VILPILLISILLÄ VAALEILLA PRESIDENTUKSI TULTUAAN TODENNUT, ETTÄ HÄN TULEE KÄYTTÄMÄÄN KAIKKIA KEINOJA, JOILLA ESTÄÄ TRUMPIN valinnan PRESIDENTIKSI.

Retoriikassaan BIDEN ja kaikki johtavat Demokraattisen puolueen johtavat poliitikot ovat leimanneet TRUMPIN rasistiksi, TRUMP on eksistentiaalinen uhka DEMOKRATIALLE, TRUMP on diktaattori, TRUMP on kuin HITLER ja MUSSOLINI, TRUMP AIHEUTTAA GLOBAALIN KAAOKSEN.

Eräässä puheessaan SENIILI BIDEN mm. totesi:

We have to take TRUMP in the "BULLSEYE".

Tämän selvempää julkista TRUMPIN TAPPOUHKAUSTA ei AMERIKAN ISTUVA PRESIDENTTI VOI TIETENKÄÄN ANTAA!!!

Näitä TRUMPIN murhaa vuosikaupalla kiihottaneita julkisuuden henkilöitä löytyy Hollywoodista useita ja etunenässä ovat olleet mm. MADONNA, BETTE MIDLER, ROBERT de NIRO ja tietenkin WHOOPI GOLDBERG sekä BARBRA STREISAND jne:

"In an August 2021 Variety interview, Barbra Streisand didn't hold back her thoughts about former President Donald Trump. Streisand said, "That was four years in a black hole. Unforgivable. Four years of people dying unnecessarily because they didn't tell the truth. The truth is so important. Tell people the truth, they can deal with it."

Read More: https://www.nickiswift.com/481524/the-truth-about-barbra-streisand-and-donald-trump/

Kaapelikanavilla taas käytännössä joka ilta seuraavat TALKING HEADIT ovat levittämässä DEMOKRAATTIEN TRUMPIIN JA KOKO TRUMPIN PERHEESEEN ja tietysti kaikkiin konservatiivisiin ihmisiin KOHDISTUVAA VIHAPUHEKAMPANJAA ja siis myös selviä tappokehotuksia:

□ Joy REID, MSNBC kanava
□ Rachel Maddow, MSNBC kanava
□ Morning Joe (Joe Scarborough ja vaimo Mika Brzezinski; MSNBC kanava
□ Joy Behar, ABC kanava
□ Jake Tapper, CNN kanava
□ Chris Cuomo, CNN kanava
□ Dan Bash, CNN kanava
□ Don Lemon, CNN kanava

Kysymys on siis ollut siitä, että TRUMPISTA muodostui jo vuonna 2016 hänen voitettuaan yllättäen Presidentin vaalin uhka DEMOKRAATTIEN ja GOBALISTIEN haavekuville, joissa rikkaiden demokraatteja kannattavien miljardöörien vielä suuremmat HILLOTOLPAT olivat vaarassa.

TRUMPIN ollessa vallassa uhattuna oli tietysti myös ns. GLOBAALI VIHERSIIRTYMÄ, koska TRUMPILLA on taas MAGA AGENDASSAAN mm. "Drill Baby Drill" -ohjelma eli Amerikan dominanssi energiabisneksessä ja koko läntisen USA:n dollariin perustuvan talousjärjestelmän pysyminen pystyssä.

Vaihtoehtonahan GLOBALISTEILLA on taas kulttuurimarxilaisen propagandan (KORRUPTOITUNUT MEDIA ja ns. BIG TECH firmojen sensuuri) avulla kommunistisen KIINAN ja muiden vastaavien TOTALITARISTISTEN VALTIOIDEN (BRICS) ja NIIDEN JOHTAJIEN VALLANHIMO.

Ja tietysti EU:sta halutaan koko maailman RAUHANKEHTOA ja OIKEUSVALTIOTA, jolla ei kuitenkaan ole edes omia sotavoimia.

Nythän näyttää siltä, että TRUMPIN ampujaksi on FBI:n tiedotteen mukaan todettu 20-vuotias aktivisti THOMAS MATTHEW CROOKS, joka olisi muka Republikaanisen puolueen jäsen, joka kuitenkin oli jopa rahallisesti tukenut Demokraatteja.

Ainakin ensi tietojen perusteella CROOKILLA oli tiettävästi jonkinlaisia yhteyksiä kiinalaisiin ja ulkonäkökin näyttää viittaavan hieman aasialaiseen suuntaan.

CROOKSIN molemmat vanhemmat ovat toimineen sosiaalialalla, isä on ollut liberaali ja äiti DEMOKRAATTI.

JOE BIDENIN vannottua virkavalansa CROOKS oli antanut pienen lahjoituksen Demokraattien Progressiiviseen järjestöön seuraavasti:

"Progressive Turnout Project, a Democratic-aligned political action committee, on Inauguration Day in January 2021, when Crooks was 17."

Sekin tiedetään hyvin, että myös REPUBLIKAANEISSA on ollut jonkun verran TRUMPIN politiikan vastustajia, joista näyttävin oli esivaaleissa pitkään TRUMPIA kiusannut NICKI HALEY (RINO REPUBLIKAANI) ja tietysti myös tähän samaan sotaisaan klaaniin kuulunut entisen republikaanisen varapresidentti DICK CHENEYN (RINO REPUBLIKAANI) tytär LIZ CHENEY (RINO), joka myös oli todennut, että TRUMP pitää kaikin keinoin pitää poissa Valkoisesta talosta ja siis DEMOKRAATTIEN ja RINO REPUBLIKAANIEN HILLOTOLPILTA.

AKM ei pidä lainkaan ihmeellisenä, että nuori ilmeisen hyvin koulussa menestynyt ja aseista kiinnostunut poika on saatu vaikka FBI:n tai CIA:n avustuksella toteuttamaan tämän hirvittävän tekonsa.

Tekotavaltaanhan tämä salamurhayritys muistuttaa suuresti John F. Kennedyn salamurhaa Dallasissa vuonna 1963 ja myöhemmin Presidentti Kennedyn veljen Robert Kennedyn murhaa.

Hänet murhattiin 6. kesäkuuta 1968 kesken vaalikampanjansa Presidentiksi.

"Kesken Kennedyn vaalikampanjan 5. kesäkuuta 1968 palestiinalainen kristitty Sirhan Sirhan ampui Kennedyä Ambassador Hotelissa Los Angelesissa.

Sirhan sanoi tapahtumapaikalla tehneensä tekonsa maansa puolesta.

Hän kertoi pidätyksen jälkeen päättäneensä kolme viikkoa aikaisemmin murhata aiemmin ihailemansa Kennedyn kuultuaan radiossa tämän lupaavan Israelille sotilaslentokoneita."

Näin herkässä se liiapasin saattaa vihasta sairaiden ihmisten käsissä olla!!!

Nyt Pennsylvaniassa TRUMPIA kohdannut salamurhayritys ei ollut mikään yllätys, kun on nähnyt, miten DEMOKRAATIT yrittivät estää mm. Korkeimman Oikeuden Tuomarin BRETT KAVENAUGHIN valinnan viime metreillä, kun SENIILI Kalifornian senaattori DIANE FEINSTEIN veti jonkun päästään viallisen tohtorinaisen (Christine Blasey Ford) todistamaan, että KAVANAUGH olisi muka kymmeniä vuosia sitten raiskannut tuon henkisesti sairaan naisen.

Senaatin kuulusteluissa Ford ei kuitenkaan pystynyt millään tavoin todistamaan, että KAVANAUGH olisi ollut edes paikalla, jossa väitetty raiskaus tapahtui.

KAVANAUGHILLA oli päiväkirja, jonka perusteella hän pystyi osoittamaan, että hän ei ollut niissä bileissa, joissa jo tuolloin henkisesti häiriintynyt FORD oli muka raiskattu.

Tätäkin stooria mm. FOX NEWSISSÄ pyöritettiin viikko tolkulla.

Sitten Senaatin demokraattien puheenjohtaja CHUCK SCHUMER hyökkäsi vielä myöhemmin uudestaan uusien Korkeimman oikeuden tuomareiden BRETT KAVANAUGHIN ja NEIL GORSUCHIN kimppuun ja toitotti kaikilla DEMOKRAATTIEN hallitsemilla UUTISKANAVILLA, että KAVANAUGHIN ja GORSUCHIN valinta on KÄYNNISTÄNYT TUULIMYLLYN ja SINÄ TULET MAKSAMAAN SIITÄ HINNAN seuraavasti:

"Wednesday morning, as the Supreme Court heard arguments in a major abortion case, Senate Minority Leader CHUCK SCHUMER spoke at an abortion rights rally outside the Court. One line of his remarks swiftly generated outrage among conservatives and received a rare public rebuke from Chief Justice JOHN ROBERTS.

I?m going to quote that line briefly, then I?m going to quote it again in context below, because the full context does suggest that Roberts may have misinterpreted Schumer?s remarks somewhat, even ifit does not render the statement innocuous.

However you interpret Schumer?s statement, it is a reflection of a much deeper rot within American democracy.

The Schumer quote that triggered Roberts?s reply is this: "I want to tell you GORSUCH. I want to tell you KAVANAUGH.

You have released the whirlwind and you will pay the price.

You won?t know what hit you if you go forward with these awful decisions."

"GORSUCH" and "KAVANAUGH," of course, refer to Justices NEIL GORSUCH and BRETT KAVANAUGH - PRESIDENT TRUMP?S TWO APPOINTEES TO THE SUPREME COURT, whose confirmations were opposed by nearly all Senate Democrats.

The conservative blowback against Schumer was swift and intense.

The National Review?s John Hirschauer labeled Schumer a "thug."

Senate Majority Leader Mitch McConnell said Schumer?s remarks were, at best, "astonishing, reckless and completely irresponsible."

Tämän kiihotuksen jälkeen kiihotettu aktivistiporukka piiritti KAVANAUGHIN kodin ja tarkoituksena oli ilmeisesti lopulta tappaa hänetkin, mutta muistaakseni salainen palvelu sai hässäkän loppumaan.

Nyt näyttää myös siltä, että jopa OBAMA on joutunut uuteen tilanteeseen JULKISESTI SENIILIKSI TODETUN JOE BIDENIN KANSSA, kun DEMOKRAATTIEN PROPAGANDAKANAVA MSNBC:n MORNING JOE:N VETÄJÄKAKSIKKO (Joe Scarborough ja hänen vaimonsa Mika Brzezinski) JOEN vahvistamana on jo ilmoittanut, että OBAMA haluaa eroon SENIILISTÄ BIDENISTA.

Kyllähän SENIILIN BIDENIN öinen lento US AIR FORCE 1:llä, hänen vaivalloinen kiipeäminen koneen portaita pitkin huojuvin askelin ja hänen pitämänsä lyhyt öinen tiedote kertovat sen kaikille katsojillekin, että SENIILIN JOE BIDENIN kohtalo on nyt taputeltu.

Tämä TRUMPIN salamurha yritys paljastaa myös sen suuren uhkan, mikä ns. VALTAMEDIAAN ja myös sosiaalisen mediaan on pesiytynyt ympäri maailman, kun Yhdysvalloista DEMOKRAATTIEN levittämää kulttuurimarxilaista sanomaa on levitetty ympäri maailmaa nyt jo ainakin 8 vuotta putkeen!!!

Tähän AMERIKKALAISTEN DEMOKRAATTIEN LEVITTÄMÄÄN KULTTUURIMARXILAISEEN PROPAGANDAAN on tietysti liittynyt myös se, että ennen vuoden Presidentinvaaliahan mm. DEMOKRAATTEJA tukeneet BIG TECH yhtiöt, kuten Mark Zuckerbergin FACEBOOK, Jack Dorseyn TWITTER ja tietysti myös vuodesta 2015 Googlea johtanut Intia-lähtöinen Sundar Pichai yhdessä DEMORAATTISEN PUOLUEEN kanssa alkoivat vahvasti sensuroimaan konservatiivisia vaikuttajia ja mm. DONALD J. TRUMPIN tilit FACEBOOKISSA ja TWITTERISSÄ suljettiin, kun FBI oli lähettänyt tällaisen pyynnön kyseisille yhtiöille.

Tunnetustihan ennen Presidentin vaaleja syksyllä 2019 USA:n vanhin lehti (New York Post) julkaisi SENIILIN JOE BIDENIN narkomaanipoika HUNTER BIDENIN ns. LAP TOP FROM HELL:in sisältämät tiedot BIDENIN PERHEEN pedofiili- ja lahjusoperaatioista, joissa SENIILI JOE BIDEN oli keskeinen henkilö ns. BIG GUY, jonka osuus kaikista operaatioista oli aina 10%.


FBI ja CIA kuitenkin pyrkivät kaikin mahdollisten keinojen avulla salaamaan tehokkaasti VALTAMEDIASSSA ja myös JOHTAVIEN DEMOKRAATTIEN TOIMESTA kyseisen tietokoneen olemassa olon.

Niinpä esim. SENIILIÄ BIDENIA kannattaneet 51 entistä CIA:n ja FBI:n johtajaa sekä OBAMAN hallinnon entistä virkamiestä julkaisivat nykyisen ulkoministeri Anthony BLINKENIN laatiman yhteisen lausunnon, että kyseinen LAP TOP FROM HELL oli ns. RUSSIAN DISINFORMATIOTA eli siis valhetta.

Mutta nykyäänhän sekin jo tiedetään varmasti, että kyseinen tietokone oli FBI:n hallussa ollut vuonna 2019 jo pitkään ja sen sisältö oli todettu aidoksi, mutta siitä ei saanut mainita mitään MEDIASSA, koska sen sisältämät tiedot olisivat myöhemmin julkaistujen tutkimustietojen perusteella laskeneet SENIILIN BIDENILLE annettuja ääniä noin 19%.

Vuoden 2020 vaalissa annettiin kaikkiaan seuraavasti:

□ Biden 84 283 501 ääntä, 51.3%
□ Trump 74 223 975 ääntä, 46.8%
□ Yhteensä 158 507 476 ääntä

Mikäli LAP TOP FROM HELL olisi ollut äänestäjillä tiedossaan, niin äänestyksen tulos olisi todennäköisesti ollut seuraava:

□ Biden 68 269 636, 47.9%
□ Trump 74 223 975, 52.1%
□ Yhteensä 142 493 611 ääntä

Ja tunnettu tosiasiahan on myös se, että FACEBOOKIN MARK ZUCKERBERG järjesti useisiin osavaltioihin yksityisiä äänilipukkeiden DROP BOXEJA rahoittamalla laittomia ns. Vote Harvesting- ohjelmia noin 450 milj. dollarilla.

Pennsylvaniassa, jossa TRUMPIN salamurhayritys nyt tehtiin, vuoden 2020 vaalissa annettiin yli 2.5 miljoonaa laitonta ääntä, joista ainakin 90% on mennyt SENIILIN BIDENIN laariin.


Pennsylvaniassahan annettiin vuoden 2020 vilpillisissä vaaleissa ääniä seuraavasti:

□ Biden 3 458 229 ääntä, 50.01%
□ Trump 3 377 674 ääntä 48.84%
□ Ero äänissä 80 555 ääntä

Jos vaali olisi suoritettu rehellisesti, niin TRUMP olisi tietysti voittanut Pennsylvanian vaalin kirkkaasti lähes 2 000 000 äänellä ja mahdollisesti olisi jatkanut Presidenttinä näihin päiviin saakka!!!!

Tilannehan on meillä nyt se, että SUOMESSA, jota MEDIA MAINOSTAA AINA MAAILMAN ONNELLISIMMAKSI MAAKSI, TÄHÄN YLIVOIMAISEEN ONNELLISUUTEEN KUULUU KUITENKIN SE, että MAAILMAN ONNELLISIN KANSA KUITENKIN ON VIHANNUT DONALD J. TRUMPIA ENITEN KOKO MAAILMASSA SIITÄ LÄHTIEN, KUN HÄNESTÄ TULI PRESIDENTIN VAALISSA YLLÄTTÄEN USA:N 45. PRESIDENTTI 8.11.2016 seuraavasti:

□ Trump valitsijamiehet 306 kpl
□ Hillary Clinton valitsijamiehet 232 kpl

Vaalipäivänä AKM oli Kiinassa ja piti puheen kansainvälisessä IIBCC konferenssissa Fuzhoun kaupungissa ja täytyypä sanoa, että kyllä kokouksessa riemuittiin, kun TRUMPISTA tuli 45. Presidentti.

Amerikassa taas HILLARY CLINTONIN PORUKKA alkoi itkeä ja HILLARY aloitti nyt jo ainakin 8 vuotta kestäneen vihapuheensa, että vaalit varastettiin häneltä venäläisten toimesta ja, että kaikki REPUBLIKAANIT ovat jotain DEPLORABLES (SURKIMUKSIA) PORUKKAA ja muuta ROSKASAKKIA seuraavasti:

"You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump's supporters into what I call the basket of deplorables. (Laughter/applause) Right? (Laughter/applause)

They're racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamophobic ? you name it.

And unfortunately, there are people like that.

And he has lifted them up. He has given voice to their websites that used to only have 11,000 people - now have 11 million.

He tweets and retweets their offensive hateful mean-spirited rhetoric. Now, some of those folks - they are irredeemable, but thankfully, they are not America."

Herää tietysti kysymys, mitä pahaa DONALD J. TRUMP on tehnyt SUOMELLE, että HÄNESTÄ ON TULLUT SUOMESSA VALTAMEDIAN TOIMESTA HIRVIÖ, jonka mm. HESARIN PÄÄTOIMITTAJA ja RATTIJUOPPO KAIUS NIEMI toivotti tervetulleeksi HELSINKIIN TRUMPIN & PUTININ väliseen palaveriin levittämällä jonkun VAPAAN LEHDISTÖN LAKANAN SANOMATALON SEINÄÄN???.

Kuten tunnettua HS ei kuitenkaan edusta millään tavoin VAPAATA MEDIAA, vaan on suoraan osa AMERIKKALAISTA DEMOKRAATTIEN LEVITTÄMÄÄ GLOBAALIA KULTTUURIMARXILAISTA PROPAGANDAA!!!

Donald J. TRUMP on kuitenkin MAAILMAN ONNELLSIMMAN MAAN JA KANSAN mielestä vastenmielinen, narsistinen ihminen ja muka arvaamaton henkilö sekä GLOBAALIN DEMOKRATIAN SUURIN UHKA myös useimpien SUOMENKIN poliittisten johtajien ja etenkin vihervasemmistolaisten mielestä.

Viime kesänähän meillä käytiin pitkään kulttuurimarxilaista keskustelua, jota johti tietysti VALTAMEDIAN KANSAINVÄLISEKSI IDOLIKSI NOSTETTU SANNA MARIN.

SANNAHAN määritteli etenkin PERSUT NATSEIKSI ja SAMA LEIMA ANNETTIIN VALTAMEDIASSA MYÖS KOKO REFORMIHALLITUKSELLE.

Nytkin tuntuu käsittämättömältä, että PETTERI ORPOKIN näyttää hyökänneen vasta valitun EU:n Presidentti VIKTOR ORBANINKIN kimppuun, kun ORBAN on käynyt tapaamassa valintansa jälkeen Venäjän PUTINIA, Kiinan XI:tä ja vielä jopa DONALD J. TRUMPIA.

Mitähän pahaa siinäkin mahtaa olla maailman rauhan kannalta, jos EU:n Presidentti käy HAISTELEMASSA poliittista tilannetta maailman keskeisten poliittisten päättäjien luona.

AKM pelkää, että EU:ssa voi hyvin alkaa myös VIKTOR ORBANIIN kohdistuva poliittinen ajojahti, jolla voi olla lopulta vastaavia toimia, joiden kohteena TRUMP näyttää olleen jo ainakin 8 vuotta putkeen.

Toisaalta taas esim. ILTALEHDESSÄ UPI:n ns. tohtorinväitöskirjatutkija MARIA LINDEN, joka tunnetaan yhtenä Suomen suurimpana TRUMPIN vihaajana, oli tietysti otettu taas TRUMPIN EPÄONNISTUNEEN SALAMURHAYRITYKSEN jälkeen haastateltavaksi.

Ja haastattelussa LINDEN näyttää suorastaan jopa melkein pahoittelevan, ettei SALAMURHAAJA onnistunutkaan murhaamaan TRUMPIA ja lähes samalla kannalla näytti olevan myös Helsingin yliopiston tutkija TEIVO TEIVAINEN, joka vertasi tätä karmeata SALAMURHAYRITYSTÄ Brasilian Presidentti BOLSONARON murhayritykseen, joka ennen vuonna 2018 pidettyjä vaaleja sai TEIVAISEN mielestä ansiotonta hyötyä puukotuksestaan.

Koronan jälkimainingeissa kuitenkin BOLSONARKIN onnistuttiin syrjäyttämään vastaavalla tavalla kuin Amerikassa TRUMP ja Brasilian uudeksi Presidentiksi nousi entinen vasemmistolainen kengänkiillottaja ja 9.5 vuoden vankilatuomiota korruption johdosta istunut nykyinen Presidentti LULA, joka on taas laittamassa entisen hyvän Presidentti BOLSONARON tiilenpäitä lukemaan aivan vastaavalla tavalla kuin SENIILI BIDEN näyttää olleen toteuttamassa USA:ssa siitä lähtien, kun hän voitti TRUMPIN vilpillisissä vaaleissa laittomien massiivisten postiäänten avulla 3.11.2020.

Valitsijamiehiä ehdokkaat saivat seuraavasti:

□ BIDEN 306 kpl
□ TRUMP 232 kpl

Aiemminhan EU:n ns. KORKEA VIRANOMAINEN eli 1.12.2019 lähtien URSULA Von DER LEYENIN KOMISSION espanjalainen sosialistien JOSIP BORELL kävi neuvotteluja PUTININ kanssa ennen PUTININ aloittamaa UKRAINAN sotaa, mutta palasi häntä koipien välissä MOSKOVASTA.

Samalla tavalla päättyivät myös JOE BIDENIN ja PUTININ neuvottelut ennen Ukrainan sodan käynnistystä.

AKM:llä on vakaa käsitys, että USA:n Presidentin tjulevassa vaalissa 4.11.2024 tapahtuu kuitenkin historiallinen käänne, koska ENOUGH IS ENOUGH!!!

Tämä muutos ei johdu TRUMPIIN kohdistuneesta epäonnistuneesta salamurhayrityksestä, vaan siitä, että TRUMPIN johdolla valmisteltu Republikaanien jälleenrakennusohjelma näyttää sisältävän toimia, joilla hallitsematon maahanmuutto ja tietenkin Yhdysvaltojen talous saadaan taas kasvu-uralle ja inflaatio saadaan painettua selvästi nykyistä alemmalle tasolle.

Piste aiotaan laittaa myös JOE BIDENIN säätämälle sähköautomandaatille, jonka mukaan jo kuuden vuoden kuluttua eli vuonna 2030 50% amerikkalaisten autoista olisi muka sähkökäyttöisiä.

On odotettavissa, että vuonna 2025 alkaa myös uusi aika EU:n historiassa, kun ilmeisesti valta tulee vaihtumaan ainakin Ranskassa ja voi hyvin olla niin, että EU:ssakin päädytään vielä suuriin poliittisiin mullistuksiin, kun talous ei kasva ja Unkariakin ajetaan näköjään ulos unionista.

Englantihan jo lähti omille teilleen 31.1.2020!!!!

Voikin olla, että EU:hun jää lopulta jäljelle vain korruptoitunut SAKSA ja PIKKU RIIKKINEN SUOMI, jotka yhdessä jatkavat höpötystään jostain RAUHANAATTEESTA ja OIKEUSVALTIOSTA, joka kuitenkin kuoli jo vuonna 1950, kun Euroopan ihmisoikeussopimus perustettiin seuraavasti:

"Euroopan ihmisoikeussopimus (yleissopimus ihmisoikeuksien ja perusvapauksien suojaamiseksi) on Euroopan neuvoston puitteissa tehty yleissopimus ihmisoikeuksien ja perusvapauksien suojaamisesta.
Siihen ovat liittyneet Euroopan neuvoston 46 jäsenmaata.

Alkuperäisessä muodossaan sopimus tehtiin 4. marraskuuta 1950 Euroopan neuvoston silloisten jäsenmaiden kesken.

Suomi liittyi sopimukseen toukokuussa 1989 ja se tuli Suomea sitovana voimaan vuotta myöhemmin.

Sopimuksen 1 artiklan mukaan siihen liittyneet maat sitoutuvat takaamaan sopimuksessa mainitut oikeudet kaikille, siis myös valtion lainkäyttövallan piiriin kuuluville ulkomaalaisille.

Ihmisoikeussopimuksen jäsenmaat sitoutuvat turvaamaan lainsäädännössään ja oikeuskäytännössään sopimuksessa jokaiselle yksilölle taatut oikeudet.

Velvollisuus noudattaa ihmisoikeussopimuksen määräyksiä on niin viranomaisilla kuin tuomioistuimillakin.

Jos yksilö kokee oikeuksiaan loukatun, hän voi valittaa loukkauksesta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, joka on Euroopan neuvoston alainen organisaatio.

Jos ihmisoikeustuomioistuin toteaa loukkauksen tapahtuneen, se voi määrätä sopimusvaltion maksamaan loukatulle hyvitystä.

Valituksen edellytyksenä on kuitenkin, että loukattu on käyttänyt saatavillaan olevat kansalliset valitustiet esimerkiksi Suomen tapauksessa valittamalla aina korkeimpiin oikeusasteisiin asti".

Milloin olemme kuulleet Suomessa, että IHMISOIKEUSTUOMIOISTUIN on määrännyt korvauksia jollekin SUOMALAISELLE, jota on virkamiesten taholta tai oikeuslaitos kaltoin kohdellut???

AKM odottaa suurella mielenkiinnolla, että YLE julkaisee tämän REFORMIHALLITUKSEN aikana tilaston näistä korvauksen saaneista suomalaisista ihmisistä tai yhteisöistä aikaväliltä 1989-2024!!!

YLE:llä oli taas illalla SIRKKASEN A-STUDIO, jossa kuultavina oli seuraavat Amerikan asioiden ns. "ASIANTUNTIJAT":

□ Prof. BENITA HEISKANEN, Turun Yliopisto

□ Prof. MARKKU RUOTSILA, LCC International University, Helsingin yliopisto

□ Maria Lindén, UPI Trumpin väitöskirjatutkija

□ Risto E.J. Penttilä, tri Oxfordin yliopistosta, nykyään Miltton Groupin tytäryhtiön Nordic West Officen toimitusjohtaja

SIRKKANEN esitteli RUOTSILAN USA:n republikaanisen puolueen asiantuntijana ja RUOTSILALLA näytti olevankin Amerikan nykyisestä tilanteesta ainoana edes jotenkin oikea kuva poliittisesta tilanteesta ja myös siitä, että vasemmistoradikaalit demokraatit ovat nyt jo ainakin 8 vuotta pitäneet TRUMPIA pahimpana mahdollisena uhkana demokratialle ja useat DEMOKRAATTIAKTIVISTIT mukaan lukien myös JOE BIDEN on useaan kertaan vaatinut, että TRUMP täytyy ottaa ns. "BULLSEYEHIN", josta ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin se, että sillä BIDEN on tarkoittanut kiikarikiväärin tähtäintä.

Kuitenkin keskustelu meni taas siihen, että RUOTSILA pyrittiin hiljentämään ja RUOTSILA ulosanniltaan vähän muita hitaampana jäi välillä sitten sanattomaksi, kun taas Lindén ja Heiskanen taas ottivat esille, kuinka TRUMP on jatkuvasti muka käyttänyt värikästä ja vihamielistä kieltä, eikä ole muuttanut tyyliään salamurhayrityksen jälkeenkään.

Heiskanen, Lindén ja Penttilä olivat kaikki sitä mieltä, että TRUMP tulee saamaan nyt selvän hyödyn salamurhayrityksestä, mutta joutuu muuttamaan kielenkäyttöään, mutta kenellekään muulle keskustelijalle kuin RUOTSILALLE ei tullut mieleen edes se, että TRUMPIN korkea nykyinen suosio jo ennen salamurhayritystäkin on johtunut siitä, että amerikkalaiset muistavat sen, että TRUMPIN aikana asiat olivat Amerikassa huomattavasti paremmin kuin nyt.

Herää kysymys. miksi YLE:n ja SIRKKASEN PITI LÄHETTÄÄ tällainen keskustelu Suomen kansalle, kun suurin osa keskustelijoista, joita SIRKKANEN pitää Amerikan asioiden "ASIANTUNTIJOINA", ovat itse asiassa olleet lausunnoissaan aina väärässä ja RUOTSILAA lukuunottamatta toistelevat vain Amerikan demokraattisten agitaattoreiden ja demokraattisen puolueen vallassa olevan VALTAEDIAN MIELIPITEITÄ.

Tapansa mukaan AKM tietysti tätäkin kirjoittaessaan seurasi joutessaan taas NEWSMAXIN suoraa lähetystä REPUBLIKAANIEN KOKOUKSESTA, jossa on tarkoitus nimittää Republikaanien Presidentti- ja varapresidentti ehdokkaat.

Varapresidentti ehdokkaakseen TRUMP onkin valinnut jo OHION nuoren senaattori JD VANCEN, 39 v.

JD VANCE voi siis aivan hyvin vielä nousta TRUMPIN jälkeen USA:n 48. Presidentiksi.

JD VANCE on vaatimattomista lähtökohdista ponnistanut ensin laivastoon, liikemieheksi, sitten nuorena ensimmäisen kauden senaattoriksi ja mahdollisesti JD VANCE on USA:n Presidentti jo n. 45- vuotiaana seuraavat 8 vuotta.

JD VANCE on naimisissa juristi luokkatoveri USHA CHILUKURIN kanssa ja heillä on kolme lasta.

Sitten näytettiin taas suora KUVA MSNBC:n MORNING JOE:n eli JOE SCARBOROUGHIN lähetyksestä, jossa JOE piti taas pitkiä luentoja, kuinka TRUMP on pahin mahdollinen uhka demokratialle, jonka pääsy Valkoiseen taloon tulee kaikin mahdollisin keinoin estää.

MORNING JOE oli tietysti kutsunut AL SHARPTONIN, joka tunnetusti kutsutaan mukaan kaikkiin ohjelmiin, kun TRUMPIA täytyy syyttää rasismista:

"Alfred Charles Sharpton Jr. (born October 3, 1954) is an American civil rights and social justice activist, Baptist minister, radio talk show host, and TV personality, who is also the founder of the National Action Network civil rights organization."

Nytkin AL SHARPTON irvisteli tyytyväisenä sohvalla, kun MORNING JOE hyökkäsi kaikilla mahdollisilla nimityksillä ja uhkauksilla vastikään hiuksenhienosti salamurhayrityksestä selvinnyttä TRUMPIA.

Onkin odotettavissa, että Demokraatit tulevat vielä suurella varmuudella järjestämään mahdollisesti jopa uuden salamurhayrityksen, jos näyttää siltä, että TRUMP olisi voittamassa marraskuun vaalin.

Ainakaan demokraattien VIHAPUHE ei ole mihinkään muuttunut TRUMPIN EPÄONNISTUNEEN SALAMURHAYRITYKSEN VUOKSI.

SENIILI JOE BIDEN on kyllä pyytänut anteeksi ym. BULLSEYE-ilmaustaan, mutta selitti toimittajalle, ettei hän muka tarkoittanut sillä mitään pahaa!!!

Totuus kuitenkin on, ettei JOE BIDEN OLE KOKO ELÄMÄNSÄ AIKANA PÄÄSTÄNYT SUUSTAAN YHTÄÄN TOTUUDEN MUKAISTA LAUSETTA!!!

eeroRe: Donald Trumpetti16.7.2024 18.08
Voi helevetti minkälaisia tumpeloita perän takana.
Vain kaksi senttiä erotti poikosen pääsyn meidän hirviporukkaan.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti17.7.2024 2.09
On surullista lukea Eeron yo. kommettia, kun TRUMP yritettiin kylmäpäisesti murhata ja samassa yhteydessä kuoli myös 50 vuotias täysin sivullinen PALOMIES, joka suojeli ampujan luodelta vaimoaan ja tytärtään.

Täytyy EEROKIN olla jostain syystä täynnä vihaa TRUMPIA kohtaan, vaikka luulen, ettei Eero tiedä TRUMPISTA tai hänen tekemistään asioista tuon taivaallista.

EERO on ehkä omaksunut tällaisen asenteen hirviporukoissaan tai sitten TENOLLA kalassa, kun ei voi lohta pyytää, niin senkin täytyy olla TRUMPIN SYYTÄ.

EERO on aiemmin mainostanut, että hän on kova musiikkimies ja siitähän on varmasti ollut näyttöäkin - AKM ei sitä kiellä.

Kuitenkin kaikilla "musiikkimiehillä" ei aina sanvalinta osu kohdalleen.

Otanpa esille tässä näköjään suomalaisessa IP-lehdessä tänään olleen tiedotteen, kun yhdysvaltalainen ROKKIKUKKOJEN duo bändi eli TENACIOUS D on ollut vierailulla Australiassa ja bändin jäsen KYLE GASS on Australiassa herättänyt pahennusta puheillaan DONALD TRUMPIN salamurhayrityksestä.

Porukka oli ollut salamurhaa seuraavana päivänä eli 14.7. esiintymässä Australian ICC Sydney Theatterissa.

Tilaisuudesta levinneellä videolla duon toinen jäsen eli JACK BLACK esittelee GASSILLE syntymäpäiväkakkua ja pyytää tätä toivomaan jotakin.

□ ÄLÄ MISSAA TRUMPIA ENSI KERRALLA, 64-vuotiassyntymäpäivää juhlistava GASS vastaa viitaten TRUMPIN SALAMURHAYRITYKSEEN.

Videolta kuuluu, miten yleisö reagoi GASSIN heittoon naurunremakalla.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet mielissään GASSIN karusta vitsailusta.

Lukuisat sosiaalisen median käyttäjät ovat kommentoineet TENACIOUS D:n toimintaa tuomitsevasti.

□ Ennen rakastin TENACIOUS D:tä ja ajattelin, että JACK JACK on hauska.

Tästä eteenpäin meidän taloudessamme tämän kaksikon elokuvia tai musiikkia ei tulla enää koskaan kuuntelemaan.

Tämä on sairasta, eräs x-käyttäjä kirjoittaa.

□ Olen hämmentynyt.

Miten olette voineet käyttää näkyvyyttänne aiemmin aseturvallisuuden lisäämiseksi, mutta nyt yhtäkkiä ylistätte väkivaltaista tapausta, jossa viaton sivullinen kuoli aseen käytön seurauksena? toinen x-kirjoittaa ja kysyy TENACIOUS D:ltä.

Myös australialainen senaattori RALPH BABET vaatii sosiaalisessa mediassa lausunnossa tiukkoja seurauksia BLACKILLE ja GASSILLE.

□ TENACIOUS D pitäisi välittömästi poistaa maasta sen jälkeen, kun he toivoivat DONALD TRUMPIN salamurhaa heidän Sydneyn konsertissaan, BABET kirjoittaa.

□ Tuomitsen jyrkimmällä mahdollisella tavalla TENACIOUS D:n kehotuksen poliittiseen väkivaltaan.

Presidentin salamurhan puolustaminen ja/tai sen toivominen on törkeää, inhottavaa, saastaista, pahaa eikä hyväksyttävää millään tavalla, BABET jatkoi.

TENACIOUS D:n lavapuheiden seuraukset eivät jääneet tähän.

Yhtyeen Australian-kiertueen viimeisin esitys ensin lykättiin ja sitten peruttiin RALPH BABETIN ulostulon jälkeen.

Duon oli määrä esiintyä Newcastlessa tiistai-iltana.

Keikka, joka on osa yhtyeen Spicy Meatball-kiertuetta, peruttiin ilman ennakkoilmoitusta tiistai-iltapäivällä, kertoo The Guardian.

□ Lipunhaltijoita pyydetään säästämään lippunsa, kunnes lisätietoja on saatavilla, konsertin järjestäjä Frontier Touring- kehotti sosiaalisessa mediassa ja pahoitteli, että keikka joudutaan siirtämään.

Lopulta muusikkona ja näyttelijänä kuuluisuuteen noussut JACK BLACK kommentoi asiaa omalla sosiaalisen median tilillään.

□ Sokaistuin sille, mitä sunnuntain konsertissa tuli sanottua.

En koskaan hyväksyisi vihapuhetta tai kannustaisi ihmisiä poliittiseen väkivaltaan missään muodossa, BLACK kirjoittaa Instaramiin lataamassaan tiedotteessa.

□ Huolellisen pohdinnan jälkeen en koe, että olisi enää sopivaa, että jatkaisimme kiertuetta. Kaikki tulevaisuuden suunnitelmamme ovat nyt tauolla.

□ Olen kiitollinen faneille heidän tuestaan ja ymmärryksestään, BLACK päättää kirjoituksensa.

TENACIOUS muuten tarkoittaa jotain siihen suuntaan, että he pitävät tiukasti kiinni mielipiteistään ja oikeuksistaan ja TÄTÄ RATAA!!!!

Huomaa selvästi sen, että Australia on vielä sivistysvaltio ja varmaan myös oikeusvaltiokin, jossa tällainen TRUMPIIN kohdistetty täysin pateettinen, sairas ja eläimellinen vihapuhe koetaan ongelmaksi.

Suomen VALTAMEDIASSA valitettavasti näin ei ole ja ehkä juuri tästä syystä EEROKIN lähtee vitsailemaan vakavalla aiheella.

Eeroltakin olisi saattanut lähteä henki hänen suojatessaan rakasta venäläistä vaimoaan, jos Eero olisi sattunut esim. sellaiseen musiikkitapahtumaan, jossa joku hullu olisi vihan vimmoissaan luullut, että lavalla esiintyy TRUMP ja joku olisi päättänyt tehdä selvää TRUMPISTA ja vihan vommoissaan ampujan luoti olisikin osunut EEROON!!!

Kaikkein pahinta olisi tietysti se, jos tuo onneton ampuja olisi siis vielä ollut joku EERON hirviporukasta!!!!

AKM voi tässä EEROAKIN lohduttaa, että tämä TENACIOUS D ei todellakaan ole ainoa HOLLYWOOD PORUKKA, joka on jo ollut yli 8 vuotta noine sairaine juttuineen TRUMPIN kimpussa.

Viime viikollahan HOLLYWOOD tähti Alec BALDWIN vapautettiin kuitenkin New Mexicon osavaltiossa kaiksta syytteistä, vaikka BALDWIN oli ampunut kuvaajansa hengiltä ja haavoittanut vielä jotain sihteeriä.

Vapautus tuli siksi, että BALDWIN on demokraattisen puolueen jäsen ja on siis nähtävästi jo pitempään tukenut SENIILIÄ JOE BIDENIA!!!

BALDWINHAN on ollut yksi niistä HOLLYWWODIN sairaista elokuvatähdistä, joka vuosikaupalla pilkkasi TRUMPIA hänen tultuaan Presidentiksi vaalissa vuonna 2016.

eeroRe: Donald Trumpetti17.7.2024 14.33
Ei eero vihaa trumpettia ihmisenä, koska häntä en henkilökohtaisesti tunne.
Eero vihaa trumpettia hänen idioottimaistaan käytöstä.

Hänen viimeiseksi jääneellä presidenttikaudellaan sai koko maailma hämmästellä ja kummastella, kuinka maailman suurimman talousmahdin idioottimainen presidentti voip olla.

Toivottavasti USA:ssa alkaa ampumakoulutus, et osumatarkkuus parantuis.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti17.7.2024 17.03
Eero jatkaa idioottimaista analyysiään Amerikan asioista ja etenkin TRUMPISTA.

EERO näyttää tunnustavan jo itsekin, ettei TUNNE TRUMPIA, niin miksi EERO kuuntelee sitten joitakin SUOMEN VALTAMEDIAN tai YLE:n juoruämmiä ja keskenkasvuisia pojankloppeja, kun voi nykypäivänä ihan oikeastikin ottaa itsekin ihmisistä ja heidä puheistaan sekä jopa teoistaan selvää, jos on edes alkeellinen kielitaito.

Se on sääli, koska EEROLLA tällaisessa vihanpidossa menee selvästi hyvä mies hukkaan.

AKM on varma, että EEROKIN pystyy parempaan, kun vaikka keskustelee venäläisen vaimonsa kanssa.

Siitä voi ainakin aloittaa.

Virallinen äänikin on monta kertaa saanut hyviä ohjeita viisaalta vaimoltaan, kun on lähtenyt KAUPUGINTALOLLE KEKKOSEN KUVAN ALLE ISTUSKELEMAAN ja tietysti vaikuttamaan.

AKM luulee, että EEROLLAKIN voi TENOLLAKIN kalaonni parantua, jos EERO pääsee eroon tuosta typerästä TRUMP VIHASTAAN.

TURHA ON POTKIA TUTKAINTA VASTAA, on parempi olla PROAKTIIVINEN MYÖS NOISSA KALASTUSASIOISSAKIN:

ONKO EEROLLE MUUTEN RUOTO-niminen firma tuttu??

AKM vieraili eilen Espoon komeassa RUOTO-liikkessä ja kävin pitkän keskustelun poikein kanssa, miksi liikkeestä ei löydy savustuspusseja, jotta voi suorittaa savustuksen hellan uunissa.

Olin nimittäin kalastanut näitä pusseja kaikista mahdollisista kaupoista Espoossa, mutta aina oli EI OOO, EI TUU, EIKÄ TILATA!!!

Ennen noita pusseja oli leppälastuilla ja monilla muilla lastuille joka kaupassa, mutta ei enää.

AKM epäilee, että kysymys on nyt jostain isommasta asiata!!!!

Sitten ajattelin, että kyllähän kalastukseenkin täytyy nykyään kuulua ns. koko pyyntiketjun hallinta ruokapöytään asti, mutta nyt näyttää siltä, ettei RUOTOKAAN ole tätä vielä snaijannut.

Sitten pojjat selvittivät, että kyllä niitä pusseja vielä saa KÄRKKÄISELTA verkkokaupasta!!!!

Käytiin siinä muuten keskustelu myös TENO lohestakin ja pojat tuntui tietävän, mistä se kenkä puristaa!!!

Tässäpä sitä on EEROLLEKIN mietittävää, mistä se on kiinni, ettei LOHI LIIKU ja KÄY PYYDYKSEEN!!!

Ettei vaan olisi SUKUVIKA, kun SUKSI ei LUISTA!!!

eeroRe: Donald Trumpetti17.7.2024 19.35
Ei Eero vihaa Trumpettia,
Eero vain hämmästelee ja kummastelee, kuinka maailman talousmahdin presidentiksi pyrkivä mies käyttäytyy.

IDIOOTTIMAISTA käytöstä.

Vieläkö minun pitää viidennen kerran AKM :mmälle ilimoottaa, ettei Eero ei oo kalastannu, eikä kukkaan toisetkaan oo kalastannu Tenolla neljään kesään, koska seon kaikilta kielletty.

Eero on viimoset neljä vuotta kalastannu, niinko männäviikolla Norjassa.
Olevinaan Tenonkalstuksesta kaikkitietävä kalastaja AKM kuvittelee, etteikö Eero teitäis, mkä on Ruoto Oy.

Kaikki alan oikeat harrastajat sen tietää!!
Kalastajien aarrekauppa.

Seuraava asia !!!

Nyt lohenkalastuksesta mitääntietämätön, olevinaan kaikkitietävä AKM tökkäsi nokkansa ampiaispesään. !!!!!!!!!!!

Isoon ampiaispesään,
josta ei AKM:mmmälle tule mitään muuta kuin todella kipeitä pistoksia.

Savustuspussi !!!

Mistä tahansa tiedostoista löytyy faktatietoa, et savustuspussi on keksitty Kaavillla.

AKM !!!!!

Minun lapsuudenystäväni Tapani Tirkkonen /in memorian viime vuosi/
on tämän savustuspussin keksijä.

1993 Tapani perusti Hope Smoke Finland Oy firman, joka valmisti kyseistä, ilman minkäälaista markkinointia maailmanlaajuiseen myyntimestykseen päätynyttä tuotetta.

Yksi ainoa kohutuotteen YLE/ savo alue teevee klippiuutinen räjäytti pankin ympäri maailmaa.

Lukuisia kertoja istuin ystäväni Tapanin luoma tehtaan toimistossa, kun puheluita tunkee sisään ympäri maailmaa, Tapanin englis langvistin lisäksi täysin ymmärtämättömillä kielillä

Tapsa kuittasi asian vain lakoonisesti: kaippa ne tilas savustuspusseja, mut kun en ymmärtänny kieltä, paljonko määrä on..

Savustuspusseja tehtiin miljoonittain, eikä varastoa päässy syntymään, kaikki män maailmalle, mikä tehtiin.
Kaikki,mitä kolmessa työvuorossa kerkesivät, jatkuvasti rekat ajovat savustuspusseja Rotterdamin satamaan hollantiin, kautta laivoihin, kaikkialle maailmaan.

Valitettavasti Tapanin tapaturmainen loukkaantuminen aiheutti lievän aivovaurion, josta johtunut kauppasopimuksen tekstivirhe
päästi espanjalaisen kauppakumppanin niinsanotusti iskemään myyntisopimuksen tekstivirheeseen.

Usean miljoonan sopimusrikkomuksen virheeseen vedoten espanjalainen kauppakumppani, neuvottelujen jälkeenkään ei suostunut sovitteluun, jolloin Tapsa päätyi konkurssimenettelyyn.

Herlvetin hyvissä voimissa ollut yritys kaatui.

Tapani kuitenkin oli patentoinut keksimänsä savustuspussin omalla nimellään, joten savustuspussin nimellä espanjalaiset eivät tuotetta voineet markkinoida.

Myöhemmin Tapani myi patenttinsa huomattavalla rahasummalla
Sinituote Brotheriukselle, jolla savustuspussibrändi / patentti on nyt.

Sillonku savustuspussitehdas Tapanin tekemän konkurssiin päätyvän ratkaisun jälkeen lapsuudenystäväni Tapani Tirkkonen sano. et ota Eero tuolta varastosta senverran savustuspusseja, et niitä riittää sinulle ja myöhemmin myös perkunnallesi, joten AKM kaipaa sellasta, mitä meiltä löytyy hyllytavarana..

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald Trumpetti17.7.2024 23.25
Kyllä akm:n olisi nyt viisainta valita kumman ystävä hän tahtoo olla, Juankosken vai Kaavin. Jompi kumpi on valittava. Se nyt ei vain käy, että hän sanoo pitävänsä kummastakin. Ei se akm:n puolisokaan tyydy siihen, että naapurin emäntä ja hän ovat yhtä rakkaita.
Akm:n on paras muistaa, että kaavilaiset ovat kaavilaisia tai kohta ei ystäviä löydy kummastakaan kylästä. Me olemme sitä paitsi nykyisin kuopiolaisia ja siinä on pikkuinen eero Kaavilla ja Kuopiolla. Tarkoitin ero, mutta tuli yksi e liikaa.

alan kolmas miesRe: Donald Trumpetti18.7.2024 23.00
Tulipa EEROLTA mukavaa tietoa tuosta savustuspussista.

Jos oikein ymmärsin, niin hätätilanteessa EEROLTA löytyy vielä noita pusseja.

EERON on turha esittää, että AKM pyrkii olemaan joku TENON kaikkitietävä asiantuntija.

Miten minä voisin olla TENON kaikkitietäjä, kun en ole koskaan TENOLLA käynyt, ehkä ehkä tule koskaan käymäänkään.

Noita turistikohteita on kyllä tullut tarkistettua, mutta ei LAPPI KIIMA ole tarttunut AKM:ään.

ITÄ-SUOMI ja KARJALAN KUNNAAT on asia ihan erikseen!!!!

Olen vain kuunnellut sellaisia perhetuttuja, jotka ovat minulle kertoneet TENON kalaretkistään. Niistä on tosin jo aikaa!!!

Savustuspussin kohdalla oli siis taustalla jotain isompaa, kuten AKM arvelikin, kun helkkarin hyvää savustuspussia ei löydy mistään.

Tuota Sinituotetta tuli joitakin vuosia sitten seurattua tarkemminkin. Ilkka Brotherus on ollut monessa mukana ja on näköjään myös Hankenin kunniatohtori!!!

Näyttää siltä, että TIRKKOSEN pussipatentti on Sinituotteella kassakaapissa samaan tapaan kuin VAL SEDÄLLÄ oli kassakaapissaan se kuuluisa kesken jäänyt TECTA-patentti.

AKM kyllä uskoo enemmän tähän TIRKKOSEN patenttiin, kun näyttää siltä, että potentiaalisia käyttäjiä on selvästi miljoonittain ympäri maailmaa, mutta keskeneräistä TECTA-patenttia ei ole kukaan vielä tietääkseni ostanut.

Kotka Millskin näyttää tänään kertovan YT-neuvotteluistaan, joiden seurauksena noin 80 odottaa KILOMETRITEHDAS!!!

Taitaa sielläkin olla LIIKEIDEA pielessä. Muistaakseni äskettäin sielläkin pantiin saha kiinni.

AKM on ainakin omasta mielestään yrittänyt olla JUANKOSKEN suuri ystävä, mutta eihän JUANKOSKELLA ole koskaan AKM:ää arvostettu, vaan on aina todettu, ettei JUANKOSKEN asiat kuulu AKM:lle, vaikka AKM näki heti ensi kertaa JUANKOSKELLE tultuaan, mistä se kenkä puristaa.

Minähän pyysin ensi visiitillä luottotaksikuskiakin ajamaan ensin JUICEN muistomerkille ja vasta sitten tärkeämpiin neuvotteluihin.

AKM on aina tiennyt sen, että täytyy tutustua jokaisessa asiassa ns. juurisyihin, niin pystyy edes vähän ymmärtämään, mitä ihmisten mielissä liikkuu.

Kun aloin tutustua RÖMSSYYN, niin pyysin ensimmäisenä PETRILTÄ kaupungin talousarviot ja niistä heti näin, että ollaan korviaan myöten suossa, eikä RÖMSSYÄ voi pelastaa, ellei pelasteta ensin koko kaupunki, koska kaupunki oli sotkenut RÖMSYN asiat pahan päiväisesti.

Sitten Petri totesi, että kaupungilla menee muuten hyvin, mutta KAAVIN kanssa on ongelma ja ainaiset riidat tuosta RÖNTGENISTÄ.

Viisas jo kaun sitten edesmennyt isäni opetti minua näissä naapuruusasioissa ja monissa muissakin asioissa aina erilaisten aforismien avulla.

Nykyään niitä kutsutaan ehkä METAFORIKSI tai kielikuviksi.

Muistaakseni hän oli lueskellut Arvo Turtiaisen runoja joskus nuoruudessaan ja Savonlinnassahan meillä oli naapureina aina ollut paljon Turtiaisia melkein perheen jäseninä kymmeniä vuosia.

Runo käsitteli käsittääkseni joitakin rannalla mattoja peseviä mummoja, joista yksi oli tokaissut toiselle mummolle:

"Ka tuossapa onnii meijän kauha", jonka jälkeen rannalle tuli ilmitappelu.

AKM:llä on tällä hetkellä tukevasti jalat maassa myös Kuopiossa, joten ei VIRALLISELLA ÄÄNELLÄ ole mitään mahdollisuutta häätää AKM:ää pois Kuopiosta, koska Juankosken valtuuteilla ei ole onneksi Kuopiossa ehotonta määräenemmistöä.

Virallisen äänen on vain parasta hyväsyä se, että nyt lähdetään yhdessä miettimään, miten RÖMSSY saadaan uudelleen tulille.

Luulisi sen olevan helpompaa kuin Turun konkurssikypsän Meyerin telakan tekohengitys FINNVERAN rahoilla.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: